Bëhet fjalë për mbrojtësin Denis Miloti, mesfushorin Sinisha Rajceviq dhe sulmuesin Belajd Pusi, të cilët janë prezantuar dje  nga drejtori sportiv i Vllaznisë, Eugent Zeka.

Të tre lojtarët 19 vjeçarë kanë firmosur kontrata deri në vitin 2020, me opsion rinovimi. Këta lojtarë do të jenë menjëherë të gatshëm për trajnerin Cungu.

Komentet