Biles me thane te drejten une se di se si dhe kur asht vendos me ndryshu logon e vjeter e cila asht prej ma shume se 80 viteve qe perdoret

Kur flas për logon e vjetër,kam parasysh shallin që do doja ta kisha unë personalisht dhe jo që duhej ndryshuar logoja për të gjithë tifozat e tjerë,pasi më pëlqen ma shumë logoja e mëparshme.Admin wrote:Forri, edhe une jam per logon e vjeter.
Biles me thane te drejten une se di se si dhe kur asht vendos me ndryshu logon e vjeter e cila asht prej ma shume se 80 viteve qe perdoret
Ej! A e din se si asht puna?! thonë kërko sa ma shum se,nuk ngelesh pa gjë!Admin wrote:Forri, Redbluboys e kena te painfluencueshem e skam ca me i ba....
Besoj se shallat , nqs realozohen, kane me u ba e seri e veshtire qe me munden me u ba versione te personalizume.
Sa i takon logos une nuk thashe me kthy te vjetren, por nuk arrij me kuptu se kur, tek e si ka ndodh ndryshimi i logos.
Edhe logoja e re nuk asht keq.
jam dakord me ty po un jam kthy para dy ditsh prej shkodret edhe te ata persona qe dikur shkoshin ne stadium edhe per miqesore nuk kishte ma entuziazem, prej dallavereve, p.sh. me turqit ka ken e vendosun per mos me lujt qysh ma perpara, jan fjal te nje antarit te stafit drejtus te ekipit, po keshtu edhe marrja ne ekip e dyshes gjermane vjet ka pas piksynimet e veta, e sot shkojn e marrin delainin, pse kur tan e dijn qe asht matrapaz? po ajo qe m'ban me nerva asht pse me marr nji matrapaz t'huj kur kena boll ktu..Tironsi_tr wrote:edhe mu bo qefi qe osht kjo deshire me e cu tifozerine perpara.
Kush esht me mosh mbi 25t'pakten e ma men mjaft mire se tifozlliku ne Shqipni bohej vetem me nji "Vllazni Vllazni" ose "Tiron Tiron' edhe nonji "uuuuuuu" kur ishte rasti per gati gol...edhe pranej ka ardh koha qe dhe ne Shqipni te hy fryma e re e tifozllikut.
Sa mire bane qe e specifikove se thashe na lujti mensh gdr e filloj me fole tirançe.Ke pshtu kot prej nej denimit te forte.gdr wrote:te mesazhi ma siper, 4 rreshtat e par jan citim i tiransit po nuk di pse m'dolen ishtu