Lajmet e fundit

Testimet, qëndron vetëm Jasmin Agovic

Ndonëse në programin e kuqebluve, futbollistët e ardhur për provë ishin planifikuar të qëndronin deri në fund të javës, vendimet për ta duket se kanë dalë disi më herët. Dhe, nga sa bëhet e ditur, ka ardhur nga niveli jo i kënaqshëm, që kanë përcjellë në ditët stërvitore të kësaj jave, duke bërë që drejtuesit të marrin vendimin e tyre më shpejt.

Testimet, qëndron vetëm Jasmin Agovic