Video

Shaban Piranej, tifozi 72 vjeçar: "Më mirë të vdesë, sesa ta shoh Vllazninë duke ra nga kategoria!"

15-11-2018 Shiko Video

💣 SUKAJ ⚽ 🎯 www.facebook.com/KsVllaznia

11-11-2018 Shiko Video

Vllaznit Ultras duke festu ne mes te Tiranes fitoren e Vllaznise.

10-11-2018 Shiko Video

Goli i Elis Bakaj! (video e filmuar nga tifoz ne tribune)

10-11-2018 Shiko Video

Festa pas mberritjes ekipit KAMPION! FORCA VLLAZNI!

3-11-2018 Shiko Video

Goli i Cicmil Vllaznia 1-0 Flamurtari Pamjet dhe copyright Digitalb/Supersport

31-10-2018 Shiko Video

Permbledhje e ndeshjes Skenderbeu Vllaznia e vleshme per javen e 28 te superliges. Pamjet dhe copyright Digitalb/Supersport

30-10-2018 Shiko Video

Permbledhje: Vllaznia 3-1 Tirana Shenues: Cicmil, Shtubina, Kalaja Pamjet dhe copyright Digitalb/Supersport

1-11-2016 Shiko Video

Permbledhje e ndeshjes Flamurtari - Vllaznia e vlefshme per javen e 22-te te Superliges. Pamjet dhe copyright Digitalb/Supersport

30-10-2018 Shiko Video

Skënderbeu-Vllaznia (Përmbledhje) Pamjet dhe copyright Digitalb/Supersport

30-10-2018 Shiko Video

Permbledhja e ndeshjes Vllaznia - Partizani. Pamjet dhe copyright Digitalb/Supersport

30-10-2018 Shiko Video

Permbledhja e ndeshjes Vllaznia - Skenderbeu e vleshme per 1/4 te Kupes te Republikes.

20-10-2018 Shiko Video

Video nga Digitalb: Vllaznia, gati për një fillim të ri (Speciale) Pamjet dhe copyright Digitalb/Supersport

20-10-2018 Shiko Video

Vllaznia 3-2 Bylis (Permbledhje) Pamjet dhe copyright Digitalb/Supersport

18-10-2018 Shiko Video

Vllaznia 4-0 Flamurtari (Permbledhje) www.facebook.com/KsVllaznia Pamjet dhe copyright Digitalb/Supersport

18-10-2018 Shiko Video

GRIMA: NUK DORËHIQEM, KRYEBASHKIAKJA S’KA INFORMACION; S’MA KANË KËRKUAR DORËHEQJEN, QË NË MARS S’DI ASGJË.

18-10-2018 Shiko Video