LACI-VLLAZNIA

Ketu ndodhet te gjithe ato tema, te cilat jane te vjetra apo ne te cilat nuk diskutohet.
Miri
ANTI TIRANSI
ANTI TIRANSI
Skuadra: Vllaznia

Re: LACI-VLLAZNIA

Post by Miri » Sun, 12 Dec 2010 , 18:16

10 min e fundit kena ba 1 M te madh se ne zon ton kishte mbet topi por mbrojtja nuk gaboj pervec disa raste jasic gjithesesi ne merkaton e janarit duhet 1 sulmus i mire,sinani asht shum i mire nuk te fal por asht per 1 pjes lojet nuk i perballon 90 min.

jeti
Tifoz nderi
Tifoz nderi

Post by jeti » Sun, 12 Dec 2010 , 19:21

Miri wrote:10 min e fundit kena ba 1 M te madh se ne zon ton kishte mbet topi por mbrojtja nuk gaboj pervec disa raste jasic gjithesesi ne merkaton e janarit duhet 1 sulmus i mire,sinani asht shum i mire nuk te fal por asht per 1 pjes lojet nuk i perballon 90 min.
E vertet edhe une jam i mendimit se na duhet edhe nje sulmus tjeter. Sukaj ne sulm e Gilman Lika ne mesfushe do na kishin ba shume pune kete sezon. Tu pas parasysh qe sot Dinamo paska hup ne Tirane me Teuten e Edi Martinit mendoj se kampionati ka hi ne nje rrjell te pa parashikushme. Ba me arrit me majt i ket ritem e me disa perforcime cilesore ne janar te tipit Sukaj, Lika per mendimin tem gjithcka asht e mujtun sepse Korca e Flamurtari nuk jan ekipe qe e duroj presionin per nje koh te gjate e tham qe shume shpejt ka me i marr teposhtja.
Forca Vllaznia...Image
ImageImage

Miri
ANTI TIRANSI
ANTI TIRANSI

Post by Miri » Sun, 12 Dec 2010 , 20:49

Kronika:

Miri
ANTI TIRANSI
ANTI TIRANSI

Post by Miri » Sun, 12 Dec 2010 , 21:00

studio tvsh.

shv13
Moderator
Moderator

Post by shv13 » Mon, 13 Dec 2010 , 16:07

urime skodrinonit qe me sa kam marre vesh ka kene ne stadium e kane pshtu me kry ihere...pse lejohet hala futbolli ne fusha te tilla se marr vesh...neper gazeta kerkund s permendet bresheria me gure e shishe ndaj grimes.Tane portierat ne tane boten vonojne lojen kur jane ne avantazh. Nuk asht fair play dakort, po kjo nuk justifikon guret. Po sikur ndoj gur ti binte shenjit? Pritet me ndodhe hataja per me marra masat a si?
Kulmi asht me arbitrit qe i bate shenj grimes me u kthy te porta kur vazhdoshin me gjujte... :shock:
kuq e blu asht flamuri,
qe valvitet ne shkallet prej guri,
tane tjereve diftonja,
si tradhtojme kurre na kta bojna...

Miri
ANTI TIRANSI
ANTI TIRANSI

Post by Miri » Tue, 14 Dec 2010 , 14:06

shv13 nuk e di nese e vune re kur rajovic i jep 1 gur arbitrit sa kryti jem edhe i tregon me gisht se ku me e tret ndersa rajovic drejtohet tek gjygjtari 4-t edhe nuk e lejon me shku ndersa loja vazhdon si me pa shku ndarsem.

shv13
Moderator
Moderator

Post by shv13 » Tue, 14 Dec 2010 , 19:59

kyt qe po thu ti se kam vu re por paska kene me kape kryt n grushta.
Me pa pase arbitri koqe e ndalte ndeshjen njaty...3-0 per ne, denim fushet e gjobe ekipit.
ne rast perseritjet te fenomenit edhe pike mangut.
ka ardhe koha me e ndale kyt dhune te marre ne futboll.
kuq e blu asht flamuri,
tane tjereve diftonja,

GOLDIAN
Kuqeblu Perjete
Kuqeblu Perjete
Skuadra: vllaznia

Post by GOLDIAN » Tue, 14 Dec 2010 , 20:16

si ndalet ma shv13 e miri
une nuk e kam kurre nje ide
sinqerisht e tham
per mu asht gjithcka teater
i perjashtuar

shv13
Moderator
Moderator

Post by shv13 » Tue, 14 Dec 2010 , 21:33

po mor gold djali po pikerisht tham, asht me kape kryt n grushta ba me hanger gur mbas krejet per kyt teater qe losin kta...pseudo-tifozat nuk e kane kuptu hala, marrin tym kot e ja gersasin gure e tulla sa ti hajne dora...
dhe ba me marre ekipin tone, mu m bahet qejfi cfaredo rezultatit pozitiv me marre vllaznia, po sa here ka ndodhe qe kena ece mire e mandje ka nderhy dora e valterit e jane shite ndeshjet si ne karadak?
josa asht serioz e i disiplinum, por po i tha lene ai e len se pa rroge nuk rrihet aq kollaj.
po ashtu edhe lojtaret, na shpesh i vehena ne shpine (edhe me te drejte) po kur i thote presidenti lene, ca ka me ba ai? qe se la, hero i shkodres e i tifozerise, por mbet lakuriq me dur nder xhepa ne mes 4 rrugeve vec se e perjashton direkt.
cdo e keqe qe i ka ardhe vllaznise i ka ardhe prej majes, nuk thojne kot, peshku fillon e qelbet prej krytit...
kuq e blu asht flamuri,
tane tjereve diftonja,

GOLDIAN
Kuqeblu Perjete
Kuqeblu Perjete
Skuadra: vllaznia

Post by GOLDIAN » Tue, 14 Dec 2010 , 22:20

drejt ke shv13 po e the mire i gja qe dhe pa rroge s rrihet e te ishgte kupola jo ve e vllaznise po dhe fshf te sinqerte si ne sdo kishin ken milionera sot

pse se con padi klubi vllaznia
te mos dalin hic ndaj korces
i perjashtuar

Miri
ANTI TIRANSI
ANTI TIRANSI

Post by Miri » Wed, 15 Dec 2010 , 18:22

GOLDIAN wrote:pse se con padi klubi vllaznia
te mos dalin hic ndaj korces
Korça asht rasti ma i mire per shokun valo me mush nej xhep me pare :D

Skodrinon
Administrator
Administrator

Post by Skodrinon » Fri, 28 Jan 2011 , 20:37

shv13 wrote:urime skodrinonit qe me sa kam marre vesh ka kene ne stadium e kane pshtu me kry ihere...pse lejohet hala futbolli ne fusha te tilla se marr vesh...neper gazeta kerkund s permendet bresheria me gure e shishe ndaj grimes.Tane portierat ne tane boten vonojne lojen kur jane ne avantazh. Nuk asht fair play dakort, po kjo nuk justifikon guret. Po sikur ndoj gur ti binte shenjit? Pritet me ndodhe hataja per me marra masat a si?
Kulmi asht me arbitrit qe i bate shenj grimes me u kthy te porta kur vazhdoshin me gjujte... :shock:
shv13
nuk kam ken n'stadium ma
nuk kam ken n'shqipni hic

shv13
Moderator
Moderator

Post by shv13 » Sat, 29 Jan 2011 , 13:30

ahahahh kam lexu te s.shqiptar nji me nickun tand e thashe mos ke kene ti... :mrgreen:
kuq e blu asht flamuri,
tane tjereve diftonja,

Skodrinon
Administrator
Administrator

Post by Skodrinon » Mon, 31 Jan 2011 , 22:24

shv13 wrote:ahahahh kam lexu te s.shqiptar nji me nickun tand e thashe mos ke kene ti... :mrgreen:
ja ma s'kam shkru un. sa her shkrujn aty me nickname-at tone....

Post Reply