Cilen skuader keni me pak simpati?
-
- Tifoz nderi
-
- Tifoz
-
- Kuqeblu Perjet
- Skuadra: Ça pyetje?!!!!!
Patriot!
Do e fitoni ndeshjen e kthimit a jo?!!!Nga sa e pashë ndeshjen,skuadra Sllovene ishte cop-copë.Kaloni turnin e parë që të mos kemi edhe aq shumë antipati për ju
.
Leje ça thotë Partizani,se do me të ngacmu,se po të jetë në Tiranë,ka për ta pa edhe ai ndeshjen,lëre se ç'thotë ai.Unë për vete hy pa pare në stadium.
Do e fitoni ndeshjen e kthimit a jo?!!!Nga sa e pashë ndeshjen,skuadra Sllovene ishte cop-copë.Kaloni turnin e parë që të mos kemi edhe aq shumë antipati për ju

Leje ça thotë Partizani,se do me të ngacmu,se po të jetë në Tiranë,ka për ta pa edhe ai ndeshjen,lëre se ç'thotë ai.Unë për vete hy pa pare në stadium.

Para VLLAZNIA!
-
- Moderator
-
- ANTI TIRANSI
-
- ANTI TIRANSI
-
- Tifoz nderi
une tiranen e shoh vetem kur luan kundra PARTIZANITforri wrote:Patriot!
Do e fitoni ndeshjen e kthimit a jo?!!!Nga sa e pashë ndeshjen,skuadra Sllovene ishte cop-copë.Kaloni turnin e parë që të mos kemi edhe aq shumë antipati për ju.
Leje ça thotë Partizani,se do me të ngacmu,se po të jetë në Tiranë,ka për ta pa edhe ai ndeshjen,lëre se ç'thotë ai.Unë për vete hy pa pare në stadium.![]()

FORCA DEMAT E KUQ

-
- Tifoz
-
- Tifoz nderi
-
- Tifoz
-
- ANTI TIRANSI
-
- Kuqeblu Perjet
- Skuadra: Ça pyetje?!!!!!
-
- Tifoz nderi
per fatin tim te mire kur kam qene ne stadium kam asistuar ne disa fitore te partizanit.3-1 ne sezonin 2003/2004 me duket,2-0 per superkupe si dhe 1-0 para gati nja 1 viti.ne disa barazime ku me i forti ishte ai 3-3 si dhe ne nje humbje 1-0 te po atij sezoni ku fituam 3-1patrioti_bardheblu wrote:PARTIZANI wrote:
une tiranen e shoh vetem kur luan kundra PARTIZANIT![]()
![]()
![]()
at'her e shikoke gjithmon duke fitu tironen time, hallall
FORCA DEMAT E KUQ

-
- Tifoz
-
- Kuqeblu Perjete
- Skuadra: vllaznia
-
- Tifoz
ne tironcit nuk kemi nevoj te vejm baste per tu pasunu. na mjafton te shofim tironen, kjo skuader osht pasunia jon pavarsisht nga rezultati: ju po deshet me fitu pare venja pa fryk fitoren e tirones..GOLDIAN wrote:patrioti sa do fitoje tirana kete ndehsje se ne kompanite e basteve e ka kuoten 3 kurse domleshja e ka 2
i erdh dita shqiptareve te behen te pasur
une e kam te sigurt 2/1
4-1 e kam parashikuar
-
- Kuqeblu Perjete
Jo nuk keni nevoj ju se sa te keni Luten i ven aj bastet edhe rezultatet,po po thojme ne europepatrioti_bardheblu wrote:ne tironcit nuk kemi nevoj te vejm baste per tu pasunu. na mjafton te shofim tironen, kjo skuader osht pasunia jon pavarsisht nga rezultati: ju po deshet me fitu pare venja pa fryk fitoren e tirones..GOLDIAN wrote:patrioti sa do fitoje tirana kete ndehsje se ne kompanite e basteve e ka kuoten 3 kurse domleshja e ka 2
une e kam te sigurt 2/1
4-1 e kam parashikuar

Kuqeblu perjete!!!!
-
- Moderator
Kam fillu me qa prej mallengjimit, skan mujt me majt tan shoqniapatrioti_bardheblu wrote:ne tironcit nuk kemi nevoj te vejm baste per tu pasunu. na mjafton te shofim tironen, kjo skuader osht pasunia jon pavarsisht nga rezultati: ju po deshet me fitu pare venja pa fryk fitoren e tirones..GOLDIAN wrote:patrioti sa do fitoje tirana kete ndehsje se ne kompanite e basteve e ka kuoten 3 kurse domleshja e ka 2
une e kam te sigurt 2/1
4-1 e kam parashikuar

-
- Moderator
-
- Kuqeblu Perjete
- Skuadra: vllaznia
bledi vlla hallallBLEDI wrote:Jo nuk keni nevoj ju se sa te keni Luten i ven aj bastet edhe rezultatet,po po thojme ne europepatrioti_bardheblu wrote:ne tironcit nuk kemi nevoj te vejm baste per tu pasunu. na mjafton te shofim tironen, kjo skuader osht pasunia jon pavarsisht nga rezultati: ju po deshet me fitu pare venja pa fryk fitoren e tirones..GOLDIAN wrote:patrioti sa do fitoje tirana kete ndehsje se ne kompanite e basteve e ka kuoten 3 kurse domleshja e ka 2
une e kam te sigurt 2/1
4-1 e kam parashikuar![]()
Suksese
![]()
o tironso meqe doke keshtu po te them nje gja ju keni nevoje ma shume se cdo ekip tjeter me vu baste se ne kampionat ato pare qe bleni albitrat doni me i nxjerre diku

i perjashtuar