Sma merr mendja se Sinani shkon tek Partizani , pasi nuk shkoi ne fillim te kampionatit tashi as qe bahet fjale , masandej tu e njoft sh mire Sinani me duket e pamujtun qe aj te vendose te shkoje tek nje skuadet tjeter e kampioantit shqiptar aq ma shum tek Partizani !!!forri wrote:Kam dëgjuar thashetheme se Vioresin Sinani,mund të kaloj tek Partizani.
Qoft larg,por,në rast se kjo ndodh,atëhere do të ishte gabimi më fatal i drejtuesve të klubit,sepse Salihin se kemi më,japim edhe Sinanin,e pastaj mbetet vetëm me i vu flakën ksaj pune,ose mos me e quajt më,Vllaznia,por Honolulu!!!!!!!!!!!!!!!!!
Pershendetje Endri mirse u riktheveendripartizoni wrote:Ndersa une si tifoz i cmendur i Partizanit, urrej shume ekipin rival te kryeqytetit Tironen. Nuk e shof dot me sy cuna. Ndersa Vllaznine ok sepse luan futboll te bukur dhe ka tifoz te respektushem
vllaznia1919 wrote:Naqe ktu nuk pranojme tifoza qe nuk urrejne Tiranen!![]()
![]()
![]()
vllaznia1919 wrote:Gjana qe ndodhin naqe.Ju lumte kur fitoni,por un personalisht nuk ju urrej per ekipin por per nje pjese te tifozerise tuaj "injorante"!Normal qe nuk jeni te gjith ashtu por fatekeqesisht un kam ndeshur ne shum prej tyre!
Kushte qe sna prish pune se fitoni ne Shkoder,se keni ekipin ma te mire!
Shnet tironco!
Ah se harrova:FORCA VLLAZNIA!
Admin wrote:Pershendetje Tironci !!!
Ne rradhe te pare te uroj mirseardhjen !!!
Sipas mendimit tem , Tirana ka ekip te mire , si edhe ka tradite , dhe ate se mohon askush ..., edhe qe "ja keni marre doren" Vllaznise eshte e vertete dhe per kete komplimentet e mia ..
Sa i takon tifozerise , nuk mendoj se jeni ne te vetmit qe brohorisni ne Stadium ... , pastaj me aq sa kam pa un ju e ndjekni tiranen vetem ne Tirane dhe ate vetem kur keni ndeshje te forta si me Partizanin , Dinamon , Vllaznin e , etj . Pastaj simas mendimit tim ne Shqiperi nuk egziston nje Tifozeri e merfillte , qe te jete e organizuar ashtu sic duhet dhe ashtu sic jane tifozerite Europiane ..
Gjithe te mirat dhe Gezuar Festat