Cilen skuader keni me pak simpati?

Ketu ndodhet te gjithe ato tema, te cilat jane te vjetra apo ne te cilat nuk diskutohet.
Locked
Admin
Webmaster
Webmaster
Skuadra: Vllaznia

Post by Admin » Fri, 29 Dec 2006 , 18:23

Pershendetje Fatjon,

Atehere po bej nje korigjim te vogel:

Fitimi i kampionatit 1996/1997 nga Tirana ishte nje nder rastet me flagrante te mbeshtetjes qe ka bere FSHF :wink: :lol:

Favorizime ka pasur gjithmone, dhe keto nuk mund te them qe keto favorizime kane qene vetem per Tiranen, normale qe ka pasur edhe per skuadrat e tjera!!!

Vllaznia - Dinamo, nuk ishte favorizim nga ana e FSHF-se, por nqs ka pasur leshime kane qena nga skuadrat respektive!!
Fatjoni wrote: Nga ona tjeter ti e pohon vete qe Tirona esht ekip i fuqishem ene ska nevoj per favore
Po as une e asnjeri ketu, me aq sa kane shkruar, nuk eshte shprehur qe tirana nuk eshte skuader e mire......
Ne thjesht po diskutojme mbi favorizimet qe mud te jene bere nga ana e FSHF-se, dhe per keto favorizime une personalisht nuk e kam qejf kete skuader. :wink: Por kjo sdo te thote qe une nuk e pergezoj dhe nuk e duartrokas kete skuader kur bene lojra te bukura.
Vllaznit Ultras

Image

Fatjoni
Tifoz
Tifoz

Post by Fatjoni » Fri, 29 Dec 2006 , 21:48

forri wrote: Fatjon!
Pa u shprehur ti më parë për Sul MEMËN,nuk kam për të të dhënë asnjë fakt(më duket se ta ka zënë rrota bishtin :lol: :lol: :lol: )
Me thuaj cfar kerkon prej meje ose cfar nuk ke te qart rreth Sul Memes qe te kuptohemi me qart.Une te pata then dhe vazhdoj ti mbahem asaj se posti qe mban Sula ne FSHF nuk ka te bej fare me favorizim per Tironen.Edhe Tan Bushati ishte per ca koh zyrtar i FSHF por kjo sdmth qe favorizoi Vllaznine :D

forri
Kuqeblu Perjet
Kuqeblu Perjet
Skuadra: Ça pyetje?!!!!!

Post by forri » Sat, 30 Dec 2006 , 09:29

Fatjoni wrote: Me thuaj cfar kerkon prej meje ose cfar nuk ke te qart rreth Sul Memes qe te kuptohemi me qart.Une te pata then dhe vazhdoj ti mbahem asaj se posti qe mban Sula ne FSHF nuk ka te bej fare me favorizim per Tironen.Edhe Tan Bushati ishte per ca koh zyrtar i FSHF por kjo sdmth qe favorizoi Vllaznine :D
Fatjon ti i lexon shkrimet e mija apo jo?Si nuk e kuptoke se ç'farë kërkoj prej teje?!!!!Ti pra që thua se nuk keni mbështetje nga federata.

Sulejman MEMA ka qënë Shef i sektorit të garave pranë FSHF-së nga viti2001 deri në vitin2003.
Dhe ndërkohë që ai ishte edhe një nga drejtuesit kryesorë të stafit drejtues të SK Tiranës.

Tan Bushati ka qënë zyrtar i FSHF-,së por nuk ka pas të bëj fare me Sektorin e Garave(Arbitrave),gjithashtu gjatë kohës së ushtrimit të detyrës,Ai nuk ka qënë në stafin drejtues të klubit tonë.
Megjithatë unë prap insistoj që ti të deklarohesh në lidhje me Sul MEMË'n
Qëndron kjo që them unë apo jo?!! :lol:
Para VLLAZNIA!

forri
Kuqeblu Perjet
Kuqeblu Perjet

Post by forri » Sat, 30 Dec 2006 , 09:59

Fatjoni wrote:
Apo se mban mend para disa vjetesh rastin kur Vllaznia ja la neshjen e funit Dinamos ne Loro Borici,kur deri ne min 92 ishte 0-0 ene Tirona e merrte titullin por doli nji gol fantazem i Klodjan Asllanit ene te gjith thane se Vllaznia u shit?Keshtu Dinamo fitoi titullin para 5 sezonesh.
Ha Ha Ha :lol: !!!
Fatjon! Ne i kemi shit ndeshjen Dinamos?!!!!! :shock:
N.q.s.kishim ndër mënd t'ja linim ndeshjen Dinamos, pse duhej të prisnim min e 92'?!!
Në rast se ti nuk e mban mënd,po ta kujtoj se gjatë ndeshjes u dha një penallti për Dinamon dhe kur ata nuk arritën ta realizojnë golin,lojtarët tonë po hidheshin përpjetë si të"çmëndur" nga gëzimi dhe filluan të talleshin me tifozat e Dinamos që ishin në shkallët mbas porte,bile u arrit deri aty sa,S.Patushi po u tregonte atyre maskilitetin e vet.Pyeteni Patushin,idhullin tuaj.Në qoftë se kishin rënë në akord me Dinamon pse duhej të bënin këto veprime? :D

Ndërsa përsa i përket Dinamos,të them të drejtën atë vit ka qënë një skuadër fantastike.Dominoi mbi të gjitha skuadrat e tjera dhe ishte fituesi moral i kampionatit.

Unë kam qënë prezent në dy takimet Tirana-Dinamo.Ndeshja e parë n.q.s. të kujtohet përfundoi 3-1 për Dinamon.Në atë ndeshje pashë një Tiranë të shpërfytyruar dhe vetëm bluza e saj të jepte të kuptohej se po luhej me Tiranën,pasi nga loja dukej sikur po luhej,me një skuadër të dorës së dytë.

Takimi i dytë përfundoi 2-2 me një gol në rrëmujë e sipër të Tiranës i cili vetëm sa zgjati agoninë pasi po të kishte përfunduar 2-1 gjithçka do ishte zgjidhur që atë natë.
Si gjithmonë,Tirana edhe atë vit,vuri në lojë gjithë mekanizmat e saj për ta arritur Dinamon aq sa në ndeshjen e dytë,Dinamo kërkoi arbitër të huaj ose kërcënoi braktisjen e ndeshjes pasi dukej shumë qartë se ç'farë do të ndodhte.
Para VLLAZNIA!

Fatjoni
Tifoz
Tifoz

Post by Fatjoni » Sat, 30 Dec 2006 , 13:17

forri wrote: Sulejman MEMA ka qënë Shef i sektorit të garave pranë FSHF-së nga viti2001 deri në vitin2003.
Dhe ndërkohë që ai ishte edhe një nga drejtuesit kryesorë të stafit drejtues të SK Tiranës.
Po,esht e vertet se Sul Mema ka qene ne ket post per 2 vjet.Po si ka mundsi qe ne njerin nga sezonet(2002)Tirona e humbi kampjonatin? :lol:
OK,po ja heqim ene titullin tjeter Tirones :D se e paska favorizu Sula :shock: po 21 te tjer qe ka marr me merit duhet me ja fshi ene ato nga historia se esht favorizu? :shock: :oops: :roll:
Sa per Dinamon,ishim NE qe kerkum arbiter te huaj se kishim fryk se me arbitrat e korruptum te federates neshjen mund ta fitonte prap Dinamo.Qe Dinamo paska qene skuader "fantastike" ate sezon ket e tregon ene fakti qe Tirona e humi kampjonatin vetem masi Dinamo bleu neshjen e funit ne Shkoder.Kushedi sa lek kan mor shkodront ate dit se nuk bohet shaka,ishte titull kampjon :lol:

forri
Kuqeblu Perjet
Kuqeblu Perjet

Post by forri » Fri, 09 Mar 2007 , 21:50

Cilën skuadër urrej më shumë?!!!!....një pyetje shumë e sikletshme kjo!
Nuk mund të them se urrej ndonjë skuadër(Shqiptare).Pyetja do ishte më e saktë se,cilën simpatizoni më pak?! dhe në qoftë se bëhet fjalë vetëm për skuadrat e superligës,ajo që simpatizoj më pak është SK Tirana!.
Para VLLAZNIA!

vllaznia1919
ANTI TIRANSI
ANTI TIRANSI

Post by vllaznia1919 » Fri, 09 Mar 2007 , 21:53

Ou pse kshtu Forri???? :lol: :lol: :lol: :lol:

forri
Kuqeblu Perjet
Kuqeblu Perjet

Post by forri » Sat, 10 Mar 2007 , 11:42

vllaznia1919 wrote:Ou pse kshtu Forri???? :lol: :lol: :lol: :lol:
Ouu tesh!!!!!....Kam shkru gjith ato shkrime ku kam shpreh se pse nuk më pëlqen SK Tirana,por nuk mund të them se e urrej atë,pasi kjo fjalë është shumë e rëndë.Unë ndjehem i përfaqësuar nga ç'do skuadër që i përket Shqiptarëve.Sikur t'më kishe parë parvjet në stadium kur luante Tirana për kupën e kampioneve kushedi se sa do m'kishe dënu :lol: :lol: :lol:
Para VLLAZNIA!

PARTIZANI
Tifoz nderi
Tifoz nderi

Post by PARTIZANI » Fri, 08 Jun 2007 , 12:26

Vllaznia 1919 doja te te thoja se ka dale klasifikimi i lojes 1x2 te siti i PARTIZANIT ne te cilen fitova une(Forever Red) :D ti ke dale i 5.urime dhe gjithashtu te ftoj qe te marresh pjese edhe vitin tjeter se bashku me goldianin :D
FORCA DEMAT E KUQImage

vllaznia1919
ANTI TIRANSI
ANTI TIRANSI

Post by vllaznia1919 » Fri, 08 Jun 2007 , 13:47

:cry: :cry: :cry: :cry:
Gjithmone me hile beni ju.Hahahahahahah.Tallem naqe.Do te marr pjese sezban.Kalosh mire.
Jena shkodran edhe e kena per nder,
kush na ka inat qeni i pshurrt n'der!
Perscitus Elatus Prodigium!!!!

Image

PARTIZANI
Tifoz nderi
Tifoz nderi

Post by PARTIZANI » Tue, 12 Jun 2007 , 12:30

vllaznia1919 wrote::cry: :cry: :cry: :cry:
Gjithmone me hile beni ju.Hahahahahahah.Tallem naqe.Do te marr pjese sezban.Kalosh mire.
ashtu te lumte.dua te te shoh me fanellen e PARTIZANIT :D :lol: .duhet te te shkoje.hahaha
FORCA DEMAT E KUQImage

vllaznia1919
ANTI TIRANSI
ANTI TIRANSI

Post by vllaznia1919 » Tue, 12 Jun 2007 , 13:43

Se po ma shef ne trup po vdes ne kembe ti por dua tja shtoj koleksionit tim te fanellave. :lol: :lol: :lol: :lol:

Image

forri
Kuqeblu Perjet
Kuqeblu Perjet

Post by forri » Wed, 13 Jun 2007 , 08:13

PARTIZANI wrote:
vllaznia1919 wrote::cry: :cry: :cry: :cry:
ashtu te lumte.dua te te shoh me fanellen e PARTIZANIT :D :lol: .duhet te te shkoje.hahaha
Po po! E ban at gabim ai dhe e vesh fanelën se a e din sa i shkon dënimi a jo?!!Se asht mësu me i dënu tjerët për gjënë ma t'vogël dhe të gjithë e kena halë në sy,si i thojnë,ta bajnë provë njiherë! :lol: :lol: :P :lol: :lol:
Para VLLAZNIA!

PARTIZANI
Tifoz nderi
Tifoz nderi

Post by PARTIZANI » Wed, 13 Jun 2007 , 10:37

se mos e veshi ai e ua tha te gjitheve.... :lol: :D :lol: :D
FORCA DEMAT E KUQImage

PARTIZANI
Tifoz nderi
Tifoz nderi

Post by PARTIZANI » Wed, 13 Jun 2007 , 10:38

vllaznia1919 wrote:Se po ma shef ne trup po vdes ne kembe ti por dua tja shtoj koleksionit tim te fanellave. :lol: :lol: :lol: :lol:
beni dhe ju nje loje te tille qe te pakten edhe unepervec fanelles se juves e partizanit te shtoj nje fanelle tjeter :D :lol:
FORCA DEMAT E KUQImage

Admin
Webmaster
Webmaster
Skuadra: Vllaznia

Post by Admin » Wed, 13 Jun 2007 , 11:56

Partizan, ideja asht e bukur dhe besoj se kyt vite kam eme ba nji dicka te tille pasi kam ba gati edhe sistemin web per nji loje te tille.
Vllaznit Ultras

Image

vllaznia1919
ANTI TIRANSI
ANTI TIRANSI

Post by vllaznia1919 » Wed, 13 Jun 2007 , 13:35

Partizano qa kujton ti se te len kush me fitu ty ktu a???????? :lol: :lol: :lol: :lol:

Image

PARTIZANI
Tifoz nderi
Tifoz nderi

Post by PARTIZANI » Thu, 14 Jun 2007 , 11:18

ta shohim.... :lol: :lol: :lol:
FORCA DEMAT E KUQImage

vllaznia1919
ANTI TIRANSI
ANTI TIRANSI

Post by vllaznia1919 » Thu, 14 Jun 2007 , 13:31

Ju e keni komuniste diktaturen,kurse na e kena fashiste. :lol: :lol: :lol: :lol:

Image

PARTIZANI
Tifoz nderi
Tifoz nderi

Post by PARTIZANI » Sat, 16 Jun 2007 , 09:55

ashtu ju lumte... :lol: :lol: :D vetem se tani jena bere te gjithe kapitalista
FORCA DEMAT E KUQImage

Locked