Moderator: Man in Redblue
Deri ather bijm 22 Champions Liga maj naqe, njaq te "fuqishem" jenaGOLDIAN wrote:...po pse vllazen a sjua merr mendja se per 23 vjet se bijme champions ligen ne shkoder a?????
Po e them ikyt shprehje veq se maran V1919 mas saj: MOC ME QEN T'SHNA RROKUTGOLDIAN wrote:...sa vjec ka me ken valteri ateher?
E di naqe, simjet kan ken shum ne form si ekip: kan lujt me grint dhe vendosmeri ne cdo neshje. Megjithate, e thash edhe ma nalt qe i kam inat qysh prej 1999-es, dhe pranej them se nuk kam qef me i pa ty fitu Champions Ligen, biles edhe kampionatin them se nuk e marrin, ma merr menja qe ka me i rrah Chelsea ne neshjen direkte me 6 maj. Dhe distanca midis ekipeve tesh asht vetem 3 pik...sportist_shkodran wrote:O kuqeblu e kam pa mancesterin ket neshjen e fundit te kampionatit
anglez pasha zoten ,perveq forces dhe shpejcis ,e kan ba lojen si me
ken shah,mu knaq tuj i pa.
Hahahahahahahahahahaahhahhahahhahahahahahahahaa!kuqeblu wrote:Deri ather bijm 22 Champions Liga maj naqe, njaq te "fuqishem" jenaGOLDIAN wrote:...po pse vllazen a sjua merr mendja se per 23 vjet se bijme champions ligen ne shkoder a?????![]()
![]()
![]()
Veq te simjetshmen s'munena me e pru, se u kujtume von![]()
![]()
![]()
Po e them ikyt shprehje veq se maran V1919 mas saj: MOC ME QEN T'SHNA RROKUTGOLDIAN wrote:...sa vjec ka me ken valteri ateher?![]()
![]()