Te ndryshme

Vllaznia, testi i “Reshit Rusit” kalon me sukses

Vllaznia, testi i “Reshit Rusit” kalon me sukses

Drejtuesit e klubit shkodran i kishin marrë të gjitha masat për këtë takim dhe, për këtë arsye, asgjë nuk ka çaluar. Edhe delegati i FSHF-së, Denis Bastari, ka dhënë vlerësimin pozitiv për organizimin e ndeshjes. Të gjitha këto çojnë drejt asaj që Vllaznia të vazhdojë t'i luajë ndeshjet e saj në këtë fushë

Vllaznia-Teuta ende pa stadium, FSHF nuk vendos

Federata kohë më parë udhëzoi drejtuesit e klubit shkodran për të bërë disa investime, në mënyrë që t'ua licensonte këtë fushë, por tashmë nuk u kthen përgjigje Deri në orët e vona të mbrëmjes të së hënës, nga zyrat e këtij institucioni nuk kanë marrë asnjë përgjigje. Ndoshta drejtuesit e saj kanë qenë të zëna me ndeshjet e ekipeve kombëtare

Vllaznia-Teuta ende pa stadium, FSHF nuk vendos
Grima-lojtarëve: Duhet më shumë harmoni!

Grima-lojtarëve: Duhet më shumë harmoni!

Tre malazezët i sheh duke qëndruar shumicën e kohës sëbashku, po ashtu edhe Sozën me Martinez, tre kosovarët po ashtu bashkë e të njëjtën gjë edhe Haxhibuliç me Kdouh Njeriu që drejton kuqeblutë i ka kërkuar ditët e fundit kapitenit Shtubina dhe përmes tij, gjithë të tjerëve, të jenë më të lidhur me njëri-tjetrin

Firmos Prefekti Radovani, Vllaznia bëhet me lekë

Firmos Prefekti Radovani, Vllaznia bëhet me lekë

Nisur nga kjo, mëngjesin e sotëm të gjithë futbollistët janë grumbulluar para zyrës së Prefektit, me idenë e zgjidhjes së kësaj çështjeje, por nga sa merret vesh, nuk ka qenë fare e nevojshme, sepse Radovani e ka firmosur atë shkresë në orët e vona të pasdites së djeshme. Me të marrë vesh këtë lajm, futbollistët kanë marrë frymë lehtësisht, ndërkohë që shkresa e firmosur nga Prefekti më pas ka kaluar në Bashki. Kjo e fundit do të kalojë fondin prej 193 milionë lekësh të vjetra te Thesari dhe prej tij, në llogarinë e klubit “Vllaznia”.

Vllaznia, bëhet gati shitjet e aksioneve

Bashkia Shkodër është në përgatitjet e fundit të dokumentacionit të privatizimit, ndërsa blerësit pritet të jenë një numër i madh akisonierësh. Nismë e ka marrë përsipër specialisti i investimeve dhe ekspert i ndërmarrjeve dhe kompanive në krizë Ylli Pashuku, i cili është në negociata me kryebashkiaken Ademi

Vllaznia, bëhet gati shitjet e aksioneve