Cilen skuader keni me pak simpati?

Ketu ndodhet te gjithe ato tema, te cilat jane te vjetra apo ne te cilat nuk diskutohet.
Locked
Fatjoni
Tifoz
Tifoz

Post by Fatjoni » Thu, 21 Dec 2006 , 15:53

Naqe respekte te larta edhe nga un :)
Me vjen shum keq per ata qe te kane share me fyerje te tilla.Ne diskutimet tona si ketu edhe ne forumin bardheblu un kam konstatuar qe ti je nji tip i qete dhe cdo diskutim deshiron ta besh brenda kornizes sportive,pa degjeneruar ne sharje,aq me pak ato te rendat.
Ndersa dua te te kundershtoj per ate qe thua(por e kam lexuar edhe nga dikush tjeter ketu)se Tirona ka FSHF me vete.
Nuk esht fare e vertet.FSHF ka nji ligj te brendshem qe e ndalon hapjen e merkatos ne mes te fazave te sezonit.Ne cdo federate ne bote lejohet merkatoja mbas perfundimit te sezonit dhe ne shumicat e federatave ajo hapet edhe mbas fazes se pare(ne europe kjo behet ne janar).Nese FSHF do bente nji hap te tille ajo do shkelte rregullat e saj.Mbase Vllaznia,Elbasani apo ndonji ekip tjeter kishte nevoj per perforcime,biles cdo muaj por kjo sdo te thot qe cdo gjo do bohet ne tym per ti ber nder njonit apo tjetrit ekip.Kjo vlen edhe per Tironen,ne nuk mund te bejm si na do qejfi.Nuk mund te ndryshohen ligjet me deshiren e 1 ekipi,por nga nji shumice konsensusi.Me thuaj ti mua nji rast ku federata e ka ndihmuar Tironen per merkato.Sepse ne NUK kemi kerkuar ndonjiher ndihme nga federata pasi se pari nuk kemi pasur nevoje e pastaj ate qe kerkojme e kerkojme brenda kohes se percaktuar ne ligjin e federates.
Nuk e di ku e shifni ju perkrahjen e federates karshi nesh :roll:
Respekte e gjith te mirat!

GOLDIAN
Kuqeblu Perjete
Kuqeblu Perjete
Skuadra: vllaznia

Post by GOLDIAN » Thu, 21 Dec 2006 , 22:45

fatjoni ke drejte se federata smund te shkelte rregullat per te hapur merkaton kohe pa kohe
po me thuaj miku im asnjehere si ka shkel rregullat federata?

p.s sa per merkato te uroj ketu me mire se te ju
urime se keni bere blerje te spikatura me sa mora vesht keni marre dhe agollin.

edhe nje gje kisha fatjoni di ti si do luhet faza e 4 qe do ndahen ne dy grupe se une spo kuptoj asgje?
RESPEKTE DHE ME FAL SE NDOSHTA E KAM TEPRU TEK POSTIMI IM POR JA QE NDIHEM I FYER DHE UROJ TE JEM NE STADIUM ATE DITE.
i perjashtuar

redbluboys
Kuqeblu Perjete
Kuqeblu Perjete

Post by redbluboys » Thu, 21 Dec 2006 , 23:14

Fatjon
me gjithe respektin personal ndaj teje nuk mund te pranoj diqka qe ti nga anglia apo atje ku je te japesh me kaq siguri verdikte mbi ecurine e tiranes apo te vendimeve te fshf .nese informacionet tuja jan nga gazetat atehere se bashku skena qka bisedojme se bashku rreth ksaj teme.
informacionete tona ktu nuk mbeshteten veq permes gazetave por edhe nga burime tjera .po te tregoj qe ka gazetare qe smunden me shkru qka tju doje zemra ne gazetat e tyre por jashte tyre japin informacione te llahtarshme rreth aferave brenda fshf .informacioni ne pergjithesi ne internet behet ma shume permes sporti shqiptar dhe sporti ekspres ku kjo e fundit po te tregoj asht ba prone e A.Dukes dhe informacioni ne te vjen sipas deshires se tij ndersa gazeta tjera si panorama sport nuk dalin ne internet ku nje pjese e madhe e saj ka nje rryme ma te ashper rreth aferave te futbollit shqiptar.
te isha lute qe mos te bajsh avokatin e tiranes meqenese nuk mundesh me ken ne ato pozita informacioni sa te garantosh per veprimet e kryera nga persona pran ktij klubi.

veq nje emer asht boll LUTFI NURI .
personalisht e njoh dhe si njeri mund ta krahasoj me ish presidentin tone te ndjere MYFTAR CELA si ne aspektin njerzor si ne ate tifozerik por qenia e tij ne ato pozita si zv.president i fshf dhe nderhymja e tij kohet fundit (kjo e pranuar edhe nga ju vete ne shkrimet qe beni ne forume te ndryshme ) te ban me dyshu ne vijemesine e ktij kampionati

spo e zgjas ma shume por ma "replika" me ty per kete qeshtje nuk baj ma derisa te vertetohet qe ske burim vetem gazetat.
te pershendes

forri
Kuqeblu Perjet
Kuqeblu Perjet
Skuadra: Ça pyetje?!!!!!

Post by forri » Thu, 21 Dec 2006 , 23:18

Fatjoni wrote: Ndersa dua te te kundershtoj per ate qe thua(por e kam lexuar edhe nga dikush tjeter ketu)se Tirona ka FSHF me vete.
Eh!!!!...Fatjon!... nuk e di se sa do jesh në gjëndje të na vërtetosh të kundërtën e kësaj shprehje.

Unë mendoj se ka shumë lidhje të dukshme apo të padukshme FSHF-SK Tirana.Unë po mundohem të të jap vetëm një të dukshme:

Besoj se Sulejman MEMA është një personalitet i njohur nga ju.Ai ka qënë Shef i sektorit të garave pranë FSHF-së nga viti2001 deri në vitin2003 më duket{për ata që nuk e kuptojnë,ky post ka të bëjë direkt me arbitrat}.
Dhe ndërkohë që ai ishte edhe një nga drejtuesit kryesorë të stafit drejtues të SK Tiranës(gjë që ndalohet me ligj,pasi ka konflikt interesash,dhe nuk ndodh në asnjë vënd të botës,përfshi edhe Afrikën)

Dihet kontributi që ky person ka tek Sk Tirana,dihet që ai ka qënë futbollist trajner plus që ka lidhje të gjatë familjare me këtë klub,pra i bie që të jetë një nga "FANATICS" :lol: .Është njësoj sikur mua apo Goldianin të na vendosnin nesër në këtë post.
E kë do favorizonim sipas teje?!!! FK Lushnjën?!! ,apo FK Bilishtin?!!! :lol: :lol: :lol: .
Dihet që do luftonim me shpirt,me të drejtë apo me pa të drejtë për skuadrën tonë.Dhe mendo që neve nuk na njeh asnjëri,e ç'farë mund të mendosh për një njeri të deklaruar siç është i nderuari MEMA.Dhe më duket se është rikthyer prap në këtë post.

Në periudhën që tregova më parë kishte shumë ndeshje të diskutueshme të Tiranës që u zgjidhën me penallti të dyshimta ose të paqëna.Rasti më flagrant ishte ndeshja e kthimit me Elbasanin për kupën e republikës 2000-01,ku u dhanë dy penallti sa të dyshimta aq edhe të panevojshme pasi ndeshja ishte krejt e barabartë megjithse Elbasani vinte nga Kategoria e II-të,aq sa edhe shumë analistë sportiv pro Tiranës protestuan për mënyrën se si u zgjidh kjo ndeshje.

Nuk esht fare e vertet.FSHF ka nji ligj te brendshem qe e ndalon hapjen e merkatos ne mes te fazave te sezonit.Ne cdo federate ne bote lejohet merkatoja mbas perfundimit te sezonit dhe ne shumicat e federatave ajo hapet edhe mbas fazes se pare(ne europe kjo behet ne janar).Nese FSHF do bente nji hap te tille ajo do shkelte rregullat e saj.
Eh!!!... Ligji në dorën e Maliqit......,bën mbrekullira ,thonë :?
Në një shkrim tjetër më thoje se skuadra juaj ashtu si edhe e jona kanë qënë më të persekutuarat gjatë sistemit komunist,por më duhet të kundërshtoj,sepse persekutimi është një fjalë e tepërt në këtë rast,pasi persekutim do ishte syrgjynosja e kotë në kategorinë inferiore,ndëshkime të kota etj etj etj,por me sa mbaj mënd dy skuadrat tona kishin goxha reputacion në këto vite.Mos harro se shumica e titujve të fituar nga ne dhe disi edhe nga ju ka qënë gjatë kësaj kohe.Po të kishin ndër mënd të na persekutonin,të jesh i sigurtë që skuadrat tona do të luanin me Fush-Krujën edhe me Kamzën dhe do u kishte humbur nami e nishani si PROVERÇELI-t në Itali.Ndërsa përsa i përket periudhës 1991 e mbrapa është e tepërt ta diskutosh.

Me thuaj ti mua nji rast ku federata e ka ndihmuar Tironen per merkato.Sepse ne NUK kemi kerkuar ndonjiher ndihme nga federata pasi se pari nuk kemi pasur nevoje

Vetë pyet e vetë përgjigjesh.Dihet që askush nuk të ndihmon nëse nuk kërkon ndihmë,por të jesh i sigurtë që po të kërkohej kjo ndihmë do jepej menjëherë pasi siç e thashë më sipër,lidhjet e padukshme do hynin në funksionim etj etj etj.....
Para VLLAZNIA!

sportist_shkodran
Tifoz nderi
Tifoz nderi

Post by sportist_shkodran » Thu, 21 Dec 2006 , 23:46

GOLDIAN, mendoj qe je me i vogel se une ne moshe, prandaj do te jap nje kshille. Nje qe quhet njeri the nje qe ec me dy kembe, kan vetem paraqitjen te perbashket, i dyti quhet dy kamsh edhe eshte pa llogjik. Pra nuk ka asgja me te parin. Me cfare kam arrit une me kuptu tek personi juaj pa dasht me te ba kompliment, jeni nje djal i zgjuar edhe i edukuar, tradit kta te nje familjes te nderume shkodrane. Mos provo ti humbasish, cofte edhe nepermjet rubrikave ne forum, nuk vlen te merresh me nje flliqsi tiranet. RRESPEKT SPORTISTI.
Moj Vllazni,Vllaznia jone
ti gjithmone do jesh kampjon
vec per hire te spektatorit
Shkodra jone djepi futbollit OLEEEEE

Fatjoni
Tifoz
Tifoz

Post by Fatjoni » Fri, 22 Dec 2006 , 01:01

GOLDIAN wrote: ... si do luhet faza e 4 qe do ndahen ne dy grupe se une spo kuptoj asgje?
Esht faza e 3 dhe e fundit dhe 6 ekipet e para luajn 6 neshje brenda e 5 jasht ndersa 6 te dytat luajn 5 brenda e 6 jasht.Neshjet e para jan keshtu:
1-12
2-11
3-10
4-9
5-8
6-7
Respekte-Fatjoni

Fatjoni
Tifoz
Tifoz

Post by Fatjoni » Fri, 22 Dec 2006 , 01:10

Redblueboys dhe forri

Do tju pergjigjem shum shkurt.
Nese ju keni informacione"te fshehta"sic thoni bujrum na i tregoni por cdo gjo duhet e jepet e detajuar dhe evidentuar pasi ne tym flet cdokush.Sa per gazetat,komenti im i meparshem nuk u mbeshtet tek lajmet e gazetave por ne RREGULLOREN E BRENDSHME TE FHSF-se.Pra ne EVIDENCA.Natyrisht as un nuk mund te garantoj 100 % gjonat por te pakten le te me japi dikush fakte konkrete.
Nuk esht fakt apo evidenc ajo se Sul Mema apo Lut Nuri kan marr poste ne FSHF.Cdokush i afte qe ka dhene per sportin mund te emerohet ne nji detyr me te larte.Po ashtu cfar duhet te them un per Sul Staroven,qe do ndihmoj durrsin? :lol:
Pra ka shum rendsi qe ne diskutim te replikohet ne nji menyre qe te bindet tjetri.Deri me sot jan vetem fjal ene lajme gazetash.Me ato informacjone qe kam un them se Tirona nuk esht favorizu nga FSHF-ja,jo sot por as ne vitet kur u demtum(sikurse dhe ekipi juj) nga klubet e ministris.
Gjith te mirat-Fatjoni

gdr
Tifoz nderi
Tifoz nderi

Post by gdr » Fri, 22 Dec 2006 , 10:46

sportist_shkodran wrote:GOLDIAN, mendoj qe je me i vogel se une ne moshe, prandaj do te jap nje kshille. Nje qe quhet njeri the nje qe ec me dy kembe, kan vetem paraqitjen te perbashket, i dyti quhet dy kamsh edhe eshte pa llogjik. Pra nuk ka asgja me te parin. Me cfare kam arrit une me kuptu tek personi juaj pa dasht me te ba kompliment, jeni nje djal i zgjuar edhe i edukuar, tradit kta te nje familjes te nderume shkodrane. Mos provo ti humbasish, cofte edhe nepermjet rubrikave ne forum, nuk vlen te merresh me nje flliqsi tiranet. RRESPEKT SPORTISTI.
GOLDIAN jam plotsisht dakord me fjalt e sportistit, edhe per nji gja tjeter, nuk ka me te dal kurr para aj person qe shan ne ate menyr, jan llapazana kur jan ne forume po mrapa harroje se mund te vijn me pa nje ndeshje t'VLLAZNIS si ne SHKODER ashtu edhe ne tiran. Mu personalisht me merr gazi kur i shof se si hapen ne forumet e tjera se me kujtohet shprehja tipike e tyne kur ndigjoshin kend tuj fol shkodranshe "i modh eshte ai Tafili vallahi! o shkodra ke 1 cigare?". Edhe ne kyt forum kam koh qe injoroj ata qe provokojn.
vllaznia veç me shkodran

redbluboys
Kuqeblu Perjete
Kuqeblu Perjete

Post by redbluboys » Fri, 22 Dec 2006 , 23:10

Fatjoni wrote:Redblueboys dhe forri

Nese ju keni informacione"te fshehta"sic thoni bujrum na i tregoni por cdo gjo duhet e jepet e detajuar dhe evidentuar pasi ne tym flet cdokush.Sa per gazetat,komenti im i meparshem nuk u mbeshtet tek lajmet e gazetave por ne RREGULLOREN E BRENDSHME TE FHSF-se.Pra ne EVIDENCA.Natyrisht as un nuk mund te garantoj 100 % gjonat por te pakten le te me japi dikush fakte konkrete.
Nuk esht fakt apo evidenc ajo se Sul Mema apo Lut Nuri kan marr poste ne FSHF.Cdokush i afte qe ka dhene per sportin mund te emerohet ne nji detyr me te larte.Po ashtu cfar duhet te them un per Sul Staroven,qe do ndihmoj durrsin? :lol:
Pra ka shum rendsi qe ne diskutim te replikohet ne nji menyre qe te bindet tjetri.Deri me sot jan vetem fjal ene lajme gazetash.Me ato informacjone qe kam un them se Tirona nuk esht favorizu nga FSHF-ja,jo sot por as ne vitet kur u demtum(sikurse dhe ekipi juj) nga klubet e ministris.
Gjith te mirat-Fatjoni
o Fatjon
po mos bjer vete me kamt tuja brenda mar djale .
knej na kerkon ne fakte ne anen tjeter permend vetem evidenca te fshf (besoj vete e din kush asht fshf qe ti e denoncon vete) .me duket non-sens kjo qka kerkon prej meje.
se sa di une ndoshta ke me marr vesht ma vone por ndoshta ta kam shpjegu edhe ma perpara qe nese vijme te puna e informacionit per skenen shqiptare te futbollit mund ta quj vedin ne te gjitha forumet shqiptare ma te informuarin dhe ma te interesuarin.si e pse sjam ktu per ti sqaruar ty por ndoshta ja vlen nje bisede ne msn.
ktu ka antare qe pak a shume i dijne pozicionet e mija karshi skenes shqiptare te futbollit te cileve ju kam kerku te repektojne vendimet e mija per opinionet rreth ngjarjeve qe kan ndodhe e ndodhin.
ndoshta vjen nje dite e e merr vesht se pse une flas me kete gjuhe .
deri atehere te uroj shnet e pare :wink: :)

Fatjoni
Tifoz
Tifoz

Post by Fatjoni » Sat, 23 Dec 2006 , 00:37

Redblueboys,je mese i mireprit qe te futesh ne listen e miqve te mi ne MSN dhe te bisedojm per cdo gje pasi biseda me duket me shum interes :)
Mjafton te shtosh adresen time e-mail ne messenger(hap msn messenger-->contacts-->add a contact) dhe me te marr ftesen une do te te aprovoj qe te lidhemi.
Shnet e te mira-Fatjoni

vllaznia1919
ANTI TIRANSI
ANTI TIRANSI

Post by vllaznia1919 » Sat, 23 Dec 2006 , 19:17

He djema a u lidhet ne msn?Ma bani i zile edhe mu kur te jeni ne muhabet e iper ju dy. :lol: :lol: :lol: :lol:

forri
Kuqeblu Perjet
Kuqeblu Perjet

Post by forri » Sun, 24 Dec 2006 , 01:12

Fatjoni wrote:
Nese ju keni informacione"te fshehta"sic thoni bujrum na i tregoni por cdo gjo duhet e jepet e detajuar dhe evidentuar pasi ne tym flet cdokush.
Eh Fatjon!!.. Besoj se e kupton se si funksionojnë gjërat në Shqipëri.Gjërat ndodhin,janë të shikueshme por jo fort të verifikueshme.Nuk duhet të fshihesh mbas idesë se asgjë nuk mund të verifikohet.Ka shumë njerëz në Shqipëri që,nga marrja e ushqimit me listë në dyqan mbas një viti i shikon milioner(pra e thënë troç:ne jemi Atdheu i paradoksit).

Ka shumë politikanë apo deputetë që dhjamosen dita ditës e më shumë dhe deklarojnë të ardhura minimale,ndërkohë që opinioni publik e di shumë mirë se ç'farë aktivitetesh kanë,por ato nuk mund të verifikohen,pasi ndodhen të regjistruara në emër të të tretëve,ose e thënë më thjeshtë në emër të atyreve që pak kohë më parë merrnin ushqimet me listë.

E zgjata kaq shumë për të të sqaruar se si ndodhin gjërat këtu,derisa politika është shkaktare e kësaj situate,nuk është ndonjë çudi e madhe që ti fusin hundët edhe në sport,pasi dihet që shumë nga ata janë tifozë.Nuk mund të flas më shumë tani,sepse debati mund të bëhet i mërzitshëm por shpresoj të kesh kuptuar diçka.

Në qoftë se rreshti që unë po citoj,më është drejtuar mua,dua të sqaroj se nuk kam përmëndur informacione të fshehta,por kam folur për lidhje të padukshme ose e thënë troç lidhje me politikanë të caktuar(dhe më beso,SK Tirana ka pasur shumë të tilla gjatë historisë të saj).Please don't push it :) !!!!
Dakort mor çun!! Nuk është puna se a janë të aftë apo jo Mema apo Nuri për të bërë atë detyrë.Problemi është se ata nuk mund të jenë edhe me poste drejtuese në FSHF edhe pjesë e stafit teknik të SK Tiranës njëkohësisht sepse ka konflikt interesi(e kupton se ç'farë do me thënë Konflikt interesi apo jo?!).

Shpresoj t'a kesh lexuar me vëmëndje shkrimin tim të mëparshëm,sepse t'a kam sqaruar shumë mirë se si ka qëndruar puna me Sul MEMËN.
Përsa i përket sul starovës ja ke fut kot plako! sepse ai nuk ka lidhje fare me Durrësin pasi me sa di unë,Ai është me origjinë nga Berati dhe ka qënë një nga "FANATICS"-ët e Partizanit :lol: :lol: :lol:

Me ato informacjone qe kam un them se Tirona nuk esht favorizu nga FSHF-ja,jo sot por as ne vitet kur u demtum(sikurse dhe ekipi juj) nga klubet e ministris.
Ëhë Fatjon!!! më duket se më këtë shprehje të fundit,po tregon se nuk e paske lexuar fare me vëmëndje replikën time.
Nga 91 e mbrapa ju jeni mbështetur jashtë mase si nga fijet e dukshme si dhe nga ato të padukshme(politika),gjithnji si kundërveprim ose hakmarrje,gjoja të viteve të vështira dhe të shtypjes kumuniste :shock: :shock: (më e bukura është se gjatë kësaj kohe keni fituar,në mos gabofsha 8 kampionate e nja 5 a 6 kupa).Pra mos i bini fyellit po në një vrimë.
Para VLLAZNIA!

Fatjoni
Tifoz
Tifoz

Post by Fatjoni » Sun, 24 Dec 2006 , 11:30

forri wrote:

Nga 91 e mbrapa ju jeni mbështetur jashtë mase si nga fijet e dukshme si dhe nga ato të padukshme(politika),gjithnji si kundërveprim ose hakmarrje,gjoja të viteve të vështira dhe të shtypjes kumuniste :shock: :shock: (më e bukura është se gjatë kësaj kohe keni fituar,në mos gabofsha 8 kampionate e nja 5 a 6 kupa).Pra mos i bini fyellit po në një vrimë.
Tashi te mos i deformojm gjonat deri ne kto kufinj lale.Sipas teje Tirona trofete qe nga 1991(me sakt 1993) e knej i paska fitu pa merit?! :shock: Ti kshu po transformo ene moho historin ene vlerat e Tirones,kur un asnjiher si kam heq nji presje meritave te Vllaznise.
Mbas 1990 qe nisen ene pazarllliqet,FSHF mund te jet kompromentu ene te ket favorizu jo vetem Tironen por ene ekipe te tjera,por jo te me thush se kto 14 vjet qeka favorizu vetem Tirona mer plak :lol: Ne cfar kemi fitu i kemi me merit,me gjak ene djers.
Ndersa para viteve 1990 dihet si kemi qene ne.Gjonat kan qene strikte ene te pastra,perjashto mas krijimit te klubeve Partizoni e Dinamo qe jo FSHF por ene SHTETI u ka dal ne mbrojtje ene perkrahje.Dihen arsyet qe ishin MADHORE ate kohe,por ama demtun shum ekipe rrethesh plus ene Tironen.Pse ta merr mendja ty Tirona e Vllaznia kan fitu shum pak kampjonate ate periudhe?Se kishte kush"ti merrte"ose kujt ti jepeshin...

forri
Kuqeblu Perjet
Kuqeblu Perjet

Post by forri » Thu, 28 Dec 2006 , 14:43

[quote="Fatjoni]
Tashi te mos i deformojm gjonat deri ne kto kufinj lale.Sipas teje Tirona trofete qe nga 1991(me sakt 1993) e knej i paska fitu pa merit?! :shock: Ti kshu po transformo ene moho historin ene vlerat e Tirones,kur un asnjiher si kam heq nji presje meritave te Vllaznise.
Mbas 1990 qe nisen ene pazarllliqet,FSHF mund te jet kompromentu ene te ket favorizu jo vetem Tironen por ene ekipe te tjera,por jo te me thush se kto 14 vjet qeka favorizu vetem Tirona mer plak :lol: Ne cfar kemi fitu i kemi me merit,me gjak ene djers.
Ndersa para viteve 1990 dihet si kemi qene ne.Gjonat kan qene strikte ene te pastra,perjashto mas krijimit te klubeve Partizoni e Dinamo qe jo FSHF por ene SHTETI u ka dal ne mbrojtje ene perkrahje.Dihen arsyet qe ishin MADHORE ate kohe,por ama demtun shum ekipe rrethesh plus ene Tironen.Pse ta merr mendja ty Tirona e Vllaznia kan fitu shum pak kampjonate ate periudhe?Se kishte kush"ti merrte"ose kujt ti jepeshin...[/quote]

Po përsa i përket MEMËS ke ndonjë gjë për të shtuar?!!!Apo u binde? :?
E kuptoj që e ke të vështirë të ulësh hundën,pasi unë,në shkrimin tim të kam shkruajtur shumë gjëra(për mendimin tim,bindëse)por ti,i je përgjigjur vetëm një pjese të caktuar,ku me sa duket,shyqyr Zotit,gjete një argument për të debatuar ose e thënë më mirë,për të kundërshtuar.

Në qoftë se do të replikosh me mua,mos fol në tym,por kundërargumento me faktet që të kam parashtruar.Në asnjë nga shkrimet e mija nuk kam shkruajtur se Tirana nuk i ka fituar kampionatet me meritë.Unë fola qartë.Tifozat e SK Tiranës pretendojnë më kot që kanë qënë të persekutuar nga koha e Komunizmits,sepse vetë trofetë e fituar prej saj në atë kohë,flasin më shumë se ç'do fakt që mund të sjell unë.

Mbas viteve 90' Tirana ka pasur mbështetje(për arsyet që të parashtrova në shkrimin e mëparshëm)më shumë se skuadrat e tjera.Unë mendoj se ndihma ka ardhur në ndeshje kyçe,atëhere kur dukej qartë se nuk kishte mundësi t'a fitonte ndeshjen.

Skuadrat Shqiptare,për mendimin tim,kanë pasur dhe kanë gati të njëjtin nivel(me diferenca shumë të vogla).
Ç'farë dua të them?!..Dua të tregoj që,në qoftë se X persona do luftonin p.sh. që FK Lushnja të dilte kampion,do mjaftonte që arbitrat ta ndihmonin në dy tre ndeshje kyçe dhe gjithçka do ishte e mundur pastaj.

Respekte!
Para VLLAZNIA!

Fatjoni
Tifoz
Tifoz

Post by Fatjoni » Thu, 28 Dec 2006 , 15:33

forri wrote: Mbas viteve 90' Tirana ka pasur mbështetje(për arsyet që të parashtrova në shkrimin e mëparshëm)më shumë se skuadrat e tjera.Unë mendoj se ndihma ka ardhur në ndeshje kyçe,atëhere kur dukej qartë se nuk kishte mundësi t'a fitonte ndeshjen.
A mund te na japesh FAKTE rreth kesaj qe thua.Fakte REALE,masi nji diskutim nuk bohet ta lash ma le,por me nji BOSHT logjik.Jom ne pritje... :roll:

Admin
Webmaster
Webmaster
Skuadra: Vllaznia

Post by Admin » Fri, 29 Dec 2006 , 01:54

Pershendetje,

Fakte per favorizime, te qellimshe apo jo, ka pas bajagi.

Kampionati 1996-1997 , per mendimin tem nuk ishte dasht me u lujt hic ose ishte dasht qe titullin kampion ta merrte ai ekip i cili ndodhej ne vend te pare deri ne kohen e trazirave!!!
Pastaj edhe heqja e pikeve ne fund, me aq sa maj mend une nuk eshte bere ashtu sic duhej dhe me te drejte.
Vllaznit Ultras

Image

Fatjoni
Tifoz
Tifoz

Post by Fatjoni » Fri, 29 Dec 2006 , 03:42

Admin wrote: Kampionati 1996-1997 , per mendimin tem nuk ishte dasht me u lujt hic ose ishte dasht qe titullin kampion ta merrte ai ekip i cili ndodhej ne vend te pare deri ne kohen e trazirave!!!
Pastaj edhe heqja e pikeve ne fund, me aq sa maj mend une nuk eshte bere ashtu sic duhej dhe me te drejte.
Pershendetje Jetmir
Shpresoj ti kesh kaluar sa me mir festat :D

Kampjonati ne fjale(1996-97)esht lujt me 3 faza.Megjithse ne koh trazirash ky kampjonat esht lujt i gjithi ne rregull.Vlora perfundoi ne vend te 1 me 37 pik mas mbarimit te 2 fazave te para,ndersa Tirona ishte e dyta me 34 pik.Ne fazen finale Vlora nuk e mbajti dot ritmin e Tirones(barazoi brenda me Peqinin dhe Vllaznine,ndersa Tirona fitoi me shum neshje)Gjithsesi ene Tirona gaboi masi u rraf mren nga Vllaznia dhe ne javen e funit luanin Vlora me Tironen ne Vlore,ku vlonjatet dilshin kampjon ene me barazim se ishin 2 pik para.Ne minuten e 58 Tirona kaloi ne avantazh dhe mas 2 minutash lojtaret vlonjat lan fushen me pretendimet e tyne kshuqe neshja iu dha me te drejt Tirones 2-0 ene Vlora u penalizu me 4 pik per gjestin.Ngjarje te tilla ne kampjonatin tone,qoft ateher qoft sot e ksaj dite ka pas ene ka sa te duash.Tirona me ket fitore mori kreun me 1 pik para Vlores qe me piket e hequra u bone 5.Kshu e mori Tirona kampjonatin.Nuk shof asnji favorizim ktu.
Por le ta zeme se Tirona qenka favorizu ket kampjonat ene se meriton,cfar duhet te themi per 7 titujt e tjer qe ka fitu mas viteve 90?

Pershendetje e gjith te mirat-Fatjoni

forri
Kuqeblu Perjet
Kuqeblu Perjet

Post by forri » Fri, 29 Dec 2006 , 09:14

Fatjoni wrote: A mund te na japesh FAKTE rreth kesaj qe thua.Fakte REALE,masi nji diskutim nuk bohet ta lash ma le,por me nji BOSHT logjik.Jom ne pritje... :roll:
Fatjon!
Pa u shprehur ti më parë për Sul MEMËN,nuk kam për të të dhënë asnjë fakt(më duket se ta ka zënë rrota bishtin :lol: :lol: :lol: )
Para VLLAZNIA!

Admin
Webmaster
Webmaster
Skuadra: Vllaznia

Post by Admin » Fri, 29 Dec 2006 , 15:25

Pershendetje Fatjon,

Faleminderit per urimet, shpresoj qe edhe ti t'ia kesh kalu sa me mire.

Une nuk po them qe Tirana i ka fitu te gjithe kampionatet me perkrahje.
Une jam i ndergjshem qe Tirana ka nje ekip te mire dhe ka nje organizim klubi te mire.

Ne kampionati 96/97, me aq sa kujtoj une, faza e trete eshte luajtur vetem me skuadrat qe kane qene ne vendet e para, dhe ndeshjet jane luajtur ne Tirane dhe Durres, keshtu qe nuk mund te quhej kampionat KOMBETAR!!!
Pretendimet e Vlonjateve, prap me aq sa kujtoj, nuk kane qene edhe shume te pabaze, po kshu si Vlora edhe Partizani u penalizua!!!
Ne keto rrethana normale qe Tirana e morri titullin kampion.
Ky eshte rasti me flagrant, ku FSHF ka perkrah Tiranen.
Favorizime te tjera ka pas, te cilat mund te kene ndiku apo edhe jo ne fitimin e titullit kampion
Besoj se Tirana nuk ka nevoje per te tilla favorizime pasi ka nje ekip mjaft te mire, dhe duhet qe ju vete, tifozat e Tiranes, te protestoni dhe te kerkoni qe ndeshjet te drejtohen ashtu sic duhet ne menyre qe te mos luhet me emrin e ekipit tuaj te Zemres!!!

Te uroj gjithe te mirat.
Vllaznit Ultras

Image

Fatjoni
Tifoz
Tifoz

Post by Fatjoni » Fri, 29 Dec 2006 , 17:38

Pershendetje Jetmir

Per kampjonatin qe po diskutojm,un fola se ne pergjithsi esht lujt normalisht duke iu referu rrethanave te athershme,megjithse nuk e mohoj qe mund te kete pas crregullsira qe vinin si pasoj e trazirave.Psh edhe kupa u luajt me eliminime me 1 takim ne Tirone apo Durres per te maru pun :D
Por ti ne mesazhin tend thua qe:"ky eshte rasti me flagrant qe FSHF ka perkrahur Tiranen" dhe me ket nuk jam dakord.
Jo me kot kemi ven nji banner ku kerkojm 3 kampjonatet e Luftes 1939-1942 pasi NA I KAN MOHUAR si juve ashtu dhe Tirones.Nuk besoj te ket penalizim me flagrant se ky!!! :(
Gjithashtu po te jap dhe 2 fakte te tjera:kjo federate qe na dashka kaq shume pse i dha titullin Dinamos ne 1967 kur se meritonte?Kur Tirona qe kryesonte 4 jav para mbarimit u penalizu me 4 neshje te humbura ne tavolin 0-3 qe Dinamo te merrte titullin?Apo se mban mend para disa vjetesh rastin kur Vllaznia ja la neshjen e funit Dinamos ne Loro Borici,kur deri ne min 92 ishte 0-0 ene Tirona e merrte titullin por doli nji gol fantazem i Klodjan Asllanit ene te gjith thane se Vllaznia u shit?Keshtu Dinamo fitoi titullin para 5 sezonesh.KETO mendoj un se jane penalizime ne dem te Tirones pikerisht nga kjo feredate qe ti mendon se na mbron e na perkrah.Nese ka nji ekip qe e ka perkrah me shum Federata ky esht DINAMO,se ka marr tituj te pameritume ene nuk ka dal nga kategoria kur ka qene per ibret ene duhej te kishte dal(te pakten partizoni doli 1 her ne k2)
Nga ona tjeter ti e pohon vete qe Tirona esht ekip i fuqishem ene ska nevoj per favore :)
Gjith te mirat-Fatjoni

Locked