Skedina e Champions League 2012-2013

Diskutoni per Kupen e Botes , Kupen e Europes , Ligen e Kampioneve , Kupen Uefa , Kupa Intertoto .

Moderator: Man in Redblue

Ledi1920
Fanatics
Fanatics
Posts: 1410
Joined: Fri, 21 Nov 2008 , 15:34
Skuadra: Tirona,Bayern
Location: Tiron

Re: Skedina e Champions League 2012-2013

Post by Ledi1920 » Tue, 20 Nov 2012 , 11:18

BATE - LOSC= 1-1
Spartak Moskva -Barcelona = 1-3

Benfica- Celtic =1-1
Galatasaray - Man. United =1-2

CFR Cluj- Braga = 1-1
Valencia - Bayern =1-3

Nordsjelland - Shakhtar Donetsk = 0 - 2
Juventus - Chelsea = 1-1


Zenit - Malaga = 3-1
Anderlecht - Milan = 1-1

Ajax - Dortmund = 1-3
Man. City - Real Madrid = 1-3

Porto - Dinamo Zagreb = 2-0
Dynamo Kyiv - PSG = 1-2

Arsenal - Montpellier =3-1
Schalke -Olympiacos = 3-1
Image

fpjalmi
Tifoz nderi
Tifoz nderi
Posts: 11278
Joined: Sat, 09 Feb 2008 , 13:32
Skuadra: Ajax Vllaznia
Location: Amsterdam Holland

Re: Skedina e Champions League 2012-2013

Post by fpjalmi » Wed, 21 Nov 2012 , 04:23

BATE - LOSC= 0-2
Spartak Moskva -Barcelona = 0-3

Benfica- Celtic =2-1
Galatasaray - Man. United =1-0

CFR Cluj- Braga = 3-1
Valencia - Bayern =1-1

Nordsjelland - Shakhtar Donetsk = 2-5
Juventus - Chelsea = 3-0
----------------------------------------------------------------------------------
Ne ndeshjet e masiperme qe u luajten sot , piket e fitume jane :

Pjalmi 7 pike, Vvvllaznia 5 pike , Admini 6 pike dhe Ledi 2 pike.
----------------------------------------------------------------------------------

Klasifikimi i pergjithshem asht :

1..Admini 61 pike

2..Vvvllaznia 59 pike

3..Pjalmi 58 pike

4..Ledi 52 pike

5..Man 47 pike

6..Altinì 6 pike

fpjalmi
Tifoz nderi
Tifoz nderi
Posts: 11278
Joined: Sat, 09 Feb 2008 , 13:32
Skuadra: Ajax Vllaznia
Location: Amsterdam Holland

Re: Skedina e Champions League 2012-2013

Post by fpjalmi » Wed, 21 Nov 2012 , 23:54

Zenit - Malaga =2-2
Anderlecht - Milan = 1-3

Ajax - Dortmund = 4-1
Man. City - Real Madrid =1-1

Porto - Dinamo Zagreb =3-0
Dynamo Kyiv - PSG = 0-2

Arsenal - Montpellier =2-0
Schalke -Olympiacos =1-0
-------------------------------------------
Ne ndeshjet e masiperme qe sapo perfundune piket e marra jane :

Pjalmi 6 pike , Admini 9 pike , Ledi 6 pike dhe Vvvllaznia 11 pike
---------------------------------------------
Klasifikimi i pergjithshem asht :

1..Admini 70 pike

2..Vvvllaznia 70 pike

3..Pjalmi 64 pike

4..Ledi 58 pike

5..Man 47 pike

6..Altini 6 pike

fpjalmi
Tifoz nderi
Tifoz nderi
Posts: 11278
Joined: Sat, 09 Feb 2008 , 13:32
Skuadra: Ajax Vllaznia
Location: Amsterdam Holland

Re: Skedina e Champions League 2012-2013

Post by fpjalmi » Thu, 22 Nov 2012 , 00:18

Parashikimet e ndeshjeve te ardhshme


4 dhjetore
--------------

Dinamo Zagreb - Dynamo Kyiv =
PSG - Porto =

Montpellier 20.45 Schalke =
Olympiacos 20.45 Arsenal =

Malaga - Anderlecht =
Milan - Zenit =

Dortmund -Man. City =
Real Madrid - Ajax =
--------------
5 dhjetore
--------------
Shakhtar Donetsk - Juventus =
Chelsea -Nordsjelland =

LOSC -Valencia=
Bayern - BATE =

Barcelona - Benfica =
Celtic -Spartak Moskva =

Man. United - CFR Cluj =
Braga -Galatasaray =

fpjalmi
Tifoz nderi
Tifoz nderi
Posts: 11278
Joined: Sat, 09 Feb 2008 , 13:32
Skuadra: Ajax Vllaznia
Location: Amsterdam Holland

Re: Skedina e Champions League 2012-2013

Post by fpjalmi » Tue, 04 Dec 2012 , 08:07

4 dhjetore

Dinamo Zagreb - Dynamo Kyiv =1-0
PSG - Porto =1-0

Montpellier -Schalke =0-1
Olympiacos - Arsenal = 0-1

Malaga - Anderlecht =1-0
Milan - Zenit =1-0

Dortmund -Man. City =1-0
Real Madrid - Ajax =2-0
--------------
5 dhjetore
--------------
Shakhtar Donetsk - Juventus =0-1
Chelsea -Nordsjelland =2-0

LOSC -Valencia=0-1
Bayern - BATE =2-0

Barcelona - Benfica =2-0
Celtic -Spartak Moskva =1-0

Man. United - CFR Cluj = 2-0
Braga -Galatasaray =1-0

vvvllaznia
Tifoz nderi
Tifoz nderi
Posts: 887
Joined: Thu, 02 Jun 2005 , 21:04

Re: Skedina e Champions League 2012-2013

Post by vvvllaznia » Tue, 04 Dec 2012 , 13:33

Dinamo Zagreb - Dynamo Kyiv =1-1
PSG - Porto =1-0

Montpellier -Schalke =0-1
Olympiacos - Arsenal = 0-2

Malaga - Anderlecht =2-0
Milan - Zenit =1-1

Dortmund -Man. City =1-0
Real Madrid - Ajax =3-0
--------------
5 dhjetore
--------------
Shakhtar Donetsk - Juventus =2-1
Chelsea -Nordsjelland =3-0

LOSC -Valencia=0-1
Bayern - BATE =2-0

Barcelona - Benfica =3-0
Celtic -Spartak Moskva =1-0

Man. United - CFR Cluj = 2-0
Braga -Galatasaray =1-0

Admin
Webmaster
Webmaster
Posts: 5601
Joined: Wed, 24 Nov 2004 , 03:41
Skuadra: Vllaznia
Location: Loro Boriçi
Contact:

Re: Skedina e Champions League 2012-2013

Post by Admin » Tue, 04 Dec 2012 , 18:52

Dinamo Zagreb - Dynamo Kyiv =1-2
PSG - Porto =2-1

Montpellier -Schalke =0-0
Olympiacos - Arsenal = 1-1

Málaga - Anderlecht =2-1
Milan - Zenit =1-1

Dortmund -Man. City =1-2
Real Madrid - Ajax =3-0
--------------
5 dhjetore
--------------
Shakhtar Donetsk - Juventus =2-2
Chelsea -Nordsjælland =3-0

LOSC -Valencia=1-1
Bayern - BATE =2-0

Barcelona - Benfica =3-1

Celtic -Spartak Moskva =1-1

Man. United - CFR Cluj = 2-0
Braga -Galatasaray =1-1
Vllaznit Ultras

Image

fpjalmi
Tifoz nderi
Tifoz nderi
Posts: 11278
Joined: Sat, 09 Feb 2008 , 13:32
Skuadra: Ajax Vllaznia
Location: Amsterdam Holland

Re: Skedina e Champions League 2012-2013

Post by fpjalmi » Wed, 05 Dec 2012 , 00:07

Dinamo Zagreb - Dynamo Kyiv =1-1
PSG - Porto =2-1

Montpellier -Schalke =1-1
Olympiacos - Arsenal = 2-1

Malaga - Anderlecht =2-2
Milan - Zenit =0-1

Dortmund -Man. City =1-0
Real Madrid - Ajax =4-1
--------------------------------------------------------
Ne ndeshjet e masiperme qe sapo perfundune piket e fitume jane :

Pjalmi 6 pike , Admini 7 pike dhe Vvvllaznia 10 pike
---------------------------------------------------------

Klasifikimi i pergjithshem asht :

1..Vvvllaznia 80 pike

2..Admini 77 pike

3..Pjalmi 70 pike

4..Ledi 58 pike

5..Man 47 pike

6..Altini 6 pike

fpjalmi
Tifoz nderi
Tifoz nderi
Posts: 11278
Joined: Sat, 09 Feb 2008 , 13:32
Skuadra: Ajax Vllaznia
Location: Amsterdam Holland

Re: Skedina e Champions League 2012-2013

Post by fpjalmi » Wed, 05 Dec 2012 , 23:54

Shakhtar Donetsk - Juventus =0-1
Chelsea -Nordsj�lland = 6-1

LOSC -Valencia=0-1
Bayern - BATE =4-1

Barcelona - Benfica =0-0
Celtic -Spartak Moskva =2-1

Man. United - CFR Cluj = 0-1
Braga -Galatasaray =1-2
------------------------------------------------------------------------------------------
Mbas ndeshjeve te masiperme qe sapo perfundune , piket e fitume jane :

Pjalmi 10 pike, Admini 2 pike dhe Vvvllaznia 7 pike
------------------------------------------------------------------------------------------

Klasifikimi i pergjithshem asht :

1..Vvvllaznia 87 pike

2..Pjalmi 80 pike

3..Admini 79 pike

4..Ledi 58 pike

5..Man 47 pike

6..Altini 6 pike

fpjalmi
Tifoz nderi
Tifoz nderi
Posts: 11278
Joined: Sat, 09 Feb 2008 , 13:32
Skuadra: Ajax Vllaznia
Location: Amsterdam Holland

Re: Skedina e Champions League 2012-2013

Post by fpjalmi » Fri, 21 Dec 2012 , 01:53

Parashikimet e qerek finaleve

12 shkurt
-------------
Celtic - Juventus =
Valencia - PSG =

13 shkurt
-------------
Shakhtar Donetsk -Dortmund =
Real Madrid - Man. United =

19shkurt
--------------
Porto - Malaga =
Arsenal -Bayern =

20 shkurt
--------------
Galatasaray - Schalke =
Milan - Barcelona =

vvvllaznia
Tifoz nderi
Tifoz nderi
Posts: 887
Joined: Thu, 02 Jun 2005 , 21:04

Re: Skedina e Champions League 2012-2013

Post by vvvllaznia » Sat, 09 Feb 2013 , 17:34

Celtic - Juventus 1-1
Valencia - PSG 1-1
Real Madrid - Manchester Utd 2-1
Shakhtar - Dortmund 0-1

fpjalmi
Tifoz nderi
Tifoz nderi
Posts: 11278
Joined: Sat, 09 Feb 2008 , 13:32
Skuadra: Ajax Vllaznia
Location: Amsterdam Holland

Re: Skedina e Champions League 2012-2013

Post by fpjalmi » Sun, 10 Feb 2013 , 02:11

Admin. Nuk e di se si kekan shi te gjitha rrezultatet e kupes se kampioneve dhe renditja. Po pate mundesi na i shiko e ne mujsh na i rregullo. Nese nuk mundesh nuk ka problem sepse e di qe Vvvllaznia ka ken 7 pike para mejet , kurse ti 1 pike mbrapa mejet kurse vendi i katert ka ken ma shum se 30 pike mbrapa tejet dhe nuk kan pas shprese . Mund ta fillojm edhe keshtu .

Vvvlaznia 9 pike

Pjalmi 2 pike

Admini 1 pike

Nuk e kuptoj a ka ken nej haker apo si asht puna. Sidoqofte , skedina do e kete 1 kampion . Ta kisha dit i kisha shenu ne leter po nuk me shkote mendja se do shiheshin ishtu , shum e habitshme :?
______________________
Ndeshjet e ardhshme
12 shkurt

Celtic -Juventus =
Valencia - PSG =

---------------------

13 shkurt

Shakhtar Donetsk- Dortmund =

Real Madrid - Man. United =
--------------------

19 shkurt

Porto - Málaga =

Arsenal -Bayern =
---------------------
20 shkurt

Galatasaray -Schalke =

Milan -Barcelona =
---------------------

fpjalmi
Tifoz nderi
Tifoz nderi
Posts: 11278
Joined: Sat, 09 Feb 2008 , 13:32
Skuadra: Ajax Vllaznia
Location: Amsterdam Holland

Re: Skedina e Champions League 2012-2013

Post by fpjalmi » Sun, 10 Feb 2013 , 02:15

Celtic - Juventus 0-1
Valencia - PSG 1-0
Real Madrid - Manchester Utd 0-0
Shakhtar - Dortmund 0-2

Admin
Webmaster
Webmaster
Posts: 5601
Joined: Wed, 24 Nov 2004 , 03:41
Skuadra: Vllaznia
Location: Loro Boriçi
Contact:

Re: Skedina e Champions League 2012-2013

Post by Admin » Sun, 10 Feb 2013 , 12:59

Tjeta Pjalmi.
Nuk e di se ca ka ndoll por ne fund te janarit kam ndryshu serverin e gjate kalimit mund te kene pas ndoj problem.
Sdq kam nji kopie te databazes edhe tash pa kontrolloj neser ne darke nqs mundem me i vu prep postimet :(
Vllaznit Ultras

Image

fpjalmi
Tifoz nderi
Tifoz nderi
Posts: 11278
Joined: Sat, 09 Feb 2008 , 13:32
Skuadra: Ajax Vllaznia
Location: Amsterdam Holland

Re: Skedina e Champions League 2012-2013

Post by fpjalmi » Sun, 10 Feb 2013 , 19:42

Admin wrote:Tjeta Pjalmi.
Nuk e di se ca ka ndoll por ne fund te janarit kam ndryshu serverin e gjate kalimit mund te kene pas ndoj problem.
Sdq kam nji kopie te databazes edhe tash pa kontrolloj neser ne darke nqs mundem me i vu prep postimet :(
Faleminders Admin . Edhe nese nuk mundesh me e ba nuk asht nej problem sepse 3 vendet e para dihen se sa pike kan diference , kurse vendi i katert asht ma teper se 30 pike nga vendi i trete dhe kuptohet se nuk ka fort shprese edhe sikur ti kishin gjet te sakta tan rrezultatet deri ne ndeshjen finale

Admin
Webmaster
Webmaster
Posts: 5601
Joined: Wed, 24 Nov 2004 , 03:41
Skuadra: Vllaznia
Location: Loro Boriçi
Contact:

Re: Skedina e Champions League 2012-2013

Post by Admin » Tue, 12 Feb 2013 , 16:04

Pjalmi ne rregull jane postimet tesh :)

Kta jane parashikimet e mija:

Celtic -Juventus =1-2
Valencia - PSG =1-1
Vllaznit Ultras

Image

fpjalmi
Tifoz nderi
Tifoz nderi
Posts: 11278
Joined: Sat, 09 Feb 2008 , 13:32
Skuadra: Ajax Vllaznia
Location: Amsterdam Holland

Re: Skedina e Champions League 2012-2013

Post by fpjalmi » Tue, 12 Feb 2013 , 22:37

Te lumshin durt Admin :)

fpjalmi
Tifoz nderi
Tifoz nderi
Posts: 11278
Joined: Sat, 09 Feb 2008 , 13:32
Skuadra: Ajax Vllaznia
Location: Amsterdam Holland

Re: Skedina e Champions League 2012-2013

Post by fpjalmi » Tue, 12 Feb 2013 , 23:49

Celtic -Juventus =0-3

Valencia- PSG= 1-1

Ne ndeshjet qe sapo perfundune piket e marra jane :

Pjalmi 1 pike , Admini 1 pike

---------------------------------------------

Klasifikimi i pergjithshem asht :

1..Vvvllaznia 87 pike

2..Pjalmi 81 pike

3..Admini 80 pike

4..Ledi 58 pike

5..Man 47 pike

6..Altini 6 pike

fpjalmi
Tifoz nderi
Tifoz nderi
Posts: 11278
Joined: Sat, 09 Feb 2008 , 13:32
Skuadra: Ajax Vllaznia
Location: Amsterdam Holland

Re: Skedina e Champions League 2012-2013

Post by fpjalmi » Tue, 12 Feb 2013 , 23:51

Celtic -Juventus =0-3

Valencia- PSG= 1-2

Ne ndeshjet qe sapo perfundune piket e marra jane :

Pjalmi 1 pike , Admini 1 pike

---------------------------------------------

Klasifikimi i pergjithshem asht :

1..Vvvllaznia 87 pike

2..Pjalmi 81 pike

3..Admini 80 pike

4..Ledi 58 pike

5..Man 47 pike

6..Altini 6 pike

Admin
Webmaster
Webmaster
Posts: 5601
Joined: Wed, 24 Nov 2004 , 03:41
Skuadra: Vllaznia
Location: Loro Boriçi
Contact:

Re: Skedina e Champions League 2012-2013

Post by Admin » Wed, 13 Feb 2013 , 19:45

Real Madrid - Manchester Utd 2-1
Shakhtar - Dortmund 2-1
Vllaznit Ultras

Image

Post Reply