Ma mire jetim se sa nji babe shkerdhate qe te perdhunon e te shet ne diten ma te mire po nejse.GOLDIAN wrote:nuk kena pse me sha askend vllazen as kundershtar e as albitra
sepse jemi vet e zeza vedit
jemi frikacake nga drejtusit deri tek tifozat nuk dime ti perballojme veshitresit e dhihena
me durrsin u rrahem keq sepse ban poshtersi e hoqen canajn dhe pse bani nje ekip realtivisht te mire
u harru puna
u soll nga austria tjetri u bene poshtersi qe dihen mire(ne shanim albitrat) u nis per austri tjetri u harru ajo pune
tani vijme tek ajo me korcen paftyresine e klubit tone e dime ndodhi cndodhi nje her ja rrasne mirelit e tashi doli sukaj
vijme tek ndeshja me lacin nuk u fol per humbjen po doli se pashk laska i ka ra mirelit e u harru ajo pune
humbem nga albitrat po po nga albitrat me pogradecin nuk u mor njeri por u hoq rudi vata qe te iki dhe kjo pune
cudia me e madhe tre dite zgjat
kush e ka rradhen
JO MORE VLLAZEN SNA E KA FAJIN AS TIRANA E AS KORCA PO JEMI PJESTAR VET TE SHKATERRIMIT
ESHTE PER TE QESH KUR LEXON NE FB DO VIJE KY E DO VIJE AI
BILES DHE IBRAHIMOVIC DHE GATUSO DO E MBYLLIN KARRIEREN TE VLLAZNIA.
sa bukur u genjyem me fitoren ne durres e barazimin ne tirane.
keta jemi ne qe nuk shohim tran para vetes po dijme me mire te genjehemi me hic gje
KJO SKUADER ESHTE JETIME DHE KJO ESHTE ME E KEQJA
ME VALTERIN KEMI SHIT E PERDHOS POR NUK ISHIM JETIM
Goldi, a din me me thane sa vjet ka Shaba ne ate post dhe kush e ka vu aty?
Se kam memorien e mire por da ndeshje kulmore da sezone ma pare e di se jane shite.
Nga sa kuptoj nga shkrimi jot, te keqen e kena ne mes nesh dhe na a ule kamkryq. Trajnerat u nderrunen ka dy ne vit, Fushaj na la shendene, lojtaret si kena dy vjet njesoj dmth mund te jete veç Shaba qe nuk ka levize ne keto vite.
Kam pase pershtypjen se pislleqet jane ba nga Fushaj, ndoshta jam gabu.
Sa per at qe fajin e kena te tane, besoj se nuk ka shkodran tifoz te ndershem qe nuk do te kishte dashte me ba diçka per Vllaznine. Por ça mundet me ba kush?!