RAPIDI VJENE- VLLAZNIA
-
- I Sapoardhur
Re: RAPIDI VJENE- VLLAZNIA
çuna me vje keq qe shof qe disa prej jush e qujn arritje ket lloj humjeje me kaq permasa te medhaja.......mbase ju si tifoz te vllaznise keni ide te tjera me tifozet e gjith shqiperise...mu per vete dje me ka ardh jashte mase inot per ket rezultat tenistik...ashtu sic mu bo qejfi qe fitoi vlora ene i uroj ta kaloj turin...kur bohet fjale per kampionat rivaliteti i tifozve mes tyre eshte pune tjeter, ndersa kur ekipet shqiptare lujn ne europe per menimin tim duhet me bo te gjithe tifozllik per to, pa dallim nese lu Tirona,Vllaznia dinamo apo Flamurtari...fitoret e Dinamos,Vllaznise,Flamurtarit,por dhe barazimet e Tirones e Vllaznise ndikojne pozitivisht tek koeficentet e ekipeve ne vitin qe vje perpara shortit...edhe duke pas koeficent me te lart kena mundesi me lujt me ekipe me te dobta ene me bo figure me te mire...gjith te mirat
-
- Fanatics
- Skuadra: Tirona,Bayern
shv13 wrote:kto laperat qe thu ti v1919 dje cunen ne qiell devi muken tu e qujt legjende e tiranes vec se bani nji gol me porte bosh. Para pak mujsh i ka qujt ai fanaticsat minj, mercenare e pabuksa. Kjo asht koherenca e tyne. As m plas hic se ca thojne tjeret.
Kta e hajne qysh n tur t pare tesh sa vjet.Kushedi sa ta po hajne edhe ne norvegji megjithse nuk ja uroj kurrsesi.
Vllaznia detyren e vet e bani,nji tur e kaloi...dakort tifozlleku m ka ba qe me shpresu edhe kunder rapidit po me e pa me qetesi nuk kena pase shans me kalu pa u lage kyt ndeshje tu pa tane ata mungesa.
Me vjen shume keq e para pasi nuk doja qe Vllaznia te humbte,jo me me ket rezultat dhe e dyta qe thoni qe ne na u bo qejfi qe ju humbet 5-0.Ne jena shqiptar dhe natyrisht ne europe une bej tifo si per flamurtarin,si per vllaznine ,si per tironen...plus qe nuk jemi brenda nje kuadri qe mund te quhemi si tifozeri rivale.
Une se kutpoj pse thoni me mire te ishim eleminu qe ne fillim???Te kalosh nje tur rriten financat e klubit(gjo tjeter qe ktu tek ne me ato pare nuk investohet hic) ,plus qe rrit dhe koeficentin qe vitin tjeter te kesh noj short me te favorshem.Masanej me te mund Rapidi nuk eshte turp.Kush nga ekipet ne kampionatin shqiptar thu se e perballon???
Ajo iku tani.Cdo vit ket pune kena ne.Nqs nuk rriten financat e nji klubi,nqs nuk bohen ato gjona qe si ju ,si une i dini shume mire ket pune kena cdo vit.Skom pa une noj ekip qe puno me planeafatgjata.Ktu del kampion,ca ikin,ca vijn ,sikur me qen ekip "tranzit".Qe te kalosh turet ene tkesh ekipe sa me dinjitoze e para fare i here eshte te rritet niveli i kampionati shqiptar...Edhe mo e bukra eshte qe ktu tek ne nuk kemi presidenta per drejtus por matrapaz qe nuk i plas fare.

-
- Tifoz nderi
Ca duhet me than simas teje me lavdru Valon a ???shv13 wrote:shpejt fillut me turp e marre e merkato kot e valter ik etj etj...
Rapidi e fillon kampionatin ne fund t korrikut na e fillojme ne fund t gushtit.Asht si me lujte itesh rapidi me interin e milanin.Rrezik i rrah te dyja.
Na nuk mund te krahsohena me nji ekip qe para 2-3 vjetsh ka lujte ne fazen e grupeve te championsit e pak a shume kane mbete njata lojtare.
Kena pase mungesa t randsishme e m vjen keq qe i vehet faj bishanit e bales 20 vjeca po duhen pergezu se me njata u eliminu sligoja.
Klubet shqiptare s po munden me e kalu nji tur e vllaznia u ba e 4ta here qe paraqitet me sukses.
Se kam pa ndeshjen po me ca lexova prej da komenteve kane dhane maksimumin.Kjo ka randsi per mu si tifoz.
M vjen keq vec per tane ata shoke te forumit qe jetojne ne austri e qe ta po ju duhet me duru ndoj tallje.Gjithsesi ju lumte per ate ca kane ba per me kene ne stadium e per me mbeshtete vllaznine.
Ai i ka dal per zot Vllaznis e asht dasht me hy ne merkato me koh
se e ka dit se ka me dal ne evrop,kalume Sligon u pa qart se cfar grupit kena
dhe un thash mas neshjes nuk e meritume me kalu turin, dhe ishte ken ma mir mos ta kaloshim
si delet me lujt ne evrop me nji portier ci s'ka lujt mashum se 3 neshje ne kampionatin ton
apo me mshtet sulmin ne 2 fmi qe s'kan lujt as nji neshje gjat kampionatit
apo me ata 2 mrojcot sthav meturina me Kasapin ci vjen prej ligs 2 malazeze kjo pra asht
merkatoja e Valos, e ty mos te dhimet hic valoja se me ik ai pshton Vllaznia
Un nuk flas per ktu per inat te tifozave te skuadrave te tjera se gjithkush shef dhe epa shifet rezultati
5 gola jan shum, nji tifoz SHkodran qe dan Vllaznin flet nrysh jo si ti naqe megjithat ke menimin
tan e e respektoj se pse ne fund na bashkon Vllaznia.
Brravo atyne qe e kan shoqnu vllaznin ne stadium.
-
- Kuqeblu Perjete
- Skuadra: vllaznia
une itash sa kam ardh pa vu as ifije gjum ne sy
falenderoj man in redblue dhe kuqebluforever per pritjen qe me bane
vllazen kena ba maksimumin mos harrojme kena pas ultrasit ma te keqi te austrise perballe
nuk jena frikesu aspak po nji me nji jena sha me ta
edhe serbin e shame sa vec hekrat na nalen pra per tifozeri per ato qa ishim kna supermaksimumin(jo per vetlavderim po asht e vertete)falenderoj vllaznit nga kosova dhe ato te maqedonise per pranine dhe mbeshtetjen e tyre
KULMI I TAN KULMEVE NE FUND TE NDESHJES NUK ERDH EKIPI ME NA PERSHENDET
NO COMENT
mos tu jepte penalltia na e coshim ne barazim pjesen e pare e dokishte marre rezultat tjeter ndeshja
goli i dyte ishte nji gabim i bishanit qe sfalej per golat tjere si kam pa se fillune problemet e u mora me tjera gja.
shkurt nuk di ca me shkru po ishalla keta dy qe ishin me mu shkrujne nej gja
por di me ju than se gjanat jane shume ma te komplikume sec duken
keshtu te pakten kuptume na treshja.
presidentit i shfaqme pakenaqesite tona biles dhe gazetareve shkodran QE mos te baje elozhe kot .
une si gold sakrifikova shume dje gja qe e tham publikisht se baj ma
kam frike se vllaznine e pret nje krize e thelle.
urime flamurtarit e suksese ne ndeshjen e kthimit
suksese dhe tiranes e ishalla kualifikohen te dyja
vllazen kena ba maksimumin mos harrojme kena pas ultrasit ma te keqi te austrise perballe
edhe serbin e shame sa vec hekrat na nalen pra per tifozeri per ato qa ishim kna supermaksimumin(jo per vetlavderim po asht e vertete)falenderoj vllaznit nga kosova dhe ato te maqedonise per pranine dhe mbeshtetjen e tyre
NO COMENT
mos tu jepte penalltia na e coshim ne barazim pjesen e pare e dokishte marre rezultat tjeter ndeshja
goli i dyte ishte nji gabim i bishanit qe sfalej per golat tjere si kam pa se fillune problemet e u mora me tjera gja.
presidentit i shfaqme pakenaqesite tona biles dhe gazetareve shkodran QE mos te baje elozhe kot .
i perjashtuar
-
- Kuqeblu Perjete
-
- Fanatics
ktyne TORNADO RAPID eshte me ju a ** ato ca ti maj pragu deres, se ca ska aty ,grek,serb pranej keni pas dhe konfrontime goldi...GOLDIAN wrote:http://img132.imageshack.us/img132/9144 ... znia29.jpg
Gjithesesi pavaresisht se humbet per mua sidoqetejete ngelet nje eksperience e bukur...

-
- Administrator
dorkudorku wrote:çuna me vje keq qe shof qe disa prej jush e qujn arritje ket lloj humjeje me kaq permasa te medhaja.......mbase ju si tifoz te vllaznise keni ide te tjera me tifozet e gjith shqiperise...mu per vete dje me ka ardh jashte mase inot per ket rezultat tenistik...ashtu sic mu bo qejfi qe fitoi vlora ene i uroj ta kaloj turin...kur bohet fjale per kampionat rivaliteti i tifozve mes tyre eshte pune tjeter, ndersa kur ekipet shqiptare lujn ne europe per menimin tim duhet me bo te gjithe tifozllik per to, pa dallim nese lu Tirona,Vllaznia dinamo apo Flamurtari...fitoret e Dinamos,Vllaznise,Flamurtarit,por dhe barazimet e Tirones e Vllaznise ndikojne pozitivisht tek koeficentet e ekipeve ne vitin qe vje perpara shortit...edhe duke pas koeficent me te lart kena mundesi me lujt me ekipe me te dobta ene me bo figure me te mire...gjith te mirat
nuk e di ku e ke lexu ket qe ne e konsiderokena arritje humbjen 5-0 me rapidin. ndoshta ngaqi shkrujm ne dialekt mund te kesh kuptu gabim ndonji shprehje
Ledi1920 wrote: Me vjen shume keq e para pasi nuk doja qe Vllaznia te humbte,jo me me ket rezultat dhe e dyta qe thoni qe ne na u bo qejfi qe ju humbet 5-0.Ne jena shqiptar dhe natyrisht ne europe une bej tifo si per flamurtarin,si per vllaznine ,si per tironen...plus qe nuk jemi brenda nje kuadri qe mund te quhemi si tifozeri rivale.
ledi
qi ka tifoza te tiranes qi jane gzu per ket humbje asht e vertete. ashtu siç ka edhe tifoza te ekipeve te tjera.
per me kene te sinqert deri n'fund ka pase edhe tifiza te vllaznise qi jane gzu per humbjen e dinamos ose per barazimin tuj.
-
- Administrator
hallall iu baft zoti mar gold. edhe ata pseudoultrasit qi jane ne shkoder duhet me iu marre shembullGOLDIAN wrote:http://img132.imageshack.us/img132/9144 ... znia29.jpg
-
- Fanatics
Ledi1920 wrote: Me vjen shume keq e para pasi nuk doja qe Vllaznia te humbte,jo me me ket rezultat dhe e dyta qe thoni qe ne na u bo qejfi qe ju humbet 5-0.Ne jena shqiptar dhe natyrisht ne europe une bej tifo si per flamurtarin,si per vllaznine ,si per tironen...plus qe nuk jemi brenda nje kuadri qe mund te quhemi si tifozeri rivale.
ledi
qi ka tifoza te tiranes qi jane gzu per ket humbje asht e vertete. ashtu siç ka edhe tifoza te ekipeve te tjera.
per me kene te sinqert deri n'fund ka pase edhe tifiza te vllaznise qi jane gzu per humbjen e dinamos ose per barazimin tuj.[/quote]
Skodrinon ke shume te drejte dhe cka the me lart as nuk e vej ne diskutim.Kishe permend Fanatics dhe une u pergjigja jo ne emer te tifogrupit tim por thjesht si nje tifoz i vetem.Por shume nga ne nuk ju bo qejfi aq me teper se rezultatet e mira nga cdo ekip jane ne interesin tone ne teresi.
Tek ndeshja Tirona-Milan dhe Shqiperi-Milan e kuptoje qarte fare ,po spo i futena ktyne muhabeteve se snxjerim gjo ne drite.

-
- Tifoz nderi
Hallall ju qoft ma Goldian per mshtetjen qe i keni llan ekipit, e mos te jesh prishman per asgjaGOLDIAN wrote:une itash sa kam ardh pa vu as ifije gjum ne sy
NO COMENT
-
- Administrator
Kritika portierit, për zhbalancim grupi pas golit të dytë
Lika: Mungesat dhe gabimet sollën disfatën
Shkodranët sipas tij, hasën në vështirësi shumë serioze
Trajneri i Vllaznisë, Hasan Lika, ka bërë komentin e tij pas ndeshjes, duke thënë se humbja e thellë nuk korrespondon me vlerat e skuadrës dhe kapacitetin e saj. Trajneri ka gjetur edhe shkaqet e humbjes, që sipas tij, janë objektivë. Lika është shprehur se skuadra e nisi mirë takimin, duke u mbrojtur me kujdes, por hasi në vështirësi sidomos pas pësimit të golit të dytë, që ishte një gabim i portierit Bishani. “Deri para se të pësonim golin e dytë, po luanim mirë dhe po e kontrollonim ndeshjen, por një gafë e portierit bëri që pas shënimit të këtij goli ne të balancoheshim në fushën e lojës dhe të dilnim krejtësisht nga detyrat taktike. Humbja nuk duhej të kishte qenë në shifra të tilla, mund të kishim evituar një rezultat të tillë. Megjithatë, një gabim i portierit kur u shënua goli i dytë solli çorientimin e skuadrës dhe daljen krejtësisht nga detyrat taktike. Ndodhi pikërisht pas këtij momenti. Gjithsesi, nuk është shkaku i vetëm, pasi kundërshtari që kishim përballë ishte në kuptimin e plotë të fjalës më lart se ne”, tha Lika, që cilësoi dhe këtë herë disa mungesa të rëndësishme që prishën shumë punë në këtë sfidë. Përveç Sinanit dhe Grimës të skualifikuar për shkak kartonësh e ndëshkimesh, dje për Vllazninë mungoi dhe mesfushori Ndriçim Shtubina, të cilin Lika e cilësoi një nga mungesat më të rëndësishme për skuadrën. Nga ana tjetër, tekniku kuqeblu nuk mund të mos përmendte dhe eksperiencën e skuadrës austriake, që sipas tij bëri diferencë të dukshme edhe në këtë drejtim. “Skuadra ime pati sot shumë mungesa dhe kjo dukej jo vetëm në sulm me Sinanin, apo në portë me Grimën, por në këtë sfidë na mungoi edhe Shtubina, një lojtar i rëndësishëm në skuadër. Nga ana tjetër, nuk mund të mos e përmend faktin se në ndeshje të këtij niveli luan rol eksperienca e klubeve dhe padyshim që Rapidi bëri diferencë edhe në këtë pikë. Me një rezultat të tillë është vështirë të pretendosh. Ajo që na mbetet është të bëjmë një futboll të bukur në “Loro Boriçi” e të marrim qoftë edhe një fitore ngushëlluese, për të gëzuar tifozerinë. Edhe një herë mendoj se Vllaznia nuk e meritonte një humbje në këto përmasa”, tha Lika.
panorama
Lika: Mungesat dhe gabimet sollën disfatën
Shkodranët sipas tij, hasën në vështirësi shumë serioze
Trajneri i Vllaznisë, Hasan Lika, ka bërë komentin e tij pas ndeshjes, duke thënë se humbja e thellë nuk korrespondon me vlerat e skuadrës dhe kapacitetin e saj. Trajneri ka gjetur edhe shkaqet e humbjes, që sipas tij, janë objektivë. Lika është shprehur se skuadra e nisi mirë takimin, duke u mbrojtur me kujdes, por hasi në vështirësi sidomos pas pësimit të golit të dytë, që ishte një gabim i portierit Bishani. “Deri para se të pësonim golin e dytë, po luanim mirë dhe po e kontrollonim ndeshjen, por një gafë e portierit bëri që pas shënimit të këtij goli ne të balancoheshim në fushën e lojës dhe të dilnim krejtësisht nga detyrat taktike. Humbja nuk duhej të kishte qenë në shifra të tilla, mund të kishim evituar një rezultat të tillë. Megjithatë, një gabim i portierit kur u shënua goli i dytë solli çorientimin e skuadrës dhe daljen krejtësisht nga detyrat taktike. Ndodhi pikërisht pas këtij momenti. Gjithsesi, nuk është shkaku i vetëm, pasi kundërshtari që kishim përballë ishte në kuptimin e plotë të fjalës më lart se ne”, tha Lika, që cilësoi dhe këtë herë disa mungesa të rëndësishme që prishën shumë punë në këtë sfidë. Përveç Sinanit dhe Grimës të skualifikuar për shkak kartonësh e ndëshkimesh, dje për Vllazninë mungoi dhe mesfushori Ndriçim Shtubina, të cilin Lika e cilësoi një nga mungesat më të rëndësishme për skuadrën. Nga ana tjetër, tekniku kuqeblu nuk mund të mos përmendte dhe eksperiencën e skuadrës austriake, që sipas tij bëri diferencë të dukshme edhe në këtë drejtim. “Skuadra ime pati sot shumë mungesa dhe kjo dukej jo vetëm në sulm me Sinanin, apo në portë me Grimën, por në këtë sfidë na mungoi edhe Shtubina, një lojtar i rëndësishëm në skuadër. Nga ana tjetër, nuk mund të mos e përmend faktin se në ndeshje të këtij niveli luan rol eksperienca e klubeve dhe padyshim që Rapidi bëri diferencë edhe në këtë pikë. Me një rezultat të tillë është vështirë të pretendosh. Ajo që na mbetet është të bëjmë një futboll të bukur në “Loro Boriçi” e të marrim qoftë edhe një fitore ngushëlluese, për të gëzuar tifozerinë. Edhe një herë mendoj se Vllaznia nuk e meritonte një humbje në këto përmasa”, tha Lika.
panorama
-
- Moderator
Skodrinon wrote:Kritika portierit, për zhbalancim grupi pas golit të dytë
[/b
A po ia leka fajin portierit Hasani a

Goli i dyte ishte gabim i pafalshme i Bishanit, po cndryshim ka nqs Vllaznia han nji gol sepse Bishani ka mungesa teknike per arsye mosaktivizimi, me rastin kur Grima merr karton te kuq e penallti/gol per lezet

O Hasan, me 17-18 vjeca debutusa nuk ke ca pret ma shume ne Vjene...Po ti tpakten ti kishe porosit i fije lojtaret qe tna kishin pershndet ne fund te ndeshjes

-
- Moderator
Normalisht duhet cdo shqiptar me ba tifo per skudart shqiptare, sepse shqiperia nuk asht Anglia qe nqs nuk e fitoi Liverpooli Championsin e fiton Manchesteri.
Flamurtarit ia uroj dyfish nga zemra fitoren,
1. si skuader shqiptare
2. ngaqe fitoi me nje ekip te perbame me djem te ri vlonjat,( grupi lujti gjate kampionatit dhe u konsolidu)
Per Dinamon e Teuten nuk merrem hic se ato vec skuadra kukllash e bastesh jane, sa me pak te lujn ne evrope aq ma mire per imazhin e shqiperise.
Flamurtarit ia uroj dyfish nga zemra fitoren,
1. si skuader shqiptare
2. ngaqe fitoi me nje ekip te perbame me djem te ri vlonjat,( grupi lujti gjate kampionatit dhe u konsolidu)
Per Dinamon e Teuten nuk merrem hic se ato vec skuadra kukllash e bastesh jane, sa me pak te lujn ne evrope aq ma mire per imazhin e shqiperise.
-
- Moderator
Vllaznia ka lujt shume kompakt, sapo e pash penalltine, ishte e turpshme....goli i dyt ishte gabim fatal i bishanit...me pas Vllaznia u shkermoq.....por deri ne minuten e 68 lujti mire- une jam shume i knaqun me ata djemte e ri, se me lojtar 18 vjeca Vllaznia edhe kunder Tiranes e Dinamos do kishte humb 3-0....problemi asht se punet u ban shume persemrapshti me merkaton sidhe Sinanit e Grimes, qe e kan lan ne balte Vllaznine me ato dy kartonat e kuq skandaloz- dhe pasoja eshte qe Vllaznia megjithese kaloi turin e pare (per kete mund te jesh krenar ne Shqiperi), deshtoi per te tretin vit radhazi ne turin e dyte aq turpshem, sa une them me plot qetesi/pa emocione- vitin tjeter ma mire mos ta kalojme turin e pare, se sa te shkermoqemi aq turpshem...se do na vejn poteren ne Evrope, qysh para ndeshjes kishin shkru mediat austriake qe ndaj Trabzonsporit e Napolit kena hanger 18 gola...
Na qi kena ken ne stadium jena ndi shume keq, cdo gol, si ka thane edhe Maradona, ishte si nji thike ne zemer...por kena majt nalt flamurin shqiptar....por eshte e pafalshme qe futbollistat te mos vijn ne perfundim te ndeshjes me u pershndet me ekipin dhe per kyt fajin ia ve ma shume Hasanit, qi nuk i ka porosit meqi kto nuk e dikin ikaq gja,
Na qi kena ken ne stadium jena ndi shume keq, cdo gol, si ka thane edhe Maradona, ishte si nji thike ne zemer...por kena majt nalt flamurin shqiptar....por eshte e pafalshme qe futbollistat te mos vijn ne perfundim te ndeshjes me u pershndet me ekipin dhe per kyt fajin ia ve ma shume Hasanit, qi nuk i ka porosit meqi kto nuk e dikin ikaq gja,
-
- Moderator
Falenderoj Vllaznit Kosovar qe nuk na lan ne balte, se ku u zhduken tan shkodranet e Austrise (sidomos atje ne Grac ku ka me familje e fise te tana) nuk e kuptoj

-
- Kuqeblu Perjete
duhen mu falenderu fort e fortMan in Redblue wrote:Falenderoj Vllaznit Kosovar qe nuk na lan ne balte, se ku u zhduken tan shkodranet e Austrise (sidomos atje ne Grac ku ka me familje e fise te tana) nuk e kuptoj![]()
se na kane nderu se mos tu bashin ata na 10 shkodrane kishim plas kryt per shkalla
i perjashtuar
-
- Tifoz nderi
- Skuadra: Ajax Vllaznia
dorku .dorku wrote:çuna ju mase e merrni per tallje por eshte gjynof prej zotit me hum kaq thelle...jo se po lujshit me nai ekip te dobet,sepse qe do humshit ket e dishit ne ju vete por gjynof per ato lojtar qe lujten deri ne minuten e 70 si qen ne fushe...ene ca moren 5-0...si mor vesh keto drejtusit e klubeve shqiptare qi dum me shku perpara ne europe me lojtare 18 vjec ene pa bo as i perforcim...gjynof qe ene shtubina s'lute...ene majini akoma senatoret si Grima ene Sinani qe shkojn e morin te kuqe kot me kot...nuk du me fol fare per Bishanin qe i dhuroj dy gola austriakve...tashi le te filloj te boj perforcime presidenti juj me lujt me shkumbinin,gramozin ene me kompani...gjynof
mire se erdhe nji here ne forumin tone .
ne rradhe te pare asht normale qe rapidi i vjenes te fitojn me vllaznine ashtu .
per mu si shkodran nuk asht turp me humb me rapidin ,me rezultat te thelle duke dit qe vllaznia ka lujt pothuajse me ekipin e te rinjve ,duke pas shum mungesa ,dhe duke dit qe rapidi asht ne rangun e pare te skuadrave ma te mira te europes .
siq e the edhe ti qe ishte gjynah qe deri ne min e 70 vllaznia u mundu me majt rezultatin ashtu ,por mungesat me nji skuader te madhe ne europe si rapidi asht normale qe cdo skuadre shqiptare mund ti ndodhin edhe ma keq ,po te lute me kete ekip .
sa per presidentin qe nuk the ma perpara ,mendoj se ai as nuk e ka nder mend me ble nej lojtare ma shum dhe asht fati jon i zi qe vllaznia te kete kete president qe po e korit shkodren dhe do te doja qe asnji skuader shqiptare mos ta kete kete fat te keq
-
- Webmaster
- Skuadra: Vllaznia
Edhe njihere u lumt Goldin, MRb, kuqeblu4ever e tane atyne qe kane kene ne stadium me nderu ngjyrat KUQ E BLU
-
- Moderator
per tane ata qe jane idhnu ma fort se duhet per humbjen me rapidin,sot ka rrahe liverpulin 1-0.Jo se ka ndoj domethanie t madhe se miqesore ka kene e liverpuli s ka lujte me formacionin ma t mire plus qe jane mrapa me pergatitje, po gjithsesi difton peshen e kundershtarit qe kena pase para.
kuq e blu asht flamuri,
qe valvitet ne shkallet prej guri,
tane tjereve diftonja,
si tradhtojme kurre na kta bojna...
qe valvitet ne shkallet prej guri,
tane tjereve diftonja,
si tradhtojme kurre na kta bojna...
-
- Tifoz nderi
Asht normale mas humbjes te skuadres te zemres tifozat me u merzit kush do qofshin
qe ne jena merzit mas humjes me Rapidin pra i bjen me ken normale
se ishte nji humbje e thell, esht e vertet se s'kishim shku ne vjen me thy Rapidin
por si tifoza edhe shpresoshim ne naj mrekulli (barazim) po edhe te ishte naj humje minimale sishte keq
se rapidi ka marr rezultat pozitiv kuner liverpulit ne nji miqsore s'asht kurrgja se ne miqsore ekipet e mllaja
bajn eksperimente dhe s'kan si qellim me fitu.
Fitoj edhe tirana me milanin se kuptohet ekipet e vogla don me dek ne fush kur lujn kuner te mllojve
megjithat merzia kaloi se u msume tesh tuj hup ne evrop me rezultate tenistike s'ishte hera e par kjo
por shpresojm te jet e fundit.
qe ne jena merzit mas humjes me Rapidin pra i bjen me ken normale
se ishte nji humbje e thell, esht e vertet se s'kishim shku ne vjen me thy Rapidin
por si tifoza edhe shpresoshim ne naj mrekulli (barazim) po edhe te ishte naj humje minimale sishte keq
se rapidi ka marr rezultat pozitiv kuner liverpulit ne nji miqsore s'asht kurrgja se ne miqsore ekipet e mllaja
bajn eksperimente dhe s'kan si qellim me fitu.
Fitoj edhe tirana me milanin se kuptohet ekipet e vogla don me dek ne fush kur lujn kuner te mllojve
megjithat merzia kaloi se u msume tesh tuj hup ne evrop me rezultate tenistike s'ishte hera e par kjo
por shpresojm te jet e fundit.