Mesazh per pavarsise e Kosoves
-
- I lindur KuqeBlu
Bashkia Shkoder: Programi i aktiviteteve per pamvaresine e Kosoves
BASHKIA SHKODËR
BASHKIA SHKODER, Rr.13 Dhjetori, nr.1, Shkoder ; tel +355 22 43783 fax: +355 22 43720
Të nderuar bashkëqytetarë të Shkodrës !
Në kuadrin e kremtimit të shpalljes së pamvarësisë së shtetit të Kosovës, Bashkia e Shkodrës organizon një sërë veprimtarishë festive në nderim të kësaj ngjarjeje të shënuar për mbarë kombin shqiptar .
Aktivitetet fillojnë që diten e shtunë me datë 16 shkurt në oren 12.00 ku Banda e qytetit në sheshin e Parrucës cila do të fillojë marshimin e saj nëpër rrugen 13 dhjetori duke bërë ekzekutimin e pjesëve patriotike Pasdreke në Teatrin Migjeni në oren 18.00 do të shfaqet një Montazh dramatik të titulluar ,“Nana e të gjithëve“ që i kushtohet figurës së Nanë Terezës Diten e dielë me datë 17 shkurt ,do të jetë sërish banda e qytetit e cila do të mblidhet edhe një herë në sheshin e Parrucës në ora 11.00 për të filluar ekzekutimin e pjesëve muzikore Më pas Banda do të ndalojë në disa nga sheshet kryesore te qytetit për të ekzekutuar pjesë të ndryshme festive për një eveniment të tillë
Në ora 17.30 në sheshin Luigj Gurakuqi do të organizohet një koncert madhështor festiv me pjesmarrjen e forcave më të mira artistike të qytetit tonë
Në fund të koncertit do të bëhet hedhja festive e fishekzjarreve
Më pas qytetarët janë të lirë që të vazhdojnë festimin deri në orët e vona ,nën tingujt e DJ më të mirë të qytetit tonë
Bashkia e Shkodrës me këtë rast u bën thirrje të gjithë instituicioneve shtetërore dhe qytetarëve shkodranë, që diten e dielë të kenë të vendosur flamujt Kombëtar.
Të nderuar bashkëqytetar shkodranë!
Ejani të gjithë së bashku që diten e dielë ta festojmë siç duhet një eveniment të tille.
BASHKIA SHKODËR
BASHKIA SHKODER, Rr.13 Dhjetori, nr.1, Shkoder ; tel +355 22 43783 fax: +355 22 43720
Të nderuar bashkëqytetarë të Shkodrës !
Në kuadrin e kremtimit të shpalljes së pamvarësisë së shtetit të Kosovës, Bashkia e Shkodrës organizon një sërë veprimtarishë festive në nderim të kësaj ngjarjeje të shënuar për mbarë kombin shqiptar .
Aktivitetet fillojnë që diten e shtunë me datë 16 shkurt në oren 12.00 ku Banda e qytetit në sheshin e Parrucës cila do të fillojë marshimin e saj nëpër rrugen 13 dhjetori duke bërë ekzekutimin e pjesëve patriotike Pasdreke në Teatrin Migjeni në oren 18.00 do të shfaqet një Montazh dramatik të titulluar ,“Nana e të gjithëve“ që i kushtohet figurës së Nanë Terezës Diten e dielë me datë 17 shkurt ,do të jetë sërish banda e qytetit e cila do të mblidhet edhe një herë në sheshin e Parrucës në ora 11.00 për të filluar ekzekutimin e pjesëve muzikore Më pas Banda do të ndalojë në disa nga sheshet kryesore te qytetit për të ekzekutuar pjesë të ndryshme festive për një eveniment të tillë
Në ora 17.30 në sheshin Luigj Gurakuqi do të organizohet një koncert madhështor festiv me pjesmarrjen e forcave më të mira artistike të qytetit tonë
Në fund të koncertit do të bëhet hedhja festive e fishekzjarreve
Më pas qytetarët janë të lirë që të vazhdojnë festimin deri në orët e vona ,nën tingujt e DJ më të mirë të qytetit tonë
Bashkia e Shkodrës me këtë rast u bën thirrje të gjithë instituicioneve shtetërore dhe qytetarëve shkodranë, që diten e dielë të kenë të vendosur flamujt Kombëtar.
Të nderuar bashkëqytetar shkodranë!
Ejani të gjithë së bashku që diten e dielë ta festojmë siç duhet një eveniment të tille.
Pa Buk e Uje Rri, Por Pa Vllaznian Nuk Mund Te Rri.

[/color]

[/color]
-
- Webmaster
- Skuadra: Vllaznia
-
- Kuqeblu Perjet
- Skuadra: Ça pyetje?!!!!!
Gëzuar të gjithëve pavarsinë e Kosovës.Jam shumë i lumtur që po arrij ta përjetoj këtë ditë solemne e të shumëpritur të gjysmës së Zemrës tonë,të mbetur jashtë kraharorit!!
Zoti na e priftë mbarë të gjithë ne Shqiptarëve,të Kosovës e Shqipërisë!!
Shyqyr që ja arritëm kësaj dite!!!! Zoti asht i madh!!!!
Zoti na e priftë mbarë të gjithë ne Shqiptarëve,të Kosovës e Shqipërisë!!

Shyqyr që ja arritëm kësaj dite!!!! Zoti asht i madh!!!!

Para VLLAZNIA!
-
- I lindur KuqeBlu
-
- I lindur KuqeBlu
-
- Huligan
-
- Webmaster
-
- ANTI TIRANSI
-
- Tifoz nderi
-
- ANTI TIRANSI
boll po grihem me than edhe une mendimin tem per sa i perket kesaj temes por eshte me mire te mos flas dhe mos te jem kunder jush pamvarsisht qe me habisin shume gjera por mbase jam pa shkolle dhe nuk kuptoj shume,ne ditet se sotme nuk eshte mire ti thush gjerat siq jane se e verteta dhemb..
mjafton kaq spo zgjatem me teper
flm per mirkuptimin
respekte.
flm per mirkuptimin
respekte.
Last edited by Miri on Wed, 20 Feb 2008 , 13:35, edited 1 time in total.
-
- Administrator
nuk po t'kuptoj Mir. shprehu me mire. na i trego cilat jane gjerat qe te habisin. pastaj, ku e di ti qe e verteta jote eshte e dhimshme per ne kur nuk e ke shpreh? ti thuaje mendimin tend se ky eshte forum demokratik ku pranohen te gjitha opinionet.Miri wrote:boll po grihem me than edhe une mendimin tem per sa i perket kesaj temes por eshte me mire te mos flas dhe mos te jem kunder jush pamvarsisht qe me habisin shume gjera por mbase jam pa shkolle dhe nuk kuptoj shume,ne ditet se sotme nuk eshte mire ti thush gjerat siq jane se e verteta dhemb..
njafton kaq spo zgjatem me teper
flm per mirkuptimin
respekte.
-
- Administrator
o Mir, po ti a je Akaliptos? itash po e marr vesh qe ke nderru nickname.
un kujtova se je i ri e pranej te thashe "ky eshte forum demokratk".
nuk e dita se je Akaliptos se ti e din ma mire se si asht forumi se je antar shum ma i vjeter se un.
megjithate jam i mendimit qe ti duhet me e shpreh opinionin tend edhe nqs asht kundra tanve.
un kujtova se je i ri e pranej te thashe "ky eshte forum demokratk".
nuk e dita se je Akaliptos se ti e din ma mire se si asht forumi se je antar shum ma i vjeter se un.
megjithate jam i mendimit qe ti duhet me e shpreh opinionin tend edhe nqs asht kundra tanve.
-
- ANTI TIRANSI
po njaj jam thjesht tash kam hi me emrin tem.
ketu nak ka te vjeter apo te ri te gjithe jemi te barabart.
e thash me lart se jam pa shkoll dhe noshta gabohem nuk di shum gjana dhe prandaj nuk po e shprehi menimin tem se mos kena nej keqkuptin para pak kohesh ka ndodh edhe kja gja pranaj sdu te perseritet prep,besoj qe ka persona te pa shkoll qe do lexojn keta qe kam shkru une dhe do me kuptojn ku dua te dal.
nejse no coment me gjat e mbylli me kaq kete tem
kerkoj falje per kohen qe vut ne dispozicion per te lexuar mesazhin tem
RESPEKTE.
e thash me lart se jam pa shkoll dhe noshta gabohem nuk di shum gjana dhe prandaj nuk po e shprehi menimin tem se mos kena nej keqkuptin para pak kohesh ka ndodh edhe kja gja pranaj sdu te perseritet prep,besoj qe ka persona te pa shkoll qe do lexojn keta qe kam shkru une dhe do me kuptojn ku dua te dal.
RESPEKTE.
-
- Administrator
po po, e di qe jena tan te barabart. por meqe ti je antar ma i vjeter, nuk ke nevoje me te tregu un se ky forum asht demokratik se e njef ma mire. ket deshta me thane.Miri wrote:po njaj jam thjesht tash kam hi me emrin tem.
RESPEKTE.
per sa i perket mendimit qe nuk don me shpreh, nuk po nguli kam se nuk di çfare keqkuptimesh kan ndodh ne t'kalumen.
-
- Tifoz nderi
-
- ANTI TIRANSI
-
- ANTI TIRANSI
-
- Moderator
Miri wrote:boll po grihem me than edhe une mendimin tem per sa i perket kesaj temes por eshte me mire te mos flas dhe mos te jem kunder jush pamvarsisht qe me habisin shume gjera por mbase jam pa shkolle dhe nuk kuptoj shume,ne ditet se sotme nuk eshte mire ti thush gjerat siq jane se e verteta dhemb..
flm per mirkuptimin
respekte.
AS NUK PO TE MIREKUPTOJ DHE AS KEQKUPTOJ POR NUK PO TE KUPTOJ SE CA DON ME THANE
megjithate:
Pa dashte me marr rolin e nacionalisitit shqiptar, pavaresia e kosoves eshte zgjidhja me e drejte e pare nga cdo kendveshtrim objektiv, mqs shqiptaret e kosoves nuk kane asnje lidhje (gjuhesore, fetare, kulturore, ethnike etj) me serbet. eshte turp i madh qe serbet bajn gjith kyt zhurm sot, kur para nji viti malazeset, qe jane serb, dolen ne shtet ne veti pa asnji problem.
-
- Webmaster
Pershendetje,
Kosova e ka meritu plotsisht PAVARESINE !!!!!
Shpresoj shume qe qeveria Kosovare ka me dite me e mireqeveris shtetin e ri, ne menyre qe ta çojne drejt rruges Europiane.
Per mirin: Naqe pyll pa derra nuk ka kshu qe nuk asht e drejte me pergjithesu
Besoj se jena kuptu e mas ta zgjasim ma muhabetin se nuk dalim kerkund
Kosova e ka meritu plotsisht PAVARESINE !!!!!
Shpresoj shume qe qeveria Kosovare ka me dite me e mireqeveris shtetin e ri, ne menyre qe ta çojne drejt rruges Europiane.
Per mirin: Naqe pyll pa derra nuk ka kshu qe nuk asht e drejte me pergjithesu

Besoj se jena kuptu e mas ta zgjasim ma muhabetin se nuk dalim kerkund