Njëri ishte mesfushori Ardit Krymi, rregullatori i mesfushës së Vllaznisë, si dhe qendërmbrojtësi Ditmar Bicaj.

Me rikthimin e tyre Vllaznia është e plotë dhe shkon në Laç për të marrë rezultat pozitiv.

Komentet