Kupa UEFA, turi 2-t: VLLAZNIA - Napoli
-
- I lindur KuqeBlu
-
- Tifoz nderi
-
- Tifoz nderi
Pak randesi ka se ca thojn tifozat e napolit,por ne qoftse futbollistat ton tremen prej emnit te kundershtarit at'her kan me na rrah rand,ata bajn nji luft te eger psikologjike dhe duhet me ju pergjigj me te njajten monedh,nuk e di pse na duhet me e nenvleftesu vedin,duhet me hi te barabart ne fush.Kush ishte Hollanda emnin e ka te madh per futboll,por rusija e zgerlaqi e bani me hanger dhe,nuk ishte rastesi por ishte shpirti qe dhanen ne fush.Nuk asht turp me te mujt napoli,por asht turp me pas frig.
Moj Vllazni,Vllaznia jone
ti gjithmone do jesh kampjon
vec per hire te spektatorit
Shkodra jone djepi futbollit OLEEEEE
ti gjithmone do jesh kampjon
vec per hire te spektatorit
Shkodra jone djepi futbollit OLEEEEE
-
- Tifoz nderi
- Skuadra: Ajax Vllaznia
sportisti shkodran .jam dakort me ty qe hollanda emri i madh u mund por nuk e mundi rusia por e mundi hollanda ,pra shkurt e mujti guuds hiding hollandezi qe asht numri 1 ne bote si tranier dhe hollanda u mund vetem nga mendja hollandeze ,ku merita e padiskutume 100 perqindshe e kishte vetem tranieri ma i mire ne bote guuds hiding,ku pa te rusia nuk mund ta perbalolnte hollanden.
un dua qe vllaznia te luaj si ne ndeshjen turqia ne europian qe luajti pa 9 titullar me gjermanet e kam qefe me ba nji loje te bukur si turqia kunder gjermaneve dhe nuk kam qef qe napoli ti fitoje me hile ashtu siq fitoi gjermania me turqine ,por kam por kam qefe qe sulmi shkodran te tregoje qe asht ma i miri ne shqiperi .
un dua qe vllaznia te luaj si ne ndeshjen turqia ne europian qe luajti pa 9 titullar me gjermanet e kam qefe me ba nji loje te bukur si turqia kunder gjermaneve dhe nuk kam qef qe napoli ti fitoje me hile ashtu siq fitoi gjermania me turqine ,por kam por kam qefe qe sulmi shkodran te tregoje qe asht ma i miri ne shqiperi .
-
- Antar
E keqja ma e madhe e ne tifozave shqiptar eshte se i bajme mit skuadrat e medhaja. Fat i madh e nder per ne me u taku me napolin, maradona ne shkoder.....etj, etj. Oooo a e dini kujt i plas per ne?! Kerkuj. Napoli vjen me na rra ne shkoder mundesisht me rrezultat te thelle e ju i bani amen?A jeni ne vedi mor vllazen?! Kur do te perfundojme me sensin e inferioritetin e te hyme te humbun perpara ne fushe. Nqs jeni ne shkoder e doni ta mbeshtesni vllaznine tja bejme ferr ne fushe napolit e mos te pushojme 1 min duke i dhane zemer Vllaznise ashtu si bame me ruset ne Shkoder e me hollanden ne tirane. Pershndetje e vetem Para Vllaznia!!!
- rai
- I Perjetshem
Martiniden wrote:E keqja ma e madhe e ne tifozave shqiptar eshte se i bajme mit skuadrat e medhaja. Fat i madh e nder per ne me u taku me napolin, maradona ne shkoder.....etj, etj. Oooo a e dini kujt i plas per ne?! Kerkuj. Napoli vjen me na rra ne shkoder mundesisht me rrezultat te thelle e ju i bani amen?A jeni ne vedi mor vllazen?! Kur do te perfundojme me sensin e inferioritetin e te hyme te humbun perpara ne fushe. Nqs jeni ne shkoder e doni ta mbeshtesni vllaznine tja bejme ferr ne fushe napolit e mos te pushojme 1 min duke i dhane zemer Vllaznise ashtu si bame me ruset ne Shkoder e me hollanden ne tirane. Pershndetje e vetem Para Vllaznia!!!
e ke thane taman naqe.....e njejten mendim e kam thane edhe une si ne shqip ma siper si te tema italisht....
nuk kam kurrfare respektit per ate ekip
du vetem ta shof Vllaznine te kualifikume ose te pakten te napim maximumin
nuk di di pse duhet me pas dashuri mes tifozerive....e pse duhet me ken tan kto shkodrane....te...onnore

VLLAZNIA - mei unus, verus, precipuus ferveo

-
- Huligan
a po bo ne nje organizim tifozlliku Shkodron ? shpresoj te jem ne stadium dhe te shof tifozllikun Shkodron mos ti lej koh NApolitaneve per tu duk ... mund te vin dhe 1000 vet nga Napoli ,jan shum lart me tifozllik dhe 1000 tifoz do ishin shum per ti perballu me tifozllik .... menoj se duhet te jeni ne pun e siper per ta kalu kte neshje me sukses ,panvaresisht si do shkoj rezultati.
-
- Moderator
po ke te drejte shume hatboy.hatboy wrote:a po bo ne nje organizim tifozlliku Shkodron ? shpresoj te jem ne stadium dhe te shof tifozllikun Shkodron mos ti lej koh NApolitaneve per tu duk ... mund te vin dhe 1000 vet nga Napoli ,jan shum lart me tifozllik dhe 1000 tifoz do ishin shum per ti perballu me tifozllik .... menoj se duhet te jeni ne pun e siper per ta kalu kte neshje me sukses ,panvaresisht si do shkoj rezultati.
Edhe une shpresoj qi tifozeria shkodrane te organizohet mire, tmarrin buria e bylbyla me vedi, tpergadisin vargje e mos te pushojne asi minute brohoritjen PERNDRYSHE kan me na korite tifozat napolitan, se e di se kndojne per 90 minuta te tane me nji za.
-
- Moderator
rai wrote:Martiniden wrote:E keqja ma e madhe e ne tifozave shqiptar eshte se i bajme mit skuadrat e medhaja. Fat i madh e nder per ne me u taku me napolin, maradona ne shkoder.....etj, etj. Oooo a e dini kujt i plas per ne?! Kerkuj. Napoli vjen me na rra ne shkoder mundesisht me rrezultat te thelle e ju i bani amen?A jeni ne vedi mor vllazen?! Kur do te perfundojme me sensin e inferioritetin e te hyme te humbun perpara ne fushe. Nqs jeni ne shkoder e doni ta mbeshtesni vllaznine tja bejme ferr ne fushe napolit e mos te pushojme 1 min duke i dhane zemer Vllaznise ashtu si bame me ruset ne Shkoder e me hollanden ne tirane. Pershndetje e vetem Para Vllaznia!!!
e ke thane taman naqe.....e njejten mendim e kam thane edhe une si ne shqip ma siper si te tema italisht....
nuk di di pse duhet me pas dashuri mes tifozerive....e pse duhet me ken tan kto shkodrane....te...onnore![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Keni fol te dy shume bukur e shpresoj qi tifozeria shkodrane te brohorasin sa ma shume per ekipin. Tifozat duhet me kene krenar per ekipin tone, dhe nuk kan asni arsye pse me u ndje inferiore.
Shpresoj qi atmosfera mas ndeshjes te jete sa ma e bukur dhe miqsore.
- rai
- I Perjetshem
- rai
- I Perjetshem
kam pa edhe une anderr se andrra e fpjalmit u ba realitet
2-0 2-0 2-0 2-0 2-0 2-0 2-0 2-0 2-0 2-0 2-0 2-0 2-0
ska cudi ktu....Austria e Vjenes e asja kohe ka ken shume ma e forte se Napoli i sivjetshem......me Prohaska, Gazelich, Hintemayer, vellezerit Sara , e Obermayer me shoke....ka shku deri ne gjys finale te Ch-L ai ekip qe Djemt e Shkodres e shperthiqen 2-0.....e ku tifozet ishin ne delir....si ato mrena stadiumit po ashtu edhe ato neper peme e pallate rrotull......
Hajde se Zoti asht me ne kesaj rradhe.......
Nuk ka ku shkon ma bukur.........
edhe une fpjalmi kam nji anderr....I have a dream !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2-0 2-0 2-0
Forza djelminja shkodrane e hini ne histori.....
Jua dha Zoti Dora Vete mundesine per me shkru nji faqe te LAVDISHME
O ZOT na e mundso nji mrekulli....Coje Vllaznine per hava e ne faze te grupeve....
E KAM NJI ANDERR
E EMNIN E KA TRIUMF 2-0
Napoli e una scuadra italiana per i quale io nn ho nessun rispetto
Napoletani, 15 mila tifozi canterano nell vostro funerale a scutari
Festeremmo e gusteremmo la nostra vittoria cantando canzoni nostri
2-0 2-0 2-0 2-0 2-0 2-0 2-0 2-0 2-0 2-0 2-0 2-0 2-0
ska cudi ktu....Austria e Vjenes e asja kohe ka ken shume ma e forte se Napoli i sivjetshem......me Prohaska, Gazelich, Hintemayer, vellezerit Sara , e Obermayer me shoke....ka shku deri ne gjys finale te Ch-L ai ekip qe Djemt e Shkodres e shperthiqen 2-0.....e ku tifozet ishin ne delir....si ato mrena stadiumit po ashtu edhe ato neper peme e pallate rrotull......
Hajde se Zoti asht me ne kesaj rradhe.......
Nuk ka ku shkon ma bukur.........
edhe une fpjalmi kam nji anderr....I have a dream !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2-0 2-0 2-0
Forza djelminja shkodrane e hini ne histori.....
Jua dha Zoti Dora Vete mundesine per me shkru nji faqe te LAVDISHME
O ZOT na e mundso nji mrekulli....Coje Vllaznine per hava e ne faze te grupeve....
E KAM NJI ANDERR

Napoli e una scuadra italiana per i quale io nn ho nessun rispetto

Napoletani, 15 mila tifozi canterano nell vostro funerale a scutari

Festeremmo e gusteremmo la nostra vittoria cantando canzoni nostri

VLLAZNIA - mei unus, verus, precipuus ferveo

-
- Moderator
-
- I lindur KuqeBlu
-
- Tifoz nderi
- Skuadra: Vllaznia
EDHE UNE I BASHKANGJITEM MENDIMEVE TUAJA QE NUK DUHET TE NDIHEMI INFERIOR KUNDREJT NAPOLIT DHE TE KEMI SHUME KURAJO DHE VETBESIM.rai wrote:Martiniden wrote:E keqja ma e madhe e ne tifozave shqiptar eshte se i bajme mit skuadrat e medhaja. Fat i madh e nder per ne me u taku me napolin, maradona ne shkoder.....etj, etj. Oooo a e dini kujt i plas per ne?! Kerkuj. Napoli vjen me na rra ne shkoder mundesisht me rrezultat te thelle e ju i bani amen?A jeni ne vedi mor vllazen?! Kur do te perfundojme me sensin e inferioritetin e te hyme te humbun perpara ne fushe. Nqs jeni ne shkoder e doni ta mbeshtesni vllaznine tja bejme ferr ne fushe napolit e mos te pushojme 1 min duke i dhane zemer Vllaznise ashtu si bame me ruset ne Shkoder e me hollanden ne tirane. Pershndetje e vetem Para Vllaznia!!!
nuk di di pse duhet me pas dashuri mes tifozerive....e pse duhet me ken tan kto shkodrane....te...onnore![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
MOSHA MESATARE E VLLAZNIS ASHT 25 VJEC FORCA FIZIKE ASHT NE MAKSIMUM, NE SHUME RASTE FORCA FIZIKE E SHKATRRON LOJEN TEKNIKE.
FUTBOLLISTAT TONE DUHET TE LOZIN FORT FIZIKISHT DHE MAS ME I LAN SHUME HAPSIRA.
SIKUR SHQIPERI VS RUSI A JU KUJTOHET SE TEKNIKA E RUSVE NUK BINTE NE SY POR FORCA FIZIKE E SHQIPTAREVE BINTE NE SY SI URUGAN.
PARA VLLAZNIA!!!!!!!!!!!1
Forca Vllaznia...

-
- Tifoz nderi
- Skuadra: Vllaznia
Kafareli: Mos e nënvletësoni Vllazninë
Xhixhi Kafareli, vëzhguesi i Napolit, ka dhënë një intervistë për
tuttonapoli.net në lidhje me gjendjen e Vllaznisë, në prag të sfidës
së parë për turin e dytë eliminator të Kupës UEFA. “Do të jetë
sigurisht një impenjim i vështirë, para së gjithash për faktorin e
ambientimit. Ky klub është shumë i dashur dhe i ndjekur në Shqipëri,
kështu që Napoli do të gjejë dhe do të përballojë një formacion
me stimuj të pabesueshëm, për vetë faktin se edhe organika
është e përbërë me djem të rinj që kanë uri për futbollin
ndërkombëtar. Do të ishte e gabuar ta nënvlerësonim këtë impenjim.
Një gabim që sigurisht skuadra jonë nuk do ta bëjë, pasi
ndeshja është thelbësore”, deklaron vëzhguesi napolitan, Xhixhi
Kafareli.
Xhixhi Kafareli, vëzhguesi i Napolit, ka dhënë një intervistë për
tuttonapoli.net në lidhje me gjendjen e Vllaznisë, në prag të sfidës
së parë për turin e dytë eliminator të Kupës UEFA. “Do të jetë
sigurisht një impenjim i vështirë, para së gjithash për faktorin e
ambientimit. Ky klub është shumë i dashur dhe i ndjekur në Shqipëri,
kështu që Napoli do të gjejë dhe do të përballojë një formacion
me stimuj të pabesueshëm, për vetë faktin se edhe organika
është e përbërë me djem të rinj që kanë uri për futbollin
ndërkombëtar. Do të ishte e gabuar ta nënvlerësonim këtë impenjim.
Një gabim që sigurisht skuadra jonë nuk do ta bëjë, pasi
ndeshja është thelbësore”, deklaron vëzhguesi napolitan, Xhixhi
Kafareli.
Forca Vllaznia...

-
- ANTI TIRANSI
-
- I lindur KuqeBlu
ashtu si thu ti asht naqe por nuk i dihet futbollit, se jan 11 me 11, fati dhe shpirti i gares po kje me ne nuk asht cudi qe te kualifikohemi...vllaznia1919 wrote:Mas na bani me anrru me sy hapt se kishte kulmi i Vllaznise.
Oh maj nan ishalla del fjala juj!
Pa Buk e Uje Rri, Por Pa Vllaznian Nuk Mund Te Rri.

[/color]

[/color]
-
- Moderator