Locust wrote:NUK JAM ASPAK DAKORD ME KETE LLOJ TEME:
1. Se pari shkruhet "korit" dhe jo "kurit" ose e ke shkruar ashtu per ndonje efekt leksikor qe une s'e kap.
2. Se dyti, futbolli s'eshte bere per te nderuar apo koritur, por per te dhene kenaqesi (dhe merzi). Koritja s'i ka ngel Shkodres me i mardh nga Vllaznia, po nga ca gjana te tjera.
3. Kur ekipi humbet, ka nevoje per perkrahje, jo per kryqezim.
4. Mendoj se futbollistet luajne fillimisht per veten, per te mbajtur familjet, pastaj per qytetin.,
Pra, keshilla ime eshte: shikojeni futbollin te shkeputur nga patriotizmi, krenaria qytetare,
e keto lloj virtytesh qe duhet te burojne nga burime te tjera dhe jo nga sporti.
Vetem i pytje kom un... Ti car do ktu??? Nuk e kom n kuptimin shkodron, tironas, lab a tjeter, por n kuptimin qi ti nuk je tifoz. Vetem duke lexu ate "rregullin 2" tatin kuptohet qi shkalla me e nolt qi ti mund t arrish osht "DASHAMIRES FUTBOLLI" se per "TIFOZ" as qi menohet.
Tem falin tifozat e shkodres se un mase duhet ta myllsha gojen e mos folsha fare, por nuk nejta dot. Un nuk arrij ta konceptoj se si mas i neshje t hume t TIRONES un mos merzitem. Kur n fakt i not perpara neshjes rri gjith noten pa gjum. Dhe besoj se edhe shumica e cunave ktu kon te njojtat "simptoma". Masnej mesa di un, ne nei her nuk kemi kryqzu ekipin, por edhe kur shajm shajm lojtar e individ ne vecanti. Por kurr smun t perdoresh ".... Vllaznin" ose "....TIRONEN", t cilat jon te shenjta per ne. Edhe e funit, lojtaret nuk mun t lujn kurr per vete, per familjen, per shoket e n fun, po i ra rradha edhe per TIRONEN\SHKODREN. Pikrisht kjo osht ajo qi i ka dhon fun futbollit sot, sepse dikur kur lojtaret luanin pa shperblime pa gjo por vetem sepse e nishin dhe se e kishin n gjak edhe stadiumet ishin plot.
P.S.
FOOTBALL IS FOR YOU AND ME, NOT FOR FUCKING INDUSTRY!!!