mandej ti mos ban krahasime se nuk jena tu ba gare. un nuk e shava si futbollist. ma pare ndigjoj nallbanin, qi asht ma personazh se nji si memelli si sekrtar partiet
Finalja e kampionatit TIRANA - VLLAZNIA
-
Skodrinon
- Administrator

Re: Finalja e kampionatit TIRANA - VLLAZNIA
nuk asht ajnshtajni po t'pakten ka pak humor e asht ma i lezetçem. ai memelli flet si ata n'kohe t'partise puns qi shofim nder dokumentare mor burre.
mandej ti mos ban krahasime se nuk jena tu ba gare. un nuk e shava si futbollist. ma pare ndigjoj nallbanin, qi asht ma personazh se nji si memelli si sekrtar partiet
-
Miri
- ANTI TIRANSI

- Skuadra: Vllaznia
hille nje sy tek 2:15Man in Redblue wrote:ku a kronika ???Miri wrote:Sot e kam pa kroniken e ndeshjes edhe deshta me shtu dicka nga komenti i mesiperm.
Memelli ate brrylin shko fute te aj i satam o futbollist i pa edukum,e njejta gje vlen edhe per Grimen.
http://www.youtube.com/watch?v=ZXtYuFTS4no
-
Miri
- ANTI TIRANSI

- Skuadra: Vllaznia
Renis o vllai pse nuk behesh nje here realis dhe te flasesh drejt,ne disa gjera qe duken krejt qarte mos u mundo te fshehesh pas gishtit.Behu tifoz dhe jo huligan.REINIS wrote:Po vallai se te nigjosh Grimen tu fol e ngatrro me Ajnshtajnin.
-
shv13
- Moderator

duhet me dite me fitu si edhe me humbe..memelli asht nji mercenar qe per pak leke ma shume ik qysh neser,grima asht pjese e historise se vllaznise ne 15 vitet e fundit...KJO ASHT DIFERENCA!!
Kjo asht edhe diferenca e tiranes me vllaznine,mercenaret kunder lojtareve te dalun prej moshave.Ishalla vehet ne fuqi ndojhere ai ligji i uefas per te rinjte edhe ta po e shofim kush e meriton taman.
Kjo asht edhe diferenca e tiranes me vllaznine,mercenaret kunder lojtareve te dalun prej moshave.Ishalla vehet ne fuqi ndojhere ai ligji i uefas per te rinjte edhe ta po e shofim kush e meriton taman.
kuq e blu asht flamuri,
qe valvitet ne shkallet prej guri,
tane tjereve diftonja,
si tradhtojme kurre na kta bojna...
tane tjereve diftonja,
-
Ledi1920
- Fanatics

- Skuadra: Tirona,Bayern
shv13 wrote:duhet me dite me fitu si edhe me humbe..memelli asht nji mercenar qe per pak leke ma shume ik qysh neser,grima asht pjese e historise se vllaznise ne 15 vitet e fundit...KJO ASHT DIFERENCA!!
Reali,milan,juve,manchester etj etj
nuk kan noj lojtar nga mosha.Eshte ekonomi tregu edhe kan ik vitet 70.Tani ai klub qe ka me shume lek ai del dhe kampion.Shifeni si u ngrejt Chelsi kur e morri Abramovic.

-
shv13
- Moderator

ledi jam dakort me ty se kane ike ato kohna,po ti a nuk do ishe 100 here ma i gzum sikur kupen e kampionatit ta kishte ngrite ne vend te mukes nji lojtar qe asht rrite te tirana?
une nuk thashe se asht e gabume ajo qe ban tirana.Une jam gzu 100 fish ma shume per kampionatin e 98 me 23 shkodrane ne ekip sesa per at te 2001 ku megjithate ishin pjesa ma e madhe shkodrane e ishte ekip ma i forte e ma spektakolar.
une nuk thashe se asht e gabume ajo qe ban tirana.Une jam gzu 100 fish ma shume per kampionatin e 98 me 23 shkodrane ne ekip sesa per at te 2001 ku megjithate ishin pjesa ma e madhe shkodrane e ishte ekip ma i forte e ma spektakolar.
kuq e blu asht flamuri,
tane tjereve diftonja,
tane tjereve diftonja,
-
Ledi1920
- Fanatics

- Skuadra: Tirona,Bayern
shv13 wrote:ledi jam dakort me ty se kane ike ato kohna,po ti a nuk do ishe 100 here ma i gzum sikur kupen e kampionatit ta kishte ngrite ne vend te mukes nji lojtar qe asht rrite te tirana?
edhe une dakord jam...
qe do mpelqete qe tirona ta fitote me 23 lojtar lind,e rrit ne tirone...por tani kjo eshte e pamundur edhe jane ca gjona qe nuk bohen me deshiren tone...
Ne pranej i kerkuam Ansit(ndeshjen e kupes kundra jush) qe te qendrote tek ne.E para se eshte i rendesishem e duta qe eshte dhe Tirons.

-
Man in Redblue
- Moderator

Miri wrote:hille nje sy tek 2:15Man in Redblue wrote:ku a kronika ???Miri wrote:Sot e kam pa kroniken e ndeshjes edhe deshta me shtu dicka nga komenti i mesiperm.
Memelli ate brrylin shko fute te aj i satam o futbollist i pa edukum,e njejta gje vlen edhe per Grimen.
http://www.youtube.com/watch?v=ZXtYuFTS4no
shifni mor ate rastin e sinanit, ne minuten e 6 mduket, skandal se si e gjun topin, si dhe rastin e sukajt ne minuten e 8; e thojn disa mandej se nuk ka faj sulmi???!!!!