Loja 1x2 south africa 2010

Diskutoni per Kupen e Botes , Kupen e Europes , Ligen e Kampioneve , Kupen Uefa , Kupa Intertoto .

Moderator: Man in Redblue

Post Reply
fpjalmi
Tifoz nderi
Tifoz nderi
Posts: 11278
Joined: Sat, 09 Feb 2008 , 13:32
Skuadra: Ajax Vllaznia
Location: Amsterdam Holland

Re: Boterori 2010

Post by fpjalmi » Fri, 28 May 2010 , 17:38

South Africa-Mexico =

Uruguay - France =

South Korea-Greece =

Argentina -Nigeria =

England - Amerike =

Algeria - Slovenia =

Serbia - Ghana =

Germany -Australia=

Netherlands-Denmark=

Japan -Cameroon=

Italy -Paraguay =

New Zealand-Slovakia=

Ivory Coast -Portugal=

Brazil -North Korea=

Honduras -Chile =

Spain - Switzerland=

South Africa-Uruguay =

Argentina-South Korea=

Greece -Nigeria =

France -Mexico =

Germany- Serbia =

Slovenia -Amerike =

England - Algeria =

Netherlands-JAPAN =

Ghana - Australia=

Cameroon - Denmark=

Slovakia -Paraguay =

Italy -New Zealand=

Brazil - Ivory Coast =

Portugal- North Korea=

Chile - Switzerland =

Spain - Honduras =

Mexico -Uruguay =

France - South Africa=

Nigeria - South Korea =

Greece -Argentina =

Slovenia- England =

Amerike- Algeria =

Ghana -Germany =

Australia- Serbia =

Slovakia - Italy =

Paraguay-New Zealand=

Denmark- Japan =

Cameroon-Netherlands=

North Korea-Ivory Coast=

Portugal -Brazil =

Switzerland- Honduras =

Chile - Spain =

fpjalmi
Tifoz nderi
Tifoz nderi
Posts: 11278
Joined: Sat, 09 Feb 2008 , 13:32
Skuadra: Ajax Vllaznia
Location: Amsterdam Holland

Re: Boterori 2010

Post by fpjalmi » Fri, 28 May 2010 , 17:46

Ndeshjet qe jan ma nalt jane te gjitha ndeshjet qe do jene ne skedine

rezultati i sakte do jete 3 pike kurse me gjet krahun 2 pike


Fituesi do vendoset ne ndeshjen finale

nese do kena 2 fitues me pike te barabarta atehere do shihet se kush ka fitu rezultate te sakta ma shume

Nese rezultatet e sakta do jene njesoj atehere do ndajn dhuraten ne 2 pjese

Kush e fiton skedinen do marrin dhurate 100 $

Kopjoni rezultatet e masiperme dhe veni rezultatet

fpjalmi
Tifoz nderi
Tifoz nderi
Posts: 11278
Joined: Sat, 09 Feb 2008 , 13:32
Skuadra: Ajax Vllaznia
Location: Amsterdam Holland

Re: Boterori 2010

Post by fpjalmi » Fri, 28 May 2010 , 17:57

South Africa-Mexico = 0-1

Uruguay - France = 0-1

South Korea-Greece = 1-0

Argentina -Nigeria =1-0

England - Amerike =1-0

Algeria - Slovenia = 0-0

Serbia - Ghana =o-1

Germany -Australia=0-0

Netherlands-Denmark=2-0

Japan -Cameroon=0-0

Italy -Paraguay =0-0

New Zealand-Slovakia=0-1

Ivory Coast -Portugal=0-0

Brazil -North Korea=2-0

Honduras -Chile =0-0

Spain - Switzerland=2-0

South Africa-Uruguay =0-0

Argentina-South Korea=1-0

Greece -Nigeria =0-1

France -Mexico =0-0

Germany- Serbia =1-1

Slovenia -Amerike =0-1

England - Algeria =2-0

Netherlands-JAPAN =2-0

Ghana - Australia=0-1

Cameroon - Denmark=0-1

Slovakia -Paraguay =0-0

Italy -New Zealand=1-0

Brazil - Ivory Coast =2-0

Portugal- North Korea=2-0

Chile - Switzerland =1-0

Spain - Honduras =2-0

Mexico -Uruguay =2-0

France - South Africa=1-0

Nigeria - South Korea =1-0

Greece -Argentina =0-2

Slovenia- England =0-2

Amerike- Algeria =1-0

Ghana -Germany =0-1

Australia- Serbia =0-0

Slovakia - Italy =0-1

Paraguay-New Zealand=1-0

Denmark- Japan =1-0

Cameroon-Netherlands=0-2

North Korea-Ivory Coast=0-0

Portugal -Brazil =0-0

Switzerland- Honduras =1-0

Chile - Spain =0-2

Skodrinon
Administrator
Administrator
Posts: 4726
Joined: Sun, 16 Dec 2007 , 20:09
Location: ITALI

Re: Boterori 2010

Post by Skodrinon » Fri, 28 May 2010 , 21:08

pjalmi
ma mire me i vu dite per dite.
p.sh sot bahen dy ndeshje, vejm rezultatet e ti mbledh pikt

fpjalmi
Tifoz nderi
Tifoz nderi
Posts: 11278
Joined: Sat, 09 Feb 2008 , 13:32
Skuadra: Ajax Vllaznia
Location: Amsterdam Holland

Re: Boterori 2010

Post by fpjalmi » Fri, 28 May 2010 , 21:56

Skodrinon wrote:pjalmi
ma mire me i vu dite per dite.
p.sh sot bahen dy ndeshje, vejm rezultatet e ti mbledh pikt
skodrinon

skodrinon ,kur vehen bashk tan rezultatet asht ma mire sepse te ndeshjen e treta skuadrat ia lajn ndeshjen njena tjetres sepse percaktohen skuadrat ,prandaj thash ma mire me u vu tana bashk ,sepse atehere e ka hallall ai qe ka gjet rezultatet

Edmond-Cela
I lindur KuqeBlu
I lindur KuqeBlu
Posts: 3657
Joined: Wed, 10 Nov 2004 , 15:12
Location: angli
Contact:

Re: Boterori 2010

Post by Edmond-Cela » Mon, 31 May 2010 , 01:09

South Africa-Mexico = 1-1

Uruguay - France = 0-2

South Korea-Greece = 1-1

Argentina -Nigeria =3-0

England - Amerike =2-2

Algeria - Slovenia = 0-0

Serbia - Ghana =o-1

Germany -Australia=2-0

Netherlands-Denmark=3-1

Japan -Cameroon=0-0

Italy -Paraguay =0-0

New Zealand-Slovakia=0-1

Ivory Coast -Portugal=1-0

Brazil -North Korea=2-0

Honduras -Chile =0-0

Spain - Switzerland=4-0

South Africa-Uruguay =0-0

Argentina-South Korea=3-0

Greece -Nigeria =0-1

France -Mexico =2-1

Germany- Serbia =3-1

Slovenia -Amerike =1-1

England - Algeria =2-1

Netherlands-JAPAN =2-1

Ghana - Australia=0-1

Cameroon - Denmark=1-1

Slovakia -Paraguay =0-0

Italy -New Zealand=1-0

Brazil - Ivory Coast =2-0

Portugal- North Korea=2-0

Chile - Switzerland =2-0

Spain - Honduras =4-1

Mexico -Uruguay =2-0

France - South Africa=1-0

Nigeria - South Korea =1-0

Greece -Argentina =0-2

Slovenia- England =1-1

Amerike- Algeria =1-0

Ghana -Germany =0-3

Australia- Serbia =1-1

Slovakia - Italy =0-0

Paraguay-New Zealand=1-1

Denmark- Japan =1-1

Cameroon-Netherlands=1-2

North Korea-Ivory Coast=0-2

Portugal -Brazil =0-2

Switzerland- Honduras =1-0

Chile - Spain =0-3
Pa Buk e Uje Rri, Por Pa Vllaznian Nuk Mund Te Rri.


Image

[/color]

fpjalmi
Tifoz nderi
Tifoz nderi
Posts: 11278
Joined: Sat, 09 Feb 2008 , 13:32
Skuadra: Ajax Vllaznia
Location: Amsterdam Holland

Re: Boterori 2010

Post by fpjalmi » Mon, 31 May 2010 , 02:21

Edmond-Cela wrote:South Africa-Mexico = 1-1

Uruguay - France = 0-2

South Korea-Greece = 1-1

Argentina -Nigeria =3-0

England - Amerike =2-2

Algeria - Slovenia = 0-0

Serbia - Ghana =o-1

Germany -Australia=2-0

Netherlands-Denmark=3-1

Japan -Cameroon=0-0

Italy -Paraguay =0-0

New Zealand-Slovakia=0-1

Ivory Coast -Portugal=1-0

Brazil -North Korea=2-0

Honduras -Chile =0-0

Spain - Switzerland=4-0

South Africa-Uruguay =0-0

Argentina-South Korea=3-0

Greece -Nigeria =0-1

France -Mexico =2-1

Germany- Serbia =3-1

Slovenia -Amerike =1-1

England - Algeria =2-1

Netherlands-JAPAN =2-1

Ghana - Australia=0-1

Cameroon - Denmark=1-1

Slovakia -Paraguay =0-0

Italy -New Zealand=1-0

Brazil - Ivory Coast =2-0

Portugal- North Korea=2-0

Chile - Switzerland =2-0

Spain - Honduras =4-1

Mexico -Uruguay =2-0

France - South Africa=1-0

Nigeria - South Korea =1-0

Greece -Argentina =0-2

Slovenia- England =1-1

Amerike- Algeria =1-0

Ghana -Germany =0-3

Australia- Serbia =1-1

Slovakia - Italy =0-0

Paraguay-New Zealand=1-1

Denmark- Japan =1-1

Cameroon-Netherlands=1-2

North Korea-Ivory Coast=0-2

Portugal -Brazil =0-2

Switzerland- Honduras =1-0

Chile - Spain =0-3

Edmond qela

te marsha te keqen qe mi ke vu parashikimet e hollandes tana fitore

Te siguroj se 6 pike i ke te sigurta mos me than per ma shume :mrgreen:

Ledi1920
Fanatics
Fanatics
Posts: 1410
Joined: Fri, 21 Nov 2008 , 15:34
Skuadra: Tirona,Bayern
Location: Tiron

Re: Boterori 2010

Post by Ledi1920 » Mon, 31 May 2010 , 08:50

South Africa-Mexico = X (1-1)

Uruguay - France = 2 (0-2)

South Korea-Greece = 2 (1-2)

Argentina -Nigeria = 1 (4-1)

England - Amerike = 1(2-0)

Algeria - Slovenia = X (1-1)

Serbia - Ghana = 1 (2-1)

Germany -Australia= 1 (3-1)

Netherlands-Denmark= 1 (3-1)

Japan -Cameroon= 2 (0-1)

Italy -Paraguay = 1 (1-0)

New Zealand-Slovakia= 2 (0-1)

Ivory Coast -Portugal= X (1-1)

Brazil -North Korea= 1 (4-0)

Honduras -Chile = 2 (1-3)

Spain - Switzerland= 1 (3-0)

South Africa-Uruguay = 1 (2-1)

Argentina-South Korea= 1 (3-1)

Greece -Nigeria = X ( 2-2)

France -Mexico = 1 (2-1)

Germany- Serbia = 1 (3-2)

Slovenia -Amerike = X (1-1)

England - Algeria = 1 (2-0)

Netherlands-JAPAN = 1 (2-1)

Ghana - Australia= X (1-1)

Cameroon - Denmark= X (0-0)

Slovakia -Paraguay = 2 (0-1)

Italy -New Zealand= 1 (3-0)

Brazil - Ivory Coast = 1 (3-2)

Portugal- North Korea= 1 (4-0)

Chile - Switzerland = 2 (0-1)

Spain - Honduras = 1 (5-0)

Mexico -Uruguay = 1 ( 2-1)

France - South Africa= 1 (2-1)

Nigeria - South Korea = 1 (1-0)

Greece -Argentina = 2 (1-2)

Slovenia- England = 2 (1-3)

Amerike- Algeria = 1 (1-0)

Ghana -Germany = 2 (1-2)

Australia- Serbia = 2 (1-2)

Slovakia - Italy = 2 (0-1)

Paraguay-New Zealand= 1 (2-0)

Denmark- Japan = X (1-1)

Cameroon-Netherlands= 2 (1-2)

North Korea-Ivory Coast= 2 (0-2)

Portugal -Brazil = 1 (3-2)

Switzerland- Honduras = 1 (2-0)

Chile - Spain = 2 (0-2)
Image

Admin
Webmaster
Webmaster
Posts: 5601
Joined: Wed, 24 Nov 2004 , 03:41
Skuadra: Vllaznia
Location: Loro Boriçi
Contact:

Re: Boterori 2010

Post by Admin » Mon, 31 May 2010 , 18:55

o pjalm do ishte ma mire me i vu ndeshjet nji ka nji sepse nuk i dihet ndeshjeve tjera, qysh tesh smund ta dim si shkojne ndeshjet tjera.

Parashikimet e mija jane:

South Africa-Mexico = 1 (1-0)

Uruguay - France = 2 (1-2)

South Korea-Greece = 2 (1-3)

Argentina -Nigeria = 1 (1-0)

England - Amerike = 1(4-1)

Algeria - Slovenia = X (0-0)

Serbia - Ghana = 1 (3-2)

Germany -Australia= 1 (2-0)

Netherlands-Denmark= 1 (2-1)

Japan -Cameroon= x (1-1)

Italy -Paraguay = 1 (2-0)

New Zealand-Slovakia= 2 (0-3)

Ivory Coast -Portugal= 2 (0-2)

Brazil -North Korea= 1 (3-0)

Honduras -Chile = 2 (1-2)

Spain - Switzerland= 1 (2-0)

South Africa-Uruguay = x (2-2)

Argentina-South Korea= 1 (3-0)

Greece -Nigeria = 1 ( 2-1)

France -Mexico = 1 (3-1)

Germany- Serbia = x (3-3)

Slovenia -Amerike = 1 (2-1)

England - Algeria = 1 (3-1)

Netherlands-JAPAN = 1 (4-1)

Ghana - Australia= 1 (1-0)

Cameroon - Denmark= 1 (1-0)

Slovakia -Paraguay = x (0-0)

Italy -New Zealand= 1 (1-0)

Brazil - Ivory Coast = 1 (3-1)

Portugal- North Korea= 1 (4-0)

Chile - Switzerland = 1 (2-1)

Spain - Honduras = 1 (3-1)

Mexico -Uruguay = 1 ( 3-2)

France - South Africa= x (2-2)

Nigeria - South Korea = 1 (2-0)

Greece -Argentina = 2 (1-3)

Slovenia- England = 2 (1-2)

Amerike- Algeria = 1 (2-1)

Ghana -Germany = 2 (1-4)

Australia- Serbia = 2 (1-3)

Slovakia - Italy = 2 (0-2)

Paraguay-New Zealand= 1 (3-0)

Denmark- Japan = 1 (2-1)

Cameroon-Netherlands= 2 (1-3)

North Korea-Ivory Coast= 2 (1-3)

Portugal -Brazil = X (2-2)

Switzerland- Honduras = 1 (1-0)

Chile - Spain = X (1-1)P.S. Kush i pagun 100 $ ???
Vllaznit Ultras

Image

shv13
Moderator
Moderator
Posts: 1174
Joined: Mon, 24 Jul 2006 , 19:25
Location: torino
Contact:

Re: Boterori 2010

Post by shv13 » Mon, 31 May 2010 , 19:58

pse tana bashke ma? ma mire avash-avash per cdo dite. Si dihet se si shkojne ndeshjet, mandej tu u vu perdite edhe forumi ndjeket ma shume, edhe parashikimet jane ifije ma me logjike. Sot per sot s dihet hala as ke kane me thirre ne botnor kombtaret e mdhaja. Ma mire si e kena pa ba per europian, per cdo dite i vejme parashikimet, t pakten gjyse oret para fillimit t ndeshjes te pare te dites.
kuq e blu asht flamuri,
qe valvitet ne shkallet prej guri,
tane tjereve diftonja,
si tradhtojme kurre na kta bojna...

fpjalmi
Tifoz nderi
Tifoz nderi
Posts: 11278
Joined: Sat, 09 Feb 2008 , 13:32
Skuadra: Ajax Vllaznia
Location: Amsterdam Holland

Re: Boterori 2010

Post by fpjalmi » Mon, 31 May 2010 , 20:21

Admin wrote:o pjalm do ishte ma mire me i vu ndeshjet nji ka nji sepse nuk i dihet ndeshjeve tjera, qysh tesh smund ta dim si shkojne ndeshjet tjera.
P.S. Kush i pagun 100 $ ???

prandaj bahet edhe ma e bukur skedina admin ,ngaqe nuk dihen skuadrat qe lozin duke njoft vetem shtetet dhe ne ndeshjet e treta skuadrat ia lajn njena tjetres dhe dihet kush fiton ,prandaj mendova se kush te jete i zoti ti gjejn pa u ba asnji ndeshje dhe ja te shohin kombetaren qe lozin

kja gja asht e barabarte per te tan ,duke vu rezultatet para se me fillu botnori :D

fpjalmi
Tifoz nderi
Tifoz nderi
Posts: 11278
Joined: Sat, 09 Feb 2008 , 13:32
Skuadra: Ajax Vllaznia
Location: Amsterdam Holland

Re: Boterori 2010

Post by fpjalmi » Mon, 31 May 2010 , 20:22

admin ,100 dollarshin e paguaj une dhe i niset ne numrin e llogarise personit qe e fiton

fpjalmi
Tifoz nderi
Tifoz nderi
Posts: 11278
Joined: Sat, 09 Feb 2008 , 13:32
Skuadra: Ajax Vllaznia
Location: Amsterdam Holland

Re: Boterori 2010

Post by fpjalmi » Mon, 31 May 2010 , 20:27

shv13 wrote:pse tana bashke ma? ma mire avash-avash per cdo dite. Si dihet se si shkojne ndeshjet, mandej tu u vu perdite edhe forumi ndjeket ma shume, edhe parashikimet jane ifije ma me logjike. Sot per sot s dihet hala as ke kane me thirre ne botnor kombtaret e mdhaja. Ma mire si e kena pa ba per europian, per cdo dite i vejme parashikimet, t pakten gjyse oret para fillimit t ndeshjes te pare te dites.

ne europianin e kalum i kan vu te tan rezultatet komplet pa fillu ndeshjet shv13

vetem kur kan mbaru ndeshjet ne grupe jan vu rezultatet cdo dite kur kan ken teteshet dhe katershet :D

asht njisoj per te tane

kurse e dyta asht qe me i vu rezultatet 1 ka 1 ,shum veta harrojn me i vu se i del nej pune kurse keshtu kur i ven tana bashke e din se i ka vu rezultatet dhe e ka fjet mendjen :D

Admin
Webmaster
Webmaster
Posts: 5601
Joined: Wed, 24 Nov 2004 , 03:41
Skuadra: Vllaznia
Location: Loro Boriçi
Contact:

Re: Boterori 2010

Post by Admin » Mon, 31 May 2010 , 22:00

Pjalmi ma mire me i vu nji ka nji, se sic ka shkru Shv13 nuk dijme hala se kush ka me shku ne botnor ja ma me me tentu me gjet rezultatet e sakta.
Kshu i takon me i gjet si qorri shenjit :D
Ne mund ti vejme te tana periheran, (ne menyre qe mas me ndej pa i vu), kurse nqs ndonjeni don me modifiku rezultatet i shkrun per cdo jave.
Vllaznit Ultras

Image

fpjalmi
Tifoz nderi
Tifoz nderi
Posts: 11278
Joined: Sat, 09 Feb 2008 , 13:32
Skuadra: Ajax Vllaznia
Location: Amsterdam Holland

Re: Boterori 2010

Post by fpjalmi » Mon, 31 May 2010 , 22:54

Admin wrote:Pjalmi ma mire me i vu nji ka nji, se sic ka shkru Shv13 nuk dijme hala se kush ka me shku ne botnor ja ma me me tentu me gjet rezultatet e sakta.
Kshu i takon me i gjet si qorri shenjit :D
Ne mund ti vejme te tana periheran, (ne menyre qe mas me ndej pa i vu), kurse nqs ndonjeni don me modifiku rezultatet i shkrun per cdo jave.

admin

ndeshjet jane per cdo dite ma naqe dhe me beso se gjysa kan me harru pa i vu

ndoshta un dhe ti mund ti vejm rezultatet cdo dite kurse te tjeret ndoshta nuk kan mundesi me i vu sepse nuk kan mundesi me hi per cdo dite dhe humbin piket sepse ndeshjet jan cdo dite

Vetem emagjino NDESHJET SHQIPTARE QE JAN 1 HERE ne jave dhe shum prej nesh nuk kena mundesi me i vu dhe shum veta jan djege pa i vu dhe asht 1 here ne jave ,,,,,e tash emagjino ndeshjet e botnorit qe jane per cdo dite se sa veta mund te harrojn pa i vu ,prandaj thashe se asht ma mire per te gjithe


Te lutem mos me keqkupto Admin

kena 12 dite me njoft kombetaret

Nese edhe te tjeret kan deshire me i vu perdite ,nuk ka problem e bajm njashtu ,por me beso se duke pa ndeshjet qe jan per cdo dite ,ma shum se 70 perqind tapo harrojn sepse dikush asht ne pushime e dikush nuk ka kohe ,prandaj mendova se do ishte ma mire per te tane

elbasans4ever
Antar
Antar
Posts: 27
Joined: Sun, 10 Dec 2006 , 20:29

Re: Boterori 2010

Post by elbasans4ever » Mon, 31 May 2010 , 22:59

Keto jane parashikimet e mia. nuk e di nese kjo eshte tema e duhur .respekte


South Africa-Mexico =x 1-1

Uruguay - France =2 0-2

South Korea-Greece =x 0-0

Argentina -Nigeria =1 2-0

England - Amerike =1 2-1

Algeria - Slovenia =1 1-0

Serbia - Ghana =x 2-2

Germany -Australia=1 3-1

Netherlands-Denmark=1 2-0

Japan -Cameroon=2 0-2

Italy -Paraguay =x 0-0

New Zealand-Slovakia=1 1-0

Ivory Coast -Portugal=2 1-3

Brazil -North Korea=1 2-0

Honduras -Chile =2 0-1

Spain - Switzerland=1 3-0

South Africa-Uruguay =1 1-0

Argentina-South Korea=1 2-1

Greece -Nigeria =2 0-1

France -Mexico =x 1-1

Germany- Serbia =1 2-1

Slovenia -Amerike =2 0-1

England - Algeria =1 2-1

Netherlands-JAPAN =1 4-0

Ghana - Australia=1 2-1

Cameroon - Denmark=1 1-0

Slovakia -Paraguay =1 2-0

Italy -New Zealand=x 0-0

Brazil - Ivory Coast =1 2-0

Portugal- North Korea=1 3-0

Chile - Switzerland =1 1-0

Spain - Honduras =1 4-0

Mexico -Uruguay =1 2-1

France - South Africa=1 2-1

Nigeria - South Korea =1 1-0

Greece -Argentina =2 1-2

Slovenia- England =2 1-3

Amerike- Algeria =1 1-0

Ghana -Germany =2 0-1

Australia- Serbia =x 1-1

Slovakia - Italy =2 0-1

Paraguay-New Zealand=x 1-1

Denmark- Japan =1 1-0

Cameroon-Netherlands=2 0-1

North Korea-Ivory Coast=2 0-1

Portugal -Brazil =2 0-1

Switzerland- Honduras =1 1-0

Chile - Spain =2 1-2

fpjalmi
Tifoz nderi
Tifoz nderi
Posts: 11278
Joined: Sat, 09 Feb 2008 , 13:32
Skuadra: Ajax Vllaznia
Location: Amsterdam Holland

Re: Boterori 2010

Post by fpjalmi » Mon, 31 May 2010 , 23:14

elbasans4ever wrote:Keto jane parashikimet e mia. nuk e di nese kjo eshte tema e duhur .respekte


South Africa-Mexico =x 1-1

Uruguay - France =2 0-2

South Korea-Greece =x 0-0

Argentina -Nigeria =1 2-0

England - Amerike =1 2-1

Algeria - Slovenia =1 1-0

Serbia - Ghana =x 2-2

Germany -Australia=1 3-1

Netherlands-Denmark=1 2-0

Japan -Cameroon=2 0-2

Italy -Paraguay =x 0-0

New Zealand-Slovakia=1 1-0

Ivory Coast -Portugal=2 1-3

Brazil -North Korea=1 2-0

Honduras -Chile =2 0-1

Spain - Switzerland=1 3-0

South Africa-Uruguay =1 1-0

Argentina-South Korea=1 2-1

Greece -Nigeria =2 0-1

France -Mexico =x 1-1

Germany- Serbia =1 2-1

Slovenia -Amerike =2 0-1

England - Algeria =1 2-1

Netherlands-JAPAN =1 4-0

Ghana - Australia=1 2-1

Cameroon - Denmark=1 1-0

Slovakia -Paraguay =1 2-0

Italy -New Zealand=x 0-0

Brazil - Ivory Coast =1 2-0

Portugal- North Korea=1 3-0

Chile - Switzerland =1 1-0

Spain - Honduras =1 4-0

Mexico -Uruguay =1 2-1

France - South Africa=1 2-1

Nigeria - South Korea =1 1-0

Greece -Argentina =2 1-2

Slovenia- England =2 1-3

Amerike- Algeria =1 1-0

Ghana -Germany =2 0-1

Australia- Serbia =x 1-1

Slovakia - Italy =2 0-1

Paraguay-New Zealand=x 1-1

Denmark- Japan =1 1-0

Cameroon-Netherlands=2 0-1

North Korea-Ivory Coast=2 0-1

Portugal -Brazil =2 0-1

Switzerland- Honduras =1 1-0

Chile - Spain =2 1-2
po po ,asht tema e duhun elbasan4ever

loroborici
Tifoz nderi
Tifoz nderi
Posts: 695
Joined: Fri, 09 Feb 2007 , 17:40
Skuadra: vllaznia

Re: Boterori 2010

Post by loroborici » Tue, 01 Jun 2010 , 14:40

South Africa-Mexico = 0-0

Uruguay - France = 1-1

South Korea-Greece = 1-1

Argentina -Nigeria = 2-0

England - Amerike = 3-1

Algeria - Slovenia = 1-1

Serbia - Ghana = 2-1

Germany -Australia= 1-1

Netherlands-Denmark= 2-0

Japan -Cameroon= 0-1

Italy -Paraguay = 1-2

New Zealand-Slovakia= 1-1

Ivory Coast -Portugal= 2-1

Brazil -North Korea= 4-0

Honduras -Chile = 0-2

Spain - Switzerland= 3-0

South Africa-Uruguay = 1-2

Argentina-South Korea= 2-0

Greece -Nigeria = 1-2

France -Mexico = 1-1

Germany- Serbia = 1-2

Slovenia -Amerike = 0-2

England - Algeria = 2-1

Netherlands-JAPAN = 3-1

Ghana - Australia= 2-3

Cameroon - Denmark= 1-2

Slovakia -Paraguay = 1-0

Italy -New Zealand= 1-1

Brazil - Ivory Coast = 2-1

Portugal- North Korea= 4-1

Chile - Switzerland = 2-1

Spain - Honduras = 4-0

Mexico -Uruguay = 2-2

France - South Africa= 1-1

Nigeria - South Korea = 1-1

Greece -Argentina = 0-3

Slovenia- England = 1-3

Amerike- Algeria = 3-1

Ghana -Germany = 2-2

Australia- Serbia = 1-1

Slovakia - Italy = 2-1

Paraguay-New Zealand= 2-1

Denmark- Japan = 2-2

Cameroon-Netherlands= 1-3

North Korea-Ivory Coast= 0-3

Portugal -Brazil = 1-1

Switzerland- Honduras = 1-2

Chile - Spain = 1-3
Vllaznia ne zemer
Image

Man in Redblue
Moderator
Moderator
Posts: 3865
Joined: Mon, 30 Oct 2006 , 13:48
Location: My heart is where my home is

Re: Boterori 2010

Post by Man in Redblue » Tue, 01 Jun 2010 , 18:11

South Africa-Mexico = x (1-1)

Uruguay - France = 2 (1-2)

South Korea-Greece = x (2-2)

Argentina -Nigeria = 1 (3-1)

England - Amerike = 1(2-0)

Algeria - Slovenia = X (0-0)

Serbia - Ghana = 2 (1-2)

Germany -Australia= 1 (2-0)

Netherlands-Denmark= 1 (2-0)

Japan -Cameroon= x (0-0)

Italy -Paraguay = 1 (1-0)

New Zealand-Slovakia= 2 (0-1)

Ivory Coast -Portugal= 2 (1-2)

Brazil -North Korea= 1 (3-0)

Honduras -Chile = 2 (0-1)

Spain - Switzerland= 1 (2-0)

South Africa-Uruguay = 2 (1-2)

Argentina-South Korea= 1 (2-0)

Greece -Nigeria = x ( 1-1)

France -Mexico = 1 (2-1)

Germany- Serbia = 1 (3-0)

Slovenia -Amerike = 2 (0-1)

England - Algeria = 1 (2-0)

Netherlands-JAPAN = 1 (4-1)

Ghana - Australia= 1 (1-0)

Cameroon - Denmark= x (1-1)

Slovakia -Paraguay = x (0-0)

Italy -New Zealand= 1 (2-0)

Brazil - Ivory Coast = 1 (3-1)

Portugal- North Korea= 1 (2-0)

Chile - Switzerland = 2 (1-2)

Spain - Honduras = 1 (5-1)

Mexico -Uruguay = 1 ( 2-1)

France - South Africa= x (1-1)

Nigeria - South Korea = x (0-0)

Greece -Argentina = 2 (1-2)

Slovenia- England = 2 (0-2)

Amerike- Algeria = 1 (2-0)

Ghana -Germany = 2 (1-3)

Australia- Serbia = 1 (2-1)

Slovakia - Italy = 1 (2-1)

Paraguay-New Zealand= 1 (1-0)

Denmark- Japan = x (1-1)

Cameroon-Netherlands= x (1-1)

North Korea-Ivory Coast= 2 (1-3)

Portugal -Brazil = 2 (1-2)

Switzerland- Honduras = 1 (3-0)

Chile - Spain = 2 (1-3)

PARTIZANI
Tifoz nderi
Tifoz nderi
Posts: 945
Joined: Fri, 18 May 2007 , 16:25
Location: ITALIA
Contact:

Re: Boterori 2010

Post by PARTIZANI » Tue, 01 Jun 2010 , 23:33

South Africa-Mexico = 1-1

Uruguay - France = 0-1

South Korea-Greece = 1-1

Argentina -Nigeria = 2-0

England - Amerike = 2-0

Algeria - Slovenia = 0-0

Serbia - Ghana = 1-2

Germany -Australia= 2-0

Netherlands-Denmark= 2-0

Japan -Cameroon= 0-1

Italy -Paraguay = 2-1

New Zealand-Slovakia= 1-1

Ivory Coast -Portugal= 1-2

Brazil -North Korea= 4-0

Honduras -Chile = 0-1

Spain - Switzerland= 3-1

South Africa-Uruguay = 2-1

Argentina-South Korea= 2-0

Greece -Nigeria = 1-2

France -Mexico = 2-1

Germany- Serbia = 2-0

Slovenia -Amerike = 1-2

England - Algeria = 3-0

Netherlands-JAPAN = 3-0

Ghana - Australia= 2-1

Cameroon - Denmark= 1-1

Slovakia -Paraguay = 0-1

Italy -New Zealand= 2-0

Brazil - Ivory Coast = 2-0

Portugal- North Korea= 3-0

Chile - Switzerland = 1-1

Spain - Honduras = 4-0

Mexico -Uruguay = 1-1

France - South Africa= 2-1

Nigeria - South Korea = 1-1

Greece -Argentina = 0-3

Slovenia- England = 1-3

Amerike- Algeria = 2-0

Ghana -Germany = 0-2

Australia- Serbia = 1-1

Slovakia - Italy = 0-1

Paraguay-New Zealand= 2-1

Denmark- Japan = 2-2

Cameroon-Netherlands= 1-2

North Korea-Ivory Coast= 0-2

Portugal -Brazil = 1-2

Switzerland- Honduras = 1-0

Chile - Spain = 1-2
FORCA DEMAT E KUQImage

Post Reply