Shqiperi-Bullgari
-
- ANTI TIRANSI
- Skuadra: Vllaznia
Shqiperi-Bullgari
do ishte shume mire sikur te merrnim 3 pike te plota kunder bullgarise.
ishalla me fitore.
ishalla me fitore.
-
- Kuqeblu Perjet
- Skuadra: Ça pyetje?!!!!!
Re: Shqiperi-Bullgari
Po luajti Salihi me Bogdanin në sulm the se e kena 80% të sigurtë fitoren.akaliptos wrote:do ishte shume mire sikur te merrnim 3 pike te plota kunder bullgarise.
ishalla me fitore.
Para VLLAZNIA!
-
- Tifoz nderi
-
- Moderator
Austriaku Fric Shtuhlik gjykon Shqipëri-Bullgari
Gjyqtari 41-vjeçar nga Austria, Fric Shtuhlik, është caktuar nga UEFA që të gjykojë ndeshjen e grupit G të kualifikimeve për “Euro 2008” mes Shqipërisë dhe Bullgarisë që do të zhvillohet të mërkurën në “Qemal Stafa” të Tiranës. Asistentë të tij do të jenë Bernhard Zauner dhe Andreas Felinger, ndërsa gjyqtar i katërt do të jetë Gerald Lehner, që të gjithë nga Austria.
Stuchlik asht nji gjyqtar shum i mire dhe i respektum ne evrope, arbitron rregullisht ndeshje te champions leagues, pra frike per arbitrim te njeanshem si ne rastin e hollandes nuk duhet me pas, nji gja qi ai e ndeshkon rrepte asht kur futbollistet protestojn, pra Bushi; Lala me shoke duhet me pase kujdes se po e hapen gojen shume shkojn para kohet nen dush.
Gjyqtari 41-vjeçar nga Austria, Fric Shtuhlik, është caktuar nga UEFA që të gjykojë ndeshjen e grupit G të kualifikimeve për “Euro 2008” mes Shqipërisë dhe Bullgarisë që do të zhvillohet të mërkurën në “Qemal Stafa” të Tiranës. Asistentë të tij do të jenë Bernhard Zauner dhe Andreas Felinger, ndërsa gjyqtar i katërt do të jetë Gerald Lehner, që të gjithë nga Austria.
Stuchlik asht nji gjyqtar shum i mire dhe i respektum ne evrope, arbitron rregullisht ndeshje te champions leagues, pra frike per arbitrim te njeanshem si ne rastin e hollandes nuk duhet me pas, nji gja qi ai e ndeshkon rrepte asht kur futbollistet protestojn, pra Bushi; Lala me shoke duhet me pase kujdes se po e hapen gojen shume shkojn para kohet nen dush.
-
- Moderator
Shkodrani81 wrote:Per mendimin tem duhet me e fut sezban Salihin, te pakten me ja nal topat ktij Bogdanit se sdin me i nal vete.
aht e vertet se bogdani nuk din me nal topa, por ai asht shume i randsishem nqs skuadra lun me dy sulmus sepse jep pasa ideal me sponde, si me kam ose me kry: pra Bogdani- Salihi a dyshja ideale, a me lujt Bushi- Salihi kam frig se ky legeni nuk i pason Salihit asi top
-
- Moderator
Bushi bullgarëve – “Do ta keni të vështirë”
Bullgarët e njohin më mirë se cilindo futbollist shqiptar dhe ai ua ka prerë fare këmbët me fjalët e tij në një intervistë për të përditshmen sportive bullgare “Top Sport”. Sulmuesi shqiptar që shumë vite më parë është shpallur kampion i Bullgarisë me skuadrën e Litex Lovech ka thënë se Bullgaria nuk ka gjasa për fitore në Tiranë. “Do ta keni shumë të vështirë. Në Tiranë mund të mos keni shans përballë nesh. E dini si është atmosfera te ne. Publiku na përkrah që nga minuta e parë e deri në fishkëllimën e fundit të gjyqtarit. Edhe Rumania e ka pasur të vështirë, ndërsa Holanda ka fituar me ndihmën e gjyqtarit”, ka thënë përveç tjerash Bushi për gazetën bullgare, ndërsa nuk ka treguar shumë respekt as për futbollisti8n më të mirë bullgar Dimitar Berbatov. “Do të isha shumë i kënaqur nëse ai do të vendoste ndeshjen si e vendosi në Sofje. E keni parë si e kemi ndalur. Nuk ka pasur asnjë rast për shënim. Dhe të flasim sinqerisht Berbatov nuk është një futbollist si Maradona apo Zidane”.
E Marte, 16 Tetor 2007
Mar laper, kur lujti Besa- Litx the Besa ska asi shanc, tesh qi lun vet po flet ndrysh, ia lyp mas me u thirr ma ne komtare, se nuk asht tu lujt gja hic
Bullgarët e njohin më mirë se cilindo futbollist shqiptar dhe ai ua ka prerë fare këmbët me fjalët e tij në një intervistë për të përditshmen sportive bullgare “Top Sport”. Sulmuesi shqiptar që shumë vite më parë është shpallur kampion i Bullgarisë me skuadrën e Litex Lovech ka thënë se Bullgaria nuk ka gjasa për fitore në Tiranë. “Do ta keni shumë të vështirë. Në Tiranë mund të mos keni shans përballë nesh. E dini si është atmosfera te ne. Publiku na përkrah që nga minuta e parë e deri në fishkëllimën e fundit të gjyqtarit. Edhe Rumania e ka pasur të vështirë, ndërsa Holanda ka fituar me ndihmën e gjyqtarit”, ka thënë përveç tjerash Bushi për gazetën bullgare, ndërsa nuk ka treguar shumë respekt as për futbollisti8n më të mirë bullgar Dimitar Berbatov. “Do të isha shumë i kënaqur nëse ai do të vendoste ndeshjen si e vendosi në Sofje. E keni parë si e kemi ndalur. Nuk ka pasur asnjë rast për shënim. Dhe të flasim sinqerisht Berbatov nuk është një futbollist si Maradona apo Zidane”.
E Marte, 16 Tetor 2007
Mar laper, kur lujti Besa- Litx the Besa ska asi shanc, tesh qi lun vet po flet ndrysh, ia lyp mas me u thirr ma ne komtare, se nuk asht tu lujt gja hic
-
- ANTI TIRANSI
-
- ANTI TIRANSI
Re: Shqiperi-Bullgari
pse ca asht Salihi shkul gozhda me thebforri wrote:Po luajti Salihi me Bogdanin në sulm the se e kena 80% të sigurtë fitoren.akaliptos wrote:do ishte shume mire sikur te merrnim 3 pike te plota kunder bullgarise.
ishalla me fitore.

-
- Tifoz nderi
Njat pa tham edhe vete , Bogdani-Salihi kishte ken dyshja ma e mire, se e di qe Bogdani asht ma i miri sot per sot per at pune, por i duhet edhe nje ndihmes se vet s'asht i zoti, dhe si the ti Bushi asht shume individualist dhe nuk ja pason kujt topin kollaj. Keshtu qe Salihi tham kishte me ken ma e mire me e fut.Man in Redblue wrote:
aht e vertet se bogdani nuk din me nal topa, por ai asht shume i randsishem nqs skuadra lun me dy sulmus sepse jep pasa ideal me sponde, si me kam ose me kry: pra Bogdani- Salihi a dyshja ideale, a me lujt Bushi- Salihi kam frig se ky legeni nuk i pason Salihit asi top
-
- Tifoz nderi
Ka disa vite qe nuk lozin shkodran ne komtare,qe dikur kan lujt ka 4 apo 5 futbollista te vllaznis,tesh me duket jan tuj i grumullu prej gramshit rroskovecit bulqizet etj,per mendimin tem ne pergjithsi lojtaret e komtaresme duken si lojtar amator.
Moj Vllazni,Vllaznia jone
ti gjithmone do jesh kampjon
vec per hire te spektatorit
Shkodra jone djepi futbollit OLEEEEE
-
- ANTI TIRANSI
-
- ANTI TIRANSI
-
- ANTI TIRANSI
kot mas e jep itu
http://www.free-fotball.tv/
http://www.free-fotball.tv/
-
- ANTI TIRANSI
-
- Moderator
-
- Moderator
un jam "shkodranist" i madh, por per mendimin tem nkomtare duhet me lujt ma i mire, edhe nqs ky asht prej bulqizet a prej rahovecit nkosove,sportist_shkodran wrote:Ka disa vite qe nuk lozin shkodran ne komtare,qe dikur kan lujt ka 4 apo 5 futbollista te vllaznis,tesh me duket jan tuj i grumullu prej gramshit rroskovecit bulqizet etj,per mendimin tem ne pergjithsi lojtaret e komtaresme duken si lojtar amator.
aktualisht futbollist shkodrane te denje per komtare pervec Salihit e Beqirit nuk shoh.
-
- ANTI TIRANSI
-
- Tifoz nderi
Nigjoni ma shook,un nuk e kam shkru me at kuptim qe e keni marr ju,mos e ktheni ne atdhetarizem muhabetin,kam dasht me than me at,sa shum ka ra futbolli ne shkoder,masandej kur te vijn puna me marr lojtar prej atyne vendeve qe kam permend ma nelt,dan me than qe ska ma futboll ne shipni.Edhe njaj futbollist shkodran qe asht i gatshem dhe ne formen ma te mir te tijen pa ta xen stolin sa po mundet,ne komtaren ton po provohen gjithfar bethshkymsh e jo Salihi,nuk e di a e ka fut sat ne loj.
Moj Vllazni,Vllaznia jone
-
- Tifoz nderi
-
- Tifoz nderi