Për Cungun starti i mbarë ishte shumë i rëndësishëm: “Ky ishte testi i vetëm real i Vllaznisë, duke parë që në fazën përgatitore nuk bëmë ndonjë ndeshje serioze dhe nuk patëm mundësi të testonim skuadrën. Edhe unë, edhe skuadra, jemi në procesin e ambientimit dhe njohjes me njëri-tjetrin, ndaj kjo fitore na vlen shumë për të punuar më të qetë në vazhdim”.

Europa? “Dëshira kemi shumë, por duhet të jemi realistë. Nuk është e lehtë të kapësh Europën, sepse janë Skënderbeu, Partizani, Kukësi apo Flamurtari që ka bërë investime. Nuk janë pa gjë as ekipe si Laçi e Teuta, duhet shumë kujdes edhe nga Kamza që ka ndërtuar ekip shumë të fortë. Vllaznia duhet të synojë të evitojë diskutimet e mbijetesës, sepse edhe vjet ishim për Europë në një moment dhe më pas shpëtuam në ndeshjen e fundit”.

Tifozët ishin edhe në Fier: “Ishin sot, uroj t’i kemi gjithmonë me vete. Nuk mund të jenë gjithmonë si me Tiranën, por uroj të jenë sa më të shumtë”.

Komentet