Dakort pra!,Admin wrote:Pershendetje te gjitheve,
Sa i takon Forrit ta kam shpjegu ne privat pse e tek asht fshi tema.
Sic e kam thane edhe ma perpara ne menyre qe Forumi te kete vlera postimet te bahen ne vendin e duhun
Shpresoj shume te kem bashkepunim tuj.
po problemi asht se ku është vëndi i duhun ku duhej ta çoja postimin tim?!!

Pasi ishte e vetmja temë ku flitet anglisht si dhe i vetmi vënd ku mund të replikoja me serdar....in(dhe vazhdoj të këmbëngul që nuk kam dalë në asnjë rrethanë,jashtë diskutimit rreth ndeshjes),dhe nuk e kam fyer dhe ofenduar në asnjë shprehje,bile,në pjesë të caktuara të shkrimit tim,ku mund të lihej shkas për keqkuptime kisha vendos ikona emocionale ku doja me diftu,që gjoja e kisha me qeshë(në fakt kam ken emocionalisht shumë i acarum siç e thashë edhe në shkrimin e mësipërm dhe i jam përmbajtur idesë,«qesh e ngjesh»pasi Turq janë e s'ma don mëndja ti kuptojnë shakatë tona aq thellë).

That is football. Now they are all over. I hope you will do your best in Albanian League. I will follow you every time here.
 That is football. Now they are all over. I hope you will do your best in Albanian League. I will follow you every time here.

. edhe nqs ti i fshin temat forrit nuk e kuptoj pse nuk fshihet edhe ajo e flamurtarit pak ma siper qe nuk ka lidhje jo me temen po as me futbollin. un e perseris qe marr pjes n'kyt forum se flitet per futboll e jo per politik besime fetare apo racizem. nqs dona me ndryshu identitetin e forumit, hap nji tem per kto diskutime se mu m'perzihet stomaku kur shof postime te tilla. p.s. jepni nji pasqyr atij flamurtarit
 . edhe nqs ti i fshin temat forrit nuk e kuptoj pse nuk fshihet edhe ajo e flamurtarit pak ma siper qe nuk ka lidhje jo me temen po as me futbollin. un e perseris qe marr pjes n'kyt forum se flitet per futboll e jo per politik besime fetare apo racizem. nqs dona me ndryshu identitetin e forumit, hap nji tem per kto diskutime se mu m'perzihet stomaku kur shof postime te tilla. p.s. jepni nji pasqyr atij flamurtarit 

(jena skuadër rekordesh,thoni ça të doni!
 (jena skuadër rekordesh,thoni ça të doni!