Cilen skuader keni me pak simpati?
-
- ANTI TIRANSI
Ne radhe te pare mire se erdhe Skerdi.Pastaj te lutem ta moderosh pak fjalorin sepse nuk lejohen ofendime ne kete forum.Dhe ne fund prezantoju pak te tema e prezantimeve qe te njihemi.
Kalofsh mire ne kete forum.
Kalofsh mire ne kete forum.
Jena shkodran edhe e kena per nder,
kush na ka inat qeni i pshurrt n'der!
Perscitus Elatus Prodigium!!!!

kush na ka inat qeni i pshurrt n'der!
Perscitus Elatus Prodigium!!!!

-
- Moderator
-
- ANTI TIRANSI
- Skuadra: Vllaznia
- gdr
- Tifoz nderi
Forri nuk e kam hiq lakmi asnji skuader Tiranet edhe se ne ato vite na kan shkatrru nji superskuader qe kishte ba VLLAZNIA: (DANI HOXHA ZMIJANI SHABA VATA DEDJA PALI SEMAJ PASHAJ JERA BRIZA RRAGAMI BUSHATI KEPA BERSHEMI LIKA LACJA LUCI FAKJA) e para skuader ne shqipni qe bate turnover, e thebq..mt e tir... e shkatrrunenforri wrote:Zilja!!! jo zilia Patrioto!patrioti_bardheblu wrote:ziliavllaznia1919 wrote:Besoj se na eshte dhane lirija mas ramjes te komunizmit me pelqy e mos me pelqy qa na mushet menja.Apo jo daku?
P.S.Si ka munsi qe kaq shum persona nuk e pelqejne ekipin tuj?????![]()
![]()
Ça zilie mor lal,të kesh federatën me vete?!!! s'ka nanji gjë për zili sot!
Për zili ka qënë skuadra e futbollit (17 Nëntori 1985-1990),po,sepse në atë periudhë pati lojtarë vërtet të mirë dhe të gjithë i kishin zili për futbollin që luanin si dhe për më tepër,veçanarisht për formën fizike që tregonin për çdo ndeshje si dhe ruajtja e kësal force fizike për 90 minutat e lojës së luajtur.
Kurse"Tirono 1991-sot" ka qënë një skuadër karkalecash dhe vazhdon të jetë e tillë dhe fiton falë sektorit të garave,Lutit etj etj....
vllaznia veç me shkodran
-
- Tifoz
tirona n'kat.2? tu thaft goja
çuna kto probleme jan te paevitueshme: kur nodhin ne itali qe eshte kampionati me i forte ne bote, perveç vjet qe ishte serie b se aty lushin zebrat kampion
, imagjino ne nji ven si shqipria.... ajo qe po ju them osht se me krahasu lojtaret e tirones me te skuadrave te tjera, duket qart qe ne jemi me lart.....

çuna kto probleme jan te paevitueshme: kur nodhin ne itali qe eshte kampionati me i forte ne bote, perveç vjet qe ishte serie b se aty lushin zebrat kampion

-
- Tifoz
http://www.youtube.com/watch?v=d6vVoYxf ... ed&search=forri wrote:Për zili ka qënë skuadra e futbollit (17 Nëntori 1985-1990),po,sepse në atë periudhë pati lojtarë vërtet të mirë dhe të gjithë i kishin zili për futbollin që luanin si dhe për më tepër,veçanarisht për formën fizike që tregonin për çdo ndeshje si dhe ruajtja e kësal force fizike për 90 minutat e lojës së luajtur.
[/b][/color]
-
- ANTI TIRANSI
-
- ANTI TIRANSI
-
- Tifoz
-
- ANTI TIRANSI
-
- I paralajmeruar
-
- ANTI TIRANSI
-
- Webmaster
- Skuadra: Vllaznia
Sic e kam shkru edhe tek tema tjeter si edhe sic e ka shkru Vllaznia1919 mundeni me postu mrenda etikes dhe pa fymje personale, nqs doni me sha njerin tjetrin shanu ne private, me e-mail personale apo ne forumet e tifozerise suaj. Ktu ndalohen fymjet!!!!Skerdi wrote:Kom ardh ktu me ngacmu ene me bo gallate kundra Tirones ene tifozava katnare qe ka, ne jemi te nje ideali, kshu qe mos mi fshini mesazhet.
Me vje keq qe Shkodra u rraf nga Trabzon po ishalla e bo Domzalja pistil Tironen te merkuren.
-
- Moderator
-
- I paralajmeruar
Falemnderit!
Jam shume i impresionum, ju falenderoj shume per kete qe bete administratore e moderatore, jeni shume te nderum. Ne fakt, ky ishte vetem thjesht nje test, doja te dija se sa tolerant ishit ndaj abuzimeve, sidomos kur nuk ishin kunder Shkodres e ju vinte per shtat, pasi ne forume te tjera keto abuzime lejohen, ndersa ju me sa duket keni tolerance zero dhe jo vetem i fshini por edhe i paralajmeroni e bile perjashtoni abuzuesit. Nuk jam tifoz i Shkodres, e nuk ka rendesi se i kujt i jam, te gjithe jemi shqiptare, jemi njerez, ne fakt, ne radhe te pare. Mbajeni gjithmone ne kete nivel kete politike te tolerances zero ndaj abuzimeve, ndryshe nga ca forume, fatkeqesisht, edhe te skuadres time te zemres.
PS Shkodra ka qen gjithmome skuadra e dyte e zemres por tani kam 1 aresye me shume te jem krenar per te.
PS Shkodra ka qen gjithmome skuadra e dyte e zemres por tani kam 1 aresye me shume te jem krenar per te.
-
- ANTI TIRANSI
-
- Tifoz
-
- ANTI TIRANSI
-
- Tifoz