Video

Vllaznit Ultras duke festu ne mes te Tiranes fitoren e Vllaznise.

1-04-2017

Goli i fitores! :)

31-03-2017

Goli i Elis Bakaj! (video e filmuar nga tifoz ne tribune)

12-03-2017

Letra e nje tifozi shkodran...!

17-02-2017

Festa pas mberritjes ekipit KAMPION! FORCA VLLAZNI!

2-06-2016

Goli i Cicmil Vllaznia 1-0 Flamurtari Pamjet dhe copyright Digitalb/Supersport

1-11-2016

Permbledhje e ndeshjes Skenderbeu Vllaznia e vleshme per javen e 28 te superliges. Pamjet dhe copyright Digitalb/Supersport

1-11-2016

Permbledhje: Vllaznia 3-1 Tirana Shenues: Cicmil, Shtubina, Kalaja Pamjet dhe copyright Digitalb/Supersport

1-11-2016

Permbledhje e ndeshjes Flamurtari - Vllaznia e vlefshme per javen e 22-te te Superliges. Pamjet dhe copyright Digitalb/Supersport

1-11-2016

Skënderbeu-Vllaznia (Përmbledhje) Pamjet dhe copyright Digitalb/Supersport

1-11-2016