Kush eshte Lulzim Hushi ?? Mesoni me shume ...
-
- ANTI TIRANSI
-
- Antar
-
- ANTI TIRANSI
-
- Antar
-
- Tifoz nderi
-
- ANTI TIRANSI
-
- Webmaster
- Skuadra: Vllaznia
vllaznia1919 wrote:18vjeq.Hahahahahahahahaha.Tallem.Me duket se nuk shum i ri,duhet te jete rrotull 30-ve me sa di un.
Ja nji info e shkurter :
Lulzim Hushi eshte kosovar me nenshtetsi Shqiptare .Ka lindur me 6 korrik 1974.
Ka luajtur me Besen e Kavajes 1 sezon , masandej ka lujt me Tiranen 2 sezone .
Tani luan per Delemont (Zvicerr) kategorija e 2-te ku ky eshte sezoni i 7-te .
Kete sezon eshte paraqitur shume dobet pasi nuk luajtur asnje ndeshje si titullar . Roli itij eshte mbrojtes .
Me Delemont ka bere 4 gola ne 184 ndeshje me Delemont .
P.S. Do ju kisha lutur qe nqs doni te flitni rreth lojatreve jashte shtetit ta vazhdoni ate tek tema perkatese tek Legjonaret .
Faleminderit Stafi
-
- Antar
Lulzim Hushi rrjedh nga ekipet zinxhire te Beses dhe ka luajtur 6 sezone per Besen duke futur ketu vitin 1992 ku Besa del ne finale te kupes kundra Elbasanit.
Lulzim Hushi ne finalen e Kupes se vitit 1992 , i pari nga e majta ulur

Per Sk.Tiranen ka luajtur 5 sezone ku me vone trasnferohet me Delemontin
Eshte 30 vjec dhe eshte aktivizuar disa here me Kombtaren midis viteve 1997-2002
Ai filloi te vishte fanellen e Beses qe nga viti 1988 kur luante me te rinjte.
Une e njoh personalisht lojtarin ne fjale dhe nuk ka fare lidhje familjare me Kosoven.
Cilido burim qe e cileson Hushin kosovar eshte teresisht i misinformuar.
Lulzim Hushi ne finalen e Kupes se vitit 1992 , i pari nga e majta ulur

Per Sk.Tiranen ka luajtur 5 sezone ku me vone trasnferohet me Delemontin
Eshte 30 vjec dhe eshte aktivizuar disa here me Kombtaren midis viteve 1997-2002
Lulzim Hushi eshte 100% kavajasLulzim Hushi eshte kosovar me nenshtetsi Shqiptare
Ai filloi te vishte fanellen e Beses qe nga viti 1988 kur luante me te rinjte.
Une e njoh personalisht lojtarin ne fjale dhe nuk ka fare lidhje familjare me Kosoven.
Cilido burim qe e cileson Hushin kosovar eshte teresisht i misinformuar.
-
- Tifoz nderi
-
- Antar
kristian wrote:pershendetje . Njeni thot asht kosovar tjetri kavajas, ke me besu ktu![]()
![]()
![]()

Na fal qe e prishem pak temen kushtuar Vllaznise dhe mund ta transferoni kete pjese te temes ne nje teme tjeter me mire por dua te jap nje tjeter shpjegim.
U cudita ne fakt kur lexova qe Lulzim Hushi eshte kosovar pasi sic e thashe , e njoh personalisht dhe nuk eshte aspak e vertete.
Lulzim Hushi ka lidhje familjare me ish-lojtarin e shquar te Beses dhe te Dinamos se viteve 50' Naim Hushin , pra vjen nga nje familje me tradite futbolli.
I bera nje kerkim sa per te pare kush faqe mund ta kete thene kete dhe me del Gazeta Panorama
Tani , shkrimi te ai artikull ose ka qene gabim drejtshkrimor ose thjeshte gazetari ja ka futur kot pasi nuk ka sesi te shpjegohet ndryshe.
Lul Hushi u aktivizua me ekipin e paraterinjve ne 88' kur ne ishim akoma ne Komunizem

-
- Tifoz nderi
-
- Antar
S'ka problem Kristian
Artikulli i gazetes Sporti Shqiptar ne pragndeshjen me Zvicrren ne eliminatoret e Europianit te 2004
-----------------------------------------------------------
Më kot është munduar shtypi sportiv shqiptar (zyrtarët e Federatës janë orvatur ta dekonspirojnë italianin) që të godasë në shenjë për listën e të thirrurve nga Dosena për dy ndeshjet ndërkombëtare të tetorit. Siç u vu re dje, trajneri kuqezi ka ndryshuar shumë gjëra në momentin e fundit. Si për të mbyllur çdo "gojë të ligë" të ndokujt në sallë për emrat e futbollistëve që do të publikonte, Dosena ka parashtruar paraprakisht: "Të gjithë futbollistët janë thirrur me pëlqimin tim. Edhe ata që mungojnë janë pjesë e zgjidhjeve të mia taktike". Pas kësaj, italiani ka zbuluar një e nga një 21 emrat e futbollistëve që ka thirrur. Disi të befasuar, gazetarët nuk kanë ngurruar të pyesin dhe të mësojnë diçka më shumë për mungesat e Bledar Kolës apo Ervin Skelës. Nga ana tjetër, italiani nuk ka pasur ndër mend të justifikohet për zgjedhjet e bëra, duke perifrazuar për të disatën herë: "Këto janë zgjidhje taktike të miat. Kam thirrur ata lojtarë që mund të më shërbejnë në këto dy takime."
Mes emrave të futbollistëve që janë në planet e italianit për ndeshjet me Zvicrën dhe Rusinë, surprizë ka qenë Lulezim Hushi, kavajasi që luan në Zvicër me Delemontin e ligës së parë të këtij shteti. Të pritshme kanë qenë emrat e Albert Duros dhe Florian Myrtajt, të mësuar më parë edhe nga shtypi sportiv.
Artikulli i gazetes Sporti Shqiptar ne pragndeshjen me Zvicrren ne eliminatoret e Europianit te 2004
-----------------------------------------------------------
Më kot është munduar shtypi sportiv shqiptar (zyrtarët e Federatës janë orvatur ta dekonspirojnë italianin) që të godasë në shenjë për listën e të thirrurve nga Dosena për dy ndeshjet ndërkombëtare të tetorit. Siç u vu re dje, trajneri kuqezi ka ndryshuar shumë gjëra në momentin e fundit. Si për të mbyllur çdo "gojë të ligë" të ndokujt në sallë për emrat e futbollistëve që do të publikonte, Dosena ka parashtruar paraprakisht: "Të gjithë futbollistët janë thirrur me pëlqimin tim. Edhe ata që mungojnë janë pjesë e zgjidhjeve të mia taktike". Pas kësaj, italiani ka zbuluar një e nga një 21 emrat e futbollistëve që ka thirrur. Disi të befasuar, gazetarët nuk kanë ngurruar të pyesin dhe të mësojnë diçka më shumë për mungesat e Bledar Kolës apo Ervin Skelës. Nga ana tjetër, italiani nuk ka pasur ndër mend të justifikohet për zgjedhjet e bëra, duke perifrazuar për të disatën herë: "Këto janë zgjidhje taktike të miat. Kam thirrur ata lojtarë që mund të më shërbejnë në këto dy takime."
Mes emrave të futbollistëve që janë në planet e italianit për ndeshjet me Zvicrën dhe Rusinë, surprizë ka qenë Lulezim Hushi, kavajasi që luan në Zvicër me Delemontin e ligës së parë të këtij shteti. Të pritshme kanë qenë emrat e Albert Duros dhe Florian Myrtajt, të mësuar më parë edhe nga shtypi sportiv.
-
- Webmaster
Peshendetje Ks-Besa !!
Me fal per ate informacion te gabuar por sic e ke pare edhe ti vete , ato info i morra nga faqe te ndryshme ne internet
dhe me vjen keq por kto info te gabuara qe siç e ke shlruajtur edhe ti eshte mnje gabim i gazetes .
Te falenderoj per informacionet .
Gjithashtu i uroj suksese Beses qe te jete ne vendin ku i takon , ne Superlige.
Faleminderit e suksese gjithmone .
Me fal per ate informacion te gabuar por sic e ke pare edhe ti vete , ato info i morra nga faqe te ndryshme ne internet

Te falenderoj per informacionet .
Gjithashtu i uroj suksese Beses qe te jete ne vendin ku i takon , ne Superlige.
Faleminderit e suksese gjithmone .
-
- ANTI TIRANSI
-
- Webmaster
-
- Tifoz nderi
-
- Antar
-
- ANTI TIRANSI