Kupa UEFA, turi 2-t: VLLAZNIA - Napoli
-
- Antar
shkelzeni hasanaj
pershendetje, i nderuar, te lumte goja dhe flm, per mikpritjen bujare qe tregoni.
ishalla sonte do te fitojme, duke vu kurajon dhe zemren ne fushe.
ishalla sonte do te fitojme, duke vu kurajon dhe zemren ne fushe.
-
- Tifoz nderi
- Skuadra: vllaznia
-
- Tifoz nderi
ndeshja mbaroi 3-0 per Napolin.besaj qe u pa se sa larg jena me futbollin profesionist tu fillu prej supersport 1 qe na dha ndeshjen pa koment megjithese i japim 280.000 lek ne vjet e tu mbaru nga heshtja e tifozave pa asnje lloj organizimi pa asnje kang per kete skuader e gjaja qe me vjen ma shume keq asht per redbluboys qe asht duke u mundu shum per me organizu tifozerin.ma i miri ne fushe per ne besoj se ishte Sukaj qe qe i vetmi qe u mundu me ba diçka.gjaja ma e mire kishte ken qe ita 500.000 euro qe kena fitu ne kete ndesje ti investojm neper fusha sportive per te rinj por e dina se nuk ka me ndodhe.shpresojm ne momente ma te mira
-
- Moderator
vvvllaznia wrote:ndeshja mbaroi 3-0 per Napolin.besaj qe u pa se sa larg jena me futbollin profesionist tu fillu prej supersport 1 qe na dha ndeshjen pa koment megjithese i japim 280.000 lek ne vjet e tu mbaru nga heshtja e tifozave pa asnje lloj organizimi pa asnje kang per kete skuader e gjaja qe me vjen ma shume keq asht per redbluboys qe asht duke u mundu shum per me organizu tifozerin.ma i miri ne fushe per ne besoj se ishte Sukaj qe qe i vetmi qe u mundu me ba diçka.gjaja ma e mire kishte ken qe ita 500.000 euro qe kena fitu ne kete ndesje ti investojm neper fusha sportive per te rinj por e dina se nuk ka me ndodhe.shpresojm ne momente ma te mira
vvvllaznia te pergezoj per kyt komente shume realist dhe fjalet e gjetuna.
Edhe une ka m kene shume i merzitun per humjen, por asht me te vertet per te ardh keq, se ne cfare gjendjet te mjerueshme asht tifozeria shqiptare. Asht e pakuptueshme per mu qi tifozat me u largu prej stadiumit para perfundimit te ndeshjes. Nqs tifozat kan ardh stadium ta dijne se kan edhe pergjegjsi per skuadren qi e mbeshtesin, e jo vec po fitoj vllaznia bertasin Vllazni-vllazni e po humi ikun...
Investimi tek te rinjte eshte ne te miren e futbollit, por afatgjate edhe ne te miren e presidences, sic tregoj ratsi i treshes se turqise,
po e mylli edhe une me fjalet e tuja: te shpresojme se kohe ma te mira do te vijne
-
- Tifoz nderi
- Skuadra: Ajax Vllaznia
vllaznia luajti nje ndeshje te madhe .luajti per me fitu ,dhe rezultati 3 me 0 ishte i pa meritum nga napoli.kena luajtur nje loje fantastike.perveq golit te trete qe napoli e bani tamam,2 golat e tjere ishin gafa e telit me portierin bishani ,kurse goli i pare ishte gafa e mbrojtesit .
per mendimin tem cana bani gabom tu hek belishen e tu fut licin.
belisha nuk asht dash me u hek hiq,
megjithate mos u merzisni .djemt luajten mire por nuk shenuan,dhe kemi pas shume raste.u dote nji gol qe vllaznia te bante.loja mori keq duke mos shenu sukaj ne 3 v4 reaste e 20 min te para.mbas shenimit te napolit ,napoletanet u q2etesuan dhe nuk luajten ma me frike dhe loja mori favorin e tyre.
edhe nji here.faleminders lojtareve te vllaznise qe dhane 100% ne loje .
per mendimin tem cana bani gabom tu hek belishen e tu fut licin.
belisha nuk asht dash me u hek hiq,
megjithate mos u merzisni .djemt luajten mire por nuk shenuan,dhe kemi pas shume raste.u dote nji gol qe vllaznia te bante.loja mori keq duke mos shenu sukaj ne 3 v4 reaste e 20 min te para.mbas shenimit te napolit ,napoletanet u q2etesuan dhe nuk luajten ma me frike dhe loja mori favorin e tyre.
edhe nji here.faleminders lojtareve te vllaznise qe dhane 100% ne loje .
-
- Moderator
Edhe une jam pergjithsisht i knaqun nga shpirti luftarak i lojtareve dhe mendoj se megjith epersine e kundershatrit rezultati nuk pasqyron lojen.
Inatin e kam me tifozerine, qi kujton se stadiumi a disco, vec po pati rast me festu,perndryshe shkojn nshpi.
A i pat napolitanet se si i hidhshin perpjete.........
Inatin e kam me tifozerine, qi kujton se stadiumi a disco, vec po pati rast me festu,perndryshe shkojn nshpi.
A i pat napolitanet se si i hidhshin perpjete.........
-
- I lindur KuqeBlu
une jam i gezuar me ndeshjen, per mendimin tem ndeshja ma e bukur qe kam pa te vllaznias qysh ne ndeshjen me rakalid se nuk po di me ja than emrin ajo skuadra se kena eleminu ne legen e kampionve. por fatkeqsisht ekspirenca e panolin dhe ekspirence e saj e trego veten me 5 gjujte 3 gola. e kam than edhe me pare se nese do dalim mire ne at ndeshje na duhen dy gjana me luajt me gjith zemer edhe fati, per fat te keq nuk ishte fati me ne se futbollistat kan lujt me gjith zemer, po te shenoshim te paret ndeshja kishte shku krejt ndryshe, por edhe kur ishin 0-2 me penalltin e pa dhane na demtoj shum prikoloshisht se po ta jept penallti dhe ta shenoshim ndeshja kishte shku ndryshe.
per muan lojtaret e ndeshjes ishin bashic dhe sukaj, edhe smajli afer dyre. jam zhgenjyar nga nallbani ne at ndeshje
per muan lojtaret e ndeshjes ishin bashic dhe sukaj, edhe smajli afer dyre. jam zhgenjyar nga nallbani ne at ndeshje
Last edited by Edmond-Cela on Thu, 14 Aug 2008 , 23:09, edited 1 time in total.
Pa Buk e Uje Rri, Por Pa Vllaznian Nuk Mund Te Rri.

[/color]

[/color]
-
- Moderator
Borisow, Kaunas, Famagusta etj. po bajne hajr----------
na kurre
sdi ca me thane, sdi ke me ba fajtor, po dreqi e hangert (mgjs i mrojta futbollistat ma nalt) me te mujt 3-0 nshkoder difton se jena krejt tmarum...paskena ken tnamun vec..........
as nuk mduhet gja me fitu kup as kampionat, kur jena kaq hajrsyza...
shyqyr qi na ra rasti me pa futbollistat e napolit nshkoder... oo nderi madh shume, a thu se jena prej himalajet na

na kurre
sdi ca me thane, sdi ke me ba fajtor, po dreqi e hangert (mgjs i mrojta futbollistat ma nalt) me te mujt 3-0 nshkoder difton se jena krejt tmarum...paskena ken tnamun vec..........
as nuk mduhet gja me fitu kup as kampionat, kur jena kaq hajrsyza...
shyqyr qi na ra rasti me pa futbollistat e napolit nshkoder... oo nderi madh shume, a thu se jena prej himalajet na

-
- Tifoz nderi
un nuk e di se çfare ndeshjet kena pa ju por me duket se nuk ka ken e njejta.un kam pa nje Napoli qe prej mbrojtjes hidhte topin 20 m larg portes ton dhe gjithmone sulmusi italian e prekte topin i pari dhe krijonte rreziçe,gjithmone sulmoshin me jo ma shume se tre kater lojtar dhe na rrasen tre gola pa u lodhe hiq.ne kena ba vetem nje gjutje persmbari dhe ajo me duket ka ken kur hupshim 3-0 dhe asgja tjeter.mberritshim deri 30 m larg portes dhe nuk dishim se òa me ba.natyrisht gjaja pozitive ka ken vetem shpirti luftarak.nuk e imagjinoj se òa mund te ndodhi ne Napoli
-
- Antar
Nuk e kam pare ndeshjen por lexova komentet ne fund. Nuk e di ca keni mendu ju, por qe ne fillim me asht duk e pamundur me e rra Napolin. Lojtaret e Napolit vlejne ma teper se 100 mil €, sa vlen vllaznia??? Apo kena shit Sukaj per 300 mije €. E mos harroni qe Pia qe ka lujt si Pele ne shkoder asht sulmuesi i katert i Napolit. Kur Napoli lunte ne C1 ( kategoria e 3 ) nuk shkonte ma shume se 7-8 gola gjithe kampionatin. Prandaj duhet me qene ma objektiv e mos me u fry shume para ndeshjes se nuk kena me arrit kurre me rivalizu me ekipe te nje niveli shume me te larte se ne. Me duket se te dilen losim me Dinamon per Superkupe? Ishalla nuk i kane harxhu krejt baterit e na rrah edhe Dinamoja!
P.S: Nuk e kuptova pse u ba feste ne fillim te ndeshjes: apo Fushaj ishte i g'zum qe rrasi 500 mije € ne zhep??
P.S: Nuk e kuptova pse u ba feste ne fillim te ndeshjes: apo Fushaj ishte i g'zum qe rrasi 500 mije € ne zhep??
-
- Moderator
une levdova shpirtin luftarak, se per tjeter s'kane lujt gja...
Mos harroni asht e njeta skuader qi ka hanger kater petlla npeqin, 3 nkruje, 3 a kater nlezhe, .... bile jo e njeta, se mrojtsi ma i mire Delain nuk ka lujt sot...
Megjithate une jam shume i merzitun, nuk di kuj me ia vu fajin, vec di me thane, se na shqiptaret pak e hic jena tu ba hajr ne te gjitha fushat e jetes dhe kjo asht me te vertet demoralizuese....
Mos harroni asht e njeta skuader qi ka hanger kater petlla npeqin, 3 nkruje, 3 a kater nlezhe, .... bile jo e njeta, se mrojtsi ma i mire Delain nuk ka lujt sot...
Megjithate une jam shume i merzitun, nuk di kuj me ia vu fajin, vec di me thane, se na shqiptaret pak e hic jena tu ba hajr ne te gjitha fushat e jetes dhe kjo asht me te vertet demoralizuese....
-
- Moderator
Pse mor vlla flet kshtu, pse kush asht Borisowi qi eliminoi Anderlechtin, Kaunas qi eliminoi finalistin e Uefas, Rangers???????????Martiniden wrote:
Prandaj duhet me qene ma objektiv e mos me u fry shume para ndeshjes se nuk kena me arrit kurre me rivalizu me ekipe te nje niveli shume me te larte se ne.
Pse mos me ba feste??? Me ba feste edhe mas ndeshjes bile...
-
- Tifoz nderi
problemi tek ne asht se lojtaret tone sterviten njesoj se si u sterviteshin gjyshat e tyne kurse keta kan avancu prandej nje her ne 10 vjet edhe keta skuadra bajn hajr kurse ne nuk kena me ba hajr kurre deri sa te vazhdoj ky futboll me keta drejtusaMan in Redblue wrote:Pse mor vlla flet kshtu, pse kush asht Borisowi qi eliminoi Anderlechtin, Kaunas qi eliminoi finalistin e Uefas, Rangers???????????Martiniden wrote:
Prandaj duhet me qene ma objektiv e mos me u fry shume para ndeshjes se nuk kena me arrit kurre me rivalizu me ekipe te nje niveli shume me te larte se ne.
-
- Moderator
Une pra nuk e kuptoj arsyen pse ban progress nji klub bjellorus, e jo nji klub shqiptar?????????vvvllaznia wrote:problemi tek ne asht se lojtaret tone sterviten njesoj se si u sterviteshin gjyshat e tyne kurse keta kan avancu prandej nje her ne 10 vjet edhe keta skuadra bajn hajr kurse ne nuk kena me ba hajr kurre deri sa te vazhdoj ky futboll me keta drejtusaMan in Redblue wrote:Pse mor vlla flet kshtu, pse kush asht Borisowi qi eliminoi Anderlechtin, Kaunas qi eliminoi finalistin e Uefas, Rangers???????????Martiniden wrote:
Mire drejtusat qi nuk jan nrregull, po tifozat ku ishin??? Ma tifoza kot!!! Mvjen keq per vllaznit ultras qi mundohen me i dhan pak gjallni asaj atomsfere te akullt
-
- Antar
Per mendimin tim Napoli asht shume ma lart se Anderleti e se Rangers. Mos harro se ka ne formacion edhe Lavezzin qe po luan titullar i Argentines ne Kine e kete vit eliminoi Milanin kampione e botes ne fuqi nga pjesmarrja ne Champion's League. Nga ana tjeter Bate Borisov asht Bjelloruse qe ja rrasen kombetares 0-3 ne Tirane e pas 1 jave rrahen edhe hollanden ne bjellorusi. Lituania ka dale disa here kampione europe ne basketboll e asht vend shume ma i zhvilluar se na. Edhe sporti ec isoj si jeta e vendit...Na per c'fare sportesh jena shqu qe mu mat me to??? Mandej kto lojtar jane edhe ato qe kane hanger 3 petlla ne shkoder prej Dinamos para 2 mujsh. Napoli ifije ma nelt se Dinamoja e leshit asht apo jo??
-
- Antar
Problemi i Vllaznise dhe i futbollit Shqiptar ne pergjithesi eshte mungesa e nje ideali. Tek ne futbolli eshte kthyer ne nje biznes sharlatanesh e ka ngel si me qen femije i befotrofit.
Kam lexuar diku qe kur Steaua e Bukureshtit fitoi kupen e kampioneve ne vitet 80-te djali i nje prej funksionarve me te medhenj komuniste i ka pas ndejt ekipit nga mbrapa si qen deri sa e nxorri edhe kampion Europe.
Futbolli tek ne eshte kthyer ne nje zanat, si me qen murator apo marangoz, dhe lojtaret jane thjesht mercenare qe dalin ne fushe per nje cope buke. Futbollistet duhet te lujn per nje ideal qofte ai kombi, qyteti, a krahina. Prandej sheh ekipe si Gjermania qe edhe pa talentin e Hollandes, Brazilit, apo Argjentines eshte prape ne majat e futbollit boteror.
Njehere e kam pare Kombetaren te luaje me shpirt dhe ajo ishte ne ndeshjen ndaj Greqise. Ate dite ata luanin per 6 milione Shqiptare dhe kjo shikohej qe ne shkallet e stadiumit e deri tek fytyrat e tyre. Ate dite nuk humbnim ne Qemal Stafa ne sepse do ishte turpi me i madh per kombin tone. Ca ndodhi pastaj ne ndeshjen me Ukrainen, Bjellorusine, Rumanine? Turp ta permendesh.
Prandaj tek ne duhet te fillojne e te angazhohen strukturat me te larta te shtetit per rritjen e futbollit duke hedhur pare per te krijuar kushtet sa me te volitshme per futbollin tone. Fundja fundit futbolli do perfaqesoje shtetin ne arenen nderkomebtare. Me vjen plasja kur shoh nje shtet si Serbia qe ka kaluar 3 luftera ne 15 vitet e fundit edhe nxjerr ende sportiste te rangut boterore ne shume sporte jo vetem futboll. Mali i Zi eshte kampion Evrope ne vaterpol. Kur do na vije rradha ne?
Kam lexuar diku qe kur Steaua e Bukureshtit fitoi kupen e kampioneve ne vitet 80-te djali i nje prej funksionarve me te medhenj komuniste i ka pas ndejt ekipit nga mbrapa si qen deri sa e nxorri edhe kampion Europe.
Futbolli tek ne eshte kthyer ne nje zanat, si me qen murator apo marangoz, dhe lojtaret jane thjesht mercenare qe dalin ne fushe per nje cope buke. Futbollistet duhet te lujn per nje ideal qofte ai kombi, qyteti, a krahina. Prandej sheh ekipe si Gjermania qe edhe pa talentin e Hollandes, Brazilit, apo Argjentines eshte prape ne majat e futbollit boteror.
Njehere e kam pare Kombetaren te luaje me shpirt dhe ajo ishte ne ndeshjen ndaj Greqise. Ate dite ata luanin per 6 milione Shqiptare dhe kjo shikohej qe ne shkallet e stadiumit e deri tek fytyrat e tyre. Ate dite nuk humbnim ne Qemal Stafa ne sepse do ishte turpi me i madh per kombin tone. Ca ndodhi pastaj ne ndeshjen me Ukrainen, Bjellorusine, Rumanine? Turp ta permendesh.
Prandaj tek ne duhet te fillojne e te angazhohen strukturat me te larta te shtetit per rritjen e futbollit duke hedhur pare per te krijuar kushtet sa me te volitshme per futbollin tone. Fundja fundit futbolli do perfaqesoje shtetin ne arenen nderkomebtare. Me vjen plasja kur shoh nje shtet si Serbia qe ka kaluar 3 luftera ne 15 vitet e fundit edhe nxjerr ende sportiste te rangut boterore ne shume sporte jo vetem futboll. Mali i Zi eshte kampion Evrope ne vaterpol. Kur do na vije rradha ne?
-
- Tifoz nderi
- Skuadra: Vllaznia
BRRAVO TULIPAN I ZI TE GJITHA ATO QE KE THANE JANE SHUME TE VERTETA E NUK I LET AS TOPITulipani Zi wrote:Problemi i Vllaznise dhe i futbollit Shqiptar ne pergjithesi eshte mungesa e nje ideali. Tek ne futbolli eshte kthyer ne nje biznes sharlatanesh e ka ngel si me qen femije i befotrofit.

Forca Vllaznia...

-
- Tifoz nderi
- Skuadra: Vllaznia
PO I THEM EDHE UN DY FJAL
PJESA ME MADHE E PJESMARRESVE NE FORUM JANE EMIGRANTA DHE TE GJITH E SHOHIM NEPER BOTE SE SA BUKUR JETA SPORTIVE ESHTE STRUKTURUAR.
NE SHQIPERI GJITHCKA PER SA I PERKET ANES SPORTIVE LEN PER TE DESHIRUAR.
SHIKONI PAK STADIUMET NE CFARE GJENDJE JANE!!!!!!!!!!!
AS QEMAL STAFA NUK I MBUSH KUSHTET PER TE BA NJE NDESHJE NDERKOMBTARE DHE RREZIKON QE PAS 2 VJETESH KOMBETARJA TE MOS LUAJ NDESHJE NE SHTEPI.
NE SHQIPERI NE KETO 16 VITET E FUNDIT JAN SHUAR TE GJITHA ZONAT APO KENDET SPORTIVE PER TE RINJET E PRESPEKTIVES APO PER EKIPET ZIGJIRE FUNDI I FUNDIT EDHE PER ATO AMATORE.
NEPER OBORRET E SHKOLLAVE KANE MBI PALLATET SHUME KATSHE SI HARDHIA TE EGRA.
SUKSESI VJEN ME FUSHA TE MIRA. MJETE BASHKOHORE STERVIJE TE FORTE DHE SERIOZITET.
PJESA ME MADHE E PJESMARRESVE NE FORUM JANE EMIGRANTA DHE TE GJITH E SHOHIM NEPER BOTE SE SA BUKUR JETA SPORTIVE ESHTE STRUKTURUAR.
NE SHQIPERI GJITHCKA PER SA I PERKET ANES SPORTIVE LEN PER TE DESHIRUAR.
SHIKONI PAK STADIUMET NE CFARE GJENDJE JANE!!!!!!!!!!!
AS QEMAL STAFA NUK I MBUSH KUSHTET PER TE BA NJE NDESHJE NDERKOMBTARE DHE RREZIKON QE PAS 2 VJETESH KOMBETARJA TE MOS LUAJ NDESHJE NE SHTEPI.
NE SHQIPERI NE KETO 16 VITET E FUNDIT JAN SHUAR TE GJITHA ZONAT APO KENDET SPORTIVE PER TE RINJET E PRESPEKTIVES APO PER EKIPET ZIGJIRE FUNDI I FUNDIT EDHE PER ATO AMATORE.
NEPER OBORRET E SHKOLLAVE KANE MBI PALLATET SHUME KATSHE SI HARDHIA TE EGRA.
SUKSESI VJEN ME FUSHA TE MIRA. MJETE BASHKOHORE STERVIJE TE FORTE DHE SERIOZITET.
Forca Vllaznia...