Nejse ma naqe se per qef jam tu i vu se s'ja tham hiç ktyne punve

Spanje -Itali 1-1
Irlande-Kroaci 0-1
France-Angli 2-2
Ukraine -Suedi 1-1
Ultras , ti e ke vu gjermanine 2-0 dhe ka dal 1 me 0 per gjermanet dhe ke marr 1 pikeultraskuqeblu1 wrote:Me logjik edhe 2-0 i takon me 1 gol diferenc, bile kam gjet edhe qe ska gol Portugalia
Nejse ma naqe se per qef jam tu i vu se s'ja tham hiç ktyne punveduhet me ken Valja me Shaben ktu me i tha njata dollar HAHAHHAA
![]()
![]()
Faleminderit per kuptiminshv13 wrote:fpjalmi wrote:Ke te drejte Shv 13 , man me fal edhe ti se na ka ik truni sotshv13 wrote:Pjalm mani ka 3 pike se ka marre 2 te ndeshja e hollandes e 1 te ajo e gjermanve![]()
s'ke faj....te falet
Ultras 2-0 dmth se ka 2 gola diference, kurse ndeshja ka dal faktikisht me 1 gol diference (1-0).ultraskuqeblu1 wrote:Me logjik edhe 2-0 i takon me 1 gol diferenc, bile kam gjet edhe qe ska gol Portugalia
Nejse ma naqe se per qef jam tu i vu se s'ja tham hiç ktyne punveduhet me ken Valja me Shaben ktu me i tha njata dollar HAHAHHAA
![]()
![]()
Spanje -Itali 1-1
Irlande-Kroaci 0-1
France-Angli 2-2
Ukraine -Suedi 1-1
ultraskuqeblu1 wrote:HAHAHAHAHAA i pari mo heeeeeejjjjjjj...Ishalla s'ka ba naj gabim pjalmi tu mbledh pikt
![]()
tash m'shifni targen![]()
Nqs dan kush mi ja nis parashikimet e sakta t'kalojn 100 euro n'llogari, parashikimet jane 100% te sakta sponsorizohen nga vet NANA e trukimeve, KUJTO Shaba![]()
haaahaaaAdmin wrote:Kto jane parashikimet e mija per ndeshjet e neserme:
France-Angli 2-1
Ukraine -Suedi 1-0
Pjalmi sa lek fitohen![]()
se po mushena me shalla me duket
Atehere kush po e fitoka skedinen po i bleka me shumice qe i takon ma lire dhe po e kompletoka tan foruminAdmin wrote:6 euro asht kostoja e prodhimit pjalmi
Ja ja ultras, mund ti vesh kur te dush deri ne 1 minut para se me fillu ndeshjaultraskuqeblu1 wrote:Phaaa ça na la kja ukrahina pa i marr 2-3 pik![]()
Pjalm a ka prob. me i vu neser? Apo duhet 1 dit perpara?
Mrb-ja mduket po mban premtimet elektorale