Superliga

Martini: Situatë e keqe, por Vllaznia s’duhet të dorëzohet

Martini: Situatë e keqe, por Vllaznia s’duhet të dorëzohet

Kjo e keqe që i ka ardhur Vllaznisë duhet të çojë në këmbë shumë njerëz, duke filluar që nga drejtuesit, futbollistët, trajnerët, stafin teknik, bashkinë, që është më kryesorja, biznesmenët e Shkodrës, sepse është një situatë vërtetë alarmante. Asnjë shkodran nuk e ka pritur dhe menduar se mund të ishim në këtë pikë. Nuk duhet të qajmë se jemi të fundit në renditje, por të shohim përpara. Lojtarët të mos e ulin tempin, por të vazhdojnë të punojnë, sepse gjërat duhet të vijnë duke u rregulluar. Kurrsesi nuk duhet dorëzuar dhe të luftojmë për t'i ikur sa më parë fundit të renditjes

Vllaznia-Teuta, shpresa për të luajtur në "Reshit Rusi"?!

Ndonëse ende nuk ka një prononcim zyrtar, ka gjasa që kjo ndeshje të luhet në fushën sportive “Reshit Rusi”. Të paktën këto janë zërat që qarkullojnë në ambientet pranë klubit shkodran. Rëndësia e ndeshjes me Teutën është e madhe, sepse duhet fituar patjetër dhe për këtë të gjithë futbollistët duhet të jenë të gatshëm për trajnerin Grima.

Vllaznia-Teuta, shpresa për të luajtur në