gjithesesi prep ne vend te 3-t do jemi edhe sikur te humbi Skenderbeu,Barazim me pike na le ne vend te trete me diferenc golash ne ndeshjet perball 2-0/2-1.jeti wrote:Urime per fitoren!!! Shpresoj qe Skenderbeu te barazojn me Tiranen qe d,m,th vendi i dyte...
Teuta - Vllaznia (Java e 18-te)
-
- ANTI TIRANSI
- Skuadra: Vllaznia
Re: Teuta - Vllaznia (Java e 18-te)
-
- ANTI TIRANSI
LAJM I KEQ:
Abonimi ka ik per lesh,ishalla po baj nej gja deri te shtunen se skam ken ne shkoder.
Abonimi ka ik per lesh,ishalla po baj nej gja deri te shtunen se skam ken ne shkoder.
-
- Tifoz nderi
- Skuadra: Ajax Vllaznia
sot tan lojtaret kan ken ne formen e duhun
abraham fantastik ,vajushi fantastik ,sinani fantastik gocaj fantastik ,mbrojtja hata .
2 lojtaret ma te mire te vllaznise sot ishin gocaj dhe abraham .
un jam i mendimit qe shtubinen mos me e fut ma titullare por zevendesues ne pjesen e dyte se humb shum topa dhe prish aksionet duke e mbajt topin vet pa pasu .
te ishte tregu sinani ma shum i vemendshem do kishim ken te pakten 5-0 ,duke mos harru qe ka ba gafen ma te madhe ne karrieren e tij sot dhe do mbahet mend gjate ,por sidoqofte ujku mbetet vetem 1 ujk ,ku po i afrohet edhe 1 here formes se tij te meparshme jo vetem duke tregu qe don topin e arte ne shqipni ket vit,por duke i tregu edhe 1 here vllaznise qe asht sinani i maperparshem duke u kthy ne formen e tij ma te mire sikur te ishte djale i ri .
urime per fitoren vellezer
abraham fantastik ,vajushi fantastik ,sinani fantastik gocaj fantastik ,mbrojtja hata .
2 lojtaret ma te mire te vllaznise sot ishin gocaj dhe abraham .
un jam i mendimit qe shtubinen mos me e fut ma titullare por zevendesues ne pjesen e dyte se humb shum topa dhe prish aksionet duke e mbajt topin vet pa pasu .
te ishte tregu sinani ma shum i vemendshem do kishim ken te pakten 5-0 ,duke mos harru qe ka ba gafen ma te madhe ne karrieren e tij sot dhe do mbahet mend gjate ,por sidoqofte ujku mbetet vetem 1 ujk ,ku po i afrohet edhe 1 here formes se tij te meparshme jo vetem duke tregu qe don topin e arte ne shqipni ket vit,por duke i tregu edhe 1 here vllaznise qe asht sinani i maperparshem duke u kthy ne formen e tij ma te mire sikur te ishte djale i ri .
urime per fitoren vellezer
-
- I lindur KuqeBlu
urime per fitoren, sulmi shum dobet ishalla sukaj na del i hajrit,. gocaj e abraham ma te miret sot
Pa Buk e Uje Rri, Por Pa Vllaznian Nuk Mund Te Rri.

[/color]

[/color]
-
- Tifoz nderi
“Vllaznia nuk na trajtoi mirë, sot e mundim dhe u themi kush jemi”
Hoti garanton për shkodranët e Teutës: Luajmë për skuadrën tonë, por dhe për të treguar se sa vlejmë e përse në Shkodër bënë gabim që na larguan.
http://www.sportekspres.com/lajm.php?idt=17776
hot pushti e ka ba ket interviste sot dhe ka than qe e mundim vllaznine
Kurse un po i tham hotit ,se shife se sa shum ke ba per vllaznine duke e marre ne qafe teuten e durresit .
I lumt dora joses ,sepse ka hek lojtaret qe asht dasht ,dhe me vjen shum keq qe nje lojtare matrapaz si hoti me dhan ket interviste .
tan ndeshjen publiku i teutes i ka vershelly si hotin dhe si krajen duke i than shkoni ne shkoder ,sepse ne debutimin e pare qe kan ba ,e kan turpnu martinin
Hoti garanton për shkodranët e Teutës: Luajmë për skuadrën tonë, por dhe për të treguar se sa vlejmë e përse në Shkodër bënë gabim që na larguan.
http://www.sportekspres.com/lajm.php?idt=17776
hot pushti e ka ba ket interviste sot dhe ka than qe e mundim vllaznine
Kurse un po i tham hotit ,se shife se sa shum ke ba per vllaznine duke e marre ne qafe teuten e durresit .

I lumt dora joses ,sepse ka hek lojtaret qe asht dasht ,dhe me vjen shum keq qe nje lojtare matrapaz si hoti me dhan ket interviste .
tan ndeshjen publiku i teutes i ka vershelly si hotin dhe si krajen duke i than shkoni ne shkoder ,sepse ne debutimin e pare qe kan ba ,e kan turpnu martinin
-
- Webmaster
djema urime per fitoren. Kishte da vite qe Durrsit nuk i merrshim fitore sic duhet 
Urime edhe njihere edhe ishalla vazhdojme ne ket rruge

Urime edhe njihere edhe ishalla vazhdojme ne ket rruge

-
- Moderator
urime per fitoren, merrni me mend ca ta po bahet javen tjeter kur tjem un edhe nstadium 

-
- Tifoz nderi
E rrahme macen e zez
URIME URIME

URIME URIME
-
- Tifoz nderi
Une kam kujtu se me Skenderbeun kena ken me pike te barabarta, por tash po e shof qe tani ne jena me pike te barabarta por Skenderbeu ka nje ndeshje me pak.fpjalmi wrote:del skenderbeu me 1 pike ma shum se ne jetijeti wrote:Urime per fitoren!!! Shpresoj qe Skenderbeu te barazojn me Tiranen qe d,m,th vendi i dyte...
Forca Vllaznia...

-
- Tifoz nderi
- Skuadra: Vllaznia || Bayern
-
- Tifoz nderi
Itash e pash neshjen si e keni hell ne at link, super ndeshje.
Sinani ka mund me ba 10 gola por asht plak tash, Vajushi e ndihmon shume Sinanin, ja dha topin vec me e prek.
Super skuader, me Sukaj menoj se mundena me e fitu kampionatin..
shife ca paska than Sukaj Likes edhe Bales, keni me u penu se keni shku te Tirana...i lumte, Bala asht pergjigj :
Në një të përditshme, sulmuesi i Vllaznisë, Xhevahir Sukaj, u shpreh kundër dy bashkëpatriotëve të tij, Lika dhe Bala, që para disa ditësh iu bashkuan Tiranës. Sipas Sukajt, ata do të bëhen pishman që nuk u rikthyen në Shkodër. Dje, Bala ka replikuar dhe është shprehur: “Besoj se kur je në kryeqytet je më afër titullit kampion, aq më tepër që Tirana e ka bërë rrugë një gjë të tillë. Unë nuk e hedh poshtë Vllazninë dhe tifozët e mrekullueshëm shkodranë, por i them Sukajt se unë dhe Lika në fund do të dalim të fituar nga zgjedhja që kemi bërë.”
Sinani ka mund me ba 10 gola por asht plak tash, Vajushi e ndihmon shume Sinanin, ja dha topin vec me e prek.
shife ca paska than Sukaj Likes edhe Bales, keni me u penu se keni shku te Tirana...i lumte, Bala asht pergjigj :
Në një të përditshme, sulmuesi i Vllaznisë, Xhevahir Sukaj, u shpreh kundër dy bashkëpatriotëve të tij, Lika dhe Bala, që para disa ditësh iu bashkuan Tiranës. Sipas Sukajt, ata do të bëhen pishman që nuk u rikthyen në Shkodër. Dje, Bala ka replikuar dhe është shprehur: “Besoj se kur je në kryeqytet je më afër titullit kampion, aq më tepër që Tirana e ka bërë rrugë një gjë të tillë. Unë nuk e hedh poshtë Vllazninë dhe tifozët e mrekullueshëm shkodranë, por i them Sukajt se unë dhe Lika në fund do të dalim të fituar nga zgjedhja që kemi bërë.”
FORCA VLLAZNIA!!!
-
- Kuqeblu Perjete
- Skuadra: vllaznia
po mor bala po se dhe te vllaznia erdhe si erdhe ke drejte me fol
i perjashtuar
-
- ANTI TIRANSI
Rastet dhe golat.
-
- Tifoz nderi
-
- Tifoz nderi
N,q,s Tirana nuk ka me arrite me i fitu 2 ndeshje ne 4 dite me Skenderbeun e me Dimanon a,t,h Sukaj do ket te drejte.sejad wrote:Itash e pash neshjen si e keni hell ne at link, super ndeshje.
Bala iku te Tirana nga se Vllaznia nuk dote me prish mardhaniet me klubin turk Gençlerbirli?i S.K.
Fushaj asht tu ja pa hajrin binjakzimit te Vllaznise me Klubin Gençlerbirli?i S.K. se per cdo vit fut ne xhep 250 mije euro nga shitjet e sikur Bala te vite te Vllaznia u dukete sikur ka ken puc i Vllaznise per me i marr eurot edhe mas 3 mujsh edhe futbollistin. Fushaj don me i shit prep futbollista klubit turk (Vajushin) e nuk don me i prish mardhaniet sepse ka interes afatgjate.
Ka shume mundesi qe ne fund te sezonit n,q,s Bala nuk shkon jashte ai vjen te Vllaznia sepse deri a,t,h harrohet muhabeti i klubit turk Gençlerbirli?i.
Forca Vllaznia...

-
- ANTI TIRANSI
Bala ka firmos per 2 vite te Tirana.
-
- Tifoz nderi
Man in Redblue wrote:urime per fitoren, merrni me mend ca ta po bahet javen tjeter kur tjem un edhe nstadium
man .ne rradhe te pare ishalla ia kalon sa ma mire dhe e gjen familjen sa ma mire
dhe ne rradhe te dyte per me te dallu ma mire ne stadium ,ban nje bandero e shkruaj Fkvllaznia.net e do ta kuptojm se je ti

-
- Tifoz nderi
Kontrata prishet kur futbollisti nuk deshiron me vazhdu karrieren sportive me skuadren qe ka.Miri wrote:Bala ka firmos per 2 vite te Tirana.
Forca Vllaznia...

-
- Tifoz nderi
Nqs Vllaznia fiton kampionatin, sna duhet Bala hic.
Kena 3 sulmus, jane boll thom.
Mos t'flasim per Balen, kena Vajushin, Sukajn edhe Sinanin, lojtaret ma te mire shkodran itash per itash me Salihin.
Kena 3 sulmus, jane boll thom.
Mos t'flasim per Balen, kena Vajushin, Sukajn edhe Sinanin, lojtaret ma te mire shkodran itash per itash me Salihin.
FORCA VLLAZNIA!!!
-
- Tifoz nderi
Me pelqen se kena 10 neshje ne ket sezon pa asnji gol, ma e madhja ne superlige me duket? Pra mbrojtja jone asht shum shum e mir.
FORCA VLLAZNIA!!!