Ju prift e mara, e na nderoni tanve me noj koreografi t'bukur, e ishalla ktheheni me kup, se na ka marr malli

redbluboys wrote:VLLAZNIT ULTRAS KAN ME KENE PREZENT NE NDESHJEN E FINALES SE KUPES SE REPUBLIKES MES VLLAZNISE DHE TIRANES .
NE NDESHJE DO SHKOJM PER TE MBROJTE NGJYRAT E QYTETIT TONE NE PERKRAHJE TE VLLAZNISE SI EKIPI QE PERFAQESON QYTETIN E SHKODRES.
EDHE PSE TE INDINJUM PREJ SITUATAVE TE KRIJUME NGA EKIPI KOHET E FUNDIT KU NDESHJET I KENA BOJKOTU NE SHENJE INDINJATE KENA VENDOSE QE TE MERKUREN ME SHKU NE ELBASAN DHE ME PERKRAHE VLLAZNINE .
ORGANIZIMI DHE PERKRAHJA NE STADIUM DO JENE MAKSIMALE NGA ANA JONE TUJ SHPRESU QE EDHE ME NDIHMEN TONE DHE TE VETE EKIPIT, QE MESA KENA DIJENI ASHT I ANGAZHUM NE MAKSIMUM, TA BIJM KUPEN NE SHKODER.
JU PERSHNES TANVE DHE I UROJ VLLAZNISE FITORE .
redbluboys wrote:VLLAZNIT ULTRAS KAN ME KENE PREZENT NE NDESHJEN E FINALES SE KUPES SE REPUBLIKES MES VLLAZNISE DHE TIRANES .
NE NDESHJE DO SHKOJM PER TE MBROJTE NGJYRAT E QYTETIT TONE NE PERKRAHJE TE VLLAZNISE SI EKIPI QE PERFAQESON QYTETIN E SHKODRES.
EDHE PSE TE INDINJUM PREJ SITUATAVE TE KRIJUME NGA EKIPI KOHET E FUNDIT KU NDESHJET I KENA BOJKOTU NE SHENJE INDINJATE KENA VENDOSE QE TE MERKUREN ME SHKU NE ELBASAN DHE ME PERKRAHE VLLAZNINE .
ORGANIZIMI DHE PERKRAHJA NE STADIUM DO JENE MAKSIMALE NGA ANA JONE TUJ SHPRESU QE EDHE ME NDIHMEN TONE DHE TE VETE EKIPIT, QE MESA KENA DIJENI ASHT I ANGAZHUM NE MAKSIMUM, TA BIJM KUPEN NE SHKODER.
JU PERSHNES TANVE DHE I UROJ VLLAZNISE FITORE .
vllaznit kane qene 1-shaaaaaaaaa me te vertetekete ndeshje.por meriten kryesore e ke ti Zamir.redbluboys wrote:Ma s'pari urime te tanve per kupen .
nji knaqsi e madhe ,me te vertete .
si tifoz do dojshe me falenderu te gjithe tifozat qe kan kene ne stadium me perkrahe vllaznine e po ashtu edhe ata qe me zemer e shpirt e kan perkrah prej larg ne pamunsi me kene ne stadium.
nje falenderim ju shkon edhe TIGRAVE te Elbasanit qe na respektun dhe e perkrahen Vllasnine dhe tifozat shkodran gjate gjith kohes .
FALEMINERS ELBASAN !
per diten e neshjes kam me shkru ma gjate kur t'gjej pak kohe e t'mvijn zani se se e kam lan ne elbasan e ne darke te Sheshi .![]()
![]()
![]()
thjesht sa me ju knaq pak po ju tregoj qi Vllaznit Ultras kan ken :
1-shaaaaaaa![]()
![]()
bravo ju qoft naqe se na keni kenaq.redbluboys wrote:Ma s'pari urime te tanve per kupen .
si tifoz do dojshe me falenderu te gjithe tifozat qe kan kene ne stadium me perkrahe vllaznine e po ashtu edhe ata qe me zemer e shpirt e kan perkrah prej larg ne pamunsi me kene ne stadium.
nje falenderim ju shkon edhe TIGRAVE te Elbasanit qe na respektun dhe e perkrahen Vllasnine dhe tifozat shkodran gjate gjith kohes .
FALEMINERS ELBASAN !
per diten e neshjes kam me shkru ma gjate kur t'gjej pak kohe e t'mvijn zani se se e kam lan ne elbasan e ne darke te Sheshi .![]()
![]()
![]()
1-shaaaaaaa![]()
![]()
redbluboys wrote:Ma s'pari urime te tanve per kupen .
FALEMINERS ELBASAN !
![]()
![]()
1-shaaaaaaa![]()
![]()
ju boft zoti hallall per punen qe keni ba,na keni neru me brohoritjet tuja.redbluboys wrote:Ma s'pari urime te tanve per kupen .
FALEMINERS ELBASAN !
![]()
![]()
1-shaaaaaaa![]()
![]()
klevis5osja wrote: FITIMIN E TROFEUT NGA EKIPI I SHKODRES E KAM PERJETUAR SHUME
MADJE ME ESHTE DUKUR SIKUR PO E FITONTE ELBASANI
PAS NDESHJES SE 6-MAJIT 2006 NE STADIUMIN SELMAS STERMASI KJO ISHTE NDESHJA E DYTE ME E RENDESISHME NE JETEN TIME DERI ME SOT
SUKSESE VLLAZNIS
E di qe shumica dojn medite qa ka nodh,si ka nodh diten e neshjes.sot pata pak kohe e shkrujta diqa ,dmth i carcaf .![]()
![]()
![]()
Nuk kena dashte as ndeshjen e finales me kene prezent por disa dite para ndeshjes jena kontaktu nga drejtues te vllaznise dhe ne bisede e siper na asht kerku qe te jena prezent ne finalen e kupes.
Disa prej antareve jena mbledhe se bashku dhe kena vendose me shku vetem nese merrshim garanci te plota qe ekipi i vllaznise shkonte ne elbasan me mentalitetin per fitore .nuk kishte ransi qe fitohej apo jo ndeshja por ekipi te lunte me fitu ,kjo ishte paresorja per ne .
Masi kena marre garancite nga drejtues dhe lojtare qe ekipi shkon ne elbasan me lujte paster dhe me fitu ndeshjen kena vendose qe ne kete ndeshje te jena prezent duke e mbeshtete ekipin maksimalisht nga ana e jone dhe duke marre persiper mrena mundesive tona edhe organizimin e tribunes ku do ishin te vendosun V-U dhe tifozat tjere shkodran.
Normalisht qe kishte raste kur jo te gjitha kanget qe knojn V-U perkraheshin sepse ka edhe prej atyne qe nuk i dijn por brohoritjet ne kor kan kene te hatashme .tan tuj perkrahe,tan tuj bertite ,tan tuj ba tifo per vllaznine.
Itesh na e ke plas zemren, po nejse shyqyr qi paska gzu ai popull ihereMuzike shkodrane ,banda e qytetit e rreshtume ne shesh ,kangtare M’vjen keq per ata qe skan mujte me kene aty ne shesh sepse me te vertet kan hupe disa momente qe normalisht nuk harrohen lehte .