po ca na hap tema per kampionatin brazilian pra, hape nji tem kampionati argjentinas se njisoj jointeresante aMiri wrote:Une jam me Argjentinen kete mas e harroni![]()

Moderator: GOLDIAN
po ca na hap tema per kampionatin brazilian pra, hape nji tem kampionati argjentinas se njisoj jointeresante aMiri wrote:Une jam me Argjentinen kete mas e harroni![]()
Nuk hapi teme sepse nuk du me tregu sekretet e suadres apo te futbollit argjentinasMan in Redblue wrote:po ca na hap tema per kampionatin brazilian pra, hape nji tem kampionati argjentinas se njisoj jointeresante aMiri wrote:Une jam me Argjentinen kete mas e harroni![]()
![]()
satisikat e mija jan ketoMan in Redblue wrote:Une nuk njoh nai tifoz te italise ktu, ndoshta jane dy-tri vetafpjalmi wrote:
kurse ne forumin tone nga 100 perqind qe jan te rregjistrum ,50% jan me italianet ,30% me gjermanet ,dhe 20% me hollandezt dhe asht nji shifer mese e sakte.![]()
Po braziliant ku i le ?
para gjermaninaEdmond-Cela wrote:satisikat e mija jan ketoMan in Redblue wrote:Une nuk njoh nai tifoz te italise ktu, ndoshta jane dy-tri vetafpjalmi wrote:
kurse ne forumin tone nga 100 perqind qe jan te rregjistrum ,50% jan me italianet ,30% me gjermanet ,dhe 20% me hollandezt dhe asht nji shifer mese e sakte.![]()
Po braziliant ku i le ?
ne vend te pare gjermanija
te dytin hollanda me sa di une jena une pjalmi admini
vend te tret ska hyc
te katrtin italija
vec nqs ka kalu pjalmi me italineGOLDIAN wrote:ska tifoza italianasnji ketu
pupuuuuuuuuuuuuuuu sa turp
Dmth?Man in Redblue wrote:7
e kush jan kta "te tjere e te tjere " ???? Vec per kuriozitet se, edhe 100 tifoza hollandez tket forumi, nuk ndryshon gja ne faktin se hollanda vec nji kupe te vockel ka e me gjigandet gjerman kurr smund te krahasohetfpjalmi wrote:ska tifoza italianasnji ketu
pupuuuuuuuuuuuuuuu sa turp
________________________________________-
ku je matrix,se v1919 u pergjigj.
ka sa te dush naqe .![]()
![]()
biles edhe hollandez qe nuk jan qu prej gjumit hala.
perveq mu adminit mondit ujkut e te tjere e te tjere ,shum shpejt mund ta kuptojm se numri i hollandezve asht i pa numerum.
pa ma ju me bolevijnevllaznia1919 wrote:pjalm un ne rradhe te pare jam me Brazilin.ne europe simpatizoj per Italine.
O Gold ba me fillu me numru trofet e atyne me bluza te verdha me duhet me marre 15 ditshin.![]()
![]()
![]()