facebook-jo centralit
-
- Moderator
facebook-jo centralit
sic e dine edhe shume prej jush thuhet se asht nenshkru marreveshja famekeqe per ndertimin e centralit berthamor afer shkodres.Kjo i ven kapakun shkodres tone te dashtun e rrethinave...Nji metalurgjik ka pase ne elbasan e ndihen hala pasojat,jo ma central berthamor aq ma teper qe kerkush s ka me garantu siguri nqs ndertohet.
Nuk e di sa ka me pase vlere po ne facebook ekziston grupi anti-central.Ju lutem te bashkohet kush asht i rregjistrum!!
FLM!!
Nuk e di sa ka me pase vlere po ne facebook ekziston grupi anti-central.Ju lutem te bashkohet kush asht i rregjistrum!!
FLM!!
kuq e blu asht flamuri,
qe valvitet ne shkallet prej guri,
tane tjereve diftonja,
si tradhtojme kurre na kta bojna...
tane tjereve diftonja,
-
- ANTI TIRANSI
Re: facebook-jo centralit
E kam lexu edhe un edhe jam pjestar i atij grupit te facebookut.Ma nis me mesazh privat emrin naqe e te shifna ne fb!

Jena shkodran edhe e kena per nder,
kush na ka inat qeni i pshurrt n'der!
Perscitus Elatus Prodigium!!!!

kush na ka inat qeni i pshurrt n'der!
Perscitus Elatus Prodigium!!!!

-
- ANTI TIRANSI
- Skuadra: Vllaznia
Na veni linkun ktu ma ose ma ban 1 thirrje mas pritoshvllaznia1919 wrote:E kam lexu edhe un edhe jam pjestar i atij grupit te facebookut.Ma nis me mesazh privat emrin naqe e te shifna ne fb!![]()
![]()
![]()

-
- Moderator
mire qi ra fjala te facebook-u, se kam dasht me iu pyt me kohe
Sa per at centralin berthamor, di me thane se nqs asht serioze kjo pune, duhet organizim shume i mire deri ne protesta masive e cdo gja tjeter qi asht e nevojshme, se ky projekt asht baraz me VRASJE e SHkodres

Sa per at centralin berthamor, di me thane se nqs asht serioze kjo pune, duhet organizim shume i mire deri ne protesta masive e cdo gja tjeter qi asht e nevojshme, se ky projekt asht baraz me VRASJE e SHkodres
-
- Tifoz nderi
ky projekt asht taman vrases per shkodren si thote man in red blu por mu sma han mendja se kan pare me e ba...
FORZA VLLAZNIA
-
- Moderator
per pare s ka me kene problem,ta financojne shtetet tjera ti vec gjeji vend.Pengesat jane tjera kund:
1-protestat e shkodranve ne rradhe te pare
2-serbet e malazezet se pranojne se e kane shume afer
3- siguria dihet samund te garantohet,s jena tezote me rujte depo armesh e jo ma central berthamor
4- BE se lejon gjalle,jashte BE nuk mund te ndertohet e n kyt moment qe pretendojme me hi s na levertis me iu ra ndesh
plus 100000 arsy tjera,zor se bahet po na ti dalim punes para et i thona jo qysh n themel ksaj poshtersiet!!
qe edhe linkun
http://www.facebook.com/group.php?gid=9 ... 816&ref=mf
ps: vllaznia1919 me gjithe qejf po jam i regjistrum me nick kot dhe futem rralle
1-protestat e shkodranve ne rradhe te pare
2-serbet e malazezet se pranojne se e kane shume afer
3- siguria dihet samund te garantohet,s jena tezote me rujte depo armesh e jo ma central berthamor
4- BE se lejon gjalle,jashte BE nuk mund te ndertohet e n kyt moment qe pretendojme me hi s na levertis me iu ra ndesh
plus 100000 arsy tjera,zor se bahet po na ti dalim punes para et i thona jo qysh n themel ksaj poshtersiet!!
qe edhe linkun
http://www.facebook.com/group.php?gid=9 ... 816&ref=mf
ps: vllaznia1919 me gjithe qejf po jam i regjistrum me nick kot dhe futem rralle

kuq e blu asht flamuri,
tane tjereve diftonja,
tane tjereve diftonja,
-
- Tifoz nderi
- Skuadra: Ajax Vllaznia
sipas thenieve ky central berthamore do ti shkaktoje shkodres shum gjana te keqija ku e para asht hapja e kancerit .
ket gja po e ban sala per me fut lekt ne gjep se per njerez qe vdesin prej saj nuk mendon fort.
turp kryeministrise qe po e tregojn vedin se ja degjenarata e shqipnise
ket gja po e ban sala per me fut lekt ne gjep se per njerez qe vdesin prej saj nuk mendon fort.
turp kryeministrise qe po e tregojn vedin se ja degjenarata e shqipnise
-
- Kuqeblu Perjete
- Skuadra: vllaznia
-
- Tifoz
edhe une jam e rregjistrume.....shv13 wrote:sic e dine edhe shume prej jush thuhet se asht nenshkru marreveshja famekeqe per ndertimin e centralit berthamor afer shkodres.Kjo i ven kapakun shkodres tone te dashtun e rrethinave...Nji metalurgjik ka pase ne elbasan e ndihen hala pasojat,jo ma central berthamor aq ma teper qe kerkush s ka me garantu siguri nqs ndertohet.
FLM!!
-
- Tifoz nderi
a dihet gja sa firma jan mbledh
-
- Kryetifoze
Meqe ra fjala edhe un jam ne ate grup ne facebook. Kush nga ju do te jete ne shoqerine time mund te shtoj si shoqe ne facebook. Me kerkoni me emrin denisa ndoka dhe do jem mese e kenaqur tju pranoj hahahahahah. V 1919 me prano ti se ty ta gjeta surratin atje se je i vetmi qe ta di emrin e vertete

I Love To Live And I Live To Love!
E shkruajta fjalen "TE DUA" ne rere,
e fshine dallget, e shkruajta ne qiell,
e fshine rete, e shkruajta ne zemer,
do mbetet perjete.
E shkruajta fjalen "TE DUA" ne rere,
e fshine dallget, e shkruajta ne qiell,
e fshine rete, e shkruajta ne zemer,
do mbetet perjete.
-
- Moderator
Ou Kush na ka ardh .....

-
- Tifoz
gjithashtu edhe une jam ba pjestare e ketij grupi;-)))shv13 wrote:sic e dine edhe shume prej jush thuhet se asht nenshkru marreveshja famekeqe per ndertimin e centralit berthamor afer shkodres.Kjo i ven kapakun shkodres tone te dashtun e rrethinave...Nji metalurgjik ka pase ne elbasan e ndihen hala pasojat,jo ma central berthamor aq ma teper qe kerkush s ka me garantu siguri nqs ndertohet.
FLM!!
une habiten si ka mundesi me i kalu neper mend me ba nje gja te tille....
-
- I lindur KuqeBlu
si je maj shajtan na ke hup krejt. sa bash kerkesen per shoqni ne facebook pu ishe e bukur maj dreqGoce_Sportiste wrote:Meqe ra fjala edhe un jam ne ate grup ne facebook. Kush nga ju do te jete ne shoqerine time mund te shtoj si shoqe ne facebook. Me kerkoni me emrin denisa ndoka dhe do jem mese e kenaqur tju pranoj hahahahahah. V 1919 me prano ti se ty ta gjeta surratin atje se je i vetmi qe ta di emrin e vertete![]()
Pa Buk e Uje Rri, Por Pa Vllaznian Nuk Mund Te Rri.

[/color]

[/color]
-
- Moderator
ku me te gjet ty mes 5000 antarsh se ???Zmijani wrote:gjithashtu edhe une jam ba pjestare e ketij grupi;-)))shv13 wrote:sic e dine edhe shume prej jush thuhet se asht nenshkru marreveshja famekeqe per ndertimin e centralit berthamor afer shkodres.Kjo i ven kapakun shkodres tone te dashtun e rrethinave...Nji metalurgjik ka pase ne elbasan e ndihen hala pasojat,jo ma central berthamor aq ma teper qe kerkush s ka me garantu siguri nqs ndertohet.
FLM!!
-
- Moderator
Edmond-Cela wrote:si je maj shajtan na ke hup krejt. sa bash kerkesen per shoqni ne facebook pu ishe e bukur maj dreqGoce_Sportiste wrote:Meqe ra fjala edhe un jam ne ate grup ne facebook. Kush nga ju do te jete ne shoqerine time mund te shtoj si shoqe ne facebook. Me kerkoni me emrin denisa ndoka dhe do jem mese e kenaqur tju pranoj hahahahahah. V 1919 me prano ti se ty ta gjeta surratin atje se je i vetmi qe ta di emrin e vertete![]()
E bukur,po, qa ke kujtu ti mor Mond?

Bionde, mos e ke gja te aferm, Nard Ndoken ?
-
- I lindur KuqeBlu
ai asht lezhjan me sa di uneMan in Redblue wrote:Edmond-Cela wrote:si je maj shajtan na ke hup krejt. sa bash kerkesen per shoqni ne facebook pu ishe e bukur maj dreqGoce_Sportiste wrote:Meqe ra fjala edhe un jam ne ate grup ne facebook. Kush nga ju do te jete ne shoqerine time mund te shtoj si shoqe ne facebook. Me kerkoni me emrin denisa ndoka dhe do jem mese e kenaqur tju pranoj hahahahahah. V 1919 me prano ti se ty ta gjeta surratin atje se je i vetmi qe ta di emrin e vertete![]()
E bukur,po, qa ke kujtu ti mor Mond?![]()
Pa Buk e Uje Rri, Por Pa Vllaznian Nuk Mund Te Rri.

[/color]

[/color]
-
- Tifoz
po pse maj naqe kjo teme eshte hape me zbulu emrat e vertet te njerzve???Man in Redblue wrote:ku me te gjet ty mes 5000 antarsh se ???Zmijani wrote:gjithashtu edhe une jam ba pjestare e ketij grupi;-)))shv13 wrote:sic e dine edhe shume prej jush thuhet se asht nenshkru marreveshja famekeqe per ndertimin e centralit berthamor afer shkodres.Kjo i ven kapakun shkodres tone te dashtun e rrethinave...Nji metalurgjik ka pase ne elbasan e ndihen hala pasojat,jo ma central berthamor aq ma teper qe kerkush s ka me garantu siguri nqs ndertohet.
FLM!!
..... po megjithate une te vertet e kam emrin ktu;-)))
-
- Tifoz nderi
a dihet gja qa po bahet me centralin
-
- Tifoz nderi
- Skuadra: Vllaznia
Bionde bionde e ke rradhen neser...Man in Redblue
E bukur,po, qa ke kujtu ti mor Mond?![]()

Forca Vllaznia...