po i tham pjalmit me te ba anetar partiet dhe tyvllaznia1919 wrote:Sa shum optimista jeni ba kta koht e fundit.![]()
![]()
![]()
JAVA E 4-TE FLAMURTARI VS VLLAZNIA
-
- Kuqeblu Perjete
- Skuadra: vllaznia
ca keni mar me muMan in Redblue wrote:brravo pjalmi, se kaq optimist si kam ndi nai here Goldianin & CoEdmond-Cela wrote:mas vdeksh kurr ma pjalmi se mju ke pruar gezimen perseri tifozave
o admin a po mi jep nej denim ketyne qe me shajne
sme ka ardh kryetari i partise hala se po e shifni ju si bubullon forumi mandej

ne vlore du vec tri pike asigja ma teper
i perjashtuar
-
- Moderator
une per tmire e pata mar vlla, pse xehesh tiGOLDIAN wrote:ca keni mar me muMan in Redblue wrote:brravo pjalmi, se kaq optimist si kam ndi nai here Goldianin & CoEdmond-Cela wrote:mas vdeksh kurr ma pjalmi se mju ke pruar gezimen perseri tifozave
o admin a po mi jep nej denim ketyne qe me shajne
sme ka ardh kryetari i partise hala se po e shifni ju si bubullon forumi mandej![]()
ne vlore du vec tri pike asigja ma teper

tri pikt ne vlore i ke te sigurta
-
- Tifoz nderi
- Skuadra: Vllaznia
-
- Tifoz nderi
- Skuadra: Ajax Vllaznia
flamurtari --vllaznia o-3
i ka dek nana.
barazimi asht humbje.
per me i tregu flamurtarit dhe shqipnise qe jena pretendenti kryesor per titull,nuk duhet me fitu nen 3 me 0.
asht e vertete qe jena ne vend te pare me gola ma shum ,por ka ardh koha me u shkeput prej vendit te dyte.
jam shum i sigurt qe kja vllazni do ta mbylle sezonin e pare jo vetem ne vend te pare ,por mendoj,qe nuk do jena ma pak se 7 pike me vendin e dyte . kjo asht cfare mendoj.
mendoj qe kja vllaznia asht ma e mira nder 10 vitet e fundit ,dhe nuk mendoj se ka ndonje skuader ma te mire se na.3 ndeshje ,2 fitore dhe nji barazim,ku ne 2 ndeshjet e para lujtem me 2 pretemndentet serioze per titull dhe morem 4 pike .
kam shum kohe qe nuk e shoh vllaznine me nji start si kete vit.
PO ME DUKET SHUM E URITEM ,DHE MENDOJ SE DO TI HAJE TE GJITHA GJALL.
PARA VLLAZNIA

i ka dek nana.
barazimi asht humbje.
per me i tregu flamurtarit dhe shqipnise qe jena pretendenti kryesor per titull,nuk duhet me fitu nen 3 me 0.
asht e vertete qe jena ne vend te pare me gola ma shum ,por ka ardh koha me u shkeput prej vendit te dyte.
jam shum i sigurt qe kja vllazni do ta mbylle sezonin e pare jo vetem ne vend te pare ,por mendoj,qe nuk do jena ma pak se 7 pike me vendin e dyte . kjo asht cfare mendoj.
mendoj qe kja vllaznia asht ma e mira nder 10 vitet e fundit ,dhe nuk mendoj se ka ndonje skuader ma te mire se na.3 ndeshje ,2 fitore dhe nji barazim,ku ne 2 ndeshjet e para lujtem me 2 pretemndentet serioze per titull dhe morem 4 pike .
kam shum kohe qe nuk e shoh vllaznine me nji start si kete vit.
PO ME DUKET SHUM E URITEM ,DHE MENDOJ SE DO TI HAJE TE GJITHA GJALL.
PARA VLLAZNIA

-
- Tifoz nderi
- Skuadra: Ajax Vllaznia
MENDOJ SE EDHE NESE NUK DOTE TE LUAJN SMAILI DHE BEQIRI ,DO TE KETE ZEVENDESUESA TE MIRE.
FLAMURTARI KA KEN NJI SKUADER SHUM E MIRE VITIN E KALUM E NA KA MARR PIKE NE SHKODER ,POR PER FAT TE MIRE TE VLLAZNISE ,FLAMURTARI I KETIJ VITI ASHT SHUM DOBT ,DHE 3 MUNGESAT QE DO TE KENA ,NUK DO JETE PENGESE PER VLLAZNINE.
ATA DO MUNDOHEN ME SULMU PORTEN TONE,POR NE KENA SULMUEST TE MIREFILLTE SI SINAN DHE DHEMBIN ,DHE JAN 2 LOJTARE QE NUK TE FALIN, NE PORTE ,PRANDAJ MENDOJ QE ATA DO SULMOJN E NE DO PERFITOJM NGA GABIMET E MBROJTJES SE TYRE.
MOS TE HARROJM.KEMI DHE NJE MESFUSHE FANTASTIKE
.
JENA SHUM LART ME KRAHESU FLAMURTARIN E KETIJ VITI,DHE MENDOJ QE FITORJA MOS TE DISKUTOHET.
KJA ASHT VLLAZNIA QE UNE GJITHMONE KAM ENDERU.
FITORE.
PARA VLLAZNIA
FLAMURTARI KA KEN NJI SKUADER SHUM E MIRE VITIN E KALUM E NA KA MARR PIKE NE SHKODER ,POR PER FAT TE MIRE TE VLLAZNISE ,FLAMURTARI I KETIJ VITI ASHT SHUM DOBT ,DHE 3 MUNGESAT QE DO TE KENA ,NUK DO JETE PENGESE PER VLLAZNINE.
ATA DO MUNDOHEN ME SULMU PORTEN TONE,POR NE KENA SULMUEST TE MIREFILLTE SI SINAN DHE DHEMBIN ,DHE JAN 2 LOJTARE QE NUK TE FALIN, NE PORTE ,PRANDAJ MENDOJ QE ATA DO SULMOJN E NE DO PERFITOJM NGA GABIMET E MBROJTJES SE TYRE.
MOS TE HARROJM.KEMI DHE NJE MESFUSHE FANTASTIKE
.
JENA SHUM LART ME KRAHESU FLAMURTARIN E KETIJ VITI,DHE MENDOJ QE FITORJA MOS TE DISKUTOHET.
KJA ASHT VLLAZNIA QE UNE GJITHMONE KAM ENDERU.
FITORE.
PARA VLLAZNIA
-
- Kuqeblu Perjete
- Skuadra: vllaznia
t marsha te keqen ma pjalmi
fjal e mjalt ke
me 2 fitore e 1 barazim ska ku me shku ma mire pervec tre fitore ne tre ndeshje
kjo vllazni e sotme kishte friksu dhe napolin po fati i napolit qe vllaznia hala nuk ishte e konsolidume si skuader.
une e shoh kete vllazni tu e krahasu me realin e barcelones biles dhe ma nelt se reali e ka hanger ne ndeshjen e pare(edhe pse jam tifoz madrilen)
tash qe ka thane pjalmi 3-0 tash tham dhe une 3-0
vec du me dit autoret e golave
une tham sinani dhembi dhe osja
para vllaznia
fjal e mjalt ke
me 2 fitore e 1 barazim ska ku me shku ma mire pervec tre fitore ne tre ndeshje
kjo vllazni e sotme kishte friksu dhe napolin po fati i napolit qe vllaznia hala nuk ishte e konsolidume si skuader.
une e shoh kete vllazni tu e krahasu me realin e barcelones biles dhe ma nelt se reali e ka hanger ne ndeshjen e pare(edhe pse jam tifoz madrilen)
tash qe ka thane pjalmi 3-0 tash tham dhe une 3-0
vec du me dit autoret e golave
une tham sinani dhembi dhe osja
para vllaznia
i perjashtuar
-
- I lindur KuqeBlu
me mungesat qe kena ne kyt ndeshje do testohet pak skuadra e jone nese ato qe do zevendesojn keta mungsesa se sa jan te afte ta ndihmojn skuadren nese kote dalin te sukseshem do te thot se edhestoli asht i mire nese keto nuk dalin te sukseshem asht e kot te pretendojm se kampjunati nuk fitohet vetem me 11 futbollista. dhe asht heret hala me ba parashikime, mos me harroni se edhe sozoni i skedinave ka me fillu shum shpejt.
Pa Buk e Uje Rri, Por Pa Vllaznian Nuk Mund Te Rri.

[/color]

[/color]
-
- Webmaster
-
- ANTI TIRANSI
Ishalla!Por aj muhabeti i skedinave asht bojagi i drejt e duhet me ja pase frigen.Ecim mire manej me nej ekip kot ku pritet fitore 4-0 fiton aj ekipi kot qe vlen shum neper skedina.Ishalla gabohem.
Jena shkodran edhe e kena per nder,
kush na ka inat qeni i pshurrt n'der!
Perscitus Elatus Prodigium!!!!

kush na ka inat qeni i pshurrt n'der!
Perscitus Elatus Prodigium!!!!

-
- ANTI TIRANSI
-
- I lindur KuqeBlu
-
- Webmaster
Ppapappapa, ishtu asht kur e lena aparatin e digitalbit tane naten tek channel XMiri wrote:prsh djema.
ma bani hallall se me asht djeg aperatura e digitalbit dhe nuk kam si tja baj lidhjen e ndeshjes se sotme.
ishalla e lidhin cunat e flamurtarit te siti tyne.

Mondi ishalla del si ne andrren tande, pa une e shaf teper te veshtire kete ndeshje.
Vllaznia ka me lujt me ket formacion:
Grima, Bashic, Belisha, Osja, Lici, Muhamad, Nallbani, Bouda, Doçi, Sinani dhe Dhembi.
Ndeshja do te drejtohet nga Sokol Jareci
-
- ANTI TIRANSI
Admin wrote:Ppapappapa, ishtu asht kur e lena aparatin e digitalbit tane naten tek channel XMiri wrote:prsh djema.
ma bani hallall se me asht djeg aperatura e digitalbit dhe nuk kam si tja baj lidhjen e ndeshjes se sotme.
ishalla e lidhin cunat e flamurtarit te siti tyne.
Mondi ishalla del si ne andrren tande, pa une e shaf teper te veshtire kete ndeshje.
Vllaznia ka me lujt me ket formacion:
Grima, Bashic, Belisha, Osja, Lici, Muhamad, Nallbani, Bouda, Doçi, Sinani dhe Dhembi.
Ndeshja do te drejtohet nga Sokol Jareci
ja ja ja skam nevoj per kshtu stacionesh tesh

-
- Webmaster
-
- ANTI TIRANSI