Une sonte e kam pa Vllaznin se kam ble sharpin,po per nji kyt skuader qe kena turp

Sinani ka lujt vjet e ka ba gola!po ka pas lojtar tjere edhe te na lot per emer tha une,Sukaj ashte gjynah me xan vend ne njimlletshe lun per vedi,blemja ma e mir e Vllaznise ashte Simoja lojtar i pa lodhun shkatrrus ne mesfushe,Lika shyqyr qe nuk ka ik,po po nuk lujti edhe po iku mas me marr inat hyq se ka talent edhe i duhet me lujte,Kaci i mire po jo ne forme,Ahi i mire,Delain jo keq po edhe per tan ate lufte qe u ba me marr nuk ashte kush e di,Leandro i mire m'pelqen vetem se nuk ka pergatitje fizike,Osja makinerija si i thojne po sonte a ken i lodhen,megjithaate Dinamon e kishna rrah pa problem me lojen qe ka ba kur te marrim forme si skuader e rrahim pa pike problemit se ashte neshja e dyte edhe lojtart duhen mu njoft me lojen se jane te ri,po Sukaj nuk ashte per ne,na duhet nji sulmus qe ndihmon Sinanin jo me lujt per vedi,per tjert nuk e di mire se kam pi tyj pa neshjen edhe jam merzit po kta qe kam permen m'kan ra n'sy ma teper
 Sinani ka lujt vjet e ka ba gola!po ka pas lojtar tjere edhe te na lot per emer tha une,Sukaj ashte gjynah me xan vend ne njimlletshe lun per vedi,blemja ma e mir e Vllaznise ashte Simoja lojtar i pa lodhun shkatrrus ne mesfushe,Lika shyqyr qe nuk ka ik,po po nuk lujti edhe po iku mas me marr inat hyq se ka talent edhe i duhet me lujte,Kaci i mire po jo ne forme,Ahi i mire,Delain jo keq po edhe per tan ate lufte qe u ba me marr nuk ashte kush e di,Leandro i mire m'pelqen vetem se nuk ka pergatitje fizike,Osja makinerija si i thojne po sonte a ken i lodhen,megjithaate Dinamon e kishna rrah pa problem me lojen qe ka ba kur te marrim forme si skuader e rrahim pa pike problemit se ashte neshja e dyte edhe lojtart duhen mu njoft me lojen se jane te ri,po Sukaj nuk ashte per ne,na duhet nji sulmus qe ndihmon Sinanin jo me lujt per vedi,per tjert nuk e di mire se kam pi tyj pa neshjen edhe jam merzit po kta qe kam permen m'kan ra n'sy ma teper  nuk duhet mu merzit se ma mir qe kena hum tesh se ashte fillimi edhe ishalla merren masa,se si skuader nuk jena keq!!!!!!!!!!
  nuk duhet mu merzit se ma mir qe kena hum tesh se ashte fillimi edhe ishalla merren masa,se si skuader nuk jena keq!!!!!!!!!!