Kastrioti - Vllaznia

Ketu ndodhet te gjithe ato tema, te cilat jane te vjetra apo ne te cilat nuk diskutohet.
vllaznia krenaria ime
Kryetifoz
Kryetifoz

Re: Kastrioti - Vllaznia

Post by vllaznia krenaria ime » Sun, 13 Sep 2009 , 23:30

kjo vllanzia nuk eshte ajo qe njofim fushaj ben merkato te mbarua skuadra nn fuksionon
kjo vllanzia eshte deshtim per tifozat e zjarrte te vllaznise deshtim per mua qe na merzit me ta hupje
ishalla zoti e ban mire vllaznia te duam kampion
vllaznia vllaznia
je ma mira je ma bukura
vllaznia

Edmond-Cela
I lindur KuqeBlu
I lindur KuqeBlu

Post by Edmond-Cela » Sun, 13 Sep 2009 , 23:36

REINIS wrote:Ngushellime ju dhe mu per Vllaznine.
Sot me la per 300 mije leke. E vetmja.
flm per ngushellimin reinis. a e mend at ngushllimin qe bana tek ju e si mu drejtuat mua?

por nejse nuk ka problem
Pa Buk e Uje Rri, Por Pa Vllaznian Nuk Mund Te Rri.

Image

[/color]

vllaznia1919
ANTI TIRANSI
ANTI TIRANSI

Post by vllaznia1919 » Mon, 14 Sep 2009 , 00:21

Edhe un jam dakort qe fajin ma te madh e kan lojtart.Se krahaso ekipin tone me ate te Krijs e shef qe ata skan as qerekun e lojtarve tone.Dmth qe problemi asht te lojtart e ja te merkatoja.Shum lojtar tesh nuk vijne ma ne Shkoder.Kyt jua tham me siguri 100%.Por prep nuk jena pa ekip.Tesh tan puna asht qe kta lojtar,LEGENA,me u impjenu ne fushe e jo ne vende tjera.............................
Jena shkodran edhe e kena per nder,
kush na ka inat qeni i pshurrt n'der!
Perscitus Elatus Prodigium!!!!

Image

Edmond-Cela
I lindur KuqeBlu
I lindur KuqeBlu

Post by Edmond-Cela » Mon, 14 Sep 2009 , 00:35

vllaznia1919 wrote:Edhe un jam dakort qe fajin ma te madh e kan lojtart.Se krahaso ekipin tone me ate te Krijs e shef qe ata skan as qerekun e lojtarve tone.Dmth qe problemi asht te lojtart e ja te merkatoja.Shum lojtar tesh nuk vijne ma ne Shkoder.Kyt jua tham me siguri 100%.Por prep nuk jena pa ekip.Tesh tan puna asht qe kta lojtar,LEGENA,me u impjenu ne fushe e jo ne vende tjera.............................
nuk asht puna te merkato ma naq. se ka ka shpenzu ky i joni a nuk ka shpenzu kush por puna asht, menaxhimi dhe a ka pas deshir tranjeri keto lojtare kjo asht pune tjeter. pse a jan ma te mire alikaj rizvanolli se rraboshta e nika? ku asht e ardhmja e vllaznia tek alikaj e rizvanolli apo te nika e rraboshta? por rraboshten e niken e me shok kur do i japim besim ne skuader kur te dregen ne stol a. apo do i bajm talenta duke i stervitur me te huaj qe vine per turizem ne shkoder. ndoshta une jam i marr ma se di por mos valle gjith ai lek qe asht shmenzu ne keto psedo futbollista, nuk ishte kan ma i mire me i shpenzu tek fedonishta ja e jone. se di perzoten ndoshta jam i marr une

Image

[/color]

jeti
Tifoz nderi
Tifoz nderi
Skuadra: Vllaznia

Post by jeti » Mon, 14 Sep 2009 , 06:12

Tjeta juj Djema.

Rezultati i sotshem nuk ash cudi Pse?
Sepse ekipi i vjetshem pavarsisht se zhgenjej ne fund nuk u do te mu shkri.
U dote mu majt berthama e vjeter e me futjen ne formacion te 3 futbollistave nga te rinjt skuadra do kishte ken prap ne ritme te nalta.
Nuk e di se cfar dhogarinash bajn derjtusit tone te skuadres por nje skuader qe ndryshon 2 here 90% te formacionit ne 3 muajt e fundit nuk ka shanse per sukses.

Skuadra e vjetshme u shkri ne fund te majit me preteksin se zhgenjeu ne fund, pastaj Vllaznia u paraqit ne evrope me 17-18 vjecar (nga se Valoja evropen e perdor si fushate korrjet e nuk dote me shpenzu gja)
Gjate ndeshjeve evropniane skuadra morri nje pamje te re dhe simpatike me futbullista te ri e te talentum, e pas ndeshjve evropine skuadra shkrihet prap dhe kthehet epoka e vjetere e kolonizimit me Afrikan me kosha, Malazez me karroca, e Shqiptar me brakesha etj...

Ketu une jam dakort me Edmond Celen m,q,s skuadra vjeter u shkatrru, ma mir me njata adoloshentat ton sesa me be eksperimente me kshi bylmezash nderkombtar...
Klubi Vllaznia sa i pret biletat kot tan k'tyne futbollistave qe kan ardh e kan ik vec per turizem, sa banen rehat edhe linjat ajrore, ma mir keto leke ti investojn te ndonje fush stervitjet ku mund te sterviten edhe dimnit.
(A ju kujtohet vjet ekipi qe pretendonte me dal kampion asht stervit tan dimnin ne pallat te sportit!!! Marre pasha njat tok te bekume qe na kan lan te paret tone)

Skuadra e sotshme nuk ka faj, nuk mund te pritet ma shume prej nje grupit qe ka pun javesh qe asht bashke.
Per mendimin tem nje ekip don koh per me prodhu siguri e rezultate, Vllaznia asht keq manaxhu (me qellim apo pa qellim nuk po di) por ajo qe te cudit asht se po perseriten te njejtat gabime.
Per me dasht per me pretendu, duhet qe ne fillim merkatoja te planifikohet gjate fundit te kampionatit ne maj, dhe ne qershor skuadra duhet me ken 80% e kompletume, e jo merkato masive 2 jave para fillimit te kampionatit.
Ajo qe ka me ndodh kete vit asht kjo, kur Vllaznia te lidhet si skuader me keto futbollista qe ka sot ka me ken shume von, sepse skuadrat si Dinamo e Tirana qe kan pothujse te njejtin brum si vjet, kan me ken te shkeputun 12 pike nga ne.
Forca Vllaznia...Image
ImageImage

Ledi1920
Fanatics
Fanatics
Skuadra: Tirona,Bayern

Post by Ledi1920 » Mon, 14 Sep 2009 , 16:13

Edmond-Cela wrote:
REINIS wrote:Ngushellime ju dhe mu per Vllaznine.
Sot me la per 300 mije leke. E vetmja.
flm per ngushellimin reinis. a e mend at ngushllimin qe bana tek ju e si mu drejtuat mua?

por nejse nuk ka problem
e mbaj mend une...mgjth nuk ka rendesi tani...
nuk te kam bo replike atere as tani sdu me bo...
Image

vllaznia krenaria ime
Kryetifoz
Kryetifoz

Post by vllaznia krenaria ime » Mon, 14 Sep 2009 , 19:43

Ishalla vjen kthimi nga ndehsja tjeter
duam vllanziane fitimtaree
vllaznia vllaznia
je ma mira je ma bukura
vllaznia

fpjalmi
Tifoz nderi
Tifoz nderi
Skuadra: Ajax Vllaznia

Post by fpjalmi » Tue, 15 Sep 2009 , 02:21

jeti wrote:Tjeta juj Djema.

Rezultati i sotshem nuk ash cudi Pse?
Sepse ekipi i vjetshem pavarsisht se zhgenjej ne fund nuk u do te mu shkri.
U dote mu majt berthama e vjeter e me futjen ne formacion te 3 futbollistave nga te rinjt skuadra do kishte ken prap ne ritme te nalta.
Nuk e di se cfar dhogarinash bajn derjtusit tone te skuadres por nje skuader qe ndryshon 2 here 90% te formacionit ne 3 muajt e fundit nuk ka shanse per sukses.

Skuadra e vjetshme u shkri ne fund te majit me preteksin se zhgenjeu ne fund, pastaj Vllaznia u paraqit ne evrope me 17-18 vjecar (nga se Valoja evropen e perdor si fushate korrjet e nuk dote me shpenzu gja)
Gjate ndeshjeve evropniane skuadra morri nje pamje te re dhe simpatike me futbullista te ri e te talentum, e pas ndeshjve evropine skuadra shkrihet prap dhe kthehet epoka e vjetere e kolonizimit me Afrikan me kosha, Malazez me karroca, e Shqiptar me brakesha etj...

Ketu une jam dakort me Edmond Celen m,q,s skuadra vjeter u shkatrru, ma mir me njata adoloshentat ton sesa me be eksperimente me kshi bylmezash nderkombtar...
Klubi Vllaznia sa i pret biletat kot tan k'tyne futbollistave qe kan ardh e kan ik vec per turizem, sa banen rehat edhe linjat ajrore, ma mir keto leke ti investojn te ndonje fush stervitjet ku mund te sterviten edhe dimnit.
(A ju kujtohet vjet ekipi qe pretendonte me dal kampion asht stervit tan dimnin ne pallat te sportit!!! Marre pasha njat tok te bekume qe na kan lan te paret tone)

Skuadra e sotshme nuk ka faj, nuk mund te pritet ma shume prej nje grupit qe ka pun javesh qe asht bashke.
Per mendimin tem nje ekip don koh per me prodhu siguri e rezultate, Vllaznia asht keq manaxhu (me qellim apo pa qellim nuk po di) por ajo qe te cudit asht se po perseriten te njejtat gabime.
Per me dasht per me pretendu, duhet qe ne fillim merkatoja te planifikohet gjate fundit te kampionatit ne maj, dhe ne qershor skuadra duhet me ken 80% e kompletume, e jo merkato masive 2 jave para fillimit te kampionatit.
Ajo qe ka me ndodh kete vit asht kjo, kur Vllaznia te lidhet si skuader me keto futbollista qe ka sot ka me ken shume von, sepse skuadrat si Dinamo e Tirana qe kan pothujse te njejtin brum si vjet, kan me ken te shkeputun 12 pike nga ne.
edhe un jam me mendimin tand jeti.

mendoj qe vllaznine e moren ne qafe drejtusat.

niveli i lojtareve nuk asht aspak i mire me emrin qe ka vllaznia.

un pervedi akuzoj komplet drejtusat sepse tan shkodra e din qe vllaznia asht ba mjet fitimit ,biles kolosal.

nuk mund te udhehiqet vllaznia nga njerezit qe nuk e dojn ate

fpjalmi
Tifoz nderi
Tifoz nderi

Post by fpjalmi » Tue, 15 Sep 2009 , 02:28

Tradita e re e Vllaznisë, 2 humbje në 3 ndeshje

Super-starti i Vllaznisë i përket sezonit 2004-2005: 3 ndeshje, 3 fitore

Duket si nje tradite e re e krijuar te Vllaznia, 9-here kampione e Shqiperise. Dy humbje në tri ndeshjet e para, 3 pikë (1 gol i shënuar).

Vllaznia e ka nisur si mos më keq sezonin 2009-2010, por gjithsesi jo më keq se në sezonin 2007-2008, kur në tri ndeshjet e para pësoi dy humbje e një barazim, vetëm 1 pikë (asnjë gol i shënuar).

Në fakt, dy humbje në tri ndeshjet e para duket se është traditë te skuadra shkodrane, pasi edhe në sezonin 2005-2006, Vllaznia ka pësuar po dy të tilla.

Të paktën nga statistikat e pesë sezoneve të fundit për tri javët e para, vetëm në sezonin 2008-2009, Vllaznia nuk ka pësuar humbje: dy fitore e një barazim me Tiranën, skuadër me të cilën ndau edhe vendet 1-2, me shkodranët nënkampionë e tiranasit kampionë.

Super-starti i Vllaznisë i përket sezonit 2004-2005: 3 ndeshje, 3 fitore, 9 pikë, 10 gola të shënuar, nga këto tre gola Hamdi Salihi.

SEZONI 2009-2010
Java 1: Besa-VLLAZNIA 2-0
Java 2: VLLAZNIA-Apolonia 1-0
Java 3: Kastrioti-VLLAZNIA 1-0
Bilanci: 3 ndeshje; 1 fitore, 0 barazime, 1 humbje. 3 pikë

SEZONI 2008-2009
Java 1: VLLAZNIA-Tirana 0-0
Java 2: Partizani-VLLAZNIA 1-2
Java 3: VLLAZNIA-Apolonia 3-1
Bilanci: 3 ndeshje; 2 fitore, 1 barazime, 0 humbje. 7 pikë

SEZONI 2007-2008
Java 1: Elbasani-VLLAZNIA 0-0
Java 2: VLLAZNIA-Dinamo 0-1
Java 3: Partizani-VLLAZNIA 1-0
Bilanci: 3 ndeshje; 0 fitore, 1 barazime, 2 humbje. 1 pikë

SEZONI 2006-2007
Java 1: VLLAZNIA-Luftëtari 1-0
Java 2: Besa-VLLAZNIA 1-1
Java 3: VLLAZNIA-Tirana 1-1
Bilanci: 3 ndeshje; 1 fitore, 2 barazime, 0 humbje. 5 pikë

SEZONI 2005-2006
Java 1: VLLAZNIA-Tirana 1-2
Java 2: Teuta-VLLAZNIA 3-0
Java 3: VLLAZNIA-Shkumbini 5-0
Bilanci: 3 ndeshje; 1 fitore, 0 barazime, 2 humbje. 3 pikë

SUPER-STARTI
SEZONI 2004-2005
Java 1: VLLAZNIA-Teuta 6-1
Java 2: Dinamo-VLLAZNIA 0-1
Java 3: VLLAZNIA-Egnatia 3-2
Bilanci: 3 ndeshje; 3 fitore, 0 barazime,0 humbje. 9 pikë

fpjalmi
Tifoz nderi
Tifoz nderi

Post by fpjalmi » Tue, 15 Sep 2009 , 02:30

shihet shum qarte se cfare katastrofet .

fillimi ma i keq mbas 49 vitesh.. :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

MENDOJ SE TRANIERI LIKA SKA QA BAN MA TEPER ME IKTA LOJTARE ,SIDOMOS LOJTARET E MERKATOS QE JAN PLOTESISHT ZHGENJIMI I VLLAZNISE SONE

Miri
ANTI TIRANSI
ANTI TIRANSI

Post by Miri » Tue, 15 Sep 2009 , 02:47

Skodrinon wrote:
Miri wrote:
Skodrinon wrote: po i dhe lekt vin tan
po po Bejzade vjen vrep apo nej nji si kta shoket qe kena ne skuader per momentin.
po kure ka ken myftari pse vishin tan?
kur shkojne me lujt me besen pse nuk po vikan me vllaznine?
Sepse ne kohe te tij vllaznia ka pas 4 serb bashk me to jan ken Edi Martini Alban Noga e shok nuk ka pas lojtar tjer nga qytetet tjera plus qe ju ka thy kryt skuarave tjera me pare.

Miri
ANTI TIRANSI
ANTI TIRANSI

Post by Miri » Tue, 15 Sep 2009 , 02:53

Goldian Ku je Vlla?????????

fpjalmi
Tifoz nderi
Tifoz nderi

Post by fpjalmi » Tue, 15 Sep 2009 , 02:56

- Katërshja e gjyqtarëve të sfidës së djeshme ka pasur një fakt interesant, pasi dy gjyqtarët, kryesori Meta dhe i katërti Masha, kanë qenë pjesëtarë të skuadrës krutane disa edicione më parë, kur ajo aktivizohej në ligat inferiore

vllaznia1919
ANTI TIRANSI
ANTI TIRANSI

Post by vllaznia1919 » Tue, 15 Sep 2009 , 17:24

fpjalmi wrote:shihet shum qarte se cfare katastrofet .

fillimi ma i keq mbas 49 vitesh.. :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Ja naqe asht aj i 07-08 me vetem nji barazim ne tri ndeshje.Ja se ky po i len gja mangut.

Image

Admin
Webmaster
Webmaster

Post by Admin » Tue, 15 Sep 2009 , 18:47

Ne kohen e Myftarit pas ramet ka pas lojtare edhe prej jashte si Duro, Bylykbashi, 2 lezhjant Gjelloshi e Perloshi, etj.
Ne ate kohe lojtart jane pagu shume mire edhe jane ofru kushte te mira ne kontrate, pervac ksaj diferenca e jetes mes Tiranes e Shkodres nuk ka kene kaq e madhe sa asht sat.
Vllaznit Ultras

Image

Edmond-Cela
I lindur KuqeBlu
I lindur KuqeBlu

Post by Edmond-Cela » Tue, 15 Sep 2009 , 19:24

Admin wrote:Ne kohen e Myftarit pas ramet ka pas lojtare edhe prej jashte si Duro, Bylykbashi, 2 lezhjant Gjelloshi e Perloshi, etj.
Ne ate kohe lojtart jane pagu shume mire edhe jane ofru kushte te mira ne kontrate, pervac ksaj diferenca e jetes mes Tiranes e Shkodres nuk ka kene kaq e madhe sa asht sat.
ca ka kavaja me shum se ne ma naq. une nuk jam aspak dakort me ket, prefesioni asht prefesion ca tirana ofroka disku me shum se na a. nese asht puna aty ca na duhen ne lojtaret qe kan mendjen tek diskuja? mire ne at kohe kemi pas 3-4 futbollisrta te huar sot kemi 11 a jan ma te mire qe shkodranet qe luajn ne rrethe a?

o vlla nuk na ka fajin kush jo, por ne jemi da idiota qe nuk e din kush. shku mo burr tu pas tan at te ardhe nga te rinjet dhe i djegum me doret tona, pershembull bala rrabushta nika sykaj e tjere, pse nuk krijojm nje grup stecilalistash te vecant qe te merren me to. zmijani martini e teje te gjith i ke ne shkoder dhe kem besem se nese do ken ndimen e drejtusve do punonin me kenaqsi me keto djemosha.

por ca majm ne me to i stervisim me lojtar qe vine per turizem ne shkoder, i maj ne skuader tuj nxeh stolin.

Image

[/color]

vllaznia1919
ANTI TIRANSI
ANTI TIRANSI

Post by vllaznia1919 » Fri, 18 Sep 2009 , 23:53

Nuk jane vetem diskot naqe jane shum gjana.Kavaj ka ma shum se asht ma afer tirans se Shkodra.Lojtart shqiptar jane ba zotni e pranej ka pordhe.

Image

Post Reply