Java e 8-t: Teuta - VLLAZNIA

Ketu ndodhet te gjithe ato tema, te cilat jane te vjetra apo ne te cilat nuk diskutohet.
sportist_shkodran
Tifoz nderi
Tifoz nderi

Post by sportist_shkodran » Wed, 31 Oct 2007 , 21:07

Vallahi u knaqa kur pash at rrezultat,t'mushet goja mar pasha zoten.Ishtu i ka shpartallu vllaznija dikur ekipet e rretheve.
Moj Vllazni,Vllaznia jone
ti gjithmone do jesh kampjon
vec per hire te spektatorit
Shkodra jone djepi futbollit OLEEEEE

Edmond-Cela
I lindur KuqeBlu
I lindur KuqeBlu

Post by Edmond-Cela » Wed, 31 Oct 2007 , 21:46

Sinani show në Durrës: triplete per Vllaznine

“Këpuca e artë” e sezonit të shkuar, shkodrani Vioresin Sinani dhuroi spektakël në Durrës duke shënuar 3 golat e fitores së tretë të Vllaznisë në tetë javë dhe duke zhytur në një krizë edhe me të thellë nënkampionen e Shqipërisë, Teutën e vendit të parafundit me vetëm pesë pikë, por dhe me pesë humbje.

Presidenti i “Djemve të detit”, Hasanbelliu duhet të marrë masa urgjente gjatë merkatos së muajit janar nëse nuk dëshiron të përsërisë sezonin 2005-2006 kur mbijetesën e siguroi vetëm në ndeshjen direkt me play-of, kundër Skënderbeut, më të cilin ndan aktualisht edhe dy vendet e fundit. Një takim që ka pasur shumë pak histori futbolli, përveç faktit të tripletës së Sinanit: dy gola në pjesën e parë (22’ dhe 35’) dhe një në pjesën e dytë (71’).

Sinani, golashënuesi më i mirë edhe i sezonit 2003-2004 (me 36 gola), tashmë është në kuotën e pesë golave, dhe së bashku me korçarin Ngjela, janë dhe dy shënuesit më të mirë të Superligës për momentin.

Vllaznia u barazua me Flamurtarin e Elbasanin me nga 12 pikë, pesë më pak se Dinamo që mban vendin e tretë. Kjo ishte dhe humbja e tretë e Teutës në shtëpi, teksa duket shumë e largët ajo fitore befasuese në Korçë me Skëndërbeun (1-3) në javën e parë. Durrsakët do të përballen me Kastriotin në transfertë, ndërsa shkodranët do të presin të shtunën në “Loro Boriçi” Flamurtarin.

Teuta-Vllaznia 0-3

Shënues: /Vioresin Sinani 22’ 35’ 71’

Gjyqtarë: B.Pashaj, A.Lamce-P.Goxhaj
Pa Buk e Uje Rri, Por Pa Vllaznian Nuk Mund Te Rri.

Image

[/color]

tironsi_tr
Mysafir i Rrespektum
Mysafir i Rrespektum

Post by tironsi_tr » Wed, 31 Oct 2007 , 22:34

I lumte Sinanit! Ishalla osht kthy ne origjine tamom! Urime dhe per fitoren e 3pikshin. Gjith t'mirat!
Se Tirones Deri Me Sot Vec Tironsi 24Karat i Ka Dal Zot!!!!

rai
I Perjetshem
I Perjetshem

Post by rai » Wed, 31 Oct 2007 , 23:01

tironsi_tr wrote:I lumte Sinanit! Ishalla osht kthy ne origjine tamom! Urime dhe per fitoren e 3pikshin. Gjith t'mirat!
Faleminderit shume....dhe ishalla po zgjidhet shpejt dhe problemi juaj se une nuk di si me e shpegu....
VLLAZNIA - mei unus, verus, precipuus ferveo

Image

Admin
Webmaster
Webmaster
Skuadra: Vllaznia

Post by Admin » Wed, 31 Oct 2007 , 23:23

Ooooooooooolleeeeeeeeeeeee OOooooooooooooooo Para Vllaznia, para Sinani

Hallall, u dote kja fitore e paster :) Ishalla vazhdojme kshu.
Mire qe paska fitu edhe Besa, sepse nuk kam me e pas te gjat ja :D :wink:
Vllaznit Ultras

Image

Shkodrani81
Tifoz nderi
Tifoz nderi

Post by Shkodrani81 » Thu, 01 Nov 2007 , 04:05

The notorious red & b wrote:
Faleminderit shume....dhe ishalla po zgjidhet shpejt dhe problemi juaj se une nuk di si me e shpegu....
Per mendimin tem shpjegimi asht se i duhet Tiranes nje finalizues tipik sic kane pase Salihin dhe Sinanin (shkodranet :wink: ), sepse Tirana ka lojtaret nder me cilesoret ne Shqiperi dhe mos me harru se kane edhe lojtare kombetareje, pra kane ekip me taman te kopmletum pervec nje finalizuesi qe din me ta shperblu pasimin e bukur qe i bajne mesfushoret. Ky tham asht i vetmi problem tek Tirana. Ata kane sulmues te mire, por jo si Salihi e Sinani qe rradhe ta falin po i doli rasti.

Shkodrani81
Tifoz nderi
Tifoz nderi

Post by Shkodrani81 » Thu, 01 Nov 2007 , 04:16

Kaci ka lujt shume mire ne kyt neshje, me ka pelqy shume.

Grima na i bani dy gafa si i ka zakon kajher, por edhe ka prit mire da gjujtje te rrezikshme. Po ne pergjithsi ekipi jone ka ken shume ma i qete ne fushe dhe dinte me i shfrytzu aksionet e bukura. Pa harru Ujkun qe s'ta fal fort kur i vjen rasti.
Ksaj rradhe Vllaznia ka ba taman gola te bukur, jo si me Shkumbinin e Beselidhjen, me penalti e autogola.

Golin e pare nuk e kam pa por me tha baba se ka ken fantastik, ngaqe Sinani e kishte blloku bukur topin me gjoks dhe e kishte rras mren.

Goli i dyte ka ken aksion klas.

Edhe goli i trete prape bukur, sepse e gjujti mire ne kry , gja qe nuk i dha mundesi Nallbanit me e thith topin por vetem me e kthy prape ne loje dhe prape Ujku e futi kamen dhe e rrasi mren. O nuk i ke bese Ujkut ja, nuk ik pa hanger ushqimin e vet ai, dhe ushqimi i Ujkut te Vllaznise asht GOLI, sidomos kur i rraset tiranes, TAVE KRAPIT bahet. :lol: :lol: :lol:

vllaznia1919
ANTI TIRANSI
ANTI TIRANSI

Post by vllaznia1919 » Thu, 01 Nov 2007 , 12:21

Naqe te lumte per shpjegimin qe na dhe ne qe se kena pa neshjen.Por nji gabim te vogel e ke, :lol: :lol: :wink: portjeri i Teuts asht Kapplani ja Nallbani. :lol: :lol: :lol: :lol:
Jena shkodran edhe e kena per nder,
kush na ka inat qeni i pshurrt n'der!
Perscitus Elatus Prodigium!!!!

Image

Miri
ANTI TIRANSI
ANTI TIRANSI

Post by Miri » Thu, 01 Nov 2007 , 13:53

Admin wrote:Ooooooooooolleeeeeeeeeeeee OOooooooooooooooo Para Vllaznia, para Sinani

Hallall, u dote kja fitore e paster :) Ishalla vazhdojme kshu.
Mire qe paska fitu edhe Besa, sepse nuk kam me e pas te gjat ja :D :wink:
besa njashtu e filloj edhe vitin e kaluar 10 ndeshjet e para pastaj ja boni m...... :lol: :lol:

Man in Redblue
Moderator
Moderator

Post by Man in Redblue » Thu, 01 Nov 2007 , 17:18

vllaznia1919 wrote:Naqe te lumte per shpjegimin qe na dhe ne qe se kena pa neshjen.Por nji gabim te vogel e ke, :lol: :lol: :wink: portjeri i Teuts asht Kapplani ja Nallbani. :lol: :lol: :lol: :lol:
i gabim te vogel e ke ba edhe ti: kapllani shkruhet me dy L, dhe jo me dy P :wink: :D

Miri
ANTI TIRANSI
ANTI TIRANSI

Post by Miri » Thu, 01 Nov 2007 , 17:21

Man in Redblue wrote:
vllaznia1919 wrote:Naqe te lumte per shpjegimin qe na dhe ne qe se kena pa neshjen.Por nji gabim te vogel e ke, :lol: :lol: :wink: portjeri i Teuts asht Kapplani ja Nallbani. :lol: :lol: :lol: :lol:
i gabim te vogel e ke ba edhe ti: kapllani shkruhet me dy L, dhe jo me dy P :wink: :D
:lol: :lol: :lol:

forri
Kuqeblu Perjet
Kuqeblu Perjet
Skuadra: Ça pyetje?!!!!!

Post by forri » Thu, 01 Nov 2007 , 18:18

Hajde more Viore,hajde,sa t'ka lezet!! :D :lol:
Ishalla po të kopjon edhe Xhevoja dhe masanej s'ka skuadër që na del para.
Bah!!! ç'farë golash;Urime urime! :)
Para VLLAZNIA!

ShKoDrAnI
Antar
Antar

Post by ShKoDrAnI » Thu, 01 Nov 2007 , 19:40

urime fitoren i her 8)

Une isha ne Stadium dhe Fitorja ishte mase e meritume :wink: Vllaznia filloi gradualisht duke i rrit sulmet dhe per rrjedhoje fitorja :), Goli i pare ishte me i bukri per mu ku ne nje nalje ne gjoks jashte zones pa ra ne toke e xen habitshem Kapllanin dhe 1-0 :) Goli i dyte gabim i mrojtsit te Teutes dhe Sinani me koke con peshe tifozerine Shkodrane ne Stadium me tutin qe i bite boris tane kohen hehe.. Goli i 3 erdhi pas nje krose dhe mes 2 mrojtsave Sinani me koke grushton me veshtiresi Kapplani ku topin ne toke e gjun prape Sinani me force dhe 3-0 dhe kapitullim i tutes qe fillon nja 3-4 nderhyrje te rana .. 5 min para neshje karton te kuq nje lojtari me ngjyre te Teutes ..jangu me duket se e kishte hehe nejse ujku asht cliru zevendsohet me sukjan 5 min para perfunimit :)
per mu Sinani , Kaci Osja ishin ma tmiret ne fushe ..kurse Grima bani 2 gabime te pafalshme ku per pak shenun megjithse 5 min para se me maru :)
Hajde se fillon stuhia :)
Image

Man in Redblue
Moderator
Moderator

Post by Man in Redblue » Thu, 01 Nov 2007 , 20:01

forri wrote:Hajde more Viore,hajde,sa t'ka lezet!! :D :lol:
Ishalla po të kopjon edhe Xhevoja dhe masanej s'ka skuadër që na del para.
Bah!!! ç'farë golash;Urime urime! :)
ah xhevoja me dasht kishte me u ba superfutbollist, ka te dhana fizike e teknike shume te mira, gjynah qi asht aq egoist, don vec me i rrejt te tan, e nuk pason kurre.

Man in Redblue
Moderator
Moderator

Post by Man in Redblue » Thu, 01 Nov 2007 , 20:02

shkodrani avatar hata paske, po me pelqen shume ....

Miri
ANTI TIRANSI
ANTI TIRANSI

Post by Miri » Thu, 01 Nov 2007 , 20:07

Man in Redblue wrote:shkodrani avatar hata paske, po me pelqen shume ....
po mar por po e shkrun edhe ky kapllanin me 2 P :lol: :lol: :lol:

Man in Redblue
Moderator
Moderator

Post by Man in Redblue » Thu, 01 Nov 2007 , 23:22

akaliptos wrote:

eh i ka mete mendja mas P- dyrnjas :D :D

Shkodrani81
Tifoz nderi
Tifoz nderi

Post by Shkodrani81 » Fri, 02 Nov 2007 , 03:39

:lol: :lol:
Me fal se u ngaterrova. Por sic tha edhe Man in Redblu, asht me dy L'-ha e jo P-ha. :lol:

Shkodrani81
Tifoz nderi
Tifoz nderi

Post by Shkodrani81 » Fri, 02 Nov 2007 , 03:41

akaliptos wrote:

Akaliptos, a je prej Mesit a??? :lol: :lol: :lol:

Ah Mesi, kam ken vjet me u la atje , jam knaq, ja kena fut edhe krap n'zgare me shoke, edhe masi hashim u freskoshim ne lum. Ah maj Shkoder, sa e mire je.

Miri
ANTI TIRANSI
ANTI TIRANSI

Post by Miri » Fri, 02 Nov 2007 , 13:17

Shkodrani81 wrote:
akaliptos wrote:

Akaliptos, a je prej Mesit a??? :lol: :lol: :lol:

Ah Mesi, kam ken vjet me u la atje , jam knaq, ja kena fut edhe krap n'zgare me shoke, edhe masi hashim u freskoshim ne lum. Ah maj Shkoder, sa e mire je.
prej boksit afer mesit jam.ku keni hanger krap te Brahimi??se aty ha edhe une :wink:

Post Reply