Foto te vjetra

Gjithcka rreth Shkodres sone te dashur.
GOLDIAN
Kuqeblu Perjete
Kuqeblu Perjete
Posts: 7305
Joined: Sun, 02 Jul 2006 , 18:14
Skuadra: vllaznia
Location: perjashtuar nga forumi

Re: Foto te vjetra

Post by GOLDIAN » Sun, 08 May 2011 , 18:21

nje emocion i papam tu pa keto foto
faleminderit skodrinon
i perjashtuar

Skodrinon
Administrator
Administrator
Posts: 4726
Joined: Sun, 16 Dec 2007 , 20:09
Location: ITALI

Re: Foto te vjetra

Post by Skodrinon » Mon, 16 May 2011 , 17:46

Fabrike karamele , biskoti etj etj Angjelin Luka
Image

Fabrika e makaronave 'DRAGUSHA' - Shkoder 1939
Image

Fabrika e cimentos mbi Bune
Image

Skodrinon
Administrator
Administrator
Posts: 4726
Joined: Sun, 16 Dec 2007 , 20:09
Location: ITALI

Re: Foto te vjetra

Post by Skodrinon » Mon, 16 May 2011 , 17:55

kto tri foto, edhe disa te tjera qi kam postu perpara, duhet me ia kallxu komunsitave dhe pseudo-historianve qi kujtojne se uzina e fabrika jane hap vetem mas ardhjes se pksh ne pushtet.

Skodrinon
Administrator
Administrator
Posts: 4726
Joined: Sun, 16 Dec 2007 , 20:09
Location: ITALI

Re: Foto te vjetra

Post by Skodrinon » Thu, 19 May 2011 , 17:08

Parfumeri per Zoja :D
Image

Skodrinon
Administrator
Administrator
Posts: 4726
Joined: Sun, 16 Dec 2007 , 20:09
Location: ITALI

Re: Foto te vjetra

Post by Skodrinon » Wed, 03 Aug 2011 , 23:32

Fabrika e sapunit dhe parfumerise 'HOTTI'
Shkoder - Fabrika e sapunit dhe parfumerise 'HOTTI'.jpg
Dyqani i bombonave me pronar Lin Luka - 1927
Dyqani i bombonave me pronar Lin Luka - 1927.jpg
Fabrika e bonbonave e Lin Lukes
Fabrika e bonbonave e Lin Lukes.jpg
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.

Skodrinon
Administrator
Administrator
Posts: 4726
Joined: Sun, 16 Dec 2007 , 20:09
Location: ITALI

Re: Foto te vjetra

Post by Skodrinon » Mon, 05 Sep 2011 , 14:01

gjate nji ore mesimi 1923 - foto kel marubi

Image

medrezja skanderbeg

Image

1923 - Grup nxenesish duke punu ne oborrin e shkolles

Image

Skodrinon
Administrator
Administrator
Posts: 4726
Joined: Sun, 16 Dec 2007 , 20:09
Location: ITALI

Re: Foto te vjetra

Post by Skodrinon » Fri, 23 Sep 2011 , 14:26

Image

Image

bande muzikore 1870
Image

Post Reply