Edhe mbiemrin e ka Fushaj, i vjen hakut fushes.
  Edhe mbiemrin e ka Fushaj, i vjen hakut fushes.  
 Kam shprese se fitojme me Partizanin, se me te vertete ka lojtar cilesor ne skuader, por s'po dijne hala me u marr vesh.

Une jom poet jo bejtler (hahaha) me vje keq tashi, mos me ngaterro profesionin. Po t'jesh i sigurte qe si cdo qytet tjeter ne Shqipni, ka plot qe bojne bejte dhe ne Tirone. Kur te mesosh mos t'na kesh inat pa arsye, atehere po do ja lejosh vetes te kuptosh c'po te them. PARA KINA!
 Une jom poet jo bejtler (hahaha) me vje keq tashi, mos me ngaterro profesionin. Po t'jesh i sigurte qe si cdo qytet tjeter ne Shqipni, ka plot qe bojne bejte dhe ne Tirone. Kur te mesosh mos t'na kesh inat pa arsye, atehere po do ja lejosh vetes te kuptosh c'po te them. PARA KINA! 

, ikyt ta tham.
 , ikyt ta tham.  , edhe pse munohesh ka pak me na e ba qejfin tu uru Vllaznine,
 , edhe pse munohesh ka pak me na e ba qejfin tu uru Vllaznine,  

, prape tirons metesh.
 , prape tirons metesh.  

, po ashtu Partizani se nuk asht ma i mire ja.
 , po ashtu Partizani se nuk asht ma i mire ja.  

Me t'thane t'drejten ma nelt s'ma ban goja me ja uru, nuk m'del fjala, edhe ikyt mezor e thashe, tu u mek.
  Me t'thane t'drejten ma nelt s'ma ban goja me ja uru, nuk m'del fjala, edhe ikyt mezor e thashe, tu u mek.  

Une du qe te boni nalt e mo nalt, ene kur te jete neshja Tirona-Vllaznia ta meritoje kush ta luj mo me zemer, ket du une. Masanej ti duhet te urosh, Vllaznia ne vend te pare ja Tirona ne vend te dyte, na dashke ne vend te katert ti na nxjerr ato komunistat e partise para nesh???
 Une du qe te boni nalt e mo nalt, ene kur te jete neshja Tirona-Vllaznia ta meritoje kush ta luj mo me zemer, ket du une. Masanej ti duhet te urosh, Vllaznia ne vend te pare ja Tirona ne vend te dyte, na dashke ne vend te katert ti na nxjerr ato komunistat e partise para nesh???   Per anetarin me emrin PARTIZANI mos u merzit se shaka po bojm lal.
 Per anetarin me emrin PARTIZANI mos u merzit se shaka po bojm lal.