Ketu ndodhet te gjithe ato tema, te cilat jane te vjetra apo ne te cilat nuk diskutohet.
-
forri
- Kuqeblu Perjet

- Skuadra: Ça pyetje?!!!!!
-
tironci wrote:po si mos ta urreni TIRONEN ju.sa her qe vijm ne loro borici vetem fitore morim.loro borici esht bo si shpia dyt e TIRONES.kujtoni gjithmon qe TIRONA esht ekipi me i mir ne shqiperi.vetem per 1 gjo ju respektoj ju qe kur vijm ne shkoder nuk gjuni me gura sic bojn neper rrethet e tjera.
Tironco! vërtet që kohët e fundit i keni fituar ndeshjet në "Loro Boriçi" por mos harro,se ato i keni fituar me brekë ndër shalë dhe mos harro nivelet financiare ndërmjet dy skuadrave ku lojtari më i paguar i Vllaznisë paguhet gati sa lojtari i fundit i Tiranës,mos harro mbështetjen e Federatës.Unë kam pasur rastin ti ndjek pothuajse të gjitha ndeshjet e Tiranës këto 5 vitet e fundit dhe megjithëse ajo kishte lojtarët më të mirë(pasi gjithmonë kanë marrë lojtarët më të mirë të skuadrave kundërshtare,pra duke i dobësuar ato)ka patur shumë ndeshje të zgjidhura nga arbitrat,me penallti të paqëna apo të dyshimta.
Përsa i përket në lidhje me Vllazninë,pasi e shoh që bashkbiseduesit e tu në këtë temë janë të rinj në moshë dhe nuk po u përgjigjen,dot drejtpërdrejt replikave të tua,por shyqyr Zotit,jam edhe unë anëtar i këtij forumi dhe kam 25 vjet që e ndjek VLLAZNIN dhe ti nuk mund të më kalosh kollaj mua me deklaratat e tua perverse.Ne jua kemi nxjerr shkumën në Shkodër gjithmonë.Ëndrra më e keqe e juaja ka qënë VLLAZNIA.Pyete Agustin Kolën,Mirel Josën,Arben Mingën apo Millan Baçin.Pyeti dhe dëgjo se çfarë do ju tregojnë.Kur vinin në Shkodër u dridheshin gjunjtë.Vetëm fryma e tifozave të fuste drithmat në"Vojo Kushi"
Edhe sot e kësaj dite i kam parasysh ato ndeshje,sidomos nga viti 1980deri 1991.Përsa u përket 22 titujve kampion 7 prej tyre ishin para luftes ku kampionati zhvillohej me 4 ose 6 skuadra dhe shumica e këtyre titujve jepej me kompromis ose e thënë më mirë i jepej skuadrës që thjesht kishte zhvilluar lojrat më të bukura,pra tamam kapionat amatorësh.
Përsa i përket luftës kundër Komunizmit,shko e tregojua tifozave të Lushnjës apo të Luftëtarit sepse ke gjetur forumin apo më mirë tifozat e një skuadre të gabuar për t'u treguar"Luftën"tuaj kundër Komunizmit.
Ju akuzoni Partizanin apo Dinamon si skuadra të fuksave,por në të vërtetë fuksat keni qënë ju kurse ata kanë qënë profesorat.Kuptohet që Dinamo apo Partizani quheshin skuadra të gjithë Shqipërisë kurse Tir..idhi ishte skuadër e cila ishte nën varësinë e Komitetit ekzekutiv të rrethit të Tiranës(i cili kuptohet që ishte një nga organet e pushtetit Komunist,dhe që merrej gjithë ditën me biografinë e njerzve duke përdorur fuksat e vet vija-vija).
Përsa i përket këndimeve të hymneve në stadiume,nuk është e vërtetë që këto janë ekskluzivitete tuajat,por i kemi pas edhe ne para jush,i kanë edhe skuadra të tjera.Le të marrim për shëmbull ndeshjen e fundit ndërmjet Tir..idhi-Elbasani dhe besoj se ti ke qënë aty dhe i dëgjove këngët e tyre të cilat ishin edhe provokuese kundrejt jush por ju rrinit si dhica për të mos folur pastaj për ndeshjen me Partizanin(sepse edhe ata kanë këngë provokuese ndaj jush në mos,besoj).
Pastaj mos harro se VLLAZNIA ka fituar shumë tituj kampionë dhe duke mos harruar që ishte shumë e vështirë për një skuadër nga rrethet që të fitonte një kampionat,pasi siç e ka thënë Baçi në një emision sportiv,Skuadrat kanë qënë pothuajse të një niveli në ato kohë dhe skuadra që fitonte dy ndeshje jashtë fushe e kishte kampionatin në xhep.
Dhe kishte të drejtë sepse më të favorizuarat për të fituar kampionatin kanë qënë gjithmonë 3 skuadrat e Tiranës sepse gjithmonë kampionatin e fitonte skuadra e cila ishte më në formë nga dy të tjerat mbasi kishte dy ndeshje brënda më shumë se skuadrat e rretheve.Shumica e kampionateve Shqiptare është zhvilluar me 14 skuadra,pra i binte që secila prej tyre të kishte 13 ndeshje brënda dhe 13 ndeshje jashtë rrethit ndërkohë që skuadrat e Tiranës kishin raport tjetër mbasi u binte që të kishin 15 ndeshje brënda dhe 11 ndeshje jashtë,pra u mjaftonte të fitonin vetëm ndeshjet brënda fushe për të fituar kampionatin.
VLLAZNIA,Perënia t'a ka frigën e tan Shqipnia!
Respekte plako!
Para VLLAZNIA!
-
tironci
- Antar

ja pra kjo esht pergjigjja se si TIRONA i fiton ndeshjet ne shkoder.ti thua qe ne kemi shum lek dhe marim lojtaret me te mire dhe kjo esht e vertet po ky esht futbolli jo vetem ne shqiperi por edhe ne gjith bote kush ka me shum lek fiton.nji gjo desha me te thon qe TIRONA nuk esht ndihmuar asnjeher nga federata,perkundrazi.gjithmon federata ka qen kundra TIRONES se e bente kampionatin te merzitshem se fitonte gjithmon.meghithese kam nje mosh shum te re kam pak njohuri nga kampionati shqiptar dhe me duket se ne kampionatet e zhvilluara para luftes keni qene edhe ju.perse nuk i fitonit ju ato kampionate?
nuk te lejoj te na quash fuksa se ne kemi qene gjithmon skuadra me e penalizuar nga komunizmi.te gjith lojtaret me te mir te TIRONES detyroheshin nga diktatura e atehershme per te shkuar ose te partizoni ose tek dinamo.sa talente kan lindur tek TIRONA dhe pastaj kan kaluar tek kto dy skuadra?nuk jan blere nga kto skuadra por kan qen te detyruar.
un nuk kam ndigjuar ndonje tifozeri tjeter te ket aq shum hymne sa ne.nuk e di cfar hymnesh provokuese kan kenduar tifozat e elbasonit se per fat te keq nuk jom ne shqiperi,por dua te them qe ne rrall te par hymnet kendohen pro skuadres se zemres dhe pastaj kundra skuadrava te tjera.dhe ktu del ne pah kultura e nje tifozeri.
un nuk dua te kaloj ty me deklaratat e mia "perverse" se sic te shkruajta edhe me siper qe kam nji mosh shum te re por thjesh me beri pershtypje qe ne kete tem te gjith tifozat shkodro urrejn TIRONEn
SHNET FORRI
forri wrote:tironci wrote:po si mos ta urreni TIRONEN ju.sa her qe vijm ne loro borici vetem fitore morim.loro borici esht bo si shpia dyt e TIRONES.kujtoni gjithmon qe TIRONA esht ekipi me i mir ne shqiperi.vetem per 1 gjo ju respektoj ju qe kur vijm ne shkoder nuk gjuni me gura sic bojn neper rrethet e tjera.
Tironco! vërtet që kohët e fundit i keni fituar ndeshjet në "Loro Boriçi" por mos harro,se ato i keni fituar me brekë ndër shalë dhe mos harro nivelet financiare ndërmjet dy skuadrave ku lojtari më i paguar i Vllaznisë paguhet gati sa lojtari i fundit i Tiranës,mos harro mbështetjen e Federatës.Unë kam pasur rastin ti ndjek pothuajse të gjitha ndeshjet e Tiranës këto 5 vitet e fundit dhe megjithëse ajo kishte lojtarët më të mirë(pasi gjithmonë kanë marrë lojtarët më të mirë të skuadrave kundërshtare,pra duke i dobësuar ato)ka patur shumë ndeshje të zgjidhura nga arbitrat,me penallti të paqëna apo të dyshimta.
Përsa i përket në lidhje me Vllazninë,pasi e shoh që bashkbiseduesit e tu në këtë temë janë të rinj në moshë dhe nuk po u përgjigjen,dot drejtpërdrejt replikave të tua,por shyqyr Zotit,jam edhe unë anëtar i këtij forumi dhe kam 25 vjet që e ndjek VLLAZNIN dhe ti nuk mund të më kalosh kollaj mua me deklaratat e tua perverse.Ne jua kemi nxjerr shkumën në Shkodër gjithmonë.Ëndrra më e keqe e juaja ka qënë VLLAZNIA.Pyete Agustin Kolën,Mirel Josën,Arben Mingën apo Millan Baçin.Pyeti dhe dëgjo se çfarë do ju tregojnë.Kur vinin në Shkodër u dridheshin gjunjtë.Vetëm fryma e tifozave të fuste drithmat në"Vojo Kushi"
Edhe sot e kësaj dite i kam parasysh ato ndeshje,sidomos nga viti 1980deri 1991.Përsa u përket 22 titujve kampion 7 prej tyre ishin para luftes ku kampionati zhvillohej me 4 ose 6 skuadra dhe shumica e këtyre titujve jepej me kompromis ose e thënë më mirë i jepej skuadrës që thjesht kishte zhvilluar lojrat më të bukura,pra tamam kapionat amatorësh.
Përsa i përket luftës kundër Komunizmit,shko e tregojua tifozave të Lushnjës apo të Luftëtarit sepse ke gjetur forumin apo më mirë tifozat e një skuadre të gabuar për t'u treguar"Luftën"tuaj kundër Komunizmit.
Ju akuzoni Partizanin apo Dinamon si skuadra të fuksave,por në të vërtetë fuksat keni qënë ju kurse ata kanë qënë profesorat.Kuptohet që Dinamo apo Partizani quheshin skuadra të gjithë Shqipërisë kurse Tir..idhi ishte skuadër e cila ishte nën varësinë e Komitetit ekzekutiv të rrethit të Tiranës(i cili kuptohet që ishte një nga organet e pushtetit Komunist,dhe që merrej gjithë ditën me biografinë e njerzve duke përdorur fuksat e vet vija-vija).
Përsa i përket këndimeve të hymneve në stadiume,nuk është e vërtetë që këto janë ekskluzivitete tuajat,por i kemi pas edhe ne para jush,i kanë edhe skuadra të tjera.Le të marrim për shëmbull ndeshjen e fundit ndërmjet Tir..idhi-Elbasani dhe besoj se ti ke qënë aty dhe i dëgjove këngët e tyre të cilat ishin edhe provokuese kundrejt jush por ju rrinit si dhica për të mos folur pastaj për ndeshjen me Partizanin(sepse edhe ata kanë këngë provokuese ndaj jush në mos,besoj).
Pastaj mos harro se VLLAZNIA ka fituar shumë tituj kampionë dhe duke mos harruar që ishte shumë e vështirë për një skuadër nga rrethet që të fitonte një kampionat,pasi siç e ka thënë Baçi në një emision sportiv,Skuadrat kanë qënë pothuajse të një niveli në ato kohë dhe skuadra që fitonte dy ndeshje jashtë fushe e kishte kampionatin në xhep.
Dhe kishte të drejtë sepse më të favorizuarat për të fituar kampionatin kanë qënë gjithmonë 3 skuadrat e Tiranës sepse gjithmonë kampionatin e fitonte skuadra e cila ishte më në formë nga dy të tjerat mbasi kishte dy ndeshje brënda më shumë se skuadrat e rretheve.Shumica e kampionateve Shqiptare është zhvilluar me 14 skuadra,pra i binte që secila prej tyre të kishte 13 ndeshje brënda dhe 13 ndeshje jashtë rrethit ndërkohë që skuadrat e Tiranës kishin raport tjetër mbasi u binte që të kishin 15 ndeshje brënda dhe 11 ndeshje jashtë,pra u mjaftonte të fitonin vetëm ndeshjet brënda fushe për të fituar kampionatin.
VLLAZNIA,Perënia t'a ka frigën e tan Shqipnia!
Respekte plako!
kryeqyteti ka vetem 1 emer dhe 1 skuader:TIRONA
-
vllaznia1919
- ANTI TIRANSI

by vllaznia1919 » Mon, 16 Jan 2006 , 21:46
Un ja kam shpjeguar edhe disa tifozave te tjere te tiranes perse un e urrej skuadren tuaj.
Po e perseris:Urrejtja ime ndaj skuadres tuaj vjen si rrjedhoje e disa te ashtuquajturve tifoza qe keni ne gjirin tuaj.Nuk me kishte ndodhur kurr te degjoja sharje me rrace ose me krahina vetem per te dalur kunder nje skuadre.Arsy te tjera nuk kam absolutisht,por sharjet qe kam pare nga tifozet tiranas(te tiranes) nuk i kisha degjuar nga asnje tifozeri tjeter dhe vetem sepse nje tifoz i VLLAZNISE nuk e mendonte si ato.Ose kan arritur deri tek pika qe te perjashtonin nje anetare nga nje sit(i pergjithshem dhe jo vetem i tifozave te tiranes) sepse nuk ishte dakort me mendimet e tyre dhe e shprehte pa me te voglen sharjen.Megjithate ndoshta eshte i gabuar ky mendim i imi(per ju) por fatekeqesisht eshte realitet dhe do te jete shum e veshtire qe mua te me ikin kjo urrejtje!
P.S:Ndoshta Forri tha per ndihmen qe ju ka dhene federata pas komunizmit dhe jo perpara.
Tung!
PARA VLLAZNIA!RROFSHIN SHKODRANT KUDO QE JANE!
-
vvvllaznia
- Tifoz nderi

Per mendimin tim mos te flasim per urretje sepse unk esht e bukur,por te flasim per ma shum simpati ma pak simpati per nje skuader sepse jena tan Shqiptar dhe kjo esht gjaja me e rendesishme.Tham qe sot per sot sigurisht Tirana esht me e mir se Vllaznia por edhe futbolli dihet esht me periudha.Sa per tifozeri du vetem me than eksperiencen time ne Tiran.Kam qen para tre vjetesh me duket ne kampionatin e par pas vdekjes te tmadhit Myftar Cela ne Tiran me pa ndeshjen Tirana-Vllaznia.u lute java e pest e vllaznia kishte vetem 3 pik e Tirana me 12 pik e plota.Ne ishim nje 200 vet e tifozeria e Tiranes me beso ishte e perbam me nja 300 femij e 10 pleq.Per tifozeri nuk keni goj me fol ishin kan ndryshu gjanat
-
piero
- Tifoz nderi

-
nje fitore e bukur fort,gjithe shqiperia na uron
nje pershendetje spektatorit qe te ndihmoi me dale kampion
-
Admin
- Webmaster

- Skuadra: Vllaznia
-
vvvllaznia wrote:Per mendimin tim mos te flasim per urretje sepse nuk esht e bukur,por te flasim per ma shum simpati ma pak simpati per nje skuader sepse jena tan Shqiptar dhe kjo esht gjaja me e rendesishme.Tham qe sot per sot sigurisht Tirana esht me e mir se Vllaznia por edhe futbolli dihet esht me periudha.Sa per tifozeri du vetem me than eksperiencen time ne Tiran.Kam qen para tre vjetesh me duket ne kampionatin e par pas vdekjes te tmadhit Myftar Cela ne Tiran me pa ndeshjen Tirana-Vllaznia.u lute java e pest e vllaznia kishte vetem 3 pik e Tirana me 12 pik e plota.Ne ishim nje 200 vet e tifozeria e Tiranes me beso ishte e perbam me nja 300 femij e 10 pleq.Per tifozeri nuk keni goj me fol ishin kan ndryshu gjanat
Jam dakort me vvvllaznia !!!
Sot nuk duhet te flasim per urrejtje ndaj nje ose disa skuadrave .
Sa i takon tifozerise Vllaznia e ka tregu shpesh here qe ka nje tifozeri te kulturuar dhe te cilet e kane perkrahe pothuajse gjithmone ekipin e tyre te zemres .
Vllaznit Ultras

-
vllaznia1919
- ANTI TIRANSI

by vllaznia1919 » Fri, 10 Feb 2006 , 14:43
Naqe jane te tjert qe te bajne me i urry!Se tane shqiptar jena e nuk kena pse me urry njeni tjetrin.
-
ultras2006
- L'uomo Tigre

-
Zgjebet e tirones deri ne maksimum. Po si flisni per tifozeri ju mor viktima qe edhe ne fushen tuaj ja mbathni nga frika. Pse? Se provokuat vet te paret dhe pastaj moret ate qe meritonit. Keni dy vjet qe sdini se ceshte fitorja me Elbasanin por per me teper nuk dini si me i be balle edhe tigrave verdheblu qe jua treguan vendin.
-
sportist_shkodran
- Tifoz nderi

by sportist_shkodran » Mon, 14 Aug 2006 , 03:37
VLLAZNI TI JE BOTA...NE MUJSH ME I THY NOFLLAT EKIPIVE TE TIRANES EDHE NE QOFTSE NUK DEL KAMPION JE EKIPI ME I NDERUM N'SHQIPRI!!!
FORCA VLLAZNIAAAAAAA
-
vllaznia1919
- ANTI TIRANSI

by vllaznia1919 » Mon, 14 Aug 2006 , 11:02
Naqe mire se na ke ardhe i here mes nesh.Manej na e ban nji prezantim te vogel qe te njihna pak!
-
futbollist
- Tifoz nderi

- Skuadra: Vllaznia, Bayern
Partizanin e kam ma inat ner te tana

:::::::::::FORZA VLLAZNIA :::::::::::FORZA SHQIPERIA::::::::
-
piero
- Tifoz nderi

-
Per me fole per Tiranen asht njesoj si me fole per per skandalin qe ndodhi ne itali.Federaten ne krah,arbitra te korruptum,ndeshje te bleme etj etj.Kur tiranasit flasin keshtu e dine mireboll se i djeg fakti se Vllaznia asht ekipi ma i respektum ne Shipni edhe ka kene gjithmone.Asht ekipi qe bashke me Flamurtarin njifet ma shume jashte vendit.Tane kane qef me ardhe me lujte futboll ne Shkoder se vetem ne shkoder luhet taman.Ktu ka linde futbolli e ska si me kene ndryshe.Tifozat shkodrane jane te pa krahasushem me tjeret.Mjafton me pa kur losin ekipet e kryqytetit ne qemal stafa.Ne stadium jane vetem 2 katundare me 1 flamur ne krah.S po permendi kur losim na ne shkoder,por faktin kur losim jashte qe ma shume ka shkodrane se tifoza te ekipit vendas.Kur shkojme me lujte ne Tirane,tiransve i pshton shurra ne breke.me fole per Vllaznine tiranasve i duhet ma pare me e la gojen mire e mire.
nje fitore e bukur fort,gjithe shqiperia na uron
nje pershendetje spektatorit qe te ndihmoi me dale kampion
-
uragan12
- Antar

-
ekipi qe kam ma inat e qi s'mund ti shoh me sy t'ballit eshte tirana
OH SA MIRE ME KENE SHKODRAN
-
Admin
- Webmaster

-
Hhahhahahah Vllaznia1919,
pa ku ka shkodran qe se ka inat Tiranen.....
Edhe i dicka tjeter, me rezultatet qe asht tu ba Vllaznia asht ba per me u marr inat

Vllaznit Ultras

-
uragan12
- Antar

-
more edhe me shku vllaznia ne kadegori te fundit krejt une me plot goje i tham tironsit

jam krenar qe jam shkodran se kena vllaznin qi ja marrsha t' keqen.
po ska problem se ta po e marrim veten jam msu me duru un se mbani zbor INTERI mu
hahahah
OH SA MIRE ME KENE SHKODRAN
-
Admin
- Webmaster

-
uragan12 wrote:more edhe me shku vllaznia ne kadegori te fundit krejt une me plot goje i tham tironsit

jam krenar qe jam shkodran se kena vllaznin qe ja marrsha t' keqen.
po ska problem se ta po e marrim veten jam msu me duru un se mbani zbor INTERI mu
hahahah
Tytjeta naqe, pritezot mor me i ra mohit Shkodres e Vllaznise, thjesht thash se Vllaznia nuk asht tu ec ashtu si ka namin e emrin VLLAZNIA !!!
P.S. Ngushllimet e mija per Interin se metamam asht ba me per gjynah

Vllaznit Ultras

-
vllaznia1919
- ANTI TIRANSI

by vllaznia1919 » Fri, 20 Oct 2006 , 13:34
Derisa te shkrihet komplet(gurit e malit) do te jem me Vllaznine e zdo ta marr ne inat.Ne inat merren lojtart apo drejtusat e jo emri i mrekullueshem VLLAZNIA!
GJITHMONE KUQ E BLU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!