Cilen skuader keni me pak simpati?

Ketu ndodhet te gjithe ato tema, te cilat jane te vjetra apo ne te cilat nuk diskutohet.
Locked
vllaznia1919
ANTI TIRANSI
ANTI TIRANSI

Post by vllaznia1919 » Tue, 05 Jul 2005 , 14:39

Naqe ktu nuk pranojme tifoza qe nuk urrejne Tiranen! :lol: :lol: :lol: :lol:

forri
Kuqeblu Perjet
Kuqeblu Perjet
Skuadra: Ça pyetje?!!!!!

Post by forri » Wed, 26 Oct 2005 , 13:19

Kam dëgjuar thashetheme se Vioresin Sinani,mund të kaloj tek Partizani.
Qoft larg,por,në rast se kjo ndodh,atëhere do të ishte gabimi më fatal i drejtuesve të klubit,sepse Salihin se kemi më,japim edhe Sinanin,e pastaj mbetet vetëm me i vu flakën ksaj pune,ose mos me e quajt më,Vllaznia,por Honolulu!!!!!!!!!!!!!!!!!
:shock:
Para VLLAZNIA!

vllaznia1919
ANTI TIRANSI
ANTI TIRANSI

Post by vllaznia1919 » Wed, 26 Oct 2005 , 13:34

Prej ktyne drejtusve qe kena gjithqka pritet!Ishalla nuk e kan da menen me trete Vllaznine ne kategori te dyte.

Admin
Webmaster
Webmaster
Skuadra: Vllaznia

Post by Admin » Wed, 26 Oct 2005 , 16:08

forri wrote:Kam dëgjuar thashetheme se Vioresin Sinani,mund të kaloj tek Partizani.
Qoft larg,por,në rast se kjo ndodh,atëhere do të ishte gabimi më fatal i drejtuesve të klubit,sepse Salihin se kemi më,japim edhe Sinanin,e pastaj mbetet vetëm me i vu flakën ksaj pune,ose mos me e quajt më,Vllaznia,por Honolulu!!!!!!!!!!!!!!!!!
:shock:
Sma merr mendja se Sinani shkon tek Partizani , pasi nuk shkoi ne fillim te kampionatit tashi as qe bahet fjale , masandej tu e njoft sh mire Sinani me duket e pamujtun qe aj te vendose te shkoje tek nje skuadet tjeter e kampioantit shqiptar aq ma shum tek Partizani !!!
Por , ca nuk pa ndigjon njiri sot .....
Besoj e shpresoj qe te jete thjesht nje thashethem e asigja ma shum !!!
Vllaznit Ultras

Image

vllaznia1919
ANTI TIRANSI
ANTI TIRANSI

Post by vllaznia1919 » Thu, 27 Oct 2005 , 13:54

masandej tu e njoft sh mire Sinani me duket e pamujtun qe aj te vendose te shkoje tek nje skuadet tjeter e kampioantit shqiptar aq ma shum tek Partizani !!!

Papapa sa mire i njef kta lojtart ti maj naqe. :lol: :lol: :lol: :lol:

GoL
Tifoz
Tifoz

Post by GoL » Thu, 27 Oct 2005 , 20:13

Sbesoj se leviz Sinani jo :)

vllaznia1919
ANTI TIRANSI
ANTI TIRANSI

Post by vllaznia1919 » Fri, 28 Oct 2005 , 13:23

Pak teper fshtire me duket edhe mu!Ishalla se deri tesh njaj asht tuj na majte gjalle.

endripartizoni
I Sapoardhur
I Sapoardhur

Post by endripartizoni » Fri, 02 Dec 2005 , 18:36

Ndersa une si tifoz i cmendur i Partizanit, urrej shume ekipin rival te kryeqytetit Tironen. Nuk e shof dot me sy cuna. Ndersa Vllaznine ok sepse luan futboll te bukur dhe ka tifoz te respektushem
Parzoni Parzoni Parzoni Tungjatjeta
Theve Theve Shtylla, Tunde Tunde Rrjeta

Admin
Webmaster
Webmaster

Post by Admin » Sat, 03 Dec 2005 , 03:13

endripartizoni wrote:Ndersa une si tifoz i cmendur i Partizanit, urrej shume ekipin rival te kryeqytetit Tironen. Nuk e shof dot me sy cuna. Ndersa Vllaznine ok sepse luan futboll te bukur dhe ka tifoz te respektushem
Pershendetje Endri mirse u riktheve :)

Ketu ke mjaft shoke qe jane kunder Tiranes :lol: , kshu qe mos ta ndijn hiç :wink:

Faleminderit per komplimentat dhe ja kalosh sa ma mire ne mesin tone :)
Vllaznit Ultras

Image

vllaznia1919
ANTI TIRANSI
ANTI TIRANSI

Post by vllaznia1919 » Sat, 03 Dec 2005 , 14:33

Endri paskemi nje gje te perbashket un edhe ti. :lol:

kiras
I Sapoardhur
I Sapoardhur

Post by kiras » Sat, 03 Dec 2005 , 17:24

sot per sot mka kap i urrejtje e papershkrushme per elbasanin.
javen qe vjen, shnosh, me ke t'jet rradha.

urime per websitin iher grupa, kisha da kohe tu prit me dal nej website per vllaznin...heren e funit qe kam ken n'stadium ka ken kur kena fitu kampionatin ne 98-ten, qysh ateher s'kam ken n'shkoder.

mos u merzitni se s'keni shum trafik per momentin, tash po ju rritet reputacioni me kohen.

tan t'mirat e PARA VLLAZNIA!

vllaznia1919
ANTI TIRANSI
ANTI TIRANSI

Post by vllaznia1919 » Sat, 03 Dec 2005 , 20:58

Mire se na erdhe ti i here naqe!Kush te vijne asht i mirepritun!
Ja kalosh sa ma mire midis nesh!

KLAUDIO
I Sapoardhur
I Sapoardhur

Post by KLAUDIO » Fri, 23 Dec 2005 , 17:24

Ktu ka me u urry gjithmon Tirana O TIRANA IKU TRENI .................KU TI KENI:
O VLLAZNIA BARCELONA SE FITORJA ASHT E JONA

vllaznia1919
ANTI TIRANSI
ANTI TIRANSI

Post by vllaznia1919 » Sat, 24 Dec 2005 , 14:09

Naqe edhe me ba pjese te KLUBI jem! :lol: :lol: :lol: :lol:

tironci
Antar
Antar

Post by tironci » Mon, 26 Dec 2005 , 13:31

po si mos ta urreni TIRONEN ju.sa her qe vijm ne loro borici vetem fitore morim.loro borici esht bo si shpia dyt e TIRONES.kujtoni gjithmon qe TIRONA esht ekipi me i mir ne shqiperi.vetem per 1 gjo ju respektoj ju qe kur vijm ne shkoder nuk gjuni me gura sic bojn neper rrethet e tjera.

nji ekip ka sot shqipnia osht TIRONA vija vija
vllaznia1919 wrote:Naqe ktu nuk pranojme tifoza qe nuk urrejne Tiranen! :lol: :lol: :lol: :lol:
kryeqyteti ka vetem 1 emer dhe 1 skuader:TIRONA

vllaznia1919
ANTI TIRANSI
ANTI TIRANSI

Post by vllaznia1919 » Mon, 26 Dec 2005 , 14:50

Gjana qi ndodhin naqe.Ju lumte kur fitoni,por un personalisht nuk ju urrej per ekipin por per nje pjese te tifozerise tuaj "injorante"!Normal qe nuk jeni te gjith ashtu por fatekeqesisht un kam ndeshur ne shum prej tyre!
Kushte qe sna prish pune se fitoni ne Shkoder,se keni ekipin ma te mire!
Shnet tironco!
Ah se harrova:FORCA VLLAZNIA!

tironci
Antar
Antar

Post by tironci » Mon, 26 Dec 2005 , 18:50

e pse qekemi injorant ne?apo se jemi e vetmja tifozeri qe ka luftuar komunismin.tifozat e TIRONES gjithmon shteti i ka urryer sepse ne kemi qen gjithmon kunder komunizmit......apo jemi injorant sepse jemi e vetmja dhe perseris e vetmja tifozeri ne shqiperi qe kendon neper stadium?mendohu mir para se te gjykosh.
vllaznia1919 wrote:Gjana qe ndodhin naqe.Ju lumte kur fitoni,por un personalisht nuk ju urrej per ekipin por per nje pjese te tifozerise tuaj "injorante"!Normal qe nuk jeni te gjith ashtu por fatekeqesisht un kam ndeshur ne shum prej tyre!
Kushte qe sna prish pune se fitoni ne Shkoder,se keni ekipin ma te mire!
Shnet tironco!
Ah se harrova:FORCA VLLAZNIA!

Admin
Webmaster
Webmaster

Post by Admin » Mon, 26 Dec 2005 , 20:05

Pershendetje Tironci !!!

Ne rradhe te pare te uroj mirseardhjen !!!

Sipas mendimit tem , Tirana ka ekip te mire , si edhe ka tradite , dhe ate se mohon askush ..., edhe qe "ja keni marre doren" Vllaznise eshte e vertete dhe per kete komplimentet e mia ..
Sa i takon tifozerise , nuk mendoj se jeni ne te vetmit qe brohorisni ne Stadium ... , pastaj me aq sa kam pa un ju e ndjekni tiranen vetem ne Tirane dhe ate vetem kur keni ndeshje te forta si me Partizanin , Dinamon , Vllaznin e , etj . Pastaj simas mendimit tim ne Shqiperi nuk egziston nje Tifozeri e merfillte , qe te jete e organizuar ashtu sic duhet dhe ashtu sic jane tifozerite Europiane ..

Gjithe te mirat dhe Gezuar Festat :)
Vllaznit Ultras

Image

tironci
Antar
Antar

Post by tironci » Mon, 26 Dec 2005 , 20:49

esht shum e vertet qe ne shqiperi nuk ka asnji tifozeri te organizuar dhe esht per tu ardhur keq por tifozat e TIRONES jan te vetmit qe kan krijuar keng kurse ekipet e tjera din vetem te bertasin emrin e qyteteve te veta.jasht TIRONE nuk ka shum tifoza se kudo qe shkojm rrezikojm jeten.te gjitha rrethet jan kundra TIRONES dhe arsyeja dihet.....22 tituj kamion;3 vjet rresht kampion
Admin wrote:Pershendetje Tironci !!!

Ne rradhe te pare te uroj mirseardhjen !!!

Sipas mendimit tem , Tirana ka ekip te mire , si edhe ka tradite , dhe ate se mohon askush ..., edhe qe "ja keni marre doren" Vllaznise eshte e vertete dhe per kete komplimentet e mia ..
Sa i takon tifozerise , nuk mendoj se jeni ne te vetmit qe brohorisni ne Stadium ... , pastaj me aq sa kam pa un ju e ndjekni tiranen vetem ne Tirane dhe ate vetem kur keni ndeshje te forta si me Partizanin , Dinamon , Vllaznin e , etj . Pastaj simas mendimit tim ne Shqiperi nuk egziston nje Tifozeri e merfillte , qe te jete e organizuar ashtu sic duhet dhe ashtu sic jane tifozerite Europiane ..

Gjithe te mirat dhe Gezuar Festat :)

vllaznia1919
ANTI TIRANSI
ANTI TIRANSI

Post by vllaznia1919 » Tue, 27 Dec 2005 , 22:02

O djali a ke probleme me shqipen a?
Un thashe nji pjese e tifozerise tuaj.Lexoje mire shkrimin tim.Manej edhe ti vet e the qe ne Shkoder nuk ju bajne kurgja kur vini!Atehere ku asht problemi qe nuk udhetoni?
Shnet!
Ah se harrova,per lufte kunder kumunizmit nuk jeni te vetmit,se Shkodra asht njofte gjithmone si qytet antikumunist!
FORCA VLLAZNIA!

Locked