Formacioni me i mire i historise se Vllaznise?
Moderator: GOLDIAN
-
- Kuqeblu Perjete
- Skuadra: vllaznia
Re: Formacioni me i mire i historise se Vllaznise?
ingleo ku je ma naqe se na ke humb krejt
i perjashtuar
-
- Webmaster
- Skuadra: Vllaznia
O Igleo per mendimin tem Miloti se meriton me ken ne 11-she.
S'di cfare moshe ke pa ka lojtare te tjere qe e mertojne ma shume se aj. Sdq e te njejtet periudhe mund te jene Brikeno Bizi apo edhe Shllaku qe ka ken lojtar shume puntor.
S'di cfare moshe ke pa ka lojtare te tjere qe e mertojne ma shume se aj. Sdq e te njejtet periudhe mund te jene Brikeno Bizi apo edhe Shllaku qe ka ken lojtar shume puntor.
-
- Webmaster
Sa i takon lojtareve ma te mire ne vite per Vllaznine, me aq pak sa kam lexu une noshta mund ta kishte ne 11-she edhe Met Vasija, Bimo Fakja apa Skender Gjinali.
-
- Tifoz nderi
Keto 11-shet ma te mire nder vite gjithmone lajn vend per paknaqsina nga se jan shume ato qe kan kuntribu.
Po me bahet qefi qe paskan ba edhe 11-shen e 2-te keshtu qe nuk mund ti heket haku edhe atyne te tjerve qe kan kontribu ndoshta njilloj si ato te 11-shes se pare.
te 11-shja e dyte une do kisha fut edhe Armando Cungun, qe ka ken nje mesfushor organizator model.
Po me bahet qefi qe paskan ba edhe 11-shen e 2-te keshtu qe nuk mund ti heket haku edhe atyne te tjerve qe kan kontribu ndoshta njilloj si ato te 11-shes se pare.
te 11-shja e dyte une do kisha fut edhe Armando Cungun, qe ka ken nje mesfushor organizator model.
Forca Vllaznia...

-
- ANTI TIRANSI
Ne gjithe keto lojtare qe ndertuan Vllaznin vetem 2-3 e pasken vendin ne 11-she me te mire?Admin wrote:Miri disa prej lojtareve qe kane lujt me Vllaznine ne kto vite jane:Miri wrote:Une do kisha shume qejfe te dija lojtaret e viteve 1919 deri ne 1950.
Jubani, Hila, Pali, Alibali, Vasija, Koxhja, Shkjezi, L.Hoxha, Boriçi, Radovani, Gjinali, Laçej; Krroqi, Taga, Shllaku, Nazim Osmani, Beqo Osmani, Xharra, Gj. Berisha, Z. Berisha, Pali, Nuti, Fani, M. Dibra, Pelinku, Radovani, Nehani, Puka, Kavaja, Shaqiri, Basha, Salabegu, Boshnjaku, Tahiri, Gjeloshi, Osmani, B.Fakja, Smajli, Halepiani, Juka, Z.Barbullushi, Abdija, E.Boletini.
-
- Kuqeblu Perjete
ti thuj shyqyr se kan perfshi bejzadenMiri wrote:Ne gjithe keto lojtare qe ndertuan Vllaznin vetem 2-3 e pasken vendin ne 11-she me te mire?Admin wrote:Miri disa prej lojtareve qe kane lujt me Vllaznine ne kto vite jane:Miri wrote:Une do kisha shume qejfe te dija lojtaret e viteve 1919 deri ne 1950.
Jubani, Hila, Pali, Alibali, Vasija, Koxhja, Shkjezi, L.Hoxha, Boriçi, Radovani, Gjinali, Laçej; Krroqi, Taga, Shllaku, Nazim Osmani, Beqo Osmani, Xharra, Gj. Berisha, Z. Berisha, Pali, Nuti, Fani, M. Dibra, Pelinku, Radovani, Nehani, Puka, Kavaja, Shaqiri, Basha, Salabegu, Boshnjaku, Tahiri, Gjeloshi, Osmani, B.Fakja, Smajli, Halepiani, Juka, Z.Barbullushi, Abdija, E.Boletini.
i perjashtuar
-
- Administrator
GOLDIAN wrote:ti thuj shyqyr se kan perfshi bejzadenMiri wrote:Ne gjithe keto lojtare qe ndertuan Vllaznin vetem 2-3 e pasken vendin ne 11-she me te mire?Admin wrote:
Miri disa prej lojtareve qe kane lujt me Vllaznine ne kto vite jane:

nuk ka arrite valteri me i manipulu votat

-
- Tifoz
sepse ka vdek ne fushe naqe dhe sa me kam degju per te ka ken lojtar i mireGOLDIAN wrote:suad durraj me sa di une e ka pas te shkurte karrierenZmijani wrote:ka ma vlere se ashte e bame prej sportdashsve !!!!!!Skodrinon wrote:11-shja e dyte
1.Armir Grima
2.Frederik Çapaliku
3.Suad Durraj
4.Sadetin Zmijani
5.Hysen Dedja
6.Seit Çanga
7.Menduh Dedja
8.Suad Lici
9.Astrit Hafizi
10.Edi Martini
11.Selami Dani
Trajner: Astrit Hafizi
kjo keka votu si 11-she e dyte. jo si formacion alternativ.
per fat te keq se kuptoj si mund te jete ne kete formacuon
-
- Kuqeblu Perjete
zmijani ke drejt ti naqe po me aq pak sa ka dhan per fat te keq e theksoj smendoj se ja vlen per formacion po gjithsesi pak rendesi ka kjo pune
i perjashtuar
-
- Tifoz nderi
Zmijani wrote:sepse ka vdek ne fushe naqe dhe sa me kam degju per te ka ken lojtar i mireGOLDIAN wrote:11-shja e dyte
suad durraj me sa di une e ka pas te shkurte karrieren
per fat te keq se kuptoj si mund te jete ne kete formacuon
Suati nuk e ka pas shum te shkurt karrjeren,se 31 vjec ka dek,edhe vdekja i ka ardh ashtu si tha Zmijani ne fush ,deri diten qe ka dek,ka ken lojtar i 11 shes par gjithmon,fizikisht ka ken shum i fort.
Moj Vllazni,Vllaznia jone
ti gjithmone do jesh kampjon
vec per hire te spektatorit
Shkodra jone djepi futbollit OLEEEEE
-
- Tifoz nderi
- Skuadra: Vllaznia, Bayern
Brikeno Bizin une e kam pa,per mu ska kene ndonje lojtare kushedi. Ndersa per te atin Sabahin flitet qe ka kene nder talentat ma te qe kane ba buje ne historine e futbollit shqiptar. 17 vjec ka lujte kunde Gjermanise te Beckenbauerit qe u ndame 0-0 dhe skualifikume Gjermanine dhe nder thanje ca kam ndi Beckenbauer vetem emrin e tij Bizi permendte ne interviste.
:::::::::::FORZA VLLAZNIA :::::::::::FORZA SHQIPERIA::::::::
-
- Tifoz
pershendetje....te kena futbollist ty naqe???futbollist wrote:Brikeno Bizin une e kam pa,per mu ska kene ndonje lojtare kushedi. Ndersa per te atin Sabahin flitet qe ka kene nder talentat ma te qe kane ba buje ne historine e futbollit shqiptar. 17 vjec ka lujte kunde Gjermanise te Beckenbauerit qe u ndame 0-0 dhe skualifikume Gjermanine dhe nder thanje ca kam ndi Beckenbauer vetem emrin e tij Bizi permendte ne interviste.
-
- Tifoz nderi
Bbrikeno Bizi s'ka ken as sa thoni i te jatit,Prohaska i austris se vjenes e ka qujt Sabah Bizin kali fluturus.futbollist wrote:Brikeno Bizin une e kam pa,per mu ska kene ndonje lojtare kushedi. Ndersa per te atin Sabahin flitet qe ka kene nder talentat ma te qe kane ba buje ne historine e futbollit shqiptar. 17 vjec ka lujte kunde Gjermanise te Beckenbauerit qe u ndame 0-0 dhe skualifikume Gjermanine dhe nder thanje ca kam ndi Beckenbauer vetem emrin e tij Bizi permendte ne interviste.
Per mendimin tem asht lojtari ma i mir i tana kohnave ne shipni.
Moj Vllazni,Vllaznia jone
-
- Webmaster
Sabahi metamam ka kene nje nder lojtart ma te mire qe ka nxjerr historia e futbollit shqiptar deri tesh.
-
- Tifoz nderi
- Skuadra: Vllaznia, Bayern
hehe jo po me ka mbete qysh se asht hape forumi se athere kam lujte tesh u bane kohe qe e kam laneZmijani wrote: pershendetje....te kena futbollist ty naqe???

Ca me ba more Admin skane kene kufinjt hape ne ate kohe se na kishin perfundu te Milani kto lojtare si Bizi ja kishim pahajrin edhe ne,po sa pare ban,komunizmi...
:::::::::::FORZA VLLAZNIA :::::::::::FORZA SHQIPERIA::::::::
-
- Tifoz nderi
- Skuadra: Ajax Vllaznia
futbollisti shkruajti.
17 vjec ka lujte kunde Gjermanise te Beckenbauerit qe u ndame 0-0 dhe skualifikume Gjermanine dhe nder thanje ca kam ndi Beckenbauer vetem emrin e tij Bizi permendte ne interviste.
____________________________________________________________________________-
qa the ,skualifukume gjermanine?
nuk e kam dit.
prandaj thashe pse sflasin keta tifozat e gjermaneve kur pane ket lajm .
edhe un mendoj se bizi ka ken lojtari ma i mire ne shqipni.
17 vjec ka lujte kunde Gjermanise te Beckenbauerit qe u ndame 0-0 dhe skualifikume Gjermanine dhe nder thanje ca kam ndi Beckenbauer vetem emrin e tij Bizi permendte ne interviste.
____________________________________________________________________________-

nuk e kam dit.
prandaj thashe pse sflasin keta tifozat e gjermaneve kur pane ket lajm .

edhe un mendoj se bizi ka ken lojtari ma i mire ne shqipni.
-
- Administrator
M'ka qellu shpesh kur kam ken fmi me ndejt me Sabahin, prej babes, qi i ka shoke kta futbollistat e dikurshem.
E per kyt ndeshjen qi ka lujt me Beckenbauer, thote, nuk e di si kam mujt me lujt mire njat ndeshje, se minutat e para mu dridhshin gjujt kur isha afer Beckenbauerit. Se -thote- n'ate kohe isha shum i ri e isha tu lujt me nji qi mu dukte zoti i ulun n'toke.(a more vesh pjalmi
)
E ne fund te ndeshjes e ka kerku Beckenbaueri, me ja ba qejfin ngaqe i kishte pelqy shum, me ba ji fotografi.
E pyta a e kishte ndrru fanelen me te. M'tha, nuk mujsha me e ndrru se me veshin bluzen teme ne ngarkim e nuk kisha lek me e pagu.....
Poshtersia e asaj kohe
E per kyt ndeshjen qi ka lujt me Beckenbauer, thote, nuk e di si kam mujt me lujt mire njat ndeshje, se minutat e para mu dridhshin gjujt kur isha afer Beckenbauerit. Se -thote- n'ate kohe isha shum i ri e isha tu lujt me nji qi mu dukte zoti i ulun n'toke.(a more vesh pjalmi

E ne fund te ndeshjes e ka kerku Beckenbaueri, me ja ba qejfin ngaqe i kishte pelqy shum, me ba ji fotografi.
E pyta a e kishte ndrru fanelen me te. M'tha, nuk mujsha me e ndrru se me veshin bluzen teme ne ngarkim e nuk kisha lek me e pagu.....
Poshtersia e asaj kohe
-
- Administrator
Formacioni ma i mire simas Hysen Zmijanit:
1.Paulin Ndoja
2.Muhamet Dibra
3.Sadetin Zmijani
4.Ramazan Rragami
5.Fatbardh Jera
6.Sabah Bizi
7.Ferid Rragami
8.Luan Vukatana
9.Edi Martini
10.Medin Zhega
11.Vioresin Sinani
Trajner: Ramazan Rragami
ps: kshtu i kishte pelqy ma shum dikuj ktu ne forum

1.Paulin Ndoja
2.Muhamet Dibra
3.Sadetin Zmijani
4.Ramazan Rragami
5.Fatbardh Jera
6.Sabah Bizi
7.Ferid Rragami
8.Luan Vukatana
9.Edi Martini
10.Medin Zhega
11.Vioresin Sinani
Trajner: Ramazan Rragami
ps: kshtu i kishte pelqy ma shum dikuj ktu ne forum

-
- Administrator
11-shja e sportdashësve
1.Paulin Ndoja
2.Hysen Zmijani
3.Ramazan Rragami
4.Muhamet Dibra
5.Sabah Bizi
6.Ferid Rragami
7.Astrit Hafizi
8.Luan Vukatana
9.Loro Boriçi
10.Medin Zhega
11.Vioresin Sinani
Trajner: Xhevdet Shaqiri
edhe tifozat paskan votu gati njisoj me lojtart. i vetmi ndryshim asht zevendsimi i bardh jeres me hafizin
1.Paulin Ndoja
2.Hysen Zmijani
3.Ramazan Rragami
4.Muhamet Dibra
5.Sabah Bizi
6.Ferid Rragami
7.Astrit Hafizi
8.Luan Vukatana
9.Loro Boriçi
10.Medin Zhega
11.Vioresin Sinani
Trajner: Xhevdet Shaqiri
edhe tifozat paskan votu gati njisoj me lojtart. i vetmi ndryshim asht zevendsimi i bardh jeres me hafizin
-
- ANTI TIRANSI
Kan harru me vu president Valter Fushaj!

Jena shkodran edhe e kena per nder,
kush na ka inat qeni i pshurrt n'der!
Perscitus Elatus Prodigium!!!!

kush na ka inat qeni i pshurrt n'der!
Perscitus Elatus Prodigium!!!!