Si e vero che e stato venduto ma forse ci sara' contro di voi!PochoLavezzi wrote:Grazievvvllaznia wrote:benvenuto nel nostro forum.PochoLavezzi wrote:è un esterno sinistro che vorrà mettersi in mostra, visto che a noi manca proprio quel ruolo... cmq savini nun joca, ma ci penserà Gravao![]()
Per i tifosi del Vllaznia(meno male che molti di voi parlano italiano): ho sentito parlare bene di Sucaj, avete qualche video?
http://video.google.com/videoplay?docid ... 4985452571
qui potrai vedere dei gol di Xhevahir Sukaj.Scusa per la qualita![]()
Ma ho sentito che l'avete venduto, è vero?
Kupa UEFA, turi 2-t: VLLAZNIA - Napoli
-
- ANTI TIRANSI
Jena shkodran edhe e kena per nder,
kush na ka inat qeni i pshurrt n'der!
Perscitus Elatus Prodigium!!!!

-
- ANTI TIRANSI
http://www.youtube.com/results?search_q ... type=&aq=f
Qui ci sono dei video della nostra squadra!
Qui ci sono dei video della nostra squadra!
Jena shkodran edhe e kena per nder,

-
- Webmaster
- Skuadra: Vllaznia
Ragazzi vi chiedo gentilmente che qui si scrive solo in albanese.
Per discutere in italiano potete farlo nel post:
http://www.fkvllaznia.net/main/forum/vi ... .php?t=686
Djema ktu me shkru vetem ne shqip, ne italisht mundeni me shkru tek postimi:
Per discutere in italiano potete farlo nel post:
Djema ktu me shkru vetem ne shqip, ne italisht mundeni me shkru tek postimi:
-
- Tifoz nderi
- Skuadra: Ajax Vllaznia
nje lajm i mire i sapo ardhur nga goja e presidentit fushaj dhe shume i vertete .
VLLAZNIA ARRIN MARREVESHJE QE SUKAJ LIKA DHE TELI TE RRINE DERI PAS NDESHJES ME NAPOLIN DHE LAJMI TJETER ASHT QE DO BLEHEN 5 FUTBOLLIST SHUME TE MIRE TE KAMPIONATIT SHQIPTARE ,DHE NJE LAJM TJETER TE MIRE ,PRESIDENTI FUSHAJ KA THENE QE DO MERREN 5 FUTBOLLISTA BORXH NGA 2 SKUADRAT DINAMO DHE TIRANA VETEM PER NDESHJEN ME NAPOLIN DHE KY LAJM ASHT 100% I SIGURTE SEPSE ASHT DEGJU NGA NGA NJEREZ QE KAN KEN NE TAVOLINE ME TE .
MA NE FUND VALTERIT I KA ARDH SHANSI NE DORE SEPSE NGA TE DREJTAT TELEVIZIVE DO PERFITOJE SHUME DHE TE ARDHUNAT DO RRITEN DHE EMRI TIJ DO MBETET NE HISTORINE E VLLAZNISE SI PRESIDENTI I VLLAZNISE,
ME MBAJTJEN E SUKAJ TELIT DHE LIKES ,ME BLEMJEN E 5 FUTBOLLISTAVE MA TE MIRE TE SHQIPNISE ,DHE ME MARREVESHJEN E 5 FUTBOLLISTAVE NDERMJET DINAMOS DHE TIRANES BORXH VETEM PER NAPOLIN ,MENDOJ QE VLLAZNIA DO TE PREKE HISTORINE PER HERE TE PARE NE SHQIPERI.
KAM SHUME BESIM QE VLLAZNIA DO BAJN NJE EKIP BOMB DHE KAM
SHUME BESIM QE VLLAZNIA DO TE PREKE HISTORINE PER HERE TE PARE.NESE VLLAZNIA DO TE SKUALIFIKOJE NAPOLIN ATEHERE SKUADRA TJETER DO JETE MA E VESHTIRE DHE TE DREJTAT TELEVIZIVE DO JENE MA TE MEDHAJA DHE DO BLEHESHIN FUTBOLLISTA MA SHUME
KAM SHUME BESIM QE VLLAZNIA DO KALOJE TURNIN.
KAM SHUME BESIM QE HISTORINE E FUTBOLLIT SHQIPETARE NDER KLUBE TA THYEJE VLLAZNIA DHE DO TE MBETET NE HISTORI NESE VLLAZNIA DO SKUALIFIKOJE NAPOLIN .
MENDOJ SE NDESHJA E PARE NE LORO BORIQI DO PERFUNDOJE 1 ME 0 PER VLLAZNINE ,KURSE NDESHJA E DYTE NE NAPOLI DO PERFUNDOJE 2 ME 1 PER NAPOLIN DHE GOLIN E FUNDIT E BAN SUKAJ NE 88 MINUTE DHE MBAJENI MEND NJIKET GJA ,TE PAKTEN TE FUTEM NE HISTORI EDHE UNE SI REZULTATI I SAKTE I VLLAZNISE
PARA VLLAZNIA
VLLAZNIA ARRIN MARREVESHJE QE SUKAJ LIKA DHE TELI TE RRINE DERI PAS NDESHJES ME NAPOLIN DHE LAJMI TJETER ASHT QE DO BLEHEN 5 FUTBOLLIST SHUME TE MIRE TE KAMPIONATIT SHQIPTARE ,DHE NJE LAJM TJETER TE MIRE ,PRESIDENTI FUSHAJ KA THENE QE DO MERREN 5 FUTBOLLISTA BORXH NGA 2 SKUADRAT DINAMO DHE TIRANA VETEM PER NDESHJEN ME NAPOLIN DHE KY LAJM ASHT 100% I SIGURTE SEPSE ASHT DEGJU NGA NGA NJEREZ QE KAN KEN NE TAVOLINE ME TE .
MA NE FUND VALTERIT I KA ARDH SHANSI NE DORE SEPSE NGA TE DREJTAT TELEVIZIVE DO PERFITOJE SHUME DHE TE ARDHUNAT DO RRITEN DHE EMRI TIJ DO MBETET NE HISTORINE E VLLAZNISE SI PRESIDENTI I VLLAZNISE,
ME MBAJTJEN E SUKAJ TELIT DHE LIKES ,ME BLEMJEN E 5 FUTBOLLISTAVE MA TE MIRE TE SHQIPNISE ,DHE ME MARREVESHJEN E 5 FUTBOLLISTAVE NDERMJET DINAMOS DHE TIRANES BORXH VETEM PER NAPOLIN ,MENDOJ QE VLLAZNIA DO TE PREKE HISTORINE PER HERE TE PARE NE SHQIPERI.
KAM SHUME BESIM QE VLLAZNIA DO BAJN NJE EKIP BOMB DHE KAM
SHUME BESIM QE VLLAZNIA DO TE PREKE HISTORINE PER HERE TE PARE.NESE VLLAZNIA DO TE SKUALIFIKOJE NAPOLIN ATEHERE SKUADRA TJETER DO JETE MA E VESHTIRE DHE TE DREJTAT TELEVIZIVE DO JENE MA TE MEDHAJA DHE DO BLEHESHIN FUTBOLLISTA MA SHUME
KAM SHUME BESIM QE VLLAZNIA DO KALOJE TURNIN.
KAM SHUME BESIM QE HISTORINE E FUTBOLLIT SHQIPETARE NDER KLUBE TA THYEJE VLLAZNIA DHE DO TE MBETET NE HISTORI NESE VLLAZNIA DO SKUALIFIKOJE NAPOLIN .
MENDOJ SE NDESHJA E PARE NE LORO BORIQI DO PERFUNDOJE 1 ME 0 PER VLLAZNINE ,KURSE NDESHJA E DYTE NE NAPOLI DO PERFUNDOJE 2 ME 1 PER NAPOLIN DHE GOLIN E FUNDIT E BAN SUKAJ NE 88 MINUTE DHE MBAJENI MEND NJIKET GJA ,TE PAKTEN TE FUTEM NE HISTORI EDHE UNE SI REZULTATI I SAKTE I VLLAZNISE

PARA VLLAZNIA
-
- Webmaster
-
- I lindur KuqeBlu
-
- Tifoz nderi
ADMIN.VLLAZNIA E KA PAS SHUME VESHTIRE ME PRU LOJTARE TE MIRE NGA RRETHET E TJERA KURSE TASHTI FUTBOLLISTAT DO VIJN SHUME LEHTE ,SEPSE DO LUAJN ME NAPOLIN DHE DUAN TE SHITEN NE ITALI OSE NE NJE VEND TJETER ,DHE KAN SHANSIN TE LUANIN ME NAPOLIN SEPSE NESE LOT DO SHITET MENJEHERE.
ADMIN ,PO TE ISHE TI LOJTARE I DINAMOS DHE DO KISHE DESHIRE TE LUASH JASHT SHTETIT ,A DO TA PRANOJE TE LUAJE ME VLLAZNINE QE TE KESH MUNDESI QE TE SHITESHE SHPEJT?
SHUME LOJTARE TE MIRE NE SHQIPNI I KA MBARU KONTRATA DHE NUK KAN FIRMOSUR AKOMA,KESHTU QE VLLAZNIA KA SHANS ME I MARR KETA LOJTARE.
ADMIN .MOS HARRO .ARKA ME PARE PO MUSHET NGA SHITJA E TE DREJTES TELEVIZIVE
ADMIN ,PO TE ISHE TI LOJTARE I DINAMOS DHE DO KISHE DESHIRE TE LUASH JASHT SHTETIT ,A DO TA PRANOJE TE LUAJE ME VLLAZNINE QE TE KESH MUNDESI QE TE SHITESHE SHPEJT?
SHUME LOJTARE TE MIRE NE SHQIPNI I KA MBARU KONTRATA DHE NUK KAN FIRMOSUR AKOMA,KESHTU QE VLLAZNIA KA SHANS ME I MARR KETA LOJTARE.
ADMIN .MOS HARRO .ARKA ME PARE PO MUSHET NGA SHITJA E TE DREJTES TELEVIZIVE
-
- ANTI TIRANSI
-
- Tifoz nderi
tham qe lajmi asht rren sepse mesa di un nuk mundena me federu lojtar qe kan lujt simjet neper kupat europiane keshtu qe lojtar te Partizanit e dinamos nuk mundena me i marr.Nqs nuk ka te drejte Admini aeher shpresoj me marr per kete ndeshje Memellin nje qendermbrojts qe let me Prishtinen qe asht Visar Berisha nje portier dhe nje mesfushor ne vend te Belishes
-
- I lindur KuqeBlu
A mund te perkthej kush kyt
Tare: "Vllaznia Napoli d'Albania"
01.08.2008 14.47 di Andrea Losapio articolo letto 8359 volte
Fonte: Tuttonapoli.net
Igli Tare, ha rilasciato alcune dichiarazioni in merito alla prossima sfida che attende il Napoli ai microfono di Kiss Kiss Napoli. Ecco quanto evidenziato da Tutto Napoli.net: "Il Napoli parte favorito, ma in Albania sarà dura. Posso dire che il Vllaznia è il Napoli d'Albania per la tifoseria. Hanno uno stadio di 25mila posti e i tifosi sono l'arma in più. Il calcio italiano in Albania è amatissimo, non è mai successa una cosa del genere e sarà una grande festa, un avvenimento unico. Diversi giocatori sono interessanti. C'è Sucaj, un attaccante giovane dell'Under 21, che è seguito da diverse società di serie A".
Igli Tare, ha rilasciato alcune dichiarazioni in merito alla prossima sfida che attende il Napoli ai microfono di Kiss Kiss Napoli. Ecco quanto evidenziato da Tutto Napoli.net: "Il Napoli parte favorito, ma in Albania sarà dura. Posso dire che il Vllaznia è il Napoli d'Albania per la tifoseria. Hanno uno stadio di 25mila posti e i tifosi sono l'arma in più. Il calcio italiano in Albania è amatissimo, non è mai successa una cosa del genere e sarà una grande festa, un avvenimento unico. Diversi giocatori sono interessanti. C'è Sucaj, un attaccante giovane dell'Under 21, che è seguito da diverse società di serie A".
Pa Buk e Uje Rri, Por Pa Vllaznian Nuk Mund Te Rri.

[/color]

[/color]
-
- Tifoz nderi
Tare thet qe Napoli eshte favorite por ne Shkoder ka me ken e veshtire.Vllaznia asht Napoli i Shqiperise per tifozerine.Kan nje stadium me 25000 vende qe ka me ken nje arme ma shume.Futbolli italian asht shume i dashtun ne Shqiperi dhe nje diçka e till nuk ka ndodhe kurr ne Shqiperi keshtu qe ka me ken nje feste e madshe.Skuadra ka disa lojtar interresant .Asht nje sulmus Sukaj i U-21 qe eshte duke u ndjek nga disa skuadra te serie AEdmond-Cela wrote:A mund te perkthej kush kyt
-
- Kuqeblu Perjete
Tjeta juj!!!
Ka lezet kshtu edhe pse kisha dasht naj skuader ma te lodhen po ka me pas lezet me pa stadiumin plot per her te pare nen rregjimin e fushajve,uroj nji rezultat pozitiv e ishalla nuk dahena si vitin e kalum ne Intertoto me turqit!!!lum ata qe jane ne Shkoder e shohin nji neshje t'bukur...
Suksese Vllaznise....para Vllazniaaaaaaaaaaa
Ka lezet kshtu edhe pse kisha dasht naj skuader ma te lodhen po ka me pas lezet me pa stadiumin plot per her te pare nen rregjimin e fushajve,uroj nji rezultat pozitiv e ishalla nuk dahena si vitin e kalum ne Intertoto me turqit!!!lum ata qe jane ne Shkoder e shohin nji neshje t'bukur...
Suksese Vllaznise....para Vllazniaaaaaaaaaaa
Kuqeblu perjete!!!!
-
- Tifoz nderi
PERSHENDETJE DJEMA.
KETO 5 DITET E FUNDIT NUK JU KAM SHKRU SEPSE NUK KAM KEN NE SHTEPI.
KUALIFIKIMI I VLLAZNIS ME GEZOI SHUME DHE HEDHI POSHTE TE GJITHA HIJET E DYSHIMET.
KAM BINDJEN SE KUNDAR NAPOLIT VLLAZNIA DO RAPREZENTOJ SHQIPERINE NE MENYRE DINJITOZE NE ARENEN NDERKOMBTARE.
PARA VLLAZNIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
KETO 5 DITET E FUNDIT NUK JU KAM SHKRU SEPSE NUK KAM KEN NE SHTEPI.
KUALIFIKIMI I VLLAZNIS ME GEZOI SHUME DHE HEDHI POSHTE TE GJITHA HIJET E DYSHIMET.
KAM BINDJEN SE KUNDAR NAPOLIT VLLAZNIA DO RAPREZENTOJ SHQIPERINE NE MENYRE DINJITOZE NE ARENEN NDERKOMBTARE.
PARA VLLAZNIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Forca Vllaznia...

-
- Tifoz nderi
ne forumin e napolit tifozat na kane zhvleresuar shume .ne finalen e kupes me tiranen ne elbasan thoshin,ky eshte stadiumi qe kta lozin ?
dhe njeni i tha ja ,ky asht stadiumi i vertete .kishin pare ate djalin ne peme ne finalen e kupes dhe kishin tha.nuk kane lek e jane te varfer.
ishalla tapo ia tregojm mire atyne se kush jena.

dhe njeni i tha ja ,ky asht stadiumi i vertete .kishin pare ate djalin ne peme ne finalen e kupes dhe kishin tha.nuk kane lek e jane te varfer.
ishalla tapo ia tregojm mire atyne se kush jena.

-
- Antar
Pershendetje te gjithe tifozave te Vllaznis. Ne forumet e Napolit po na tallin duke thane se duhet te fitojne te pakten 4 apo 5 me 0 ne menyre qe ne ndeshjen e kthimit te fusin te rinjte. Ka edhe nga ato qe pretendojne qe ne vend te Reja (tranjeri) ne shkoder te dergojne naj antar te forumit e ne sulm te luajne me dyshen Boldi-De Sica. Mund ti tallim edhe ne duke i thane se para 3 vjetesh luanin ne serie C, e ne kemi tabelle eletronike e ato akoma nuk e kan ne stadiumin e tyne.
- rai
- I Perjetshem
mire boll na e kane ba ce na kane c'vlersu ne forumin e tyne, se ne forumin tone ishit cu tan tu i ba respekte e tu than...
jena te nderum qe losim me napolin e jena keshtu e ashtu....
ca jane kta muhabete mar?
ata jane ekipi qe rrin mes suksesit te madh europian e skuadres tone te zemres...me kalu Napolin na dalim ne fazen e grupeve.....cfare m....nderit keni ju qe ekipi jone lot me ta.
kishte me ken nder me ba me ja fut nja 3 gola ne shkoder po.
une skam kurr fare respektit per to se jane ekip pa kurrfare ftyret e i vetmi kulm i tyne ka ken koha e Maradones.
I vetmi lezet i jemi asht me i perdhunu ne Shkoder me mujte nja 2 a 3 -0
Napoli nuk asht as Juvja as Inter e as Milan e mandej as te pakten i cope Fiorentine e Udineze a Lazio.....
O njerez asht vetem.....nji ekip qe ma shume ne dekaden e fundit ka ken ne serie b. e asgja ma shume
Na jena kundershtar e une si individ nuk kam kurrefar dashniet me tifozeri te tyne/......vetem, i Urrej si cdo kundershtar tjeter
O Zot nepi force Shkodraneve ta kthejn Loro Boricin ne nje Atmosfere FUNEBRE per napolin !!!!!!!!!
Forca Vllaznia !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
p.s po me vjen mire qe te tema italisht ja kam kallxu taman se kush jane.
jena te nderum qe losim me napolin e jena keshtu e ashtu....
ca jane kta muhabete mar?
ata jane ekipi qe rrin mes suksesit te madh europian e skuadres tone te zemres...me kalu Napolin na dalim ne fazen e grupeve.....cfare m....nderit keni ju qe ekipi jone lot me ta.
kishte me ken nder me ba me ja fut nja 3 gola ne shkoder po.
une skam kurr fare respektit per to se jane ekip pa kurrfare ftyret e i vetmi kulm i tyne ka ken koha e Maradones.
I vetmi lezet i jemi asht me i perdhunu ne Shkoder me mujte nja 2 a 3 -0
Napoli nuk asht as Juvja as Inter e as Milan e mandej as te pakten i cope Fiorentine e Udineze a Lazio.....
O njerez asht vetem.....nji ekip qe ma shume ne dekaden e fundit ka ken ne serie b. e asgja ma shume
Na jena kundershtar e une si individ nuk kam kurrefar dashniet me tifozeri te tyne/......vetem, i Urrej si cdo kundershtar tjeter
O Zot nepi force Shkodraneve ta kthejn Loro Boricin ne nje Atmosfere FUNEBRE per napolin !!!!!!!!!
Forca Vllaznia !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
p.s po me vjen mire qe te tema italisht ja kam kallxu taman se kush jane.
VLLAZNIA - mei unus, verus, precipuus ferveo

-
- Tifoz nderi
RAI.ASHT E VERTETE QE NAPOLI KA KEN NE KATEGORINE C ,POR KA RRA VJET MILANIN E JUVENTUSIN E INTERIN MREND NAQE.VJET KA KEN NDER 3 4 EKIPET ME TE FORTA NE ITALI.SEZONIN E DYTE NAPOLI KA KEN BOMB KREJT NAQE ,E SKUADRAT MA TE FORTA NE ITALI I KA SHKERDHY MREND SAN PAOLO.PER MENDIMIN TEM NAPOLI ASHT MA NELT SE FIORENTINA LACIO E UDINEZE.HARROVE SHUME SHPEJT SI E SHKAPERDHEJ MILANIN PARA 5 MUAJVE RAI
RAI.KAM KEN UN AI QE KAM THAN ASHT NDER ME LUJT ME NAPOLIN ,SEPSE ASHT NDER 4 SKUADRAT MA TE FORTA NE KAPIONATIN ITALIAN ,DHE ASHT TAMAM NDER ME LUJT ME TA,DHE ASHT NJE HISTORI PER VLLAZNINE DHE SHQIPERINE ME U KUALIFIKU
RAI.KAM KEN UN AI QE KAM THAN ASHT NDER ME LUJT ME NAPOLIN ,SEPSE ASHT NDER 4 SKUADRAT MA TE FORTA NE KAPIONATIN ITALIAN ,DHE ASHT TAMAM NDER ME LUJT ME TA,DHE ASHT NJE HISTORI PER VLLAZNINE DHE SHQIPERINE ME U KUALIFIKU