Java e 8-t: Teuta - VLLAZNIA
-
- Tifoz nderi
-
- I lindur KuqeBlu
Sinani show në Durrës: triplete per Vllaznine
“Këpuca e artë” e sezonit të shkuar, shkodrani Vioresin Sinani dhuroi spektakël në Durrës duke shënuar 3 golat e fitores së tretë të Vllaznisë në tetë javë dhe duke zhytur në një krizë edhe me të thellë nënkampionen e Shqipërisë, Teutën e vendit të parafundit me vetëm pesë pikë, por dhe me pesë humbje.
Presidenti i “Djemve të detit”, Hasanbelliu duhet të marrë masa urgjente gjatë merkatos së muajit janar nëse nuk dëshiron të përsërisë sezonin 2005-2006 kur mbijetesën e siguroi vetëm në ndeshjen direkt me play-of, kundër Skënderbeut, më të cilin ndan aktualisht edhe dy vendet e fundit. Një takim që ka pasur shumë pak histori futbolli, përveç faktit të tripletës së Sinanit: dy gola në pjesën e parë (22’ dhe 35’) dhe një në pjesën e dytë (71’).
Sinani, golashënuesi më i mirë edhe i sezonit 2003-2004 (me 36 gola), tashmë është në kuotën e pesë golave, dhe së bashku me korçarin Ngjela, janë dhe dy shënuesit më të mirë të Superligës për momentin.
Vllaznia u barazua me Flamurtarin e Elbasanin me nga 12 pikë, pesë më pak se Dinamo që mban vendin e tretë. Kjo ishte dhe humbja e tretë e Teutës në shtëpi, teksa duket shumë e largët ajo fitore befasuese në Korçë me Skëndërbeun (1-3) në javën e parë. Durrsakët do të përballen me Kastriotin në transfertë, ndërsa shkodranët do të presin të shtunën në “Loro Boriçi” Flamurtarin.
Teuta-Vllaznia 0-3
Shënues: /Vioresin Sinani 22’ 35’ 71’
Gjyqtarë: B.Pashaj, A.Lamce-P.Goxhaj
“Këpuca e artë” e sezonit të shkuar, shkodrani Vioresin Sinani dhuroi spektakël në Durrës duke shënuar 3 golat e fitores së tretë të Vllaznisë në tetë javë dhe duke zhytur në një krizë edhe me të thellë nënkampionen e Shqipërisë, Teutën e vendit të parafundit me vetëm pesë pikë, por dhe me pesë humbje.
Presidenti i “Djemve të detit”, Hasanbelliu duhet të marrë masa urgjente gjatë merkatos së muajit janar nëse nuk dëshiron të përsërisë sezonin 2005-2006 kur mbijetesën e siguroi vetëm në ndeshjen direkt me play-of, kundër Skënderbeut, më të cilin ndan aktualisht edhe dy vendet e fundit. Një takim që ka pasur shumë pak histori futbolli, përveç faktit të tripletës së Sinanit: dy gola në pjesën e parë (22’ dhe 35’) dhe një në pjesën e dytë (71’).
Sinani, golashënuesi më i mirë edhe i sezonit 2003-2004 (me 36 gola), tashmë është në kuotën e pesë golave, dhe së bashku me korçarin Ngjela, janë dhe dy shënuesit më të mirë të Superligës për momentin.
Vllaznia u barazua me Flamurtarin e Elbasanin me nga 12 pikë, pesë më pak se Dinamo që mban vendin e tretë. Kjo ishte dhe humbja e tretë e Teutës në shtëpi, teksa duket shumë e largët ajo fitore befasuese në Korçë me Skëndërbeun (1-3) në javën e parë. Durrsakët do të përballen me Kastriotin në transfertë, ndërsa shkodranët do të presin të shtunën në “Loro Boriçi” Flamurtarin.
Teuta-Vllaznia 0-3
Shënues: /Vioresin Sinani 22’ 35’ 71’
Gjyqtarë: B.Pashaj, A.Lamce-P.Goxhaj
Pa Buk e Uje Rri, Por Pa Vllaznian Nuk Mund Te Rri.

[/color]

[/color]
-
- Mysafir i Rrespektum
- rai
- I Perjetshem
-
- Webmaster
- Skuadra: Vllaznia
-
- Tifoz nderi
Per mendimin tem shpjegimi asht se i duhet Tiranes nje finalizues tipik sic kane pase Salihin dhe Sinanin (shkodranetThe notorious red & b wrote:
Faleminderit shume....dhe ishalla po zgjidhet shpejt dhe problemi juaj se une nuk di si me e shpegu....

-
- Tifoz nderi
Kaci ka lujt shume mire ne kyt neshje, me ka pelqy shume.
Grima na i bani dy gafa si i ka zakon kajher, por edhe ka prit mire da gjujtje te rrezikshme. Po ne pergjithsi ekipi jone ka ken shume ma i qete ne fushe dhe dinte me i shfrytzu aksionet e bukura. Pa harru Ujkun qe s'ta fal fort kur i vjen rasti.
Ksaj rradhe Vllaznia ka ba taman gola te bukur, jo si me Shkumbinin e Beselidhjen, me penalti e autogola.
Golin e pare nuk e kam pa por me tha baba se ka ken fantastik, ngaqe Sinani e kishte blloku bukur topin me gjoks dhe e kishte rras mren.
Goli i dyte ka ken aksion klas.
Edhe goli i trete prape bukur, sepse e gjujti mire ne kry , gja qe nuk i dha mundesi Nallbanit me e thith topin por vetem me e kthy prape ne loje dhe prape Ujku e futi kamen dhe e rrasi mren. O nuk i ke bese Ujkut ja, nuk ik pa hanger ushqimin e vet ai, dhe ushqimi i Ujkut te Vllaznise asht GOLI, sidomos kur i rraset tiranes, TAVE KRAPIT bahet.

Grima na i bani dy gafa si i ka zakon kajher, por edhe ka prit mire da gjujtje te rrezikshme. Po ne pergjithsi ekipi jone ka ken shume ma i qete ne fushe dhe dinte me i shfrytzu aksionet e bukura. Pa harru Ujkun qe s'ta fal fort kur i vjen rasti.
Ksaj rradhe Vllaznia ka ba taman gola te bukur, jo si me Shkumbinin e Beselidhjen, me penalti e autogola.
Golin e pare nuk e kam pa por me tha baba se ka ken fantastik, ngaqe Sinani e kishte blloku bukur topin me gjoks dhe e kishte rras mren.
Goli i dyte ka ken aksion klas.
Edhe goli i trete prape bukur, sepse e gjujti mire ne kry , gja qe nuk i dha mundesi Nallbanit me e thith topin por vetem me e kthy prape ne loje dhe prape Ujku e futi kamen dhe e rrasi mren. O nuk i ke bese Ujkut ja, nuk ik pa hanger ushqimin e vet ai, dhe ushqimi i Ujkut te Vllaznise asht GOLI, sidomos kur i rraset tiranes, TAVE KRAPIT bahet.

-
- ANTI TIRANSI
-
- ANTI TIRANSI
-
- Moderator
-
- ANTI TIRANSI
-
- Kuqeblu Perjet
- Skuadra: Ça pyetje?!!!!!
-
- Antar
urime fitoren i her
Une isha ne Stadium dhe Fitorja ishte mase e meritume
Vllaznia filloi gradualisht duke i rrit sulmet dhe per rrjedhoje fitorja
, Goli i pare ishte me i bukri per mu ku ne nje nalje ne gjoks jashte zones pa ra ne toke e xen habitshem Kapllanin dhe 1-0
Goli i dyte gabim i mrojtsit te Teutes dhe Sinani me koke con peshe tifozerine Shkodrane ne Stadium me tutin qe i bite boris tane kohen hehe.. Goli i 3 erdhi pas nje krose dhe mes 2 mrojtsave Sinani me koke grushton me veshtiresi Kapplani ku topin ne toke e gjun prape Sinani me force dhe 3-0 dhe kapitullim i tutes qe fillon nja 3-4 nderhyrje te rana .. 5 min para neshje karton te kuq nje lojtari me ngjyre te Teutes ..jangu me duket se e kishte hehe nejse ujku asht cliru zevendsohet me sukjan 5 min para perfunimit 
per mu Sinani , Kaci Osja ishin ma tmiret ne fushe ..kurse Grima bani 2 gabime te pafalshme ku per pak shenun megjithse 5 min para se me maru
Hajde se fillon stuhia

Une isha ne Stadium dhe Fitorja ishte mase e meritume

per mu Sinani , Kaci Osja ishin ma tmiret ne fushe ..kurse Grima bani 2 gabime te pafalshme ku per pak shenun megjithse 5 min para se me maru

Hajde se fillon stuhia

-
- Moderator
ah xhevoja me dasht kishte me u ba superfutbollist, ka te dhana fizike e teknike shume te mira, gjynah qi asht aq egoist, don vec me i rrejt te tan, e nuk pason kurre.forri wrote:Hajde more Viore,hajde,sa t'ka lezet!!![]()
![]()
Ishalla po të kopjon edhe Xhevoja dhe masanej s'ka skuadër që na del para.
Bah!!! ç'farë golash;Urime urime!![]()
-
- Moderator
-
- ANTI TIRANSI
-
- Moderator
-
- Tifoz nderi
-
- Tifoz nderi
akaliptos wrote:po mar por po e shkrun edhe ky kapllanin me 2 PMan in Redblue wrote:shkodrani avatar hata paske, po me pelqen shume ....![]()
![]()

Akaliptos, a je prej Mesit a???

Ah Mesi, kam ken vjet me u la atje , jam knaq, ja kena fut edhe krap n'zgare me shoke, edhe masi hashim u freskoshim ne lum. Ah maj Shkoder, sa e mire je.
-
- ANTI TIRANSI
prej boksit afer mesit jam.ku keni hanger krap te Brahimi??se aty ha edhe uneShkodrani81 wrote:akaliptos wrote:po mar por po e shkrun edhe ky kapllanin me 2 PMan in Redblue wrote:shkodrani avatar hata paske, po me pelqen shume ....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Akaliptos, a je prej Mesit a???![]()
![]()
![]()
Ah Mesi, kam ken vjet me u la atje , jam knaq, ja kena fut edhe krap n'zgare me shoke, edhe masi hashim u freskoshim ne lum. Ah maj Shkoder, sa e mire je.