Page 16 of 16

Re: Loja 1X2 - Champions League 2010-11

Posted: Sat, 28 May 2011 , 23:51
by fpjalmi
Mbas 3 muajve qe do te thote sezoni tjeter ,kja loje do bahet me 3 fitues .

Vendi i pare 100$
Vendi i dyte 75$
Vendi i trete 50$

Re: Loja 1X2 - Champions League 2010-11

Posted: Sun, 29 May 2011 , 15:08
by Skodrinon
je tu u harxhu shume mor pjalm
mos ja hek fmive :D

Re: Loja 1X2 - Champions League 2010-11

Posted: Sun, 29 May 2011 , 20:18
by fpjalmi
Skodrinon wrote:je tu u harxhu shume mor pjalm
mos ja hek fmive :D
haaa,je i madh skodrinon. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Re: Loja 1X2 - Champions League 2010-11

Posted: Mon, 30 May 2011 , 15:54
by Ledi1920
Si fitues i cmimit te pare...pres dhe paret qe te me vijn...

Fpjalmi jam ne pritje.
:D 8) Faleminderit :D

Re: Loja 1X2 - Champions League 2010-11

Posted: Mon, 30 May 2011 , 18:42
by fpjalmi
Ledi1920 wrote:Si fitues i cmimit te pare...pres dhe paret qe te me vijn...

Fpjalmi jam ne pritje.
:D 8) Faleminderit :D
Mos e pate fjalen per cmimin e vitit tjeter :D se ket vit I more 1 here :P