Edhe pse klubi i Vllaznisë, ka bërë me dije se nuk do ta lejojë futbollistin që të largohet, palët kanë gjetur marrëveshjen. Hasani ka tre muaj pa u paguar dhe ka hequr dorë nga 12 milion lekë të vjetër, në mënyrë që të marrë lejekalimin. Por, nuk mbaron me kaq, pasi mesfushorit i është vënë edhe një gjobë prej 3 milion lekësh të vjetër nga klubi për largimin pa leje dhe firmosjen pa dijeninë e drejtuesve. Kështu që Hasani do të marrë lejekalimin pasi ka sakrifikuar 15 milion lekë të vjetër, për të luajtur në Iran, ku përfitimet financiare janë më të mëdha.

Komentet