Po te forumi i Tiranes ishin zotni tifoza mer.
te leshin me fol drejt a shtremb, por vallahi kur u thashe qe jam me DINAMON, NUK M"U SUL KUSH ME ME THANE QE JAM PREJ BATHORET dhe as me kerkuan ku kam lind e ku jam rrit. Ke lezet.
Jo MER. PAJ zotin
Locust
Ktu ka tifoza te tana ekipeve shqiptare e askush nuk i ka kerku se ku kan le e pse nuk jane me Vllaznine. E keqja asht se ti u hoqe si shkodran e si tifoz i Vllaznise.
Na jena djepi i futbollit, po kena ma pak kampionate se 3 ekipet e Tiranes, jena djepi i humorit por humori jone (profesionist po them) eshte bere tape, jena djepi i kultures por.... kultura ka marre arratine, jena djepi i jetes se nates (flas per vitet 60-70), por tane turrna ne Tirane kur dona me shku ne pab te hajrit pa u zane me njerez.
Djepi i futollit nuk ka lidhje me numrin e kampionateve. As me mnyren se si jane fitu....
Nqs ti krahason humorin shkodran me humorin qi shofim sot neper tv te ndryshme kallxon vetem se nuk ja ke iden.
Kultura ka marre arratine? Ka ardhe andej ka ti qi nuk ke pase deri tash, po nuk te ka gjet se nderkohe ti kishe ike n'Tirane.
Mos e ngatrro varfnine me mentalitetin.
Merrni shembull edhe prej FANATICS te Tiranes, qe i kendoshin ekipit kenge edhe brohorisnin, kurse tifozet tane iu turren atyne duke i sha me rrace e me koc. Ata fanatike nga emri, por te qyteterum nga sjellja.
Ti si dinamovit, duhet t'a kesh ndigju Pishen kur tha te rubrika sportive qi e kane duartrokite ekipin e Dinamos jo vetem ne stadium po edhe ne rruget e qytetit kur fitunen 0-1 heren e fundit. Edhe Fatmir Mnerin, po ne at emision, kur tha se e gjithe Shqipnia duhet me marre shemull prej qytetarise se tifozerise shkodrane. Ti edhe ket don me e mohu, e un po lodhem kot me ty se ti je vetem nji provokatoruc qi ka dal prej ndonji knetet te thame n'kohe t'Enverit, qi masi e kane nise me shpi n'Tirane se ju emru baba oficer, kujton se asht ba i kulturum.
Qe t'i bie shkurt: une kam nje paragjykim: qw tifozet e vllaznise qe ndjekin ekipin
jashte SHKODRET, nder 3 dy jane katundar dhe 1 i papune.
Kurse un mendoj se tane antaret e kti forumi jena djem zotni, perfshi tifozat kundershtare, perveç njenit qi asht.....