DINAMO --VLLAZNIA
-
- Kuqeblu Perjete
- Skuadra: vllaznia
kena humb dy pike shume te vlefshme sot
dakord barazimi ndaj kampiones ne fuqi nuk asht rezultat i keq por duke pa qe lujtem ma mire se ato sot vertet humbem dy pike qe do na kushtojne.
tirana sfitoi
as elbasani te kishim fitu do kishte qene nje mrekulli
ka ardh koha e tre pikeve ne trasferte se po nuk fitove ne transferte atehere zor te dalesh kampion.
urime dhe per ser dedjen qe mori barazimin tiranes
dakord barazimi ndaj kampiones ne fuqi nuk asht rezultat i keq por duke pa qe lujtem ma mire se ato sot vertet humbem dy pike qe do na kushtojne.
tirana sfitoi
as elbasani te kishim fitu do kishte qene nje mrekulli
ka ardh koha e tre pikeve ne trasferte se po nuk fitove ne transferte atehere zor te dalesh kampion.
urime dhe per ser dedjen qe mori barazimin tiranes
i perjashtuar
-
- Tifoz nderi
edhe un tham qe barazimi asht i vlefshem tu konsideru qe edhe Tirana ka barazu me Bylysin.gjynah qe ai afrikani qe kena gaboj nje gol krejt te thjesht ne minuten e 90 e i ra traverses.Edmond-Cela wrote:barazimi vlen se kemi lujt kunder dinamos jash,t por pytja asht se a e shikojm ne skuadren pretendente me kyt loje qe bani dhe mendimi jem asht joMiri wrote:Dinamo 1-1 Vllaznia
nje barazim qe nuk vlen shum per ne.
-
- Antar
Sic kisha paralajmeruar, Kridens Meta, nje arbiter ultras bardheblu, beri maksimumin qe ndeshja te perfundonte barazim. Dhe ashtu doli.
Megjithate, ishte ndeshja me e bukur dhe e hapur qe eshte pare kete vit ne stadiumin "Dinamo".
Urime Vllaznise, per lojen e bukur qe di te dhuroje, pasi luan gjithmone lirshem dhe per fitore.
Do ishte me mire te kishte fituar nje prej ekipeve, sesa ky barazim jo shume i vlefshem. Gjithsesi, nje pike qe na demton me shume ne dhe vlen me shume per Vllaznine.
Megjithate, ishte ndeshja me e bukur dhe e hapur qe eshte pare kete vit ne stadiumin "Dinamo".
Urime Vllaznise, per lojen e bukur qe di te dhuroje, pasi luan gjithmone lirshem dhe per fitore.
Do ishte me mire te kishte fituar nje prej ekipeve, sesa ky barazim jo shume i vlefshem. Gjithsesi, nje pike qe na demton me shume ne dhe vlen me shume per Vllaznine.
“DINAMO - Shkolla e Futbollit Shqiptar”
-
- Antar
Absolutisht mendoj, se sot luajten ekipet me te mira, qe luajne futbollin me teknik ne Shqiperi.
Vecse, si Dinamo, si Vllaznise i mungon nje fare cinizmi, per te marre rezultatin dhe fitoren kur duhet.
Nese Vllaznia dhe Dinamo, do kishin bere dicka me shume ne merkaton e veres, duke mos lejuar t'u largoheshin yjet e tyre, realisht ky kampionat do ishte nje lufte dyshe Dinamo-Vllaznia.
Megjithate, edhe kete vit me lojen qe shpalosen sot, them do mund te marrin ndonje prej trofeve, besoj.
Vecse, si Dinamo, si Vllaznise i mungon nje fare cinizmi, per te marre rezultatin dhe fitoren kur duhet.
Nese Vllaznia dhe Dinamo, do kishin bere dicka me shume ne merkaton e veres, duke mos lejuar t'u largoheshin yjet e tyre, realisht ky kampionat do ishte nje lufte dyshe Dinamo-Vllaznia.
Megjithate, edhe kete vit me lojen qe shpalosen sot, them do mund te marrin ndonje prej trofeve, besoj.
“DINAMO - Shkolla e Futbollit Shqiptar”
-
- Moderator
une se kam pa ndeshjen po me ca po lexoj paskena lujte mire e kjo ka randsi...per fat paska barazu edhe tirana e 3 pike diference s jane asgja.Mund t jene edhe 2 pike t humbuna nqs kena pase raste e kena rrahe shtyllen n fund po fitohet me gola e jo me raste..nqs fillojme me marre fitore jashte atehere mund t pretendojme per titull...
kuq e blu asht flamuri,
qe valvitet ne shkallet prej guri,
tane tjereve diftonja,
si tradhtojme kurre na kta bojna...
qe valvitet ne shkallet prej guri,
tane tjereve diftonja,
si tradhtojme kurre na kta bojna...
-
- Tifoz nderi
apapappa si mka met kja ndeshje ne gryk te fytit kur e shof prep rastin e vllaznise qe e humb me gjujtje ne shtyll krejt afer portet, ne fillim te pjeses dyte dhe ne fund te ndeshjes kena ken shum ma mire se dinamoja po mvjen mir qe edhe tirana paska dal barazim 3 pik nuk jan hiq na duhet neve me fitu ndeshjet tesh...forca vllaznia
FORZA VLLAZNIA
-
- ANTI TIRANSI
Ne natyre apo kesh???????vvvllaznia wrote:admini ka qef me u pagu ne natyre,me vjen keq por un nuk kontribojromeo wrote:Pershendetje, te gjitheve,
Une doja te pergezoja "ADMININ", per kete mundesi qe na krijon, une ju bej thirrje te gjitheve te kontribuojme, per mirembajtjen e kesaj faqeje, me disa donazione kesh, te pakten nga 50 euro ne vite, nuk jane asgje, kjo te jete vetem per ato qe banojne jashte shqiperie, besoj se vellezerit e mi shkodrane do te jene daccort.![]()
![]()

Jena shkodran edhe e kena per nder,
kush na ka inat qeni i pshurrt n'der!
Perscitus Elatus Prodigium!!!!

-
- Tifoz nderi
Mos ja futni kot tash edhe ju qe ky barazim nuk na duhej. Qa kujtoni se asht Vllaznia, Barcelone a, me i marr tan ekipet me rradhe, edhe kampionet?
Deri dje kena ken tu u shkep prej Shkumbinit e Kastriotit, sot nuk po kenaqena me barazim kundrejt kampioneve ne fushe te tyne!!!!!. Per mu kjo asht futja kot. Ju pa shifni alamet ekipesh botnore hupin jashte me ekipe ne fund te tabeles, lene ma na.
Qa di vete, po kajher kritika per ekipin teprohet ne kete forum, ne i dona gjanat perfekte.
Une jam shume i kenaqur me barazimin dhe me jep shpresa qe ky ekip pretendon simjet.
P.S. Ju lutem mos i merrni fjalet si fyese a ku pa din une si mund t'i merrni, jane thjesht menyre e te folurit te shkodranit, qe kur bajne muhabet, ne menyre shoqerore thojne "Mas ja fut kot". Po e theksoj, jo sepse nuk e dini, por ngaqe shpesh here jane ba gjanat qarap ketu. Pra, ju lutem, mos keqkuptoni.
Deri dje kena ken tu u shkep prej Shkumbinit e Kastriotit, sot nuk po kenaqena me barazim kundrejt kampioneve ne fushe te tyne!!!!!. Per mu kjo asht futja kot. Ju pa shifni alamet ekipesh botnore hupin jashte me ekipe ne fund te tabeles, lene ma na.
Qa di vete, po kajher kritika per ekipin teprohet ne kete forum, ne i dona gjanat perfekte.
Une jam shume i kenaqur me barazimin dhe me jep shpresa qe ky ekip pretendon simjet.
P.S. Ju lutem mos i merrni fjalet si fyese a ku pa din une si mund t'i merrni, jane thjesht menyre e te folurit te shkodranit, qe kur bajne muhabet, ne menyre shoqerore thojne "Mas ja fut kot". Po e theksoj, jo sepse nuk e dini, por ngaqe shpesh here jane ba gjanat qarap ketu. Pra, ju lutem, mos keqkuptoni.
-
- Tifoz nderi
-
- Kuqeblu Perjete
- Skuadra: vllaznia
ku je ti naqe qe ke hup krejtShkodrani81 wrote:Mos ja futni kot tash edhe ju qe ky barazim nuk na duhej. Qa kujtoni se asht Vllaznia, Barcelone a, me i marr tan ekipet me rradhe, edhe kampionet?
a den me marr nej denim me pagu nej dreke per mungesat pa arsye

ke drejte se barazimi ka shume vlera ne tirane ndaj dinamos por tu pa se lujtme ma mire me erdhi keq qe smorme tre piket.
javen tjeter te du ne forum se e kena me shkumbinin qe e ke ne qejf

i perjashtuar
-
- I lindur KuqeBlu
video e ndeshjes http://www.youtube.com/watch?v=KraGdQS87nQ
Pa Buk e Uje Rri, Por Pa Vllaznian Nuk Mund Te Rri.

[/color]

[/color]
-
- ANTI TIRANSI
Ne rradhe te pare skena pse me i marre si fyse se secili ka mendimin e vet.Thame qe jane 2 pike te hupuna tuj mendu qe pjesen e dyte kena lujt shum mire edhe kena pase disa raste per me ba golin e dyte.Shkodrani81 wrote:Mos ja futni kot tash edhe ju qe ky barazim nuk na duhej. Qa kujtoni se asht Vllaznia, Barcelone a, me i marr tan ekipet me rradhe, edhe kampionet?
Jena shkodran edhe e kena per nder,

-
- I lindur KuqeBlu
rubrika sportive e TVSH, ne studio Bellova, Belisha, Hafizi http://uk.youtube.com/watch?v=LwQYhrbrFDk
Pa Buk e Uje Rri, Por Pa Vllaznian Nuk Mund Te Rri.

[/color]

[/color]
-
- ANTI TIRANSI
-
- ANTI TIRANSI
-
- Tifoz nderi
E di qe kena pas mundsi edhe me fitu, sidomos me ate rastin ne fund te ndeshjes ku Ibadu (a si e ka) e hupi vetem per vetem me portierin, por thashe ngaqe Dinamoja asht ekip jo vetem kampion por edhe i forte, tham se duhet me ken te kenaqur qe dolme me pike. Itu e kisha fjalen.
Nuk diskutohet qe nje ekip qe pretendon , duhet me u knaq vetem me fitore, por me ken realista, po e shofim forcen e ekipit tone, hala s'jena prej atyne qe duhet me u gzu vetem me fitore.
Nuk diskutohet qe nje ekip qe pretendon , duhet me u knaq vetem me fitore, por me ken realista, po e shofim forcen e ekipit tone, hala s'jena prej atyne qe duhet me u gzu vetem me fitore.
-
- Tifoz nderi
Aman Goldi mas ma kujto se pa me qohet naj temperature e me duhet me dal neser ne pune.GOLDIAN wrote: javen tjeter te du ne forum se e kena me shkumbinin qe e ke ne qejf

Shkumbini me taman qe me ka mbete fiksim, pernjat me duken barazimet mu si fitore, kur kujtoj 4-1 me Shkumbinin, me duket 1-1 me Dinamon si me pas marre champions leage.