Cilen skuader keni me pak simpati?
-
- Tifoz
forri,mesa pash ne komentet e tua te meparshme ti duhet te jesh i madh ne mosh dhe duhet te kesh dijeni me shum se te gjith ketu ne forum.
Ne komentin tend ke bere disa gabime:
E para,un asnjiher nuk te kam permendur qe kam qene ne stadjum,prandaj te pyeta ty pasi ke qene aty.
E dyta,thirrjet"ik,ik,ik" NUK kane te bejn fare me tifozerin shkodrane,por eshte krejt tjeter gje.Ultrasit kuqeblu nuk e kane idene perse esht fjala ne kete rast,prandaj mendoj qe ti je nxituar kur komenton se fanatics e kishin me ju.
E treta,ta permenda se Bejzade esht nga natyra nje tip PROVOKUES dhe kete kisha parasysh kur te thash se nuk kane qene fanatics qe e kane provokuar.Te thash se Bejzade ka luajtur me pare me elbasanin dhe goja i fliste para mendjes kur bente komente,pra kjo duhet te te bindi qe tanet irritimin e kishin me ATE personalisht dhe veprimin e tij te ulet, dhe JO me ngjyrat e klubit tuaj.
E katerta,ti po thua se fansat tane paskan leshuar gura ne drejtimin tuaj.Je i sigurt per kete qe thua?Pasi pamjet nuk japin shkodrane te gjakosur por tironsa.Le te flasim me fakte reale ne diskutimin tone jo tja fusim kot.
Dhe se fundi,duhet te jesh naiv te mos kuptosh historine.Dy klubet tona kane qene me te persekutuarat nga komunizmi,pra nga klubet e ministrise.Kur thash se ne urrejme vetem 2 ngjyra,kuqe te partizanit dhe blu te dinamos pikerisht kete kisha parasysh.Se cfare kombinimesh dalin nga bluja e kuqja apo e bardha nuk besoj se na intereson shume,bile as nuk na intereson cfar perfaqesojne ngjyrat e 2 klubeve te urryera te diktatures, pasi ky nuk esht thelbi muhabetit,apo jo?
Si perfundim,do te te lutesha qe te ishe me i matur ne replikat e tua ne menyre qe te jesh brenda kontureve te diskutimit tone.Nga mosha dhe pervoja jote un pres qe ti disa gjera ti kuptosh pa qene nevoja te zberthehen ne detaje te tjera.
Te uroj shendet e te mira.
E para,un asnjiher nuk te kam permendur qe kam qene ne stadjum,prandaj te pyeta ty pasi ke qene aty.
E dyta,thirrjet"ik,ik,ik" NUK kane te bejn fare me tifozerin shkodrane,por eshte krejt tjeter gje.Ultrasit kuqeblu nuk e kane idene perse esht fjala ne kete rast,prandaj mendoj qe ti je nxituar kur komenton se fanatics e kishin me ju.
E treta,ta permenda se Bejzade esht nga natyra nje tip PROVOKUES dhe kete kisha parasysh kur te thash se nuk kane qene fanatics qe e kane provokuar.Te thash se Bejzade ka luajtur me pare me elbasanin dhe goja i fliste para mendjes kur bente komente,pra kjo duhet te te bindi qe tanet irritimin e kishin me ATE personalisht dhe veprimin e tij te ulet, dhe JO me ngjyrat e klubit tuaj.
E katerta,ti po thua se fansat tane paskan leshuar gura ne drejtimin tuaj.Je i sigurt per kete qe thua?Pasi pamjet nuk japin shkodrane te gjakosur por tironsa.Le te flasim me fakte reale ne diskutimin tone jo tja fusim kot.
Dhe se fundi,duhet te jesh naiv te mos kuptosh historine.Dy klubet tona kane qene me te persekutuarat nga komunizmi,pra nga klubet e ministrise.Kur thash se ne urrejme vetem 2 ngjyra,kuqe te partizanit dhe blu te dinamos pikerisht kete kisha parasysh.Se cfare kombinimesh dalin nga bluja e kuqja apo e bardha nuk besoj se na intereson shume,bile as nuk na intereson cfar perfaqesojne ngjyrat e 2 klubeve te urryera te diktatures, pasi ky nuk esht thelbi muhabetit,apo jo?
Si perfundim,do te te lutesha qe te ishe me i matur ne replikat e tua ne menyre qe te jesh brenda kontureve te diskutimit tone.Nga mosha dhe pervoja jote un pres qe ti disa gjera ti kuptosh pa qene nevoja te zberthehen ne detaje te tjera.
-
- Webmaster
- Skuadra: Vllaznia
Pershendeytje te gjitheve,
Nuk do flas per incidentet qe kane ndodh ne stadium pasi nuk kam ken i pranishem!!!
Ne rralle te pare uroj tifozerine shkodrane me ne kry Zamon qe e ka shpu daullen
.
Ishalla Vllaznia pa ja shperblen mundin e tyne me fitore e lojra t'bukra.
Hallall metam!!
Sa i takon incidenteve, kam pa gjestin e Bejzades dhe per mendimin tem pavaresisht se asht provoku apa ja, nuk duhet ba!!!!
Gjeste te tilla jane vetem ne dem te futbollit.
Episodet e dhunes ne fushe apo edhe ne tribuna duhet me u denu, dhe Redbluboys foli shume mire per kete pune.
Nuk do flas per incidentet qe kane ndodh ne stadium pasi nuk kam ken i pranishem!!!
Ne rralle te pare uroj tifozerine shkodrane me ne kry Zamon qe e ka shpu daullen

Ishalla Vllaznia pa ja shperblen mundin e tyne me fitore e lojra t'bukra.
Hallall metam!!
Sa i takon incidenteve, kam pa gjestin e Bejzades dhe per mendimin tem pavaresisht se asht provoku apa ja, nuk duhet ba!!!!
Gjeste te tilla jane vetem ne dem te futbollit.
Episodet e dhunes ne fushe apo edhe ne tribuna duhet me u denu, dhe Redbluboys foli shume mire per kete pune.
- gdr
- Tifoz nderi
Kur keni ken te persekutum ju mor djal? Me ke kujton se je tuj fol? E keni pas zakon gjithmon me shit pordh ne Tiran e ndeshjet jasht i keni ndi veç ne radio, kurse ne kena ardh gjithmon ne Tiran (me te trija skuadrat) e kena ba tifozllek si ne Shkoder (e ndoshta edhe ma shum). Kyt rrall duket se ju kan hyp trut ne qaf e keni harru se Bejzade ka pas te veshun fanelen e VLLAZNIS, ne qoft se nuk doni me ofendu VLLAZNIN duhet te gjeni nje moment tjeter per me u kap me Bejzaden se sa te jet aty do te mbrohet! OK? E gjithsesi nuk kuptoj nji gja, edhe thu qe nuk ken ne stadium edhe don me i diftu atyne qe kan ken ne stadium se si kan shkru punt!?Fatjoni wrote:forri,mesa pash ne komentet e tua te meparshme ti duhet te jesh i madh ne mosh dhe duhet te kesh dijeni me shum se te gjith ketu ne forum.

vllaznia veç me shkodran
-
- Kuqeblu Perjete
Fatjon
ne pergjithesi nuk merrem shume me replikapor ne kete rast meqe kam kene vete ne stadium dhe jam marre me organizimin e nje grupi tifozash nga shkodra po te tregoj dhe po ta shpjegoj edhe njihere nga kandveshtrimi jem . kam nje moshe mbi 30 vjeq dhe nuk merrem shume me adoleshentat e forumeve por me ty ne kete rast asht diqka tjeter meqenese po shoh qe don me marre persiper mbrojtjen e tifozave bardheblu ne forumin tone.
nese muhabetet i ke me te ndime ose me te lexume nga disa antare te fanatics qe shkrujne vetem neper forume atehere gabohesh ne ato qe thu e shkrun.nuk ka pasur grupe qe kan gjujte por mund te kete kene 1 ose 2 veta qe e kan ba kete pune.kete akt e denoj edhe une biles mrame me grupin qe rrijme,bisedojme dhe organizohemi per tifozerine ne shkoder e kena diskutu kete ngjarje dhe te gjithe se bashku pa perjashtim e kena denu gjestin dhe ne ndeshje tjera do mundohena qe me mujte me ba diqka per sensibilizimin e tifozave tone qe kto gjana mos te ndodhin ma.por une e askush nuk mundet me marre persiper qe ne momente te veqanta ndonje person qe ska lidhje me tifozeri te kryje akte momentale .ne udhtimet tona marrin pjese shume vete dhe nuk mundesh me komandu me shkop te gjithe .na nuk jena kujdestare konviktesh.
nuk e mohoj faktin e gurve por ato kan ardhe si rezultat i ofendimeve ne fillim nga tribuna e tiranes ndaj Bejzades dhe pastaj nga tribuna jone ne fillim kan fillu vetem ofezat verbale me goje ndaj tribunes tuaj.ne kto momente kan ndodhe edhe gjujtja me gure ,fatkeqesisht .
sa per Bejzaden po ta garantoj qe ne rastin ne fjale kan fillu tiransit me shajt jo ai me provoku.kete ta garantoj sepse kam qene ne cdo moment i gatshem duke pare tribunen tuaj per cdo lloj levizjeje qe bante .'spiunimi " i tribunes tuaj asht ba ne cdo moment por gjithmone vetem dhe vetem ne aspektin tifozerik qe nese do kishte " provokime ose aksione " nga ana juaj te dijshim me reagu ne cast por e theksoj qe gjithmone vetem dhe vetem reagim tifozerik,pra me batuta ose kange e brohoritje kundra.dhe po ta garantoj qe Bejzade ka reagu shume vone ofezave te tribunes tuaj.
nuk kam qka shtoj ma shume perveqse edhe njihere te deklaroj ne emer edhe te shokve te mi qe na vjen me te vertete keq per gjestet e NDONJE personi qe ska lidhje me tifozerine shkodrane.,tifozeri qe e ka tregu vedin me ate cfare ka ba ne vite.
te pershendes
redbluboys
ne pergjithesi nuk merrem shume me replikapor ne kete rast meqe kam kene vete ne stadium dhe jam marre me organizimin e nje grupi tifozash nga shkodra po te tregoj dhe po ta shpjegoj edhe njihere nga kandveshtrimi jem . kam nje moshe mbi 30 vjeq dhe nuk merrem shume me adoleshentat e forumeve por me ty ne kete rast asht diqka tjeter meqenese po shoh qe don me marre persiper mbrojtjen e tifozave bardheblu ne forumin tone.
nese muhabetet i ke me te ndime ose me te lexume nga disa antare te fanatics qe shkrujne vetem neper forume atehere gabohesh ne ato qe thu e shkrun.nuk ka pasur grupe qe kan gjujte por mund te kete kene 1 ose 2 veta qe e kan ba kete pune.kete akt e denoj edhe une biles mrame me grupin qe rrijme,bisedojme dhe organizohemi per tifozerine ne shkoder e kena diskutu kete ngjarje dhe te gjithe se bashku pa perjashtim e kena denu gjestin dhe ne ndeshje tjera do mundohena qe me mujte me ba diqka per sensibilizimin e tifozave tone qe kto gjana mos te ndodhin ma.por une e askush nuk mundet me marre persiper qe ne momente te veqanta ndonje person qe ska lidhje me tifozeri te kryje akte momentale .ne udhtimet tona marrin pjese shume vete dhe nuk mundesh me komandu me shkop te gjithe .na nuk jena kujdestare konviktesh.
nuk e mohoj faktin e gurve por ato kan ardhe si rezultat i ofendimeve ne fillim nga tribuna e tiranes ndaj Bejzades dhe pastaj nga tribuna jone ne fillim kan fillu vetem ofezat verbale me goje ndaj tribunes tuaj.ne kto momente kan ndodhe edhe gjujtja me gure ,fatkeqesisht .

sa per Bejzaden po ta garantoj qe ne rastin ne fjale kan fillu tiransit me shajt jo ai me provoku.kete ta garantoj sepse kam qene ne cdo moment i gatshem duke pare tribunen tuaj per cdo lloj levizjeje qe bante .'spiunimi " i tribunes tuaj asht ba ne cdo moment por gjithmone vetem dhe vetem ne aspektin tifozerik qe nese do kishte " provokime ose aksione " nga ana juaj te dijshim me reagu ne cast por e theksoj qe gjithmone vetem dhe vetem reagim tifozerik,pra me batuta ose kange e brohoritje kundra.dhe po ta garantoj qe Bejzade ka reagu shume vone ofezave te tribunes tuaj.
nuk kam qka shtoj ma shume perveqse edhe njihere te deklaroj ne emer edhe te shokve te mi qe na vjen me te vertete keq per gjestet e NDONJE personi qe ska lidhje me tifozerine shkodrane.,tifozeri qe e ka tregu vedin me ate cfare ka ba ne vite.
te pershendes
redbluboys
Last edited by redbluboys on Mon, 04 Dec 2006 , 22:26, edited 1 time in total.
-
- Tifoz
Pershendetje gdrgdr wrote:
Kur keni ken te persekutum ju mor djal? Me ke kujton se je tuj fol? E keni pas zakon gjithmon me shit pordh ne Tiran e ndeshjet jasht i keni ndi veç ne radio, kurse ne kena ardh gjithmon ne Tiran (me te trija skuadrat) e kena ba tifozllek si ne Shkoder (e ndoshta edhe ma shum). Kyt rrall duket se ju kan hyp trut ne qaf e keni harru se Bejzade ka pas te veshun fanelen e VLLAZNIS, ne qoft se nuk doni me ofendu VLLAZNIN duhet te gjeni nje moment tjeter per me u kap me Bejzaden se sa te jet aty do te mbrohet! OK? E gjithsesi nuk kuptoj nji gja, edhe thu qe nuk ken ne stadium edhe don me i diftu atyne qe kan ken ne stadium se si kan shkru punt!?kjo difton qe je tiranas e ta perseris per te fundit her mos na thuj me se keni ken te persekutum se nuk mundesh me me than qe ke shku ne stadium qysh ne vitet '70, kurse un kam ken prezent sa e sa her qe na keni vjedh ndeshjet ju, dinamo e partizani
Piksepari,dhe per ty vlen i njeti shpjegim persa i perket historise.Nese ke lexuar ndopak historine do ta kuptosh cfar kuptohet me fjalen"persekutim".Keto gjera jane te shkruara e te dokumentuara dhe nuk ka burr none qe ti shprehi ndryshe.
E dyta,fakti qe un skam qene ne stadjum nuk do te thote se nuk di gje.Ke forumi Tirones ke disa fotografi qe flasin vete,biles edhe forri e pranoi se disa shkodrane kane gjuajtur me gura ne drejtim te tifozave ton.
Se fundi,ne rastin e bejzades,cfar pret ti qe ai te na nxjerri l***t dhe ne ti themi falemnderit?E kupton se cfar flet?Neve nuk na intereson se cfar fanele ka veshur bejzade,por do mbrojm dinjitetin tone deri ne fund.Ndersa ti pretendon se meqense ai ka veshur fanelen e vllaznis,ta leme te bej cfar te doje se e mbrojne tifozat e vllaznis

-
- Tifoz
V.O.Redblueboys ke respektet e mia per komentin ma siperredbluboys wrote:Fatjon
nuk e mohoj faktin e gurve por ato kan ardhe si rezultat i ofendimeve ne fillim nga tribuna e tiranes ndaj Bejzades dhe pastaj nga tribuna jone ne fillim kan fillu vetem ofezat verbale me goje ndaj tribunes tuaj.ne kto momente kan ndodhe edhe gjujtja me gure ,fatkeqesisht .![]()
te pershendes
redbluboys
Ja kalofsh mir si brenda dhe jash ketij forumi

-
- Kuqeblu Perjete
-
- Kuqeblu Perjete
tjeta juj
une e kam shkru edhe nji mesazh per kyt tem qe duhet mi lan tifozat e tir... rehat se nuk na kan faj po kjo nuk don me than qe mi lan me na fy lojtart tifozat ose prite zot njyrat e skuadres tone per sa itakon ndeshjes me tir.... u nuk e kam pa po sa per ngjarjet qe kan nodhe nuk jan hyq te mira se dhuna nuk ka vend ne futboll sidomos per ne tifozat e Vllaznis se jena ken e jena shembull me tradite pastaj shifen edhe fotot e ndeshjes edhe nuk e kuptoj kujt i thoni ju FANATICS kur stadiumi juj asht i mbushun me tifoza e me flamuj kuqeblu edhe si tha aj shoku jem ktu pse ithuni vedit te persekutum edhe filloni me historit 70vjecare nuk jan gjana t'mira qa ka ndodhe te shtunen po mas me harru sa her kta skuadra kan lujt bashke ka pas ngatrresa kshu pa mylli kyt mesazh edhe po tham prep se nuk jena aja skuader qe kena ken por s'duhet me harru se tifozeria shkodrane ka ken edhe ka per t'ken tifozat ma t'zjarrt edhe ma ndergjegjshme ne shqipri po provokimet nuk i pranojme kshu qe ishalla kto pune nuk perseriten se nuk jane te lezetshme per asnjanen pal tifozash
nderimet e mija
para Vllazniaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
une e kam shkru edhe nji mesazh per kyt tem qe duhet mi lan tifozat e tir... rehat se nuk na kan faj po kjo nuk don me than qe mi lan me na fy lojtart tifozat ose prite zot njyrat e skuadres tone per sa itakon ndeshjes me tir.... u nuk e kam pa po sa per ngjarjet qe kan nodhe nuk jan hyq te mira se dhuna nuk ka vend ne futboll sidomos per ne tifozat e Vllaznis se jena ken e jena shembull me tradite pastaj shifen edhe fotot e ndeshjes edhe nuk e kuptoj kujt i thoni ju FANATICS kur stadiumi juj asht i mbushun me tifoza e me flamuj kuqeblu edhe si tha aj shoku jem ktu pse ithuni vedit te persekutum edhe filloni me historit 70vjecare nuk jan gjana t'mira qa ka ndodhe te shtunen po mas me harru sa her kta skuadra kan lujt bashke ka pas ngatrresa kshu pa mylli kyt mesazh edhe po tham prep se nuk jena aja skuader qe kena ken por s'duhet me harru se tifozeria shkodrane ka ken edhe ka per t'ken tifozat ma t'zjarrt edhe ma ndergjegjshme ne shqipri po provokimet nuk i pranojme kshu qe ishalla kto pune nuk perseriten se nuk jane te lezetshme per asnjanen pal tifozash
nderimet e mija

para Vllazniaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Kuqeblu perjete!!!!
- gdr
- Tifoz nderi
Ky asht mesazhi i fundit qe te shkruj ti djal. Persekutimin nuk ke nevoj me ma spjegu ti se e kam provu ne lekuren teme, edhe ktu myllet ky muhabet. Historin qe ti e lexon, un e kam jetu personalisht e nuk ke se si me me diftu ti mu se si kan ndodh ngjarjet. E fundit ta kan than edhe forri edhe redbluboy se ne stadium keni fillu ju me sha Bejzaden e mrapa ka ken reagimi i Bejzades e i tifozave. Edhe un e denoj dhunen po provokatort i kam inat fort. Ty ta prift zoti mar ne jet se me ty nuk merrem ma.
Last edited by gdr on Fri, 08 Dec 2006 , 17:42, edited 2 times in total.
vllaznia veç me shkodran
-
- Kuqeblu Perjet
- Skuadra: Ça pyetje?!!!!!
Po ti je i sigurtë se nuk ka ndodhur kështu si them unë?!!Fatjoni wrote:Fatjon!!! S'ke qënë në stadium?!!!!1forri,Ne komentin tend ke bere disa gabime:
E para,un asnjiher nuk te kam permendur qe kam qene ne stadjum,prandaj te pyeta ty pasi ke qene aty..Po atëhere ç'farë ke mor vëlla që po mundohesh të na shpjegosh se ç'farë ka ndodhur,kur ti nuk ke qënë fare aty! Ti nuk po pyet,por po na tregon se si kanë rrjedhur ngjarjet!!!!!!!.Në një shkrim tjetër të mësipërm ti ke shkruajtur me gërma të mëdha si p.sh: Unë GARANTOJ; kjo NUK ka ndodhur keshtu etj etj....si ka mundësi që ti dilke garant kur nuk ke qënë fare aty apo ke komunikuar gjithë kohën me videofon?!!!!!
Po me kë kanë të bëjnë sipas teje?!! ti nuk ke qënë fare aty,njëherë!!!E dyta,thirrjet"ik,ik,ik" NUK kane te bejn fare me tifozerin shkodrane,por eshte krejt tjeter gje.Ultrasit kuqeblu nuk e kane idene perse esht fjala ne kete rast,prandaj mendoj qe ti je nxituar kur komenton se fanatics e kishin me ju.
Pastaj siç ta thashë edhe më sipër:unë kam qënë në tribunën B dhe në momentin kur skuadra juaj bëri golin tifozët tuaj nuk po shikonin nga fusha ku festohej goli por ishin kthyer të gjithë me fytyrë nga tifozët tanë duke bërtitur"ik ik ik"!!! meqë ultrasit kuqeblu nuk e kuptokan se ç'farë do të thotë kjo thirrje,atëhere na e shpjego ti më mirë domethënien e kësaj thirrje!sepse unë e di shumë mirë,i dashur,sepse unë jetoj në Tiranë n.q.se e ke kuptuar.Me sa kam mundësi i shikoj të gjtha ndeshjet që luhen në Tiranë,si të Partizanit,si të Dinamos ashtu edhe ndeshjet tuaja.Ore,Bejzade mund të jetë maskara,mund të jetë provokator,mund të jetë i të njëmijë të zezave por ju s'keni të drejtë t'a shani në kor pa ju bërë asnjë gjë,pa bërë asnjë deklaratë para ndeshjes etj etj...E treta,ta permenda se Bejzade esht nga natyra nje tip PROVOKUES dhe kete kisha parasysh kur te thash se nuk kane qene fanatics qe e kane provokuar.Te thash se Bejzade ka luajtur me pare me elbasanin dhe goja i fliste para mendjes kur bente komente,pra kjo duhet te te bindi qe tanet irritimin e kishin me ATE personalisht dhe veprimin e tij te ulet, dhe JO me ngjyrat e klubit tuaj.
Ti mos u mundo ti kthesh faktet në favorin tuaj kur thua se Ju u irrituat me sjelljen e atij,pasi ishin ultrasit tuaj që e provokuan.

nuk dua të pranoj se dhuna është e justifikueshme por ti në këtë debat je i kompromentuar pasi nuk ke qënë fare aty,dhe të jesh i bindur që goditjet me sende të forta kanë fluturuar nga të dyja anët!
Respekte!
Para VLLAZNIA!
-
- Moderator
-
- ANTI TIRANSI
-
- ANTI TIRANSI
Replikat personale
“Kam degjuar rendom gjate ketyre diteve qe replikat e mia ishin me grupin e tifozeve te Tiranes. Ne te vertete nuk eshte aspak keshtu”, thote Bejzade ne fillim te prononcimit te tij. Sipas mesfushorit kuqeblu, gjithcka qe ndodhi ne stadium ka qene krejt personale, e perqendruar ne nje shkembim fjalesh e gjestesh mes nje tifozi dhe atij. “Nuk kisha asgje me tifozet e Tiranes”, vijon Bejzade. “Ata i respektoj dhe me kane respektuar dhe nderuar gjithmone gjate karrieres sime sportive. Nje pjese te mire te tyre i kam edhe miq, por rasti ne fjale qendron diku tjeter. Ai eshte personal, mes meje dhe atij tifozi, te cilin e njoh mire se kush eshte, pasi kemi nje problem te vjeter”.
Duke bere kete sqarim, Skerdi shton se, “ofendimet qe ai leshonte ndaj meje ishin aq te renda, sa askush nuk mund t’i duronte. Kete mund ta vertetojne te gjithe ata qe kane qene ne ate tribune, madje edhe forcat e policise”.
Akuza ndaj policise
Tiranasi, i inkuadruar kete sezon ne formacionin kuqeblu, nuk ngurron te akuzoje drejtperdrejt uniformat blu. “Dua te saktesoj juve dhe, nepermjet jush edhe lexuesve te “Sport Ekspres” se personi qe me ofendonte me nje fjalor te ndyre gjendej vetem nje meter larg nje polici, qe... bente sehir!”, rrefen Skerdi. “Cfare mund t’i thoni kesaj ju? A duhej qe polici te nderhynte ndaj tifozit, aq me teper qe isha ne nxemje. Po te isha ne loje, eshte “hesap” tjeter, megjithese edhe ne kete rast duhet nderhyre. Por forcat e rendit, ne vend qe te kryenin detyren, erdhen tek une dhe me kerkuan te largohesha nga fusha?!”.
Fatjon lexoje kete deklaraten e Bejzades!
“Kam degjuar rendom gjate ketyre diteve qe replikat e mia ishin me grupin e tifozeve te Tiranes. Ne te vertete nuk eshte aspak keshtu”, thote Bejzade ne fillim te prononcimit te tij. Sipas mesfushorit kuqeblu, gjithcka qe ndodhi ne stadium ka qene krejt personale, e perqendruar ne nje shkembim fjalesh e gjestesh mes nje tifozi dhe atij. “Nuk kisha asgje me tifozet e Tiranes”, vijon Bejzade. “Ata i respektoj dhe me kane respektuar dhe nderuar gjithmone gjate karrieres sime sportive. Nje pjese te mire te tyre i kam edhe miq, por rasti ne fjale qendron diku tjeter. Ai eshte personal, mes meje dhe atij tifozi, te cilin e njoh mire se kush eshte, pasi kemi nje problem te vjeter”.
Duke bere kete sqarim, Skerdi shton se, “ofendimet qe ai leshonte ndaj meje ishin aq te renda, sa askush nuk mund t’i duronte. Kete mund ta vertetojne te gjithe ata qe kane qene ne ate tribune, madje edhe forcat e policise”.
Akuza ndaj policise
Tiranasi, i inkuadruar kete sezon ne formacionin kuqeblu, nuk ngurron te akuzoje drejtperdrejt uniformat blu. “Dua te saktesoj juve dhe, nepermjet jush edhe lexuesve te “Sport Ekspres” se personi qe me ofendonte me nje fjalor te ndyre gjendej vetem nje meter larg nje polici, qe... bente sehir!”, rrefen Skerdi. “Cfare mund t’i thoni kesaj ju? A duhej qe polici te nderhynte ndaj tifozit, aq me teper qe isha ne nxemje. Po te isha ne loje, eshte “hesap” tjeter, megjithese edhe ne kete rast duhet nderhyre. Por forcat e rendit, ne vend qe te kryenin detyren, erdhen tek une dhe me kerkuan te largohesha nga fusha?!”.

-
- Tifoz
naqe,per ket ka interpretime te ndryshme nga te gjitha palet,dhe un vete nuk flas dot me 100 % siguri pasi skom qene ne stadjum,por fakti qe fshf e DENOI bejzaden dmth se fajin e ka pas ai ne ket mes.Ai nese quhet futbollist profesionist nuk i takonte te vepronte ne at far feje...vllaznia1919 wrote:Replikat personale
Akuza ndaj policise
TIRANË, 6 Dhjetor/ATSH-A.Beqiri/.- Në Federatën Shqiptare të Futbollit (FSHF) u mbodh sot (e mërkurë) Komisioni i Disiplinës për të analizuar veprimet antisportive të shfaqura gjatë javës së fundit. Komisioni, pasi mori në shqyrtim dokumentacionin e paraqitur nga Sektori i Garave, vendosi:
- Lojtari i KF Vllaznia, Skerdilajd Bejzade, për ofendim të publikut dënohet me 1 (një) ndeshje pezullim dhe 20.000 lekë gjobë.
- Lojtarët Vasian Ballço i Shkumbinit dhe Shkelzen Rustami i Kastriotit, për konfrontim, dënohen me nga 1 (një) ndeshje pezullim dhe 10.000 lekë gjobë secili.
- Lojtari i Shkumbinit, Roland Dervishi, për goditje me brryl ndaj kundërshtarit, dënohet me 5 (pëse) ndeshje pezullim nga aktiviteti.
- Rrëzimin e reklamimit të KF Gramshi për aktivizim të pafederuar nga KF Ada, pasi nga verifikimi i kryer rezultoi i pabazë.
- Lojtari Ervis Zylyftari i Gramozit, për goditje me shkelm e ofendim të gjyqtarit anësor në ndeshjen Gramozi-Poliçani, dënohet me 1 (një) vit pezullim dhe 200.000 lekë gjobë.
- Lojtari i Veleçikut, Besard Çohaj, për kundërshtim të dhunshëm të arbitrit, dënohet me 4 (katër) ndeshje pezullim.
- Për sa i përket ankesës së pesë lojtarëve të KF Apolonia dhe problemit të konstatuar në stadiumin “Flamurtari” në ndeshjen Flamurtari- Elbasani, Komisioni vendosi të shtyjë vendimmarrjen për mbledhjen e radhës në dt. 12.12.2006, pasi të administrohet i gjithë dokumentacioni i kërkuar.
- Për të njëjtin shkak shtyhet edhe vendimmarrja për KF Albpetrol për mosparaqitjen në ndeshjen me ekipin e Kukësit.
-
- Webmaster
- Skuadra: Vllaznia
Pershendetje,
Qe gjesti i Bejzades nuk ishte i hijshem per nje lojtar profesionist besoj se jemi te gjithe dakort dhe per kete ai i denua!!!
Me aq sa mund te kuptoj denimi ka ardhur si pasoje e gjestit kunder nje personi, e jo si nje gjest kunder te gjithe tifozave te tiranes.
Nqs nuk gabohem, per nje gjest fyes i ngjashem me ate te Bejzade ndaj te Gjithe Tifozerise, lojtari i Tiranes, Penja u denua me shume.
Pra kja dmth qe Bejzade eshte denu per gjestin kunder nje personi te vetem!!!
Qe gjesti i Bejzades nuk ishte i hijshem per nje lojtar profesionist besoj se jemi te gjithe dakort dhe per kete ai i denua!!!
Me aq sa mund te kuptoj denimi ka ardhur si pasoje e gjestit kunder nje personi, e jo si nje gjest kunder te gjithe tifozave te tiranes.
Nqs nuk gabohem, per nje gjest fyes i ngjashem me ate te Bejzade ndaj te Gjithe Tifozerise, lojtari i Tiranes, Penja u denua me shume.
Pra kja dmth qe Bejzade eshte denu per gjestin kunder nje personi te vetem!!!
-
- ANTI TIRANSI
-
- Antar
Bejzade pse ka bere xheste kunder xxxxxxxxx eshte pezulluar nje ndeshje, ndersa trajnerin tone e kane cuar ne spital pa ndenja dhe Komisioni i Disiplines mendohet ende.
Saper ekipin qe kam me pak simpati, duhet ndryshuar tema, Ekipin qe urreni me shume. Nuk besoj se duhet te them kush eshte vetekuptohet.
Saper ekipin qe kam me pak simpati, duhet ndryshuar tema, Ekipin qe urreni me shume. Nuk besoj se duhet te them kush eshte vetekuptohet.

Njerzit me kulture veprojne keshtu>>>

-
- ANTI TIRANSI
-
- Tifoz