Moderator: Man in Redblue
fpjalmi wrote:shkodrani 81.me duket se keke tifoz me francen qe paske vu aty zidanin tu ia thy hundet materacit![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Mas fol ma se e prish!Shkodrani81 wrote:Goli i pare i Hollandes ka ken offside per mu, por megjithate Hollanda meritoi fitoren e paster.
Edhe goli i katert i spanjes mu duk hapset ky Fabrigas. Noshta e kam pa gabim, por kur asht ba gjujtja ky ka ken hapset.
Shume e llogarinat i ban ma fpjalmi. Nuk shifen skuadrat, ja pa te ka rrah vjet, e ne e rrame simjet, sic the ti. Ku ka lidhje se Italia ka fitu me Gjermanet para dy vjetesh me ate qe tham un sot. Sot asht 2008, jo 2006. Dhe te thashe me ka marre malli me pa Gjermanin tu lujt si sot, nuk thash si 2006. Manej fundi i fundit, Gjermani i ka marr 3 Kupa botet, dhe Italia 4 kupa, kurse Hollandezet tuaj qe vallzokan ne fushe hala nuk kane ba sefte, edhe kur kan pas Krojfin nuk e kan marre.
Qa pa du me thane asht , te shofim sot qa bahet, jo me na ishte njehere. Sot Hollandezi e tregoi veten se asht i forte, po ashtu edhe Gjermani, jo se rrahi Polonine, por nga loja qe pashe ne fushe. Sdq, presim, asht vetem fillimi.
Shkodrani81 wrote:fpjalmi wrote:shkodrani 81.me duket se keke tifoz me francen qe paske vu aty zidanin tu ia thy hundet materacit![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Jo nuk jam tifoz me Francen, por Italianet i kam pas gjithmone inat, ngaqe jane legena, sa kalojne ne avantazh , lujne loje mbrojtjeje dhe i kam inat, dhe sidomos Materazzin qysh kur u ba sebeb qe doli jashte Zidani, e kam marre teper inat dhe s'du me e pa me sy, sa here qe e nxjerr kamera prej afer , e shaj.
Dhe une jam gzu shume dhe e kam vleresu gjestin e Zidanit, biles kam thane pse nuk ja futi kry hundve se lan se lan e kishte futbollin, ca kishin me i ba ma shume se nje gjob qe per te jane hiq.
Materazzi e ka sha ne familje dhe Zidani ka deklaru qe nuk jam pendu per gjestin qe kam ba, dhe per kete une e vleresoj shume ate njeri, megjithse shume thojne se ka ba gabim ngaqe asht profesionist, por une jam dakort me Zidanin.
Une Zidanin e kam pas shume simpati, dhe per mu asht ma i miri ne bote i tana kohenave, ndoshta edhe ma i mire se Maradona, se per Pele nuk bahet fjale, asht edhe Maradona ma i mire se Pele.