Page 6 of 6

Re: Cilët tifoza në Kosovë mendoni se jon më të zjarrt??

Posted: Sat, 11 Apr 2009 , 10:09
by ismo
kuqezinjet e jakoves jan me te zjarrt'it

Re: Cilët tifoza në Kosovë mendoni se jon më të zjarrt??

Posted: Sat, 11 Apr 2009 , 10:36
by REINIS
"TIRONA FANATICS" apo e kom gabim, osht vetem per Kosoven? :mrgreen: :mrgreen:

Re: Cilët tifoza në Kosovë mendoni se jon më të zjarrt??

Posted: Sat, 11 Apr 2009 , 14:42
by Skodrinon
REINIS wrote:"TIRONA FANATICS" apo e kom gabim, osht vetem per Kosoven? :mrgreen: :mrgreen:
edhe po t'ishte per shqipnin, prap do t'ishe gabim :mrgreen:

Re: Cilët tifoza në Kosovë mendoni se jon më të zjarrt??

Posted: Sun, 31 Jan 2010 , 01:09
by GOLDIAN
DINAMO I KA ME TE ZJERRTET SE ATO NDODHEN NE CDO STADIUM SHQIPTAR :mrgreen: :mrgreen:

Re: Cilët tifoza në Kosovë mendoni se jon më të zjarrt??

Posted: Sun, 31 Jan 2010 , 01:18
by Man in Redblue
Terbuni Ultras 4ever

Re: Cilët tifoza në Kosovë mendoni se jon më të zjarrt??

Posted: Sun, 31 Jan 2010 , 02:18
by Skodrinon
GOLDIAN wrote:DINAMO I KA ME TE ZJERRTET SE ATO NDODHEN NE CDO STADIUM SHQIPTAR :mrgreen: :mrgreen:
policia asht me ne
policia asht me ne

Re: Cilët tifoza në Kosovë mendoni se jon më të zjarrt??

Posted: Sun, 31 Jan 2010 , 13:20
by REINIS
GOLDIAN wrote:DINAMO I KA ME TE ZJERRTET SE ATO NDODHEN NE CDO STADIUM SHQIPTAR :mrgreen: :mrgreen:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Re: Cilët tifoza në Kosovë mendoni se jon më të zjarrt??

Posted: Mon, 08 Mar 2010 , 01:40
by vllaznia1919
Jo vetem ne stadjume.hahhahaha

Re: Cilët tifoza në Kosovë mendoni se jon më të zjarrt??

Posted: Mon, 30 Mar 2015 , 13:35
by Man in Redblue
A ka fjale me e pershkru budallekun e ktyne???

Rrahja e Plisave dhe Torcidave
https://www.youtube.com/watch?t=10&v=eIvvTns0TRo" onclick="window.open(this.href);return false;

Re: Cilët tifoza në Kosovë mendoni se jon më të zjarrt??

Posted: Mon, 30 Mar 2015 , 22:07
by Edmond-Cela
Man in Redblue wrote:A ka fjale me e pershkru budallekun e ktyne???

Rrahja e Plisave dhe Torcidave
https://www.youtube.com/watch?t=10&v=eIvvTns0TRo" onclick="window.open(this.href);return false;
marre e faqe e zez turp tju vije